Kizlar ebru hanim istanbulda olsa ben hic tereddut etmez ona giderdim ama ankaraya gitmem imkansiz hadi islem icin gittim son kontrol icin gitmem cok zor bide ani bisey olsa bi kntrol gerekse cikip cikip ankaraya gidemem bende İstanbulda Akin beye gitmeye karar verdim ondan cok memnun olan var sadece dugun tarihimi bekliyrm

inş. güzel haberlerini alırız canım Rabbim yardım etsin her güzel işimizi kolaylaştırsın

canım hopicik diye bi arkadaş yaptırmış doğuda ama hangi şehirde bilmiyor yazıları bi oku istersen

uzun süredir bakıyorum ama o isimli arkadaşı bulamadım.senin yaşadığın yerde varsa bunu yapan hiç düşünme derim ne güzel.olsun erkek doktor bu sonuçta.ben muayeneden korkuyorum sorun obozulmamışşa bozulur falan diye.sonuçta çok açıyo bakmak için.gerçi bozulduğunu bilsem napıcamki hiç koşullar uymuyo nerden kalkıpta gideyim ankaraya falan.hadi bikez gittim ya bunun kontrolü nolacakbazen nalet olsun hiç muayene olma o gece bak kanarmı kanamazmı diyom kendime ama ya kanamazsa demektende kendimi alamıyorum

tek gitmenin bi sakıncası yok orada zaten hemşiresi hasta bakıcısı seninle birlikte gelen kişiye pek iş bırakmıyorlar. Sadece yalnız kalmaman için dedim tek başına da gidebilirsin. Bu da sana hiç bi sorun yaşatmaz.

Kızlar nihayet Yoldayim eskişehirden ankara yolunu tuttum...trendeyim suan ve ebru hanıma dogru gidiyorum inşallah guzel haberlerle dönerim...

canım kendini riske atma derim inş. bozulmamıştır.ama yine de kafanda soru işareti bırakma hayat memat meselesi sen ikl önce muayene ol hiç acımıyor ki muayenede

kızlar ebru hanıma gıttımm....ve muayene oldum...işlemi yapmadım maddi konuda hazır olmadıgım ıcın inşallah nısan ayında olacagım....muayene oldum doktorun soyledıgı saat 6ve8 yonunde yırtıgım var ve bıraz genısleme olmus sag tarafta(esnek zar senın bırlıktelıgınde kanaman cok olmusmuydu evet dedım)sonrası korkma dedı bana %100 garanti verıyorum sana onarılır dedı beni baya motive etti doktor ama ucretı cok işte orası kotu..sadece odeme kolaylıgı yapıyor

geçmiş olsun elifnarafcgm düğün falan varmı senin ebru hanım ödeme konusunda yardmcı olacagını söledimi peki sen ücret çok falan deyncee

geçmiş olsun elifnarafcgm düğün falan varmı senin ebru hanım ödeme konusunda yardmcı olacagını söledimi peki sen ücret çok falan deyncee

Canim çok sağol...ücretiniz 2.200 dü dedim hayır2.500 dedi..çok dedim indirim birsey yapamiyormusunuz dedim lafını bile açmadı sadece ödeme kolaylığı yapiyorum dedi bana o kadar...tek kusuru işte ücretin çok olması o kadar yoksa gayet içten samimiydi..eskişehirde kemal hükmen gibi degildi bana söylediklerini karsilastirdim tutmadi ebru hanım daha olumlu yaklaştı duruma hayır canim ne nişan ne de düğün var ortada.

elifnaraf sen paranı biriktir ve ebru hanıma git gerçekten tek geçerim onu bu konuda bende senin gibiyim evlilik nişan falan yok yaptır ve bu dertten kurtul bak ben ve aylin30 da aynı senin durumundayken yaptırdık şimdi rahatız aylin30 yakında evlenecek galiba ama aklı rahat en azından...sen paranı biriktir ve ebru hanıma git....

Eflincim ben Ebru hanıma bin lira verdim kalanını elime geçtikçe ödedim hiç sorun yaşamadım. Bak şekerpare ve bana ikimiz de çok iyiyiz umarım senin de tutar ödemeyi de kafana takma rahat ol cnm...

Eflincim ben Ebru hanıma bin lira verdim kalanını elime geçtikçe ödedim hiç sorun yaşamadım. Bak şekerpare ve bana ikimiz de çok iyiyiz umarım senin de tutar ödemeyi de kafana takma rahat ol cnm...

aylincim sen nezman yaptrmıştın ebru hanıma bayağı oluyormu

Ewet canim bir yandan biriktireecem bir yandan derslerime sıkı sıkı calisacam...ama buyuk bir kismini birliktelik yasadigim erkek arkadaşım verevek

canım kendini riske atma derim inş. bozulmamıştır.ama yine de kafanda soru işareti bırakma hayat memat meselesi sen ikl önce muayene ol hiç acımıyor ki muayenede

canım evet bende öyle düşünüyorum önce tabi muayene olmalıyım ama korkuyorum bozulmamıssada bozulurmu o an diye.yada doktora nasıl diycem kabul edecekmi bakamam falan derse naparım..vee en önemlisi bozulmuşsa ne yaparımmm bilmiyorum tüm bunları düşünmekten mahfoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…