canımsen doktora gıt durumu anlat ve zaten muayenede bozulmaz kızlık zarı sadece sandalyede oturacaksın doktor muayene edecek ve mumkunse kadın olan doktora gıt kendını daha ıyı ıfade edersın....bak benım saat 6 ve 8 yonun de yırtıgım var ve genısleme var dedı doktor ben ebru zulfıkarogluna gıttım cok ılgılıydı cok anlayıslı samımıydı...ondan bır yıl once erkege gıttım sankı alay ettı oyle bır ızlenım verdı bana.

doktorlar bakamam diyemez ben kapalı bayan bi doktora gittim muayene için baktı hiç sorun yaşamazsın.inş bozumamıştır. kan gelmişmiydi?kan geldi ise bütün doktorlar genelde bozuldu diyor ama zarın yapısından yapısına değişiklik olabilir

Canım jelibon arkadaşım yaptıralı 15ay oldu...şükür flep tuttu dedi ebru hocam iki kere de kontrol ettirdim. Kontrolde sıkıntı yok dedi bitanem...

Eflincim ben Ebru hanıma bin lira verdim kalanını elime geçtikçe ödedim hiç sorun yaşamadım. Bak şekerpare ve bana ikimiz de çok iyiyiz umarım senin de tutar ödemeyi de kafana takma rahat ol cnm...

aylin benim gerçekten psikolojim düzeldi bu derdi atlattım ya artık sırtım yere gelmez diye düşünüyorum ben...

rosens86 korkunun ecele faydası yok bi an önce doktora gidip bi çaresine bakmak gerek malum ciddi bir konu ve gerçekten kafanı rahatlatmak istiyosan bi uzmana başvurmalısıın.... rabbim yardımcın olsun

rosens86 korkunun ecele faydası yok bi an önce doktora gidip bi çaresine bakmak gerek malum ciddi bir konu ve gerçekten kafanı rahatlatmak istiyosan bi uzmana başvurmalısıın.... rabbim yardımcın olsun

arkadaşlar o an kan gelip gelmediğini hiç ama hiç anlamadım iççamaırım renkliydi diye.ıslaklık vardı ama kanmı anlamadım.belkide pembe renk geldi onu hiç anlayamam o durumda.ölesine korkuyorumki diyorum nalet olsun bu şekilde evlenicem kanarsa kanar kanamazsa napayım diyedüşünüyorum bozuk derse o an naparım bilmiyoruman.istanbula gidemem o parada yok

bu şekilde bilmeden evlenirsen kötü şeyler olabilir arkdaşım bi şey olmuşşsa bile git öğren yüzleşmen lazım kaçamassın..sakin olmaya çalış

rosens86 canım böyle olmaz yani bişey yapmak gerek en azından bi baktır doktora gitmeni tavsiye ediyoruz hepimiz..

canım anlatayım neden şüphelendiğimi kesinlikle cinsel birliktelik anlamında hiçbir şey yaşamadım.üzerimde pantolonum hatta altında çorap ve iç çamaşırım vardı..işte sevgilimle yakınlaştık biraz ve pantolonumun üzerinden cinsel organıma dokundu ve birden tam o bölgeye(yani ilişkiye girelen noktaya) parmağıyla sert bir hareket yaptı o an kısa süreliğinede olsa tam o bölge acıdı.iç çamaşırıma baktım ama hiçbişe anlamadım çünkü çok renkliydi çamaşırımıslaklık vardı falan oyüzden anlamadım.işte böyle kızlar korkuyorum diyorumki pantolon varsa nasıl olabilir ki ama bide diyorum canım acıdı tam ora bozulmuştur diye..işte olan bu şüphem bundan dolayı ne dersiniz?

canım anlattığına göre zedelenmiş de olabilir bi şey olmamışta olabilir bozulmadı belki de.bilemiyorum parmağıyla da mı pantolon varken tam oraya sertçe dokundu yoksa pantolon yokken mi ben orasını anlamadımç.biz ne desek yanlış olur sen en iyisi doktora git ve bizi bilglndir arkdaşım.hayırlı haberler inşallh..

Son düzenleme:
canım pantolon hiç üzerimden çıkmadı pantolon varken dokundu.dediğim gibi hatta altında çorabım iççamaşırımda vardı ama tam o bölgeye sertçe parmak hareketi yapınca canım acıdı o an .pantolonum dar değildi ama hani dar olsa engel olur ama genişti pantolon yani bilmiyorumki bir patmak pantolonla birlikte bozacak kadar girermi ama peki canım neden acıdı bilmiyorum

cnm pantolonun varmış öyle bozulması zor gibi ama sertçe diyorsun ufak bi zarar vermşte olabilr biz şuan bilemiyrz yırtıkları ancak doktor anlayabiliyor.git doktora da kafanı rahatlattır arkdşım belki bi şeyi n yoktur..haber et bizlere

kızlar benm bu olayı yaşadıgım erkek arkdşm hala benı sevior bende onu seviorum onla evlenblrm ama ailem istemıor ben napıcam bole bu derdi çektgm yetmior aşk acısda cekiıorum resmen. eskiden çok kavga ederdk değiştim dio napmalıym sizce

yeni cıktıgımıda cok sevdler onla evleneym die can atıorlar. bnmse duygularm başka cvp verior

zor bir durum... ailenin karşına alabilir misin? alsan sonuçlarına katlanabilir misin? şunu aklından asla çıkarma başına bir iş gelse buna ilk üzülecek olan ailemizdir mantıklı bir cevap bulmanı dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…