ben sürekli agladıgım için ailem istemediç eski erkek arkşm cok peşimden koştu ve oda bıraktı artık vazgeçti bnden. ben hala seviorum oda sevior ama ailemnde var bi bildği diyerek bnde vazgeçtm
şuan başka biryle çıkıorm onu cok sevmesemde iyi biri evllği düşünoruz duygsal anlamda hiç rahat değilm .artık bu işlemi bile takmaz oldum aşk duygu daha once
ailem kesnlkle istemiorfarklı sehrlerdyz uzaga vermem diorlar. zatn anlaşamıonz diorlar. kafam cok karşık naptmda bukadr olay beni buldu
ailem kesnlkle istemiorfarklı sehrlerdyz uzaga vermem diorlar. zatn anlaşamıonz diorlar. kafam cok karşık naptmda bukadr olay beni buldu
kızlar lütfen mesajıma cevap verin..forumu okudum sayfalarca..kafam daha çok karıştı..ebru hanıma yaptırıp net sonuç alanlar yazabilirler mi? aklıma en fazla yatan o oldu çünkü..garantili olsun istiyorum..lütfen yardımcı olun
şekerparem cok saol cvplarn için.eskiyi unutmaya calşcam.suanki erkek arkşm haftasnu benı istemeye geliorlar yaza evlenicem kızlar ama hala bu işlemi yaptrmadmyetşrmi sizce yaaa.şehrmde cogu doktr geçiçi yapıor.en son care ole yaptrrm yetşmezse
merhaba arkadaşlar..ben de karar verdim bu operasyonu yaptırmaya ancak doktor konusunda kafamda çok soru var..lütfen bilgi veya deneyemi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşsınlar..
ankaradaki ebru hanımın sekreteri ile konuştum..flep yöntemine (vajina daraltma da dahil) 2500 lira diyorlar..aynı şekilde ankaradaki şahap beyle görüştüm telefonda..1300 diyor hem daraltma hem dikim..niçin böyle fiyatlar arasında uçukluk var?? kafama çok takıldı !! acil karar vermek durumundayım temmuz gibi düğünüm olacak..lütfen yardımcı olun kızlar
gothiccm msj hakım yok burdan yazıyorum bnde halen gtmedm muaneye cesaret edipte randevu alamıyorum kötü sonç bkliyorum çünküebru hanımada çok yakınım (( geçicimi kalıcımı halen karasızım ebru hanıma mail yluyla ulaştım düğüne 1 ay kala flep yönt işlem yaptrsam nasıl sonç alırım diye kesin garanti verdi kanama olur diye bi yerde yorumda okudum düğüne 10 gün kala flep yaptrmış kanamsı olmuş belkide 10 gün kala falan yaptırırım dokular iyileşmediği için kanama kesin oluyodur off vala hergün düşüne düşüne eridim bitim hakkmzda hayırlısı olsun birde randevu alırken kimlik istiyolarmı açıkcası kndi ismimle randevu almakta istemiyorum bi tanıdık falan görür tesadüfen diye (
kızlar ben durumumu anlatınca bir arkadaş aynayla bak beyaz bişe görüyormusun dedi.baktımda gördüm evet bu ne demekki.o arkadaşada ulkaşamıyorumki öğreneyim ne demek istediğini ???beyaz bişe bozulduğunumu gösteriyo bozulmadığınımı?
canım eğer ankarada isen ebru hanımı düşün bence eğer dokular tutmazsa zaten geçici yapıyor bi arkadaşa düğüne 9 gün kala geçici dikiş atılmasına rağman kanaması oldu .ama biran önce karar ver çümkü zamanın az kalmış.Rabbim yardımcımız olsun
merhaba arkadaşlar..ben de karar verdim bu operasyonu yaptırmaya ancak doktor konusunda kafamda çok soru var..lütfen bilgi veya deneyemi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşsınlar..
ankaradaki ebru hanımın sekreteri ile konuştum..flep yöntemine (vajina daraltma da dahil) 2500 lira diyorlar..aynı şekilde ankaradaki şahap beyle görüştüm telefonda..1300 diyor hem daraltma hem dikim..niçin böyle fiyatlar arasında uçukluk var?? kafama çok takıldı !! acil karar vermek durumundayım temmuz gibi düğünüm olacak..lütfen yardımcı olun kızlar
jelibon kimlik falan istemiyolar ismini bide gerek görürse telini istiyo o kadar sen ebru hanıma git ve kalıcı ol bence garanti olsun işin...
cnm aynı bnde senin durumndayım haziranın ilk haftası düğünm varr( forumu az çok okudum herkes ebru hanımı önermşş ve ebru hanıma bu işlemi yaptıranların genelde kanaması olmuş bnde çok düşündüm taşındım ve elimde 2500 lira olmadığı halde ebru hanıma eğerki varsa bnde bi yırtıklık ebru hanıma bu işlemi yaptrmayı düşünüyorum o parayı bulupp
siz o zarı beyninize diktirin..yalancılar..erkek oğlunuz olduğu zaman o geline hangi gözle bakacaksınız bakim..acaba bu gelinde benim gibi mi diyeceksiniz.. çocuğunuz günün birinde şans eseri annesinin kızlık zarı diktirdiğini öğrendiğinide ne hissedeceksiniz bakim?? getirin gözlerinizin önüne.. rezaletten öte tam bir cehennem durumu olmazmı.. yaptığınız şeyin bedelini niye koca bir hayatın temeli yapıyorsunnuz. elbette güzel bir evlilik sizlerinde hakkı mutlu bir aile..ama bunu koca bir yalanla yapmayın.. yazılanları okuyorum kanım dondu resmen..
biz kadınlar 20li yaşlarda yakışıklı olsun karizma olsun bunları isteriz böyle erkeklerle birlikte oluruz..30lu yaşlara yaklaşıncada beni sevsin bana değer versin elimi tutsun yanımdan ayrılmasın isteriz..30lu yaşlarda aradığımız erkekler 20li yaşlardada çevremizde oluyor yeterki doğru insanı bulalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?