ben sürekli agladıgım için ailem istemediç eski erkek arkşm cok peşimden koştu ve oda bıraktı artık vazgeçti bnden. ben hala seviorum oda sevior ama ailemnde var bi bildği diyerek bnde vazgeçtm

şuan başka biryle çıkıorm onu cok sevmesemde iyi biri evllği düşünoruz duygsal anlamda hiç rahat değilm .artık bu işlemi bile takmaz oldum aşk duygu daha once

en doğru kararı sen vereceksin gothic ne diyeyim hayatın dilediğin gibi olsun aileni ikna edip evlenirsin sevdiğin adamla üzülme su akar yolunu bulur demişler...

ailem kesnlkle istemiorfarklı sehrlerdyz uzaga vermem diorlar. zatn anlaşamıonz diorlar. kafam cok karşık naptmda bukadr olay beni buldu

ailem kesnlkle istemiorfarklı sehrlerdyz uzaga vermem diorlar. zatn anlaşamıonz diorlar. kafam cok karşık naptmda bukadr olay beni buldu

isyan etme çünkü bu çözüme katkı sağlamaz konuşmak lazım ailenle uzak derken çok mu uzakta yaşıyo erkek arkadaşın ? bende senin yaşadıklarını yaşamıştım ailemi tercih ettim ve pişman değilim asla

şekerparem cok saol cvplarn için.eskiyi unutmaya calşcam.suanki erkek arkşm haftasnu benı istemeye geliorlar yaza evlenicem kızlar ama hala bu işlemi yaptrmadmyetşrmi sizce yaaa.şehrmde cogu doktr geçiçi yapıor.en son care ole yaptrrm yetşmezse

merhaba arkadaşlar..ben de karar verdim bu operasyonu yaptırmaya ancak doktor konusunda kafamda çok soru var..lütfen bilgi veya deneyemi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşsınlar..
ankaradaki ebru hanımın sekreteri ile konuştum..flep yöntemine (vajina daraltma da dahil) 2500 lira diyorlar..aynı şekilde ankaradaki şahap beyle görüştüm telefonda..1300 diyor hem daraltma hem dikim..niçin böyle fiyatlar arasında uçukluk var?? kafama çok takıldı !! acil karar vermek durumundayım temmuz gibi düğünüm olacak..lütfen yardımcı olun kızlar

kızlar lütfen mesajıma cevap verin..forumu okudum sayfalarca..kafam daha çok karıştı..ebru hanıma yaptırıp net sonuç alanlar yazabilirler mi? aklıma en fazla yatan o oldu çünkü..garantili olsun istiyorum..lütfen yardımcı olun

gothiccm msj hakım yok burdan yazıyorum bnde halen gtmedm muaneye cesaret edipte randevu alamıyorum kötü sonç bkliyorum çünkü ebru hanımada çok yakınım(( geçicimi kalıcımı halen karasızım ebru hanıma mail yluyla ulaştım düğüne 1 ay kala flep yönt işlem yaptrsam nasıl sonç alırım diye kesin garanti verdi kanama olur diye bi yerde yorumda okudum düğüne 10 gün kala flep yaptrmış kanamsı olmuş belkide 10 gün kala falan yaptırırım dokular iyileşmediği için kanama kesin oluyodur off vala hergün düşüne düşüne eridim bitim hakkmzda hayırlısı olsun birde randevu alırken kimlik istiyolarmı açıkcası kndi ismimle randevu almakta istemiyorum bi tanıdık falan görür tesadüfen diye (

kızlar ben durumumu anlatınca bir arkadaş aynayla bak beyaz bişe görüyormusun dedi.baktımda gördüm evet bu ne demekki.o arkadaşada ulkaşamıyorumki öğreneyim ne demek istediğini ???beyaz bişe bozulduğunumu gösteriyo bozulmadığınımı?

Son düzenleme:

canım eğer ankarada isen ebru hanımı düşün bence eğer dokular tutmazsa zaten geçici yapıyor bi arkadaşa düğüne 9 gün kala geçici dikiş atılmasına rağman kanaması oldu .ama biran önce karar ver çümkü zamanın az kalmış.Rabbim yardımcımız olsun

gothic ne demek lafını bile etme ben yanındayım her zaman:) ben seni ankarada yada eskişehirde yaşıyosun sanıyodum bayadır bu formu takip ediyorum ve senide hatırladım hemen ben işlemi yaptırmışsın zannediyodum eğer evleneceksen bir an evvel ebru hanıma danış derim zaten ebru hanıma yaptıracaksın diye biliyodum tutar yaza kadar sen dert dert etme ama bi an önce yaptır bu işlemi...

sofiamercan ben ebru hanıma yaptırdım bu işlemi 10 ay oldu ama evlilik gibi bi durumum yok evet ebru hanım pahalı ama çok usta bi kadın yani o paraya değer bi arkadaş vardı bu formda şahap beye diktirmiş ama tutmamış 1500 liradan olmuş sonrada ebru hanıma gitmiş karar senin ... bildiklerim bunlar

jelibon kimlik falan istemiyolar ismini bide gerek görürse telini istiyo o kadar sen ebru hanıma git ve kalıcı ol bence garanti olsun işin...

o beyazlık ne ki anlamadım ve ilk defa duydum..

alyel sana aynen katılıyorum dokuların yapısınıda ebru hanım biliyo yani ona güvenmek lazım

cnm aynı bnde senin durumndayım haziranın ilk haftası düğünm varr( forumu az çok okudum herkes ebru hanımı önermşş ve ebru hanıma bu işlemi yaptıranların genelde kanaması olmuş bnde çok düşündüm taşındım ve elimde 2500 lira olmadığı halde ebru hanıma eğerki varsa bnde bi yırtıklık ebru hanıma bu işlemi yaptrmayı düşünüyorum o parayı bulupp

jelibon kimlik falan istemiyolar ismini bide gerek görürse telini istiyo o kadar sen ebru hanıma git ve kalıcı ol bence garanti olsun işin...

düğüne 1 ay kala falan kalıcı yaptrmayı düşünüyorum biraz o kafama yattı yinede ebru hanıma danısmak gerekk bakalım gidicem kontrole sahte isim versem olmazmıki acaba biraz sacma ama gizli kalması açısından güvenli olabilr diye düşünüyorm

canım inş. parayı bulursun bir ay kısa bi süre teleşla geçirmenden se iki ay öncesinden yaptır hem kafan rahatlar dokular daha iyi kaynar tabi benim görüşüm.en azından siz ankaradasınız bizden çokdaha şanşlisınız bize ümit olacaksınız dualarım sizlerle...

siz o zarı beyninize diktirin..yalancılar..erkek oğlunuz olduğu zaman o geline hangi gözle bakacaksınız bakim..acaba bu gelinde benim gibi mi diyeceksiniz.. çocuğunuz günün birinde şans eseri annesinin kızlık zarı diktirdiğini öğrendiğinide ne hissedeceksiniz bakim?? getirin gözlerinizin önüne.. rezaletten öte tam bir cehennem durumu olmazmı.. yaptığınız şeyin bedelini niye koca bir hayatın temeli yapıyorsunnuz. elbette güzel bir evlilik sizlerinde hakkı mutlu bir aile..ama bunu koca bir yalanla yapmayın.. yazılanları okuyorum kanım dondu resmen..
biz kadınlar 20li yaşlarda yakışıklı olsun karizma olsun bunları isteriz böyle erkeklerle birlikte oluruz..30lu yaşlara yaklaşıncada beni sevsin bana değer versin elimi tutsun yanımdan ayrılmasın isteriz..30lu yaşlarda aradığımız erkekler 20li yaşlardada çevremizde oluyor yeterki doğru insanı bulalım.

düşüncene saygı duyuyorum ne desen haklısın ama bazen mecbur kalıyosun yalan söylemeye bn bunu kndime hiç yakıştramıyorumm zaten muaneye gtcem doktor bana ne gözle bakıcak acaba diye düşünüyorum ve gidemiyorum sen yaşamadığın için bilemezsin burdakilerin o psikolojisini zamanında yapılmış bi hata ve herkes farknda ama lafla peynir gemisi yürümüyo neyazıki hayat meselesi sonuçta bu durumda olanların hepsi istemeden yalan söylemek zorunda dürüstlük falan sökmüyo yanii ama düşüncene saygı duyuyorum haklısın biraz empati yap sende burdakileri anlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…