canım sen geçici yaptırmayı mı düşünüyosun hala? ben de geçici yaptırmayı düşünüyorum ama ipler falan belli olur diye korkuyorum((((
gueen ve marmar yakında yakında düğün varmı sizin
evet geçici düşünüyorum. hatta bu hafta yaptırayım diyorum ama beraber olduğum kişiden emin değilim. kalıcı beni çok geriyor.
jeliboncum düğüne 1 ay kala flep oluormuymuş.bana ebru hanm en geç 2 buçuk ay demşti. bende ona göre bole rahatm ondan yaptrmıorum bişey.
bu hafta başka bı doktora randevu aldm bakalm o ne dicek duruma göre bakıcam artık. senn yaptrma vaktın geldi ama az kaldı düğününe cnku.
bnmde gerçi az ama 2 buçuk ay once demesi rahatlattı beni.,
birde kızlar bulundugum sehrde yaptrmam daha mantıklı değilmi geçiçide olsa kendi şehrmde bu işi yapan doktorlar var.ebru hanımamı gtsem yoksa kararszm.git gel hem masraf hem ortadan okadr uzun sure kaybolmak zor
hiç gerek yok canım ben de bursaya gitmeyi düşündüm bi ara ama sora vazgeçtim bulunduğun ilde yapan varken risk almanın bi anlamı yok bence.emin ol aynı işlemi bulunduğun ildeki dr çok daha uyguna yapıyodur, bazı dr lar tabiri caizse sadece marka olmuşlar o kadar fark bu...
bnde öle düşünorum canm sen hangi ildesn. bn eskşhrdeym ben bulndugum ilde geçiçi yapan ve garanti veren baya doktor var. ankaraya gtmek zaman kaybı oluor yorucu ve masraflı. ben bi arastrcam burda kalıcıyı geçiciyi.snra bakıcam caresineç
ya benm zaten muayne olmam lasım durumumu anlatmstm forumda okumşnr
arkadaşlar şehrinizdeki doktorları nasıl buluyorsunuz yaa.direk yapıyomusunuz diye teklif mi ediyorsunuz
jeliboncum düğüne 1 ay kala flep oluormuymuş.bana ebru hanm en geç 2 buçuk ay demşti. bende ona göre bole rahatm ondan yaptrmıorum bişey.
bu hafta başka bı doktora randevu aldm bakalm o ne dicek duruma göre bakıcam artık. senn yaptrma vaktın geldi ama az kaldı düğününe cnku.
bnmde gerçi az ama 2 buçuk ay once demesi rahatlattı beni.,
birde kızlar bulundugum sehrde yaptrmam daha mantıklı değilmi geçiçide olsa kendi şehrmde bu işi yapan doktorlar var.ebru hanımamı gtsem yoksa kararszm.git gel hem masraf hem ortadan okadr uzun sure kaybolmak zor
cnm bnde öyle biliodum 2, 5 ay diye ama ebru hanıma sordugmda evet garanti veriyorz kanama olur dedi mail yoluyla iletişme geçmştim bilmiyorum belki yanlışta anlamış olabilir bidaha sorucam 1 ay deynce bnde ondan bukadar rahatım şimdi yine panikledim sana 2,5 ay demşyaa birde baska bi doktora sordum bn yaparsam olur gibisnden cvp verdi bi yerde yorumda okumştum düğüne 10 gün kala flep yaptrmış harun özkana kanaması olmuş kafam karıştı şuan cnm sende çentik varmışya bu zarın yuvarlaklıgının kenarı ikiye ayrık şekldemi kesiklerin var ufak ufak yoksa bakınca direk belli oluyomu ayrıklarr büyükmü bnmde düğüne az kaldı ama dr gtmeye çok utanıyorum cesaret edemiyorum en son çare geçici yaptırım öyle olmazsa:S
evet harun özkan 1 hafta kala bile yapıbileceğini yazmıştı ben de okudum dr lar sitesinde.1 hafta kala yapılan nasıl kalıcı işlem oluyo onu da anlamış dilim :SSS benim kalıcı işlem diye bişey olduğuna inancım yok.sonuçta hepsi bikaç gün kala son dikiş atıyo yani yine geçici oluyosun eninde sonunda
evet harun özkan 1 hafta kala bile yapıbileceğini yazmıştı ben de okudum dr lar sitesinde.1 hafta kala yapılan nasıl kalıcı işlem oluyo onu da anlamış dilim :SSS benim kalıcı işlem diye bişey olduğuna inancım yok.sonuçta hepsi bikaç gün kala son dikiş atıyo yani yine geçici oluyosun eninde sonunda
cnm aynı bnde senin durumndayım haziranın ilk haftası düğünm varr( forumu az çok okudum herkes ebru hanımı önermşş ve ebru hanıma bu işlemi yaptıranların genelde kanaması olmuş bnde çok düşündüm taşındım ve elimde 2500 lira olmadığı halde ebru hanıma eğerki varsa bnde bi yırtıklık ebru hanıma bu işlemi yaptrmayı düşünüyorum o parayı bulupp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?