bizim yaşadıklarımızıBİR BİZ bir de Allah biliyor kimseye hesap vermek zorunda değiliz onların başlarına geldiklerinde bu kadar açık sözle ifade edecekler mi bakalım kimse kimse yi yargılamayamaz

bu arada yeni birşey öğrendim. kalıcı tamirde daraltma da yapılıyormuş. eğer yaptırırsanız doktorunuza nasıl bir daraltma yaptığını, normal doğum yapıp yapamayacağınızı sorun. gerçek daraltmada doktorlar normal doğum istemiyormuş.

canım sen geçici yaptırmayı mı düşünüyosun hala? ben de geçici yaptırmayı düşünüyorum ama ipler falan belli olur diye korkuyorum ((((

evet geçici düşünüyorum. hatta bu hafta yaptırayım diyorum ama beraber olduğum kişiden emin değilim. kalıcı beni çok geriyor.

evet geçici düşünüyorum. hatta bu hafta yaptırayım diyorum ama beraber olduğum kişiden emin değilim. kalıcı beni çok geriyor.

ben de bi dr la görüştüm bu ctesi için randevu aldım muayene olucam aklıma yatarsa bu ayın 29 unda yaptırıp ertesi gün bitiricem bu işi tabi bi aksilik olmassa :SSS kalıcı bana da eziyet gibi geliyo :SSS

jeliboncum düğüne 1 ay kala flep oluormuymuş.bana ebru hanm en geç 2 buçuk ay demşti. bende ona göre bole rahatm ondan yaptrmıorum bişey.
bu hafta başka bı doktora randevu aldm bakalm o ne dicek duruma göre bakıcam artık. senn yaptrma vaktın geldi ama az kaldı düğününe cnku.

bnmde gerçi az ama 2 buçuk ay once demesi rahatlattı beni.,

birde kızlar bulundugum sehrde yaptrmam daha mantıklı değilmi geçiçide olsa kendi şehrmde bu işi yapan doktorlar var.ebru hanımamı gtsem yoksa kararszm.git gel hem masraf hem ortadan okadr uzun sure kaybolmak zor

hiç gerek yok canım ben de bursaya gitmeyi düşündüm bi ara ama sora vazgeçtim bulunduğun ilde yapan varken risk almanın bi anlamı yok bence.emin ol aynı işlemi bulunduğun ildeki dr çok daha uyguna yapıyodur, bazı dr lar tabiri caizse sadece marka olmuşlar o kadar fark bu...

bnde öle düşünorum canm sen hangi ildesn. bn eskşhrdeym ben bulndugum ilde geçiçi yapan ve garanti veren baya doktor var. ankaraya gtmek zaman kaybı oluor yorucu ve masraflı. ben bi arastrcam burda kalıcıyı geçiciyi.snra bakıcam caresineç

ya benm zaten muayne olmam lasım durumumu anlatmstm forumda okumşnr

ben de sakaryadayım canım bulduğum dr kocaeli de doçent.genelde kalıcı yapıyorum ama geçici de yapıyorum dedi.zaten kalıcıyı yapabilen geçiciyi kesinlikle yapar.bursada murat bey geçiciye 1500 dedi benim bulduğum dr 750 dedi düşün yani.
evet canım durumunu biliyorum git bi an önce muayene ol bence geciktirmenin bi anlamı yok.durumunu öğren ve ona göre karar ver

arkadaşlar şehrinizdeki doktorları nasıl buluyorsunuz yaa.direk yapıyomusunuz diye teklif mi ediyorsunuz

valla canım sorma utana sıkıla buldum ben de((( kişisel web sitesi vardı dr un mail attım cevap yazmış.tlfn da sormaya cesaret edemiyorum yaa bi sürü kadın doğumcu var bulunduğum ilde halbuki ama ne bilim direkt dr çıksa tlfna neyse sekreteri falan çıkıyo insan daha çok geriliyo ((

cnm bnde öyle biliodum 2, 5 ay diye ama ebru hanıma sordugmda evet garanti veriyorz kanama olur dedi mail yoluyla iletişme geçmştim bilmiyorum belki yanlışta anlamış olabilir bidaha sorucam 1 ay deynce bnde ondan bukadar rahatım şimdi yine panikledim sana 2,5 ay demşyaa birde baska bi doktora sordum bn yaparsam olur gibisnden cvp verdi bi yerde yorumda okumştum düğüne 10 gün kala flep yaptrmış harun özkana kanaması olmuş kafam karıştı şuan cnm sende çentik varmışya bu zarın yuvarlaklıgının kenarı ikiye ayrık şekldemi kesiklerin var ufak ufak yoksa bakınca direk belli oluyomu ayrıklarr büyükmü bnmde düğüne az kaldı ama dr gtmeye çok utanıyorum cesaret edemiyorum en son çare geçici yaptırım öyle olmazsa:S

evet harun özkan 1 hafta kala bile yapıbileceğini yazmıştı ben de okudum dr lar sitesinde.1 hafta kala yapılan nasıl kalıcı işlem oluyo onu da anlamış dilim :SSS benim kalıcı işlem diye bişey olduğuna inancım yok.sonuçta hepsi bikaç gün kala son dikiş atıyo yani yine geçici oluyosun eninde sonunda

aynen cnm kalıcı yaptrdıktan sonra son kez kontrole çağran doktorlarr geçici yapıp gönderiyomuş eninde sonunda yine bi geçiciye maruz kalınıyo bunuda harun özkan demşş son kez kontrole çağıranlar geçici yapıyo diye bizde öyle bişey olmuyo demişş adam işi iyi biliyo demkkki garanti veriyo çünkü bizde çaresizlkten neye inancagımızı şasırıyoruzz 1 hafta kala falan yapılan kalıcıdaa dokuların iyilşmediğinden kanıyo olsa gerek bu seferde aşırı kanama olurr doktorluk olursun herşey ortaya çıkar falan off vala yaa hakkmzda haırlısı

aynen cnm kalıcı yaptrdıktan sonra son kez kontrole çağran doktorlarr geçici yapıp gönderiyomuş eninde sonunda yine bi geçiciye maruz kalınıyo bunuda harun özkan demşş son kez kontrole çağıranlar geçici yapıyo diye bizde öyle bişey olmuyo demişş adam işi iyi biliyo demkkki garanti veriyo çünkü bizde çaresizlkten neye inancagımızı şasırıyoruzz 1 hafta kala falan yapılan kalıcıdaa dokuların iyilşmediğinden kanıyo olsa gerek bu seferde aşırı kanama olurr doktorluk olursun herşey ortaya çıkar falan off vala yaa hakkmzda haırlısı

canım kafam karma karışık durumda hadi bi yerde parasından da geçtim de garanti olsun istiyorum..şehir dışından gidicem ben ankaraya, tekrar çağırırsa düğünden önce bu benim için felaket olur..regl dönemim zaten kafama takılıo!! 20 dkda yapıyormuş ebru hanım ve garanti veriyormuş..ben bi harun beye de bakıcam..sen netleştirdin mi kafanda ?

şahap beyi tamamen kafamdan sildim..sesi güven vermişti ilk etapta ancak yazılanları okuduktan sonra kesinlikle ona gitmeyeceğim.. arkadaşlar flep yaptırıp, bir kez kontrole gittikten sonra düğün öncesi tekrar doktora gitmek zorunda kalmayan ve malum gecede kanaması olan varsa yazsın lütfen..hangi doktorda ne kadara yaptırdı ücreti..lütfen yardımcı olun kızlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…