amin canım inşallah çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için..

evt düğün öncesi tekrar çağırması belki sıkıntı olabilir bn bile bulundgm şehirde geçiciyi düüğüne 1-2 gün kala gtmeye korkuyorum bi aksilk olur gidemem diyee bakalım artık bnde neyapcagımı bilmiyorum muayene olmam grekli önce bi yırtıklıgım varmı diyee bu hafta içinde randevu alıcam bn ebru hanımı düşündüm cnm fiyat konusundaa zorluk yasarsam mecburen baska doktora giderim baska çarem yok bide bnde çok aksilik oldu şimdi yaptrsam nisan gibi ev taşıycaz haliylee dikşlerde sorun olucak kndimi koruyamıycam eğerki olursa düğüne 1 ay kala yaptrmayı düşünüyorum mayıs gibi falan sen hangi şehrdesin cnm

alyel düğüne 9 gün kala geçici yapan doktor ebru hanımmı cnm

evet canım ama onun regl dönemi araya girdiği için zaman uzamış.ama bence sen o riski alma.geçici yaptırmadı o arkadaş kalıcı yaptırdı fakat son bi dikiş atıldı ama düğünden çok önce 9 gün falan ama o arkadaş da atlattı şükürler olsun bizlerde atlatacaz ...sadece uyuduğumda unutuyorum kalkınca yine heran aklımda ne yapacağım diye Rabbim bi çıkış yolu hazırlasın hepimize

Son düzenleme:

canım antepdeki doc dr özkan leyleke yaptıranlar memnun kalmış kesinlikle tekrar kontrole çağırmıyor bir kere ameliyattan sonra çağırıyor sonra da çağırmıyor bi arkadaş yaptırdı kasım aylarında falan kontrolde tuttu kanaman olur demiş onun sonucunu dört gözle bekliyorum bende ebru hanımla özkan leylek arasında kaldım sizcehangisini gitmeliyim.

kızlar mrb ben yaklaşık 3 ay önce şahap beye kalıcı operasyon yaptırdım kontrole daha gitmedim ama sanırım benim ki de tutmadı aynayla baktığımda çok açıklık var ve yırtılacak bi yer yok moralim çok bozuk bana yardım edin şimdi tutmadıysa eğer geçici için kime gitmeliyim düğünden 3 gün önce yaptırdığımda ertesi gün kınada düğünde hareket duş kısıtlamam olur mu? bide o gece ipler hissedilirse yatağa çıkarsa diye korkuyorum geçici yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verin

canım ben ebru hanıma mail atmıştım bu konuda karşıdaki tecrübeli olsa gecici olduğunu anlar mı diye kesinlikle anlaşılmaz diye meşaj atmış canım eğer gecici yaptırma durumun varsa bence hiç uğraşma kalıcı ile ben de düşünmeye başladım geçiciyi önceleri kafama yatmıyordu ama lütfen dua edin.bunalımdayım

amin cnm inşş tek temnnim o çok iyi anlıyorm seni cm anladgm kadaryla arkadsn geçici değil düğüne 9 gün kala kalıcı yaptrmş öylemii öyle bişey mevcutsa bnde düşünebilirim

özkan beyden şaşma canım.ben bire bir 2 kere görüştüm hemşirelerlede konuştum hepsi çok emin konuşuyorlar ebru hanım son dakika çağırdığı çok hasta var hatta hemen hemen hepsi

canım özelden msj atamıyorum ama mesajını okudum eskişehir ankara 1 saat 15 dakika yani uzak değil bence ankara da ebru hanıma yaptır kalıcı veya geçici ona güven iyi bi doktor ama genede karar vermişsen eskişehirde yaptır geçiciyi ne biliyim en doğru kararı sen verceksin umarım hayırlısı olur....

sofiamercan eğer vaktin olsaydı ve kendini koruyabilseydin sana kalıcı yaptır derdim ama madem durum bu geçici yaptır. ama şahap beye gitme ben çok duydum onun başarısız olduğunu inşallah gönlüne göre bi doktor bulursun da kurtulursun...

amin cnm inşş tek temnnim o çok iyi anlıyorm seni cm anladgm kadaryla arkadsn geçici değil düğüne 9 gün kala kalıcı yaptrmş öylemii öyle bişey mevcutsa bnde düşünebilirim

arkadaşım değil canım bu forumdan biri yaptırdı ocak ayında düğünü oldu geçmişteki yazılanları okursan görürsün...

özkan beyden şaşma canım.ben bire bir 2 kere görüştüm hemşirelerlede konuştum hepsi çok emin konuşuyorlar ebru hanım son dakika çağırdığı çok hasta var hatta hemen hemen hepsi

canım ben bu işi yaptırmak için tayinimi sırf bu yüzden antepe istedim inş. pişman olmayız benim çekindiğim nokta doktorun hemşirelerin tepkisi çok utanıyorum nasıl giderim meramımı nasıl anlatırım sana davranışı nasıldı canım beni aydınlatırsan biraz güç alıp gidebilirim tahlil istiyormuş galiba sen yaptırdın mı param hazır herşey yolunda derken bu durumlar beni korkutuyor sevdiğim insanın bana olan güvenini yıkmak istemiyorum.yardımcı olursan sevinirim canım...narm arkadaşın sonucunu bekliyorum bende olup kurtulmak istiyorum hayatımdan 6 yıl alan bu olayı

Son düzenleme:
Şekerpare kuzeniminki de tuttu kontrolde de hiç riskin yok dedi dikiş falan atılmadı ve 3 gün kanaması oldu ilişkiden sonra kuzenimin. Bence bizim de öyle olacak şelerpare gör bak ebru hnm a çok güveniyorum çünki kuzenimde tanık oldum...😍

Evet ben de hatırlıyorum düğünden 9 gün önce forumdan bi arkadaş yaptırdı ve kanaması da olmuştu geç de olsa balayından sonra haber vermişti bize ebru hocama gitmişti o da...💭

Sofiamercan yazdıklarını okudum cnm sana kesinlikle ebru hnm öneririm kesin çok memnun kalacaksın...ben kendisinden memnunum...umarım sen de kurtulursun cnm...

jeliboncum iyice sor bakalm ne dicek ebru hanm.ben inan göremediorum ççentık mentık kenarlarda çentık vardı ama 2 doktorda oralarda bişey yok onlar kendii yapısı dedi. o çentık dedikleri yeri ben göremedm okadarda inceledm.

şmdi başka doktora gtcem bakalm o ne dicek duruma göre bakıcam artık. yaza düğünm var benmde acele etmem lasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…