canım eğer ankarada isen ebru hanımı düşün bence eğer dokular tutmazsa zaten geçici yapıyor bi arkadaşa düğüne 9 gün kala geçici dikiş atılmasına rağman kanaması oldu .ama biran önce karar ver çümkü zamanın az kalmış.Rabbim yardımcımız olsun
canım kafam karma karışık durumdahadi bi yerde parasından da geçtim de garanti olsun istiyorum..şehir dışından gidicem ben ankaraya, tekrar çağırırsa düğünden önce bu benim için felaket olur..regl dönemim zaten kafama takılıo!! 20 dkda yapıyormuş ebru hanım ve garanti veriyormuş..ben bi harun beye de bakıcam..sen netleştirdin mi kafanda ?
amin canım inşallah çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için..
alyel düğüne 9 gün kala geçici yapan doktor ebru hanımmı cnm
şahap beyi tamamen kafamdan sildim..sesi güven vermişti ilk etapta ancak yazılanları okuduktan sonra kesinlikle ona gitmeyeceğim.. arkadaşlar flep yaptırıp, bir kez kontrole gittikten sonra düğün öncesi tekrar doktora gitmek zorunda kalmayan ve malum gecede kanaması olan varsa yazsın lütfen..hangi doktorda ne kadara yaptırdı ücreti..lütfen yardımcı olun kızlar lütfen
kızlar mrb ben yaklaşık 3 ay önce şahap beye kalıcı operasyon yaptırdım kontrole daha gitmedim ama sanırım benim ki de tutmadı aynayla baktığımda çok açıklık var ve yırtılacak bi yer yok moralim çok bozuk bana yardım edin şimdi tutmadıysa eğer geçici için kime gitmeliyim düğünden 3 gün önce yaptırdığımda ertesi gün kınada düğünde hareket duş kısıtlamam olur mu? bide o gece ipler hissedilirse yatağa çıkarsa diye korkuyorum geçici yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verin
evet canım ama onun regl dönemi araya girdiği için zaman uzamış.ama bence sen o riski alma.geçici yaptırmadı o arkadaş kalıcı yaptırdı fakat son bi dikiş atıldı ama düğünden çok önce 9 gün falan ama o arkadaş da atlattı şükürler olsun bizlerde atlatacaz ...sadece uyuduğumda unutuyorum kalkınca yine heran aklımda ne yapacağım diye Rabbim bi çıkış yolu hazırlasın hepimize
canım antepdeki doc dr özkan leyleke yaptıranlar memnun kalmış kesinlikle tekrar kontrole çağırmıyor bir kere ameliyattan sonra çağırıyor sonra da çağırmıyor bi arkadaş yaptırdı kasım aylarında falan kontrolde tuttu kanaman olur demiş onun sonucunu dört gözle bekliyorum bende ebru hanımla özkan leylek arasında kaldım sizcehangisini gitmeliyim.
Canım ben ebru hanıma oldum ama tuttu ve son kontrole gelme dedi...riskin hiç yok dedi
evt düğün öncesi tekrar çağırması belki sıkıntı olabilir bn bile bulundgm şehirde geçiciyi düüğüne 1-2 gün kala gtmeye korkuyorum bi aksilk olur gidemem diyee bakalım artık bnde neyapcagımı bilmiyorum muayene olmam grekli önce bi yırtıklıgım varmı diyee bu hafta içinde randevu alıcam bn ebru hanımı düşündüm cnm fiyat konusundaa zorluk yasarsam mecburen baska doktora giderim baska çarem yok bide bnde çok aksilik oldu şimdi yaptrsam nisan gibi ev taşıycaz haliylee dikşlerde sorun olucak kndimi koruyamıycam eğerki olursa düğüne 1 ay kala yaptrmayı düşünüyorum mayıs gibi falan sen hangi şehrdesin cnm
amin cnm inşş tek temnnim oçok iyi anlıyorm seni cm anladgm kadaryla arkadsn geçici değil düğüne 9 gün kala kalıcı yaptrmş öylemii öyle bişey mevcutsa bnde düşünebilirim
özkan beyden şaşma canım.ben bire bir 2 kere görüştüm hemşirelerlede konuştum hepsi çok emin konuşuyorlar ebru hanım son dakika çağırdığı çok hasta var hatta hemen hemen hepsi
aynen cnm kalıcı yaptrdıktan sonra son kez kontrole çağran doktorlarr geçici yapıp gönderiyomuş eninde sonunda yine bi geçiciye maruz kalınıyo bunuda harun özkan demşş son kez kontrole çağıranlar geçici yapıyo diye bizde öyle bişey olmuyo demişş adam işi iyi biliyo demkkki garanti veriyo çünkü bizde çaresizlkten neye inancagımızı şasırıyoruzz 1 hafta kala falan yapılan kalıcıdaa dokuların iyilşmediğinden kanıyo olsa gerek bu seferde aşırı kanama olurr doktorluk olursun herşey ortaya çıkar falan off vala yaa hakkmzda haırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?