canım ilgin alakan için çok teşekkür ederim.senden haber aldıkça yüreğime su serpiliyor Aynı doktoru düşünmemizden ötürü sen bana yoldaş oldun bu forumda tekrar çok sağol. Başka doktor bey sana neler dedi paylaşırsan sevinirim.özel mesaj hakkım yok...

Son düzenleme:

özkan beymi ilk gittiğimmi

özkan beymi ilk gittiğimmi

canım ilk gittiğin doktor kalıcı yapıyormuydu.Ben şimdi kendimi özkan beye odakladım. sadece erkek olmsından çekiniyorum ve tepkisinden sana neler söyledi özkan bey özel mesaj atarsan sevinirim birde kayıtlara geçiyor mu operasyon olduğun. özkan bey ameliyat yapmayı bırakacak mı yapmassa demissin de beni korku saldı şimdi. öyle birşeyler mi ima etti

Son düzenleme:
Sofiamercan yazdıklarını okudum cnm sana kesinlikle ebru hnm öneririm kesin çok memnun kalacaksın...ben kendisinden memnunum...umarım sen de kurtulursun cnm...

çok teşekkür ediyorum ilgin için..ebru hanım için herkes çok olumlu..ona gitmeyi planlıyorum..nisan gibi gideceğim, planladığım gibi gitmiyor bazı durumlar..inşallah flep tutarda tekrar çağırmasına gerek kalmaz..sen flep mi yaptırmıştın canım? kanaman oldu mu? biraz yazar mısın? kusura bakma o kadar çok şey okuyorum ki forumda aklımda kalmıyor..

telefonla görüştüğümde ismimi söyledim canım..zaten oldukça hassas konuşuyorlar..durumun farkındalar bence..hem ebru hanım hem sekreteri son derece kibar ve rahatlatıcı bir ses tonuyla konuşuyor..o bakımdan sıkıntı duyacağını zannetmiyorum..

canım 3 gün kanaması oldu derken nasıl ? her ilişkiye girdiğinde mi ?

sen karar verdin mi canım ? özkan bey belden iğne yapıyor diye biliyorum..bu beni ürkütüyor.. onun dışında ameliyat sonrasında bikaç saat içinde bacaklarını açabiliyormuşsun..ben şehir dışından gideceğim için her yönüyle düşünmek durumundayım
karar verirsen bilgi ve deneyimlerini paylaş lütfen..ben nisana kadar beklemek zorundayım..kafamda daha çok ebru hnm var..

Allahım şu mübarek günün hürmetine günahlarımızı bağışla! beni ve benim durumumda olan tüm arkadaşlarımı yaşadığı stresten kurtar..tez zamanda en güzel şekilde sonuçlanmasını nasip et inş. amin..
kızlar ben duamda sizleri bulunduruyorum..lütfen birbirimize dua edelim..hata yapmış olabiliriz ama telafisi mümkün..bu durumu en kolay ve güzel şekilde atlatırız inş.

canım inan her namazımın arkasında seher vakitlerinde tek duam Rabbim diyorum beni ve benim durumumda olan kardeşlerimi bu dertten hayırlısı ile kurtar diye dua ediyorum canımben özkan beyde karar kıldım ona ameliyat olan narm diye bi arkadaş var onun sonucunu bekliyorum eğer antepe gelme durumun varsa herkes onu öneriyor.son kontrole çağırmadığı için. Ama sana neresi yakınsa orayı tercih et bi kurtulsak şu dertten ne adaklarım var...

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim içimi öyle rahatlatıyorsun ki sağol ismimiz kayıtlara gececek mi biliyor musun sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun canım tasarladığın bi zaman var mı ben doktora kendim gideceğim bi sorun olmaz değil mi çok çekiniyorum bi türlü özkan beye mail yolu ile ulaşamıyorum

canım benimde kafamda ebru hanım vardı ama son kontrole çağırma durumum olur diye bama mail atmış dokular tutmadığı taktirde bundan çekindim aslında kadın olması içime çok sinmişti.ama ben artık özkan beyde karar kıldım şehir dışına çıkmaya gerek yok bence ama sen nerdesin bilmiyorum ama ucakla gelirsin sabah akşam donersin zaten ameliyatları sabah yapıyor özkan bey öğleden sonra iki gibi dönersin sorun yaşamazsın yine de sen bilirsin canım

kızlar ben bozulup bozulmadığından emin değildim ya hani.sizlerde muayene ol için rahat etsin diyince kafama çok yattı ve özel bi hastaneyi aradım.doktorun sekreterinden randevu alacaktım bana biz o muayeneyi yapmıyoruz demesinmiiii o ann çıldırdımmm ya sadece bakıcak işlem yaptırmıycam dedim hala diyoki yok bakmıyoruz.inanın sinirden hala başım ağırıyor.ya sen nevar bunda offffffff nalet olsun.daha baktırmak için bile doktor bulamıyorum.acaba yırtıksa ne yaparım

Kızlar benim durumum iyi... Sanki tuttu gibi geliyo ufak ufak batmalar var sanki dokular kaynıyomuş gibi geliyo... Buarada geçen salı günü sabah televiyon izlerken ebru hanımı televizyonda gördüm... Aaa benim doktorum demek üzereydim zor tuttum kendimi annemler anlayacak diye... Seda sayanın programına çıktı ama çok şok oldum bi bilseniz... Allahdan ağzımı tuttum annem kızım ne var bu kadar seyrettin diyip durdu ama Ebru hanım çok güzeldi ve çok güzel anlattı. Bir kez daha sayenizde ebru hanıma giitiğim için iyi hissettim ...işinin ehli olduğu kesin...

Arkadaşlar ben yaptırdım ertesi gün adet oldum erken adet oldum sorun olurmu bilmiyorum ebru hanım bakarız dert etme dedi ama içim çok kötü boşamı gitti bilmiyorum yaptırdım dün bugün adet oldum şaka gibi daha 1hafta vardı oysaki napcam ben yaaa

cnm ebru hanıma sordum yine ve verdiği cvp şu şeklde Evet kesinlikle yapabiliriz... Kanamanız olur... Güzel düşünceleriniz ve güveniniz için sonsuz teşekkürler.... Sevgiler görüşmek dileğiyle.... özelkle sordum düğüne 10 gün kala yada 1 ay kala gelsek olurmu diye bu cvbı vermş ve birkez daha rahatladım bnce senin hiçbişeyin yok ve kanamanda olur ama riske atmamakta geekiyo tabii

soyisimdemi sormuyolar cnm off nekadar stresli bi durum yaa

içini ferah tut canım inş. dokular tutar.dualarım hepimiz için

canım çok teşekkurler.bende rapor almayı düşünüyorum şu dertten bi kurtulsak ama çekindiğim özkan beyin ameliyatı yapmam demesi inş. demez.bu arada sen tahlilleri nerede yaptırdın.çok soru soruyorum kusura bakma. ben yaptırıp hemen evlenmeyi düşünüyorum . bu yüzden hep uzatıyorum evliliği...canım çok teşekkürler inan beni çok mutlu ediyorsun sende mutlu ol hep..

Son düzenleme:
kızlarr size yeni haberlerle geldim.

bugun doktora gttm muayne olmaya utana sıkıla. bu gittğim 3. doktor. ilk ebru hanıma gitmştim ufak centğin var duruma göre kanaman olur demişti.emin olamadığım için 2. doktora gtitim. oda hiçbişeyn yok kanaman olucak zarın kenarları yuksek dedi. ve bugunde 3.. doktora gttim.bu 3. doktorda bişeyn yok dedi. doğal centıklern var dedi. ama seni bakıre kabul ettm yüzde 90 kanamn olur dedi. ben ısrar edince biraz zorlama olmştu dedim.oda ilşki olmadan bozulmaz ole dedi. biraz çentıgın var onların nezamn oldugnu sen blrsn ama bakıresn deid.

akıntım içinde ilaç yazdı.

şimdi ben napmalıym kızlar akıl vern 3 doktorunda dediklerni anlattm. bu arada bana bakıresn dien doktorlar işlem yapmayan kişiler. ebru hanm da bana anatomk olarak bakıresn ama kanamn konusunda garanti veremem demşti. girişim darmış. ne yapmalym ya doktora gttğim halde kanaycakmı kanamycakmı kafamda sorular var. 2 doktorda kanardioama ebru hanmda duruma göre demşti kafam karışk o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…