canım ilgin alakan için çok teşekkür ederim.senden haber aldıkça yüreğime su serpiliyor Aynı doktoru düşünmemizden ötürü sen bana yoldaş oldun bu forumda tekrar çok sağol. Başka doktor bey sana neler dedi paylaşırsan sevinirim.özel mesaj hakkım yok...
özkan beymi ilk gittiğimmi
Sofiamercan yazdıklarını okudum cnm sana kesinlikle ebru hnm öneririm kesin çok memnun kalacaksın...ben kendisinden memnunum...umarım sen de kurtulursun cnm...
düğüne 1 ay kala falan kalıcı yaptrmayı düşünüyorum biraz o kafama yattı yinede ebru hanıma danısmak gerekk bakalım gidicem kontrole sahte isim versem olmazmıki acaba biraz sacma ama gizli kalması açısından güvenli olabilr diye düşünüyorm
Şekerpare kuzeniminki de tuttu kontrolde de hiç riskin yok dedi dikiş falan atılmadı ve 3 gün kanaması oldu ilişkiden sonra kuzenimin. Bence bizim de öyle olacak şelerpare gör bak ebru hnm a çok güveniyorum çünki kuzenimde tanık oldum...
canım ilk gittiğin doktor kalıcı yapıyormuydu.Ben şimdi kendimi özkan beye odakladım. sadece erkek olmsından çekiniyorum ve tepkisinden sana neler söyledi özkan bey özel mesaj atarsan sevinirim birde kayıtlara geçiyor mu operasyon olduğun. özkan bey ameliyat yapmayı bırakacak mı yapmassa demissin de beni korku saldı şimdi. öyle birşeyler mi ima etti
Allahım şu mübarek günün hürmetine günahlarımızı bağışla! beni ve benim durumumda olan tüm arkadaşlarımı yaşadığı stresten kurtar..tez zamanda en güzel şekilde sonuçlanmasını nasip et inş. amin..
kızlar ben duamda sizleri bulunduruyorum..lütfen birbirimize dua edelim..hata yapmış olabiliriz ama telafisi mümkün..bu durumu en kolay ve güzel şekilde atlatırız inş.
sen karar verdin mi canım ? özkan bey belden iğne yapıyor diye biliyorum..bu beni ürkütüyor.. onun dışında ameliyat sonrasında bikaç saat içinde bacaklarını açabiliyormuşsun..ben şehir dışından gideceğim için her yönüyle düşünmek durumundayım
karar verirsen bilgi ve deneyimlerini paylaş lütfen..ben nisana kadar beklemek zorundayım..kafamda daha çok ebru hnm var..
Kızlar benim durumum iyi... Sanki tuttu gibi geliyo ufak ufak batmalar var sanki dokular kaynıyomuş gibi geliyo... Buarada geçen salı günü sabah televiyon izlerken ebru hanımı televizyonda gördüm... Aaa benim doktorum demek üzereydim zor tuttum kendimi annemler anlayacak diye... Seda sayanın programına çıktı ama çok şok oldum bi bilseniz... Allahdan ağzımı tuttum annem kızım ne var bu kadar seyrettin diyip durdu ama Ebru hanım çok güzeldi ve çok güzel anlattı. Bir kez daha sayenizde ebru hanıma giitiğim için iyi hissettim ...işinin ehli olduğu kesin...
jeliboncum iyice sor bakalm ne dicek ebru hanm.ben inan göremediorum ççentık mentık kenarlarda çentık vardı ama 2 doktorda oralarda bişey yok onlar kendii yapısı dedi. o çentık dedikleri yeri ben göremedm okadarda inceledm.
şmdi başka doktora gtcem bakalm o ne dicek duruma göre bakıcam artık. yaza düğünm var benmde acele etmem lasım
soyisimdemi sormuyolar cnm off nekadar stresli bi durum yaatelefonla görüştüğümde ismimi söyledim canım..zaten oldukça hassas konuşuyorlar..durumun farkındalar bence..hem ebru hanım hem sekreteri son derece kibar ve rahatlatıcı bir ses tonuyla konuşuyor..o bakımdan sıkıntı duyacağını zannetmiyorum..
Arkadaşlar ben yaptırdım ertesi gün adet oldum erken adet oldum sorun olurmu bilmiyorum ebru hanım bakarız dert etme dedi ama içim çok kötü boşamı gitti bilmiyorum yaptırdım dün bugün adet oldum şaka gibi daha 1hafta vardı oysaki napcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?