kızlar ben bozulup bozulmadığından emin değildim ya hani.sizlerde muayene ol için rahat etsin diyince kafama çok yattı ve özel bi hastaneyi aradım.doktorun sekreterinden randevu alacaktım bana biz o muayeneyi yapmıyoruz demesinmiiii o ann çıldırdımmm ya sadece bakıcak işlem yaptırmıycam dedim hala diyoki yok bakmıyoruz.inanın sinirden hala başım ağırıyor.ya sen nevar bunda offffffff nalet olsun.daha baktırmak için bile doktor bulamıyorum.acaba yırtıksa ne yaparım
Şekerpare kuzeniminki de tuttu kontrolde de hiç riskin yok dedi dikiş falan atılmadı ve 3 gün kanaması oldu ilişkiden sonra kuzenimin. Bence bizim de öyle olacak şelerpare gör bak ebru hnm a çok güveniyorum çünki kuzenimde tanık oldum...
kızlarr size yeni haberlerle geldim.
bugun doktora gttm muayne olmaya utana sıkıla. bu gittğim 3. doktor. ilk ebru hanıma gitmştim ufak centğin var duruma göre kanaman olur demişti.emin olamadığım için 2. doktora gtitim. oda hiçbişeyn yok kanaman olucak zarın kenarları yuksek dedi. ve bugunde 3.. doktora gttim.bu 3. doktorda bişeyn yok dedi. doğal centıklern var dedi. ama seni bakıre kabul ettm yüzde 90 kanamn olur dedi. ben ısrar edince biraz zorlama olmştu dedim.oda ilşki olmadan bozulmaz ole dedi. biraz çentıgın var onların nezamn oldugnu sen blrsn ama bakıresn deid.
akıntım içinde ilaç yazdı.
şimdi ben napmalıym kızlar akıl vern 3 doktorunda dediklerni anlattm. bu arada bana bakıresn dien doktorlar işlem yapmayan kişiler. ebru hanm da bana anatomk olarak bakıresn ama kanamn konusunda garanti veremem demşti. girişim darmış. ne yapmalym ya doktora gttğim halde kanaycakmı kanamycakmı kafamda sorular var. 2 doktorda kanardioama ebru hanmda duruma göre demşti kafam karışk o yuzden
kızlarr size yeni haberlerle geldim.
bugun doktora gttm muayne olmaya utana sıkıla. bu gittğim 3. doktor. ilk ebru hanıma gitmştim ufak centğin var duruma göre kanaman olur demişti.emin olamadığım için 2. doktora gtitim. oda hiçbişeyn yok kanaman olucak zarın kenarları yuksek dedi. ve bugunde 3.. doktora gttim.bu 3. doktorda bişeyn yok dedi. doğal centıklern var dedi. ama seni bakıre kabul ettm yüzde 90 kanamn olur dedi. ben ısrar edince biraz zorlama olmştu dedim.oda ilşki olmadan bozulmaz ole dedi. biraz çentıgın var onların nezamn oldugnu sen blrsn ama bakıresn deid.
akıntım içinde ilaç yazdı.
şimdi ben napmalıym kızlar akıl vern 3 doktorunda dediklerni anlattm. bu arada bana bakıresn dien doktorlar işlem yapmayan kişiler. ebru hanm da bana anatomk olarak bakıresn ama kanamn konusunda garanti veremem demşti. girişim darmış. ne yapmalym ya doktora gttğim halde kanaycakmı kanamycakmı kafamda sorular var. 2 doktorda kanardioama ebru hanmda duruma göre demşti kafam karışk o yuzden
rosencim. sen sekretrne nie soluorsnkı. randevunu al. muayneye grnce solersn yaza evlenıcem bi bakarmsn die.bn ole yaptım zaten rahmle alakalı sorunm var onuda soledm.okadr iyi davrandıkı gittğim 2 doktorda. bnde terslenmekten korkuordum ama hiç ole bişey olmadı. ama belki randevu alırken bende solesem yapmıoruz derlerdi. sen doktora muyane esnasnda solıceksn. özel hastaneler zaten musteri memnuyteı peşinde. beni tersleyen falan olmadı. hatta güzelcede anlattlar. bu arada bişey farkettm kızlar bu işlemi yapan doktorlar daha acımasz. hemen en ufak bı centık görseler yırtık diorlar. bence muayene için işlem yapmayan doktorları terch edın once.
merakımdan sordum aylincim bende innaıyorum ebru hanıma ve güveniyorum ama 3 gün kan gelmesini anlayamadım....
Arkadaşlar ben 2gün önce yaptırdım ve ertesi gün adet oldum adet olmama 10. Gün vardı ama erkenden oldum çok moralim bozuk ebru hanım biley olmaz ben srkandayım sana yüzde yüz garanti ediyorum dedi sizce ne yapmalıyım edet olmam iyileşmemi etkilermi lütfen yardım edin bilseydim 1hsfta sonra yaptırırdım ama hiç aklıma gelmedi böle olca lütfen yardımmmm böle bişi
yaşadınızmı
cnm senin adına çok sevndm bncede kesinlikle işlem yaptrmamalısın yüzde 90 kanar demş doktor gerçekten çok sevndm şimdi bnmde kafam karıştı acaba muaneyi işlem yapmayan bi doktoramı yaptrsam bilemedm
kızlar başka doktora gitmlym sizce ogun kanama olmazsa biterm. doktor yüzde 90 kanar girişn çok dar dedi. 2, gttgm dokotrda buyuk ihtml kanar dedi. yani ben napsam yaptrmaymmı yada başka bitanedaha mı doktora gtsem ya
buarada bugun beni istemeye geldiler okadr güzeldiki.erkek arkdşm melek gibi onu üzmek hiç istemiorum
randevu alırken normal muayne olucam die randevu alıorsun.zaten özel hastanelere telden alınıor. kadın hastalklarını su saatte randevu alıcam diosun veriorlar.doktorada derdini anlatıosn. beni kmse terslemedi kızlar o konuda doktrlarn haklarnı yiyeymem. tersleseler psklilojk olrak daha çöküntü olur
jeliboncum kesnlkle işlem yapmayan birine baktır. bu gittğim 2 doktorda okadr ılımlılardıkı.ufak çentıklern var ama seni bakıre kabul ettm yüzde 90 kanman olur dedi. yani benim kafam nekadr yatmasadainanasm bile gelmior. başka doktora daha gideym diıorum
makdelen öncelikle çok geçmiş olsun arkadsım düğün varmı yakın zamanda birde işlem kaç dk sürdü ağrın sancın varmıı
jeliboncum kesnlkle işlem yapmayan birine baktır. bu gittğim 2 doktorda okadr ılımlılardıkı.ufak çentıklern var ama seni bakıre kabul ettm yüzde 90 kanman olur dedi. yani benim kafam nekadr yatmasadainanasm bile gelmior. başka doktora daha gideym diıorum
Arkadaşlar işlemi yaptırıp ertesi gün adet oldum lütfen bana bir yardım edin bişey olurmu ben napcam boşamı yaptırdım okadar parayı boşamı verdimm düğünden önce gel derse ben biterim napcamm gelemem tekrar lütfen bana yardım edinnn arkadaşlar cvp verinn
Arkadaşlar işlemi yaptırıp ertesi gün adet oldum lütfen bana bir yardım edin bişey olurmu ben napcam boşamı yaptırdım okadar parayı boşamı verdimm düğünden önce gel derse ben biterim napcamm gelemem tekrar lütfen bana yardım edinnn arkadaşlar cvp verinn
kızlar başka doktora gitmlym sizce ogun kanama olmazsa biterm. doktor yüzde 90 kanar girişn çok dar dedi. 2, gttgm dokotrda buyuk ihtml kanar dedi. yani ben napsam yaptrmaymmı yada başka bitanedaha mı doktora gtsem ya
buarada bugun beni istemeye geldiler okadr güzeldiki.erkek arkdşm melek gibi onu üzmek hiç istemiorum
randevu alırken normal muayne olucam die randevu alıorsun.zaten özel hastanelere telden alınıor. kadın hastalklarını su saatte randevu alıcam diosun veriorlar.doktorada derdini anlatıosn. beni kmse terslemedi kızlar o konuda doktrlarn haklarnı yiyeymem. tersleseler psklilojk olrak daha çöküntü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?