Çok saol cnm inş sende bende hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdan ben aslında öle muayneye gittim gel yapalım dedi ben adetime 1hafta var dedim yeterli süre dedi ama eve gittim ertesi gün oldum aradım biley olmaz ben arkandayım sana %100ü garantiliyorum dedi ama beni düşündüren düğünden önce gitmem gerekirse gidemem bu işlem bitsin istiyorum onuda söyledim tamam çağırmıcam dediama bakalım perşembe adetim biter gitcem tekrar ankaradayım cumaya kadar cumadan soanra artık gelemem du aedin ama ebru hanım gerçekten çok iyi okadar ilgiliki anlatamam bayan olması çok rahatlatıo erkek olsa asla yaptıramazdım bu işlemi ve çok candan bir anne gibi ebru hanım eli çok hafif ben anlamadım bile işlemi okadar kısa sürdü ve hiçbir acı ağrı olmadı şuan hatta yaptırmamış gibiyim yol yürüdüm merdiven çıktım hiçbir sorunum yok inş sizde kurtulursunuzz

önce sakin ol makdelencim cnm bnm ebru hanım halederiz demişş sanırsam ankarada ikamet etmiyosun adetin bitikten sonra eğer imkanın varsa tekrardan uğra ebru hanımn yanına olmazmı içindeki şüpheyi atarsın birde nekadara yaptrdn cnm

2500cnm ama ödemede kolaylık yapıyor hallederiz dedi ama düğünden önce gel derse naparım cuma gidiyorum evime son gün perşembe uğrarım ancak bakalım ne olcak ama inan bana bu işlemi yaptırcaksan başkasını düşünme sakın hele erkek doktorları asla çünkü insan utanıyorrr ebru hanım çok ilgili çok rahatlatıyo ve eli çokkk hafif yemin ederim ben analamadım işlemi yaptını 15dk sürdü sadece 30dk içinde gittim muayne oldum işlem yapıldı ve çıktım düşün yani inş adetten bişey olmaz değilmi dua edin bana lütfennnn

ben san adet bitiminde git demiştim ama unutmuşsun galiba makdelen olsun takma artık emin ellerdesin gül artık biraz:)

olmaz inş cnm sıkma canını ederim tabi dua hepimize ediyorum bnde zaten erk doktor düşünmüyorum birde bn daha yırtıklık varmı yokmu bilmiyorum sürtünme yoluyla bişyler oldu ondan şüpheleniyorum ve haziranın ilk haftası düğünüm var daha muayeneye bile gtmedm erteleyip duruyorum muane içinde baska dr düşündüm açıkcası kafam karışık neyapıcağımı bilmiyorum hemen peşinmi verdn cnm ücreti eğer bu işlemi yaptrcak olursam okadar param yok ama ödemede kolaylık yapmasına sevndm

makdelencim düğün nezman senin yakın bi tarihtemi

ben san adet bitiminde git demiştim ama unutmuşsun galiba makdelen olsun takma artık emin ellerdesin gül artık biraz:)

Cnm ben adet bitiminde gidemezdimki çünkü bu ara bişey için geldim o arada yaptırdım ve adet olmama 10. Gün vardı ama stresten erken oldum cnm inş.bişi olmaz cnm sende ebru hanımamı yaptırdın cnm

Cnm ben 1800 peşin verdim kalanını nisan mayıs gibi vercemm cnm bende yırtık varmı yokmu bilmiodum ama 3yerden yırtık çıktı cnm ve baktı muayne etti hemen o saniye işleme başladı önce dur anlatıyım sana dedi çizerek sonrada istersen hemen yapayım dedi işlemi bende adetim yakın dedim oda olsun daha bir hafta varmış o yeterdedi ve inann anlamadım işlemi çok eli hafifff süper biriiii muaynedede çok rahat oldum sonuçta bayan annen gibi ve bana garanti verdi sen artık emin ol dedi bu olcak başka yolu yok dedi ama beni düşündüren düğünden bir hafta önce çağırması inş dua ette adet olmam engel olmasın cnm sende ebru hanıma gittmuayne ol işlem gerekirse yaptırrr inan o gerek yoksa para için yapmaz bu işi çünkü ihtiyacı yok kadın doymuşş yani ve duygularınla oynamazzz ben öledüşünüyorumm inş ona emanet ettim ben kendimii inş perşembe adetim bitiyo ve gitcemm bakalımm ne olmuş ne bitmiş yazarım ben yine dua etttt

anladım cnm umarım bişeyin çıkmaz seninde mutlu haberlerle geri dönersin

kızlar ebru hanımı kötülemiorum bn.oda bana yaptr yada yaptmra sana kalmış dedi. kendni kasarsn kanar kasmazsan kanamaz dedi. garanti diorsan işlem yaptr dedi. ama işlemden snrada garantimi acaba daha çok resl olmayalm ben cok korkuorum ve düğünme az kaldı.bu hafta isteme oldu yaza kesn düğünm var. olmadı geçiçimi yaptrsam diorum kafayı ycem artık.

jeliboncum kafaya takma demekle olmuor hayat memat meselesi

orasıda öyle cnm ama yüzde 90 lık bi oran vermşş o bile güzel olmadı 4. doktora görün derim oda olumsuz bişey söylemezse ona göre kararını verirsin cnm

inş. canım inş. bizde kurtuluruz seninde kanamanın olduğunu yazdığın günleri görürüz sen üzülme Allaha dua et...

canım paran varsa zaten ankaradasın fırsatında var bence geçici yaptır riske atma kendini yüzde on ihtimalin kafanı ağrıtmasın yaptır. ve kurtul

Son düzenleme:

makdelencim ebru hanım ameliyatı tek basınamı yapıyo yoksa yanında hemşire veya sağlık görevlisi varmı mrk ettim birde ameliyat olurken tamamen baştan aşağı üzerimizi çıkarmamızmı gerekiyo

makdelencim ebru hanım ameliyatı tek basınamı yapıyo yoksa yanında hemşire veya sağlık görevlisi varmı mrk ettim birde ameliyat olurken tamamen baştan aşağı üzerimizi çıkarmamızmı gerekiyo

Cnm ameliyat öle zor bişey değil ya inan banaaa sadece altını çıkarıosun onra muayne koltuna oturuon sonra yanında sekreteri var ama bazen çıkıo sürekli durmuo iğne yapıo ama anlamıyorsunnn sonra işleme başlıo 15dk sürüyorr sonra kalkıonn çok rahat yaaa inan korkmaa çok koly bi işlem inş benimde sonu iyi olurr işlem yaptırdım ertesi gün adet oldumm inş sorun olmaz dua et bana rahat ol git ebru hanıma yaptır başkasını düşünmee sakın

kızlar ankarada değilm ben.eskşhrdeym ama bulundugum ildede yapan cok doktor var. burdamı yaptrsam diorum . of kafam karman çorman. 4. doktorada gideym diorum of allahm ya.2 doktorda bakıresn dedi ama ebru hanm duruma göre dior var bir bildiği die düşünorum tecrubeli kadın snuçta

ya arkadaşlar siz enazından muayene olacak doktor buluyorsunuz.ben bulamıyorumm.tel.de randevu alınca bu muayene amaçlı olduğunu söyleyince yok bakmıyoruz dedi kadın yaaa çıldırcam nasıl bakmaz.doktor değilmi hayır dikme işlemini yapmayan doktorlar var evet de peki ya bakmakda ne var ki yaa

bende sizinle aynı durumdaydım yazın düşünmekten kafayı yeme noktasındaydım ama bir mucize oldu ve erkek arkadaşımla evlenmeme izin vermeyen ailemi uzun çaba sonrası ikna ettim haziranda evleniyorum bu dertten kurtulmuş oldum darısı sizin başınıza olsun inşallahhhh...

Daha fazla rezil neden olcan ki cnm bence ebru hanıma güven gerçekten bu işin ciddiyetinin farkında ve artık okadar olaya hakim ki anlatamam.git ona yaptır korkma o herzaman arkamızda yapıp bırakmıyor kesinlikle ben size %100ü garantiliyorum diyor inan ona güvenmekten başka şansımız yok benim tek sorunum işlemden sonraki gün adet oldum onun dışında ağrım sızım hiçbişi olmadı aynen dediği gibi oldu yani bu durumuda atalatacaz cnm bu günlerde geçecek ve güzel günler göreceğizzz inş bana dua et sende şu adet sorun çıkarmış olmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…