kızlar ebru hanımadan randevu aldım çarşb gününe dua edin nolur bişey çıkmasın yalnız sekreteri sorunca bn kızlık zarı muaynesi diyemedm vajinal enfeksiyon dedim ücretide aynıymş zaten kızlık zarı muayenesiyle acaba bi sorun olurmu yanlış söylediğim için muaneye ebru hanım yalnız giriyor degilmii ona sölerim direk böyle böyle diye nolurr kızlarr dua edin bişeyim çıkmasın nnolurr

evet canım bende ebru hanıma yaptırdım ve şimdi kafam rahat....

Canım nezaman yaptırdın tuttumu seninnn lütfen bana söle bende yaptırdım ama ertesi gün adet oldum senin nasıl oldu cnm nasıl baktın yani hayatına normal devam ettinmi ben normal yol yürüyorum merdiven çıkıyorum bişi olurmu cnm lütfennnyardım cnm

Gothiccim bence gittiğin 3 doktor da benzer şeyler söylemiş .....sadece ebru hanım bu işi çok yapıyor ve işin uzmanı. daha titiz çalışıyor ve yüzde yüz garanti veriyor... kanamazsa senin için ne olabileceğini üzülebileceğini daha çok bilen bir doktor. Yoka forumda okudum ben sorular diye bi arkadaşa muayene sonrası kesin kanaman olur rahat ol demiş ameliyat önermemiş. Son karar senin 0 risk olsun kesin kanaması lazım dersen yaptır. Ama yüzde 10 da olsa kanama olmazsa bu durum seni çok etkilemeyecekse de boşver zaten ... Üzme kendini su akar yolunu bulur canım hayırlısı hepimiz için...

tahlili orada yapıyorlar 50 tl vermiştim.dışarıdada yaptırabilirsin demişti ben gidip uğraşmak istemedim burada olsun dedim.amin canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz

tahlili orada yapıyorlar 50 tl vermiştim.dışarıdada yaptırabilirsin demişti ben gidip uğraşmak istemedim burada olsun dedim.amin canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz

tamam canım benim için sıkıntı olmuştu hiçbir yer bilmiyorum nerde yaptırırım diye sağ ol.çok iyi klinikte yapılması.tekrar sağol canım. inan senden haber aldıkça yüreğime su serpiliyor eskisi gibi düşünmüyorum artık inş. bizde kurtulur bizim de yüzümüz güler selamlar...

ben 11 ay önce yaptırdım bende senin gibi çok yol yürüdüm 8 km yol yürümek zorunda kaldım ama sorun olmadı zaten ebru hanımda normal hayatına devam et dedi ben senin gibi adet olmadım ama bir adetimden öbür adetime kadar 35 gün geçti o zamana kadarda iyileşti tabi dikişlerim ben çok dikkat ettim ama ilaçlarımı düzenli aldım bacaklarımı açmadım uykumda bile bacaklarıma kemer bağladım yattım her gün çamaşır değiştirdim ve her tuvaletden sonra kuruladım su değdirmedim 10 gün duş yapmadım falan 6 ay ağda yaptırmadım dikkat ettim yani adımlarımı küçük attım ve sonuç ebru hanımın dediği gibi mükemmel oldu:) kabız olmamaya dikkat et acı ye yada kayısı ye önerilerim bunlar

kızlar aklıma acayip bir fikir geldi sizle paylaşıcam görüşlerinize ihtiyacm var.

benm rahimmde polip var adet kanamalarm cok yoğun ve günü uzun oluor. 9 gün adet görüorum. 4 günde kanlı akıntım oluor. 13 gün falan toplamda adetm oluor yani

3 4 gün akıntımla birlkte kan gelior yani adetmişim gibi değil.ben zaten temiz kaldıgım gün sayısı azo 3 4 günde ilşkiye grsem diorum zaten vajinam dar hiç ilşki yaşamadm.doktorlarda kimi duruma göre dior kimi kanaman olucak dior. böle bir yontem izlesem sizce nasıl .

canm haklısın bana ebru hanm uzak yalnız . kendi bulundugum ilde yapan doktorlara geçiçimi yaptrsam diorum strese grdm

kızlar bende yaptırıcam bu işlemi ya erkek arkdşm çok katı bu konuda

jeliboncum düğünlermz aynı zamanda bizim sen naptın canm bugun muaynn varmş

kızlar bende yaptırıcam bu işlemi ya erkek arkdşm çok katı bu konuda

jeliboncum düğünlermz aynı zamanda bizim sen naptın canm bugun muaynn varmş

gothiccim cnm bnm randevuyu aldm ama gidemedm nişanlıımn annesigir aradı eşya falan bakalım diyee((( mecburen geri çeviremedm tmm dedim ve onlarla gitim okadar cesaretimi toplayıp randevu aldm ama demekki nsip deglmş haftaya yine alıcam ama içim içimi yedi hem düğün hazırlığı hem bnm bu şüpheli durumum gerçekten kafayı yemek üzereyim bi rüya görsem kötü evden biri bi rüya görse hemen kötüye yorumluyorum psikolojm iyi değil yavasca çöküyoo düğüne kadar umarım yasarım:S senin düğün tarihi belli oldumu cnm

canım Rabbim yardımcımız olsun...

makdelencim naptın cnm gitinmi ebru hanıma varmıymş herhangi bi sorun umarım yoktur

Cnm bugün kontrole gittim adetim bitti ve durum çok iyi dedi beklediğimden çok iyi dikişlerin dedi mayısta tekrar gelcem kontrole ozamana belli olur dedi sen nezaman kontrole gittin cnm bana %100garanti dedi ama düğünden önce çağırmama konusunda şimdi bişey diyemem dedi bende çok dikkat ediyorum cnm senin gibi sen evlendinmi kanaman oldumu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…