kızlar ben yaptırmaktan kurtuldum allahta sizleri kurtarsın...
Cnm ben adet bitiminde gidemezdimki çünkü bu ara bişey için geldim o arada yaptırdım ve adet olmama 10. Gün vardı ama stresten erken oldum cnm inş.bişi olmaz cnm sende ebru hanımamı yaptırdın cnm
evet canım bende ebru hanıma yaptırdım ve şimdi kafam rahat....
kızlar ben yaptırmaktan kurtuldum allahta sizleri kurtarsın...
canım çok teşekkurler.bende rapor almayı düşünüyorum şu dertten bi kurtulsak ama çekindiğim özkan beyin ameliyatı yapmam demesi inş. demez.bu arada sen tahlilleri nerede yaptırdın.çok soru soruyorum kusura bakma. ben yaptırıp hemen evlenmeyi düşünüyorum . bu yüzden hep uzatıyorum evliliği...canım çok teşekkürler inan beni çok mutlu ediyorsun sende mutlu ol hep..
tahlili orada yapıyorlar 50 tl vermiştim.dışarıdada yaptırabilirsin demişti ben gidip uğraşmak istemedim burada olsun dedim.amin canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
Canım nezaman yaptırdın tuttumu seninnn lütfen bana söle bende yaptırdım ama ertesi gün adet oldum senin nasıl oldu cnm nasıl baktın yani hayatına normal devam ettinmi ben normal yol yürüyorum merdiven çıkıyorum bişi olurmu cnm lütfennnyardım cnm
Daha fazla rezil neden olcan ki cnm bence ebru hanıma güven gerçekten bu işin ciddiyetinin farkında ve artık okadar olaya hakim ki anlatamam.git ona yaptır korkma o herzaman arkamızda yapıp bırakmıyor kesinlikle ben size %100ü garantiliyorum diyor inan ona güvenmekten başka şansımız yok benim tek sorunum işlemden sonraki gün adet oldum onun dışında ağrım sızım hiçbişi olmadı aynen dediği gibi oldu yani bu durumuda atalatacaz cnm bu günlerde geçecek ve güzel günler göreceğizzz inş bana dua et sende şu adet sorun çıkarmış olmasınnn
kızlar bende yaptırıcam bu işlemi ya erkek arkdşm çok katı bu konuda
jeliboncum düğünlermz aynı zamanda bizim sen naptın canm bugun muaynn varmş
gothiccim cnm bnm randevuyu aldm ama gidemedmnişanlıımn annesigir aradı eşya falan bakalım diyee ((( mecburen geri çeviremedm tmm dedim ve onlarla gitim okadar cesaretimi toplayıp randevu aldm ama demekki nsip deglmş haftaya yine alıcam ama içim içimi yedi hem düğün hazırlığı hem bnm bu şüpheli durumum gerçekten kafayı yemek üzereyim bi rüya görsem kötü evden biri bi rüya görse hemen kötüye yorumluyorum psikolojm iyi değil yavasca çöküyoo düğüne kadar umarım yasarım:S senin düğün tarihi belli oldumu cnm
canım Rabbim yardımcımız olsun...
ben 11 ay önce yaptırdım bende senin gibi çok yol yürüdüm 8 km yol yürümek zorunda kaldım ama sorun olmadı zaten ebru hanımda normal hayatına devam et dedi ben senin gibi adet olmadım ama bir adetimden öbür adetime kadar 35 gün geçti o zamana kadarda iyileşti tabi dikişlerim ben çok dikkat ettim ama ilaçlarımı düzenli aldım bacaklarımı açmadım uykumda bile bacaklarıma kemer bağladım yattım her gün çamaşır değiştirdim ve her tuvaletden sonra kuruladım su değdirmedim 10 gün duş yapmadım falan 6 ay ağda yaptırmadım dikkat ettim yani adımlarımı küçük attım ve sonuç ebru hanımın dediği gibi mükemmel oldu:) kabız olmamaya dikkat et acı ye yada kayısı ye önerilerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?