kızlar peki bu işlem sonrası ağda yoksa temizliği nasıl yapacaz bu beni çok tedirgin ediyo
kızlar peki bu işlem sonrası ağda yoksa temizliği nasıl yapacaz bu beni çok tedirgin ediyo
Cnm bugün kontrole gittim adetim bitti ve durum çok iyi dedi beklediğimden çok iyi dikişlerin dedi mayısta tekrar gelcem kontrole ozamana belli olur dedi sen nezaman kontrole gittin cnm bana %100garanti dedi ama düğünden önce çağırmama konusunda şimdi bişey diyemem dedi bende çok dikkat ediyorum cnm senin gibi sen evlendinmi kanaman oldumu cnm
gothiccim cnm bnm randevuyu aldm ama gidemedmnişanlıımn annesigir aradı eşya falan bakalım diyee ((( mecburen geri çeviremedm tmm dedim ve onlarla gitim okadar cesaretimi toplayıp randevu aldm ama demekki nsip deglmş haftaya yine alıcam ama içim içimi yedi hem düğün hazırlığı hem bnm bu şüpheli durumum gerçekten kafayı yemek üzereyim bi rüya görsem kötü evden biri bi rüya görse hemen kötüye yorumluyorum psikolojm iyi değil yavasca çöküyoo düğüne kadar umarım yasarım:S senin düğün tarihi belli oldumu cnm
makdelencim naptın cnm gitinmi ebru hanıma varmıymş herhangi bi sorun umarım yoktur
canm ben bugun ebru hanmla konuştum o beniş muayne ettği için durumumu bilior.ve riske atma yüzde 100 garanti vercem hiç riskn yok dedi. o yüzde 10 luk kısımda tedrgn olcaksn dedi. yaptr daha iyi dedi. hemde ilşkin olmadıgı için son gün cagrmam riskn yok dedi. suan adet donemndeym .bitsn adetm ilk işim gidip kalıcı yaptrmak. 30 gün ile 90 gün arasnda iyilşme oluomş.kişidn kişiye değişiomş iyilşme süresi.bizim düğünlermize az kaldı bian once yaptrmalyz.
canm bnm düğün hazran temmz gibi olcak erkek arkşm sıkıştırıo. su işi halttmem lasm benm bian once kalıcı için geç kalablişrz
Canım gittim bugün hiçbi sorun yok dedi 1hafta olmazına rağmen umduğumdan çok iyi dikişlerin dedi mayısta tekrar kontrole gelcem cnm beni düşündüren düğünden önce çağırması olur ama onada bişey diyemem dedi bakalım mayısta dedi sen naptın cnm sen yaptırmışmıydınn
anladım cnm ya bu düğüne 10 gün kala flep neye göre yapılıyoki off bnde nisan gibi değilde maysıın ilk haftası yaptırabilirim bn birine borç para vermştim o parayı bekliyorum(( para nisan gibi gelirse nisanın ortalarına doğru yaptırım büyük ihtimal muayenede bana ya yırtklık var diycek yada sana dediğini dycek çentik var diyee o durumda olursam mecburen bnde yaptırırm heralde biran önce haletmemiz lazımm bn şimdiden çok panikledim geceleri uyuyamıyorum ne olcak neyapıcam nasl olcak diiye
Cnm bugün kontrole gittim adetim bitti ve durum çok iyi dedi beklediğimden çok iyi dikişlerin dedi mayısta tekrar gelcem kontrole ozamana belli olur dedi sen nezaman kontrole gittin cnm bana %100garanti dedi ama düğünden önce çağırmama konusunda şimdi bişey diyemem dedi bende çok dikkat ediyorum cnm senin gibi sen evlendinmi kanaman oldumu cnm
kızlar yapısı çentikli olup kanamsı olan cok kişi varya netten okudum.boşunamı yaptrcam yoksa(((tam ilşki olmadan bozulmaz dio herkes
ya kızlar benim derdime kimse çare olmuyor.kızlar ben muayene olacak doktor bulamıyorumm.ben napayım bu ne saçma ibrşey.doktorlar sanki işlem yap demişim gibi kaçıyo muayeneden bu nebiçim doktorluk nebiçim anlayış ya napsam şaşırdım.
sevndm cnm senin adına hadi hayırlısı bn yaptrmadım cnm önce muane olmak için gtcem bi yırtıklık varmı diyee eğer varsa mecburen yaptrcam( sen nasıl oldun varmı ağrın falan bi zorluğunu çekiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?