kızlar peki bu işlem sonrası ağda yoksa temizliği nasıl yapacaz bu beni çok tedirgin ediyo

canım ben kontrole gittiğimde durum çok iyi.çok dikkat etmişsin ama genede 6 ay sonra bidaha bakalım çünkü evlilik gibi bi durumun yok dedi bende 2 - 3 ay önce kontrole gittim durumun mükemmel hiçbi sorun yok ama genede evlenmene yakın gelmek istersen kapım açık dedi benim daha evlenme gibi bi durumum yok 3-4 yıl kadar...

canm ben bugun ebru hanmla konuştum o beniş muayne ettği için durumumu bilior.ve riske atma yüzde 100 garanti vercem hiç riskn yok dedi. o yüzde 10 luk kısımda tedrgn olcaksn dedi. yaptr daha iyi dedi. hemde ilşkin olmadıgı için son gün cagrmam riskn yok dedi. suan adet donemndeym .bitsn adetm ilk işim gidip kalıcı yaptrmak. 30 gün ile 90 gün arasnda iyilşme oluomş.kişidn kişiye değişiomş iyilşme süresi.bizim düğünlermize az kaldı bian once yaptrmalyz.
canm bnm düğün hazran temmz gibi olcak erkek arkşm sıkıştırıo. su işi halttmem lasm benm bian once kalıcı için geç kalablişrz

makdelencim naptın cnm gitinmi ebru hanıma varmıymş herhangi bi sorun umarım yoktur

Canım gittim bugün hiçbi sorun yok dedi 1hafta olmazına rağmen umduğumdan çok iyi dikişlerin dedi mayısta tekrar kontrole gelcem cnm beni düşündüren düğünden önce çağırması olur ama onada bişey diyemem dedi bakalım mayısta dedi sen naptın cnm sen yaptırmışmıydınn

anladım cnm ya bu düğüne 10 gün kala flep neye göre yapılıyoki off bnde nisan gibi değilde maysıın ilk haftası yaptırabilirim bn birine borç para vermştim o parayı bekliyorum (( para nisan gibi gelirse nisanın ortalarına doğru yaptırım büyük ihtimal muayenede bana ya yırtklık var diycek yada sana dediğini dycek çentik var diyee o durumda olursam mecburen bnde yaptırırm heralde biran önce haletmemiz lazımm bn şimdiden çok panikledim geceleri uyuyamıyorum ne olcak neyapıcam nasl olcak diiye

sevndm cnm senin adına hadi hayırlısı bn yaptrmadım cnm önce muane olmak için gtcem bi yırtıklık varmı diyee eğer varsa mecburen yaptrcam( sen nasıl oldun varmı ağrın falan bi zorluğunu çekiyomusun

canm anladm. ebru hanm her halukarda garanti verior.bnde cok düşündm yaptrsammı yaptrmasammı die.dğn erkek arkşmla knustk.kesn kanaması lasm gözüyle bakıor.kanamazsa nolcak dedm.ozamn daha once yapmştır dedi. şoka girdimriske atmak istemiorum bu yuzden.bugun bunalma girip ebru hanmı aradm rahatlattı beni. sen ilşkiye grmedin riskn yok dio. güveniorum canm ya inş sorunsz atlatrz.

kızlar yapısı çentikli olup kanamsı olan cok kişi varya netten okudum.boşunamı yaptrcam yoksa(((tam ilşki olmadan bozulmaz dio herkes

canım inş. son kontrole çağırmaya hiç gerek kalmaz...

kızlar peki bu işlem sonrası ağda yoksa temizliği nasıl yapacaz bu beni çok tedirgin ediyo

sezen canım sen neye karar verdin doktor konusunda? bende bu yüzden sırf lazere başladım zaten lazerden sonra 2.5 ay temiz kalıyorsun tabi seans sayın arttıkça yemizlik sürende artıyor ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim...

Son düzenleme:
kızlar yapısı çentikli olup kanamsı olan cok kişi varya netten okudum.boşunamı yaptrcam yoksa(((tam ilşki olmadan bozulmaz dio herkes

cnm bnde çok araştrdm bu konuyu ve dediğin gibi çentikli kızlık zarının kanaması oluyo genelde bnde int yorumlarda okudum ve kanaması olanlar çok hatta ilşkiye tamamen girip zarı yırtılıp ikinci gün yine kanamsı olanlar var bnde biraz bu durumdan korkuyorum bndede çentik varsaa bi ikilem arasında kalcam yaptrırsam boşunamı yaptrcam diyee yaptrsam bi dert yaptrmasam bi dert olcak bnm içinde neyapıcaz bilmiyorum allah yardmcmız olsn

ya kızlar benim derdime kimse çare olmuyor.kızlar ben muayene olacak doktor bulamıyorumm.ben napayım bu ne saçma ibrşey.doktorlar sanki işlem yap demişim gibi kaçıyo muayeneden bu nebiçim doktorluk nebiçim anlayış ya napsam şaşırdım.

rosencm hangi ildesn canm. hiç bulamıorsan özel muaynesne gt kesn bakarlar . buda bi sağlık problemi bnce akıntım var de zarımada bi bakrmısınz de yaza evlencem de. valla bn ole dedm normal bşeymş gibi baktılar .acaba tutucu bir ildemsn canm gerçi nekadr tuttucu da olsa doktor bu bakması lasm

ende çok ümitli gitmiştim yırtık yok diye ama çıktı cnm ve hemen işlem yaptırdım şuan hiçbir zorluğu yok cnm çok rahatımmm eli çok hafif ebru hanımın kendiside mükemmel biri bence zaman kaybetme hemen git yaptır cnm eğer yırtık varsa inş. gerek kalmaz ama ne deyim sende bana dua ette düğünden önce gi,tmek zorunda kalmayım çok iyi bakıyorum bende ama inş. gerek kalmazz düğün günü gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…