cnm bnde çok araştrdm bu konuyu ve dediğin gibi çentikli kızlık zarının kanaması oluyo genelde bnde int yorumlarda okudum ve kanaması olanlar çok hatta ilşkiye tamamen girip zarı yırtılıp ikinci gün yine kanamsı olanlar var bnde biraz bu durumdan korkuyorum bndede çentik varsaa bi ikilem arasında kalcam yaptrırsam boşunamı yaptrcam diyee yaptrsam bi dert yaptrmasam bi dert olcak bnm içinde neyapıcaz bilmiyorum allah yardmcmız olsn
ende çok ümitli gitmiştim yırtık yok diye ama çıktı cnm ve hemen işlem yaptırdım şuan hiçbir zorluğu yok cnm çok rahatımmm eli çok hafif ebru hanımın kendiside mükemmel biri bence zaman kaybetme hemen git yaptır cnm eğer yırtık varsa inş. gerek kalmaz ama ne deyim sende bana dua ette düğünden önce gi,tmek zorunda kalmayım çok iyi bakıyorum bende ama inş. gerek kalmazz düğün günü gitmeye
rosencm hangi ildesn canm. hiç bulamıorsan özel muaynesne gt kesn bakarlar . buda bi sağlık problemi bnce akıntım var de zarımada bi bakrmısınz de yaza evlencem de. valla bn ole dedm normal bşeymş gibi baktılar .acaba tutucu bir ildemsn canm gerçi nekadr tuttucu da olsa doktor bu bakması lasm
sezen canım sen neye karar verdin doktor konusunda? bende bu yüzden sırf lazere başladım zaten lazerden sonra 2.5 ay temiz kalıyorsun tabi seans sayın arttıkça yemizlik sürende artıyor ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim...
alyel_81 canım ben ebru hanım diyorum ama uzağım ankaraya hem daha kimsede yok hayatımda napacam çok çaresizimlazer de yaptıramam ben bu durumda işlem yaptırırsam başka hangi türlü olurki temizlği
Canım ebru hanım beni de şekerpareyi de son kontrole çağırmadı... Belki yanlış biliyosun diye söyledim alyelcim
canım nettende özel doktor bulamıyorum ya malesefki artık doktorlar pek özelde çalışmıyor ya özel doktor bulmakta sıkıntı çekiyorum.ikitanesine de söyledim kabul etmediler.sen kızlık zarı muayenesi olmak istiyorummu diyorsun??acaba ben mi yanlış anlatıyorum yani gerçi bunun yanlış anlatmasıda olmaz ama nebileyim
Canım ebru hanım beni de şekerpareyi de son kontrole çağırmadı... Belki yanlış biliyosun diye söyledim alyelcim
hadi çağırırsa diye endişelerde kalmak istemiyorum canım bayan olması çokuygundu ama bir daha kontrole gitmem mümkün değil ankarayı da biliyorum aslında ama zaman neyi gösterir bilmiyorum
canım sen hangi ildeydin yanliş hatırlamıyorsam adanadaydın galiba antepdeki doktoru düşün bence ebru hanımı ilk başlarda bende düşündüm fakat son kontrol bana uymadı birde bulunduğum ilde yapan varken şehir dışına çıkmak istemedim...
alyel çağırabilir ya da çağırmayabilir ebru hanım operasyon sonrası durumuna bağlı bi şey. ama hiç bi doktor kimseyi çağrmamazlık etmedi yani bi durum olursa çağırıyorlar yani yapcak bi şey yok şunu söylüyüm ben ankrada ebru hnm dışında kimseye kolay kolay güvenemem kendisinin vicdanen vicdanlı bir insan oldğunu düşnüüyrom olayın ne kadar ciddi odğunun kendiside farkında oyun değil bu sonuçta hayati mesele..her koşulda kurtaracağını düşünüyorum bizi sonuçta güvenerek giidiyrz ve kndiside hastalarının yanında gördüğüm kdarıyla ALLAh ta onun yanında olsun sağlık versin inş ..tutsa bile son kontrole illa gidersin.. son kontrolde de bi sorun varsa gereğini yapar garantiler yapacak bi şey yok.ankaraya yakınsan önce muayene ol istrsen kndisine.ALLh yardımcımız olsun hepimizin kızlar çk zormuş bu dert
sen antepte mi yaptrdn
canım ben ankaraya yakın değilim düğüne yakında zaten çıkmam mümkün değil
nişanlımısın arkdaşım düğün ne zaman?hangi ildeydin ki sen..?
evet canım benide çağırmadı ama evleneceğin zaman eğer istersen gel kapım açık riskin yok dedi darısı size kızlar....daha evlenme gibi bi durumum yok ama kafam rahat en azından
Cnm gözün aydın seninde darısı bana bende yaptıralı 10gün oldu ama ben yaptırdım ertesi adet oldum bahsetmiştim burda kontrole gittim adetim bitti baya iyi umduğumdan iyi dedi inş sonkez gitmeme gerek kalmaz cnm ebru hanım çok iyi çok güven veriyor bu konuda titiz cnm sen bakımını nasıl yaptın cnm özel bişiler yaptınmı ben sürekli kuru tutmadı için havlu selpakkoyuyorum bacaklarımı çokaçmıyorum yol yürüyorum yani yürümede sıkıntı yok varmı bana tavsiyelerin cnm sen ebru hanıma nezaman giytiğinde net tutmuş oldu dedi lütfen bana bilgi ver cnm
ben daha yaptırmadım canım ama antepte yaptırmayı düşünüyorum. Eğer antepte kalacaksam zaman neyi gösteriri bilmiyorum ben de düşünmekten yoruldum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?