ederim tabi cnm bide cnm çok afedersn sendedemi sürtünmeyle yırtıklık oluşmuş bn tam ilşki yasamadım ama bilmiyorum işte içime doğuyo yırtıklık var diye düşünüyorum

ederim tabi cnm bide cnm çok afedersn sendedemi sürtünmeyle yırtıklık oluşmuş bn tam ilşki yasamadım ama bilmiyorum işte içime doğuyo yırtıklık var diye düşünüyorum

jeliboncum hala muayne olmadınmı düğününe 2 ay kaldı. ben bu ay içinde ebru hanma gidiorum artık adetmn btmesni bekliorum.son bir kez kendi kaıdn doğum doktorumada gidicem snra da ebru hanma gidicem çnkü düğünüm yaklaşıor.inş süre yeterli olur.iyilşme süresi 3 aymış çnkü

Bayanlar ben anestezi teknikeriyim bunu sölememdeki sebep gözümle hangi doktorun nasıl ameliyat yaptığını görmem kesinikle yanlış anlamayın size tavsiye ediceğim bi doktor var.eğer hymenoplasti olmak istiyosanız kesinlikle fleep yöntemini uygulayan doktora gidin ama bu işi doğru dürüst yapan bi doktor tabikide DR.HARUN ÖZKAN kendisi hem genel cerrah hem plastik alanında uzmandır.. gerçekten hem yaşını almış hem deneyimli cinsiyet değişimi bile yapıyor o derece deneyimli yani. ücret konusunda sıkıntı yapmayın pazarlık yapabilirsiniz ama kesinlikle paranızı hazır etmeniz lazım bu konuda çok titiz malesefki :) psikolojik olarak kesinlikle size fahişe muamelesi yapmaz sonuçta herkesin başına böle şeyler gelebilir.. istanbulda kendisi ankarayada geldiğini biliorum randevunuzu ona göre ayarlayabilirsiniz. ameliyattan sonra size verdiği garanti vardır.... iyileşmeden sonra kadın doğum uzmanı dahi anlayamaz kızlık zarı dikimi olduğunuzu :) Normalde böle şeylerde kefil olmam ama buna garanti veririm. ulaşabilceğiniz numarasını veriyorum : 0532 214 33 28 huzurlu güzel günler diliyorum hepinize

ya kızlar ben yırtıkmı değilmi diye muayene olmaya bile korkuyorum ödüm kopuyor.diyorum ya yırtık değilse de o an muayene sırasında doktorun yanlış hareketiyle yırtılırsa naparım ben ozaman.bitane doktor buldum ama özel muayenesi olan ama oda daha önce devlet hastanesindeymiş ayrılmış ordaki görevinden..kimbilir niye?.tabi o başka bu başka diyebilirisiniz ama nebileyim korkuyorumya işte doktor zarar verir gibi geliyo

Son düzenleme:

Ebru hanımda öyle bir doktor hem genel cerrah hem jinekolog ve bu işi çok iyi yapıyor ayrıca bayann çok rahat hissediyorsunuz kendinizi bir doktordanda öte bir abla bir anne gibi.veokadar çok bu işlemi yapıyorki inanamazsınız ben muayneye gittiğimde bile inanın kaç kişi sıradaydı vekaç kişiye işlem yaptı tabi kararı herkes kendisi verirr

bu işlemi yaptıran arkadaşlar işlemden sonra nelere dikkat ettiniz neleri yapıp neleri yapmadınız bakımınızı nasıl sağladınız bizi bilgilendirirmisiniz lütfen

cnm daha gtmedm nişnlım gldi vala bn bu doktorları anlamıyorum yaa ogün ebru hanım 10 gün kala yapılır dedi şimdide olmaz demşş kafam karıştıı bnm işler çok karışık ev yerlştrcez bu ay içinde olsam ev yerlştrirrken bi skntı çıkar falan dikşler yırtılır riskli bi durum olur bana en uygun ay mayıs gelio ama bilmiyorum napıcam ya en kötü ihtimalle yetşmesse geçici yaptrcam(((((( dua et cnm bi sıkıntı olmasın bu hafta geçsinde önmzdeki hafta kesin gidicem muaneye çok az kaldı düğüne(

cnm bana şöyle gelio iyilşme süresi 3 aymışya sonuçta oradaki dokular iyilşmese bile yine kanama gerçeklerşir biraz falza kanama olur ama gerçkleşirr

Kızlar merhabalar,

Ben de sizler gibi mağduriyet içerisindeyim. Ve bugün bu magduriyeti az da olsa minumuma indirmek için Ebru Hocaya gidip flep yöntemiyle ameliyat oldum. Her ne kadar kapıya kadar gidip geri dönüp sonra kendime cesaret verip geri gitsemde başardım. Zaten 1 senedir falan bu forumu takip ediyordum, ama ne buraya yazmaya bir cesaretim vardı, ne de gidip bu operasyonu olmaya.. Bütün cesaretimi ve paramı toplayıp bugün yeni bir başlangıç yapmak için, en önemlisi birazcık olsun kendimi rahatlatmak için psikolojikmen göze aldım. Ebru Hanım çok sevecen ve güven veren bir doktor.. Beni sekreteri içeride hazırladı. Geldi yüzünde bir gülümsemeyle merhaba canım bi kontrol edelim seni dedi ve etti 2 yırtık oldugunu dokularımın iyi oldugunu söyledi. Suratınıza baktıgınızda zaten sizin psikolojinizi anlayabilen bir doktor. Sogbet etmeye başladı biliyorum sizin magduriyetinizi ben bu işi en çokda sizin kendinizi ruhsal açıdan iyi hissedip hayatdan kopmamanız için yapıyorum diye anlatdı. Kendisini araştırdıgımı ve güvenebileceğimi söylediğimde gözlerindeki mutluluga şahit oldum. toplamda yanılmıyorsam 10 dakika ancak sürdü.. Bitti bitanem çok güzel oldu oohhh diyede tebessüm etti :) Yavas yavaş kalk üzerini giyin odama gel dedi. Bir kaç bişey anlatacağım sana dedi. Şuan ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum. Kendini bu işi yaptırdıgın için kötü hissediyorsun, gözlerin ağlamaklı bakıyor dedi. Ben hocam düğünü mayıs gibi düşünüyoruz diyince duraksadı ve 3 ay dokuların iyileşme süreci varr haa olurda hocam ben evlenicem düğün tarihim belli oldu dersen muhakkak kontrole gel telefondan ulaşamazsan bana mesaj at ben sana her türlü dönüş yaparım dedi. Senin yanındayım istediğin zaman arayabilirsin %100 garanti verebilmem için muhakkak kontrole gel dedi. Ve en sonda ona güvendiğim için teşekkürlerini sundu. Şuan psikolojik olarak durgun ve düşünceli olsamda fiziksel olarak omuzlarım düşük değil yüksekte duruyor. Genital bölgemde hiç bir ağrı sızı kanama vs yok. İstediğiniz bir soru olursa her türlü yanıtlamaya hazırım.

cnm geçmiş olsun bende işlemi yaptıralı 10 gün oldu tam bugün ve benimde öle hiçbir sorun olmadı ama on gün sonu hafif ağrılarım başladı ama çok hafif işlem geçirdiğim belli yani canım gözümüz aydınn kurtuldukkk inşallah ebru hanıma güvenmekle çokkkk iyi yaptık ebru hanım mükemmel birisi banada çok moral verdi artık gül ve omuzların dik gez dedi çok iyi bir doktor.canım sen nasıl bakımını yapıosun biraz bahsedermisin ben normal hayatıma devam ediyorum yürüyorum merdiven çıkıyorum devam hayatıma yani ebru hocada öle dedi bir kutu antibiyotik içtim akıntım var ama onuda sordum okadar işlaç yeterli dedi ekstra bi ilaç kullanman gerekmez dedi yani benim genital bölgem tam kuru değil arada akıntım oluyor senin nasıl canım sende bana yaz neler yaptığını. benim tek korkum düğün öncesi çağırması ama inşallah çağırmaz dokular tam tutarda çağırmazz öle olursa gidemem yani inşallah kurtuluruz bu derttenn

cnm bana şöyle gelio iyilşme süresi 3 aymışya sonuçta oradaki dokular iyilşmese bile yine kanama gerçeklerşir biraz falza kanama olur ama gerçkleşirr

canm 10 gün kala yapılan flep değilde başşka bişeymı acaba. ebru hanm her yolu düşünmüştr sonuçta. 10 günlk tutan ipler vardr. öle bişeydir sanırım.

bana sölediği 30 gün ile 90 gün arasnda değişior iyileşme süresi dedi.

bende güveniorum güvenmkten başkada caremz yok.

geçen hafta yüzüklermizi aldık söle doya doya takamadım bile içimde hep hüzün burukluk

Teşekkür ederim canım.. Canım ben bugün oldum ameliyatı. Şuan için bir bakım yapmıyorum. Hatta haddinden fazla yürüdüm bugün. Biliyorsan kavaklıdere tarafını kızılaya kadar küçük adımlarla ağlaya ağlaya yürüdüm :) Ebru Hoca dedi zaten bacaklarını çok açma, bisiklete ata v.s. iyileşene kadar binme diye uyarılarda bulundu. Günde 2,5 lt su iç muhakkak dedi.. Ben suyun yanında kabız vs olmmak için kayısı suyu aldım onu içiyorum. Birde biraz ayıp olacak ama küçük tuvalet ihtiyacımı ayakta yapıyorum, mecbur oturdugunda bacaklar haliyle açılıyor. Benimde arada sırada akıntım oluyor canım oda normal peçete koy oraya en azından nemini alır. Ben öyle yapıyorum. Canım biz düğünü mayısta düşünüyorduk ama ebru hocanın dediğine göre geç kalmışım ama dedi ki illa evlenicem muhakkak kontrole gel her türlü yardımı yaparız dedi. Ben de düüğünü 3 ay daha uzatmaya karar verdim. Sen 1 ay sonra mı kontrole gideceksin? Kurtuluruz canım, bu kadar stres yapma sen anladğım kadarıyla şehir dışından geldin.. Düğünden 10 gün önce bile gelsen ebru hanım geçici yapıyor diye biliyorum. Bir ihtimal tutmadıgını düşünürsek. Konuşmasıyla verdiği güven ebru hocanın apayrı zaten. Çok kişi var bu forumda yaptırıp olumlu sonuç alan, ben 1 senedir takip ediyorum çünkü.. Stres yapma artık, rahatla.

Kizlar cenazem vardi coktandir giremiyodum nete ebru hanim cok iyi bi doktor artik o kesinde ankarada benim gitmem imkansiz bende su aciyi atlatir atlatmaz akin beye gitcem istanbulda baska daha iyisini duymadim simdiye kadar zaten cenazeden dolayi dugunde ertelendi seneye kalir gibime geliyo

arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce tesadüfen burayı buldum ve üye oldum hepinizden çok şey öğrendim birlikte çok şeyler paylaştık.hep burdan kurtuldum demenin hayalini kurdum.ve artık hayal değil bu.ben kurtuldum arkadaşlar bulunduğum ilde sıradan bi dr a gittim 1 gün öncesi yaptırdım ve ertesi gün kurtuldum.kafaya takılacak bi şey olmadğını ben de gördüm diğer kurtulan arkadaşlar gibi..cesur, akıllı ve soğukkanlı olun arkadaşlar..belki de ömrünüzde fazlasıyla cesur olmanız gereken tek an bu an olacak o yüzden tüm cesaretinizi toplayın.akıllı olun alternatif önlemler alın.soğukkanlı olun renk vermeyin.
yalnızca ölüme çare yok arkadaşlar unutmayın, umudunuzu yitirmeyin hepiniz bi şekilde kurtulacaksınız...

çok sevndim canım seni merak ediyordum. darısı bizim başımıza bizde kurtulduk diyelim inş. canım sen geçici yaptırdın ya iplerin görünme riski falan ar mı eğer kalıcı olmazsa ben de geçici yaıp kurtulmak istiyorum. korkum karşı tarafın anlaması iplerin dikkat çekmesi

Canım tuvalet ihtiyacını karşıla bişey olmaz oturarak yap yani ben klozet kullanıyorum ama normalede giriyorum o sorun olmaz dedi ebru hanım. Ben 1hafta sonra kontrole gittim ankaradayydım ordayken baktırdım yani şimdi mayısta gitcemm kontrole canım benim dikişlere umduğumdan iyi dedi inş iyi olur. Bende yol yürüyorum merdiven çıkıyorum öle hiç durmuyoum yani yoksa çok belli oluretraftan anlaşılır çaktırmamak lazımm ben kabızda oldum ama napimm inş bişi olmaz öle çok zorlamadım ama ister istemezz zorlanıyosun. Artık bu işte sorunsuz bitsinn yeterr kurtulalım inş. Ben ebru hanımla irtibattayım hiç korkma hiç bişi olmaz dedi hayatına normal devam t dedii bende öle yapıom bu arada senin orası nasıl baya kapalımı duruyo

Canım geçicide belli olmadımı dikişlerr ayrıca birliktelikte acı çok oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…