iplerin belli olma ihtimali kesinlekle yok arkadaşlar korkmayın oldukça sıkı ve bayağı içeriden atıldı dikişler.tabi ki insan tedirgin oluyo ama hiç bi sorun çıkmadı.alternatif önlem derken ben yanıma jilet aldım çünkü o gece bundan bi şekilde kurtulmalıydım.jileti banyoda bi yere sakladım ama gerek kalmadı buna.inananın bana daraltma işlemleri falan hikaye çünkü dikiş atılınca orası zaten daralıyo.ekstra bi daraltmaya gerek yok.evet acıdı doğrusunu isterseniz öyle kolayda yırtılmadı hemen biraz zor oldu ama tabi bu biraz karşı tarafada bağlı.gerektiği kadar kanama oldu yani olması gerektiği kadar ne az ne aşırı.gerçi yırtıldıktan sonra devam etmek istemedim ben her ihtimale karşı.kesinlikle korkmayın ipler renkli olmasına rağmen belli olması mümkün diil ayrıca düğüm de düşecek gibi diil o anda

Arkadaşlar hymenoplasty olanlar yardımcı olabilrmi ben işlem yaptıralı 15gün oluyo benim hafif sızılarım olmaya başladı ama çok azz ayrıca ben işlemi olduğumu unutup bazen rahat davranıyorum bir sorun olurmu akıntımda var buarada

canım o jilet kısmını anlamadım ben.napcaktın jileti??banyoya koymuşsun yani sonra nasıl alcaktınki o an eline ben anlamadım ya

canım o jilet kısmını anlamadım ben.napcaktın jileti??banyoya koymuşsun yani sonra nasıl alcaktınki o an eline ben anlamadım ya

o an alamazdım canım banyoya gidip bi yerimi kesip kan akıtabilirdim sonrada bak kanamam oldu desem durumu kurtarabilirdim.ve başarılı da olurdum o an bunu anladım..çünkü erkeğin de kendisiyle alakalı problemleri oluyo o an direkt sana odaklanmıyo hele de çok güveniyosa...

canım benim okuduklarım kadarıyla burdan dokularının kaynadığına işarettir seninde sevindiğin günü göreceğiz...acil şifaler

Canım senin adına çok sevindim.kurtulmuşsun ne güzel. ben kalıcı yaptırdım doktorumda tuttu dedi ama yinede bu jilet kısmını bende düşünüyorum bayadır. her türlü aksiliğe karşı.. sonuçta görmek istedikleri kansa o işten sonra banyoda kesip kanı gösterebiliriz. illa hemen gelcek diye bişey yoktur heralde. bilmiyorum iyi bi fikir mi ama başka alternatif gelmiyo insanın aklına.

kızlar ben çarsamba günü için ebru hanmdan randevu aldım. işlem için. ayrıca yarın içinde kendi sehrmde kendi doktorum var kadın doğumcu güvendgım birde ona son kez muayne olucam oda ay nı cvbıu verrse carsamba yaptrcam

jelıbncum nerdesnnn

canım tuttuysa artık kendini kasma oluruna bırak artık darısı benim başıma benimde ameliyat olalı 15 gün oldu ve akıntım var normalmidir cnm yani herşey okadar normalki arada sızı olmasa ameliyat oldumu dahi anlamıyorum bazen.banada dua et bende kurtulayım ebru hanıma çok güveniyorum bende bu konuda inş güvenim boşa çıkmazz

kızlar yapısı çentikli olup kanamsı olan cok kişi varya netten okudum.boşunamı yaptrcam yoksa(((tam ilşki olmadan bozulmaz dio herkes

bana da doktorum tek yırtık var birşey olmaz demişti. ama sonraki ilişkimde ne oldu hatırlamıyorum. madem kafana taktın bu ameliyat okadar büyük para değil. kızlık zarına dokundurtmadan bir de kalıcı işlem yaptır. karar senin tabii.

hangi doktora ne kadara yaptırdınız?

Canım Merhba,

Bende de bu sorunlar oluyor.. Rahat davranmamak elimizde değil ki alışılagelmiş aktif bir yaşantımız var. Sürekli hareket halindeyiz. Bir sorun oalcagını sanmıyorum, zaten işlem bittikten sonra normal hayatınıza devam etmekte bir sakınca yoktur diye söylüyorlar doktorlar.. Benim de yaptıralı 5 gün falan oldu sadece ufak ufak kanamalar oluyor normalmiş oda. sen de kanama falan var mı? Bazen sızı oluyor içten içten. Bunlarda normaldir..

hangi doktora yaptırdın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…