kızlar birde ebru hanımın kaç tane sekreteri varya o gün aradgmda baska kişi çıktı bugün aradgmda baska kişi çıktı ve isimlerini bilen varmı bn ankarada otrdgm için bi tanıdık çıkar diye korkuyorum düşünmeye basladm tanıdık biryle karşılasrsam diye(( Allah hepimizin yardmcısı olsun .

amin canım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim...

marmar

canm nasıl zara dokundrtmadan kalıcı olcakki . ben tutmuycak die korkuorum

kalıcı işlemde vajina duvarından içinde kan damarı olan (flep deniyor) bir parça alıp diğe tarafa tutturuyorlar. engel şeklinde dikiyorlar. ilişkide o parça kopuyor kanıyor diye biliyorum. eğer geçici yaptıracaksan o yırtık kıısmları iplikle tutturuyorlar. doktorun ne yapacakmış sordun mu?

Hiç kanamam olmadı canıım bende neden olmadı şaşırıyorum. gibi normal davranmamız gerek anlaşılmamadı için benimde arada sızı oluyor çok hareket ettiğimde falanoun dışında aynı bişi taptırmamış gibiyimm.benim akıntım oluyor afedersin ama havlu peçete koyuyorum günlük ped kullanmıyorum hem kuru tutsun diye akıntım oluyorr.sende akıtı varmı cnm normalmidir buda tekrar antibiyotiğe gerek varmı

ben de dün yaptırdım bugün tuvalete gittiğimde hafif bi kan geldi normal dedi ebru hanım ama sizde de oldu mu tuvaletten sonra

Canım evet ben de o kadar akıntı olmazdı normalde. Bu işlemi yaptırdıktan sonra daha bir arttı. İlaç falan da kullanmadım sadece sürekli kuruluyorum. Bence normal.. Ama sen yinede ebru hanıma bir sor istersen tekrar kullanıyım mı falan diye. Canım yanlış yönelndirmeyelim seni. Benim kanamamda genelde lavobaya çıktıktan sonra çok az bi kan geliyor.

ben de dün yaptırdım bugün tuvalete gittiğimde hafif bi kan geldi normal dedi ebru hanım ama sizde de oldu mu tuvaletten sonra

Canım aynı şey bende de oluyor. Ben de 5 gün oldu bu işlemi yaptıralı. Ve ilk lavobaya çıktıgımda kan geldi. Ebru hanım işlemden sonra zaten demişti ufak ufak kanamaların olur, endişelenme diye. Ben de o yüzden normaldir diye düşünüyorum.

ebru hanım başka antibiyotiğe gerek yok dedi sonra netten görüştük ozamanda tekrar verdiğim antibiyotiğe başlayabilirsin dedi.bende daha alamadım bi fırsatım olmadı pazartesi almayı düşünüyoryorum.canım sen nasıl bakım yapıomusun özel bişi ben hiçbişi yapmıyorum su değdirmedim daha bende her tuvalette kuruluyorum peçete koyuyprum hergün ve iç çamaşırımı sürekli değiştiriyorum.inş. tutar canım çok korkuyorum tutmucak diye

canım o normaldir ben işlemden sonra ertesi gün adet oldum 10 gün sonra olcaktım ama ertesi gün oldum ve benim kanamalarım ozaman oldu muhtemelen sonrada hiç olmadı.geçmiş olsun canım ebru hanım çok iyi değilmi çok güven veriyor inş. tutarda birkez daha bu acıyı yaşamayız benim tek korkum tutmaması ben 1 hafta sonra kontrol oldum adet olamama rağmen dikişler çok iyi dedi inş. iyi olur sen nasıl hissediyosun canım kendini özel bi bakım yapıyomusun

kızlar adetliyken kızlık zarı muayenesi yapılırmı bide düğüne 1 ay kala yaptrsam bi sorun olurmu daha önce forumu bastan sona okumadım yarısına kadar okudum ama 1 ay kala yaptıran olmuş sanırsam yanlş hatrlamıyosam

kızlar bugun kendi kadın doğum doktoruma gttm.rahmdeki polip için sürekli gittğim bir doktordu.kendisi yurt dışnda görev yapıo ayrıca.tecrubeli yanı.bugün muaynensine gttm. 120 tl verdm. ayrıca kendisi dikimde yapıor.ben bugun öğrendm dikmde yaptıgını halbukı 2 3 yıl boyunca rahmdeki polip için sürekli gittğim doktordu. muayne oldum.

ben muayne olmadan önce doktor bey kesn kanar yada kanamaz dicenz dimi dedm.çentık falan demiorsunuz dmi dedm.oda evet tabyki kesn konuşcam dedi. sonra baktı ve bana bakıresn yüzde 100 kanıycak ben garanti veriorum sana dedi. bu hafta 13 tane kızlık zarı muaynensi yaptım. 2 tanesnde işlem yaptım tamir yaptım dedi. sennki onlarn içinde en iyi kızlık zarı dedi. kalın dedi. kiminnki incecik oluor garanti veremiorum dedi. ama sennki kalın kanar kesn dedi.ama bu kanycak lafmda sular seller gibi düşünme dedi. az da olsa kanıycak dedi.

sonra diğer doktor çentik var dedi dedm. oda onlar faso fiso zarında hiçbişey yok dedi. olsa zaten sölerim tamırde yapıorum dedi. ben işlem yaptrmycam canm güveniorum bu doktora

kuzum adetlyken muayne olmaz .o son gün yaptıranlarda geçiçi yaptırıorlarr.canını sıkma geç değil.

Siz oldunuzmu ameliyatt

canım ben önce muayene olucam.muayene olacak doktor bile bulamıyordum.neyseki sonunda buldum..ama şimdide adet oldum.onun bitmesini bekliyorum.eğer doktor bakire değilsin derse o an naparım bilmiyorumbirde muayeneden korkuyorum sanki zar varsada o aralayıp bakınca yırtılacak gibi geliyo

canım o benimde aklıma geldi ama çoğu erkek hemen yatağa bakıyormuş yani o an kan görmekle sonradan görmek bir olmuyo bence.evet normalde kan sonrada gelebiliyomuş ama ben o an kan görmesini sağlayacak alternatif çok düşünüyorum ama bulamıyorum.yapay zara falan bulaşmam onların ne olduğu belli değil ama senin jilet gibi alternatif bi yöntem ama o an olabilecek şeyler ne olabilir acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…