kızlar ben çarsamba günü için ebru hanmdan randevu aldım. işlem için. ayrıca yarın içinde kendi sehrmde kendi doktorum var kadın doğumcu güvendgım birde ona son kez muayne olucam oda ay nı cvbıu verrse carsamba yaptrcam
jelıbncum nerdesnnn[/QUOTE
burdayım cnm sevndm senin adına bnde bu hafta randevu alıp muayene olucam biraz sonra arıycam ebru hanımı randevumu alıcam bi yırtıklık varsa hemen işlem yaptrcam param yetrli gelmzse mayısın başında yaptrcam düğünüme çok az kaldı gelinliğimi bile aldım kızlarr((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ne yapıcağım bilmiyorum çok kötüyüm herşey ters gidio bu işlemi yaptrmamak için bu kadar olur
şuan randevumu aldım cnm salı gnüne dua edin bişey çıkmasın kızlarr bişey çıktığı taktirde bnm için bayağı sıkıntı olucak onu duyduğum anda eve nasıl dönerim ağlamaktan bilemiyorummmm dua edin bişey çıkmasın kızlarrkızlar ben çarsamba günü için ebru hanmdan randevu aldım. işlem için. ayrıca yarın içinde kendi sehrmde kendi doktorum var kadın doğumcu güvendgım birde ona son kez muayne olucam oda ay nı cvbıu verrse carsamba yaptrcam
jelıbncum nerdesnnn[/QUOTE
burdayım cnm sevndm senin adına bnde bu hafta randevu alıp muayene olucam biraz sonra arıycam ebru hanımı randevumu alıcam bi yırtıklık varsa hemen işlem yaptrcam param yetrli gelmzse mayısın başında yaptrcam düğünüme çok az kaldı gelinliğimi bile aldım kızlarr((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ne yapıcağım bilmiyorum çok kötüyüm herşey ters gidio bu işlemi yaptrmamak için bu kadar olur (
şuan randevumu aldım cnm salı gnüne dua edin bişey çıkmasın kızlarr bişey çıktığı taktirde bnm için bayağı sıkıntı olucak onu duyduğum anda eve nasıl dönerim ağlamaktan bilemiyorummmm dua edin bişey çıkmasın kızlarr(
artık işlem için geç kalırsamda mecburen yapay kızlık zarı alıcam bi taraftan gülüyorum halime bi tarftan ağlıyorum biraz bana mantıklı geldi bu yapay zarr alıp deniycem evde rengine falan bakıcam kurudugnda nasıl bi renk alıo diyee off yaa ne hallaere dştükk gothiccim senin zarındaki açıklık bayağı genşmi cnm dudakları ayırıp baktığında
kızlar birde ebru hanımın kaç tane sekreteri varya o gün aradgmda baska kişi çıktı bugün aradgmda baska kişi çıktı ve isimlerini bilen varmı bn ankarada otrdgm için bi tanıdık çıkar diye korkuyorum düşünmeye basladm tanıdık biryle karşılasrsam diye(( Allah hepimizin yardmcısı olsun .
marmar
canm nasıl zara dokundrtmadan kalıcı olcakki . ben tutmuycak die korkuorum
artık işlem için geç kalırsamda mecburen yapay kızlık zarı alıcam bi taraftan gülüyorum halime bi tarftan ağlıyorum biraz bana mantıklı geldi bu yapay zarr alıp deniycem evde rengine falan bakıcam kurudugnda nasıl bi renk alıo diyee off yaa ne hallaere dştükk gothiccim senin zarındaki açıklık bayağı genşmi cnm dudakları ayırıp baktığında
sakın yapaya bulaşma bence. dışarı çıkma ihtimali yüksek rezil olursun. şimdiden doktorunu ayarlayıp düğünden birkaç gün önce işlem zamanında bir bahane bul yarım saatliğine git geçici yaptır.
Canım Merhba,
Bende de bu sorunlar oluyor.. Rahat davranmamak elimizde değil ki alışılagelmiş aktif bir yaşantımız var. Sürekli hareket halindeyiz. Bir sorun oalcagını sanmıyorum, zaten işlem bittikten sonra normal hayatınıza devam etmekte bir sakınca yoktur diye söylüyorlar doktorlar.. Benim de yaptıralı 5 gün falan oldu sadece ufak ufak kanamalar oluyor normalmiş oda. sen de kanama falan var mı? Bazen sızı oluyor içten içten. Bunlarda normaldir..
Hiç kanamam olmadı canıım bende neden olmadı şaşırıyorum. gibi normal davranmamız gerek anlaşılmamadı için benimde arada sızı oluyor çok hareket ettiğimde falanoun dışında aynı bişi taptırmamış gibiyimm.benim akıntım oluyor afedersin ama havlu peçete koyuyorum günlük ped kullanmıyorum hem kuru tutsun diye akıntım oluyorr.sende akıtı varmı cnm normalmidir buda tekrar antibiyotiğe gerek varmı
Hiç kanamam olmadı canıım bende neden olmadı şaşırıyorum. gibi normal davranmamız gerek anlaşılmamadı için benimde arada sızı oluyor çok hareket ettiğimde falanoun dışında aynı bişi taptırmamış gibiyimm.benim akıntım oluyor afedersin ama havlu peçete koyuyorum günlük ped kullanmıyorum hem kuru tutsun diye akıntım oluyorr.sende akıtı varmı cnm normalmidir buda tekrar antibiyotiğe gerek varmı
ben de dün yaptırdım bugün tuvalete gittiğimde hafif bi kan geldi normal dedi ebru hanım ama sizde de oldu mu tuvaletten sonra
hangi doktora yaptırdın canım
Canım evet ben de o kadar akıntı olmazdı normalde. Bu işlemi yaptırdıktan sonra daha bir arttı. İlaç falan da kullanmadım sadece sürekli kuruluyorum. Bence normal.. Ama sen yinede ebru hanıma bir sor istersen tekrar kullanıyım mı falan diye. Canım yanlış yönelndirmeyelim seni. Benim kanamamda genelde lavobaya çıktıktan sonra çok az bi kan geliyor.
ben de dün yaptırdım bugün tuvalete gittiğimde hafif bi kan geldi normal dedi ebru hanım ama sizde de oldu mu tuvaletten sonra
kızlar adetliyken kızlık zarı muayenesi yapılırmı bide düğüne 1 ay kala yaptrsam bi sorun olurmu daha önce forumu bastan sona okumadım yarısına kadar okudum ama 1 ay kala yaptıran olmuş sanırsam yanlş hatrlamıyosam
kızlar adetliyken kızlık zarı muayenesi yapılırmı bide düğüne 1 ay kala yaptrsam bi sorun olurmu daha önce forumu bastan sona okumadım yarısına kadar okudum ama 1 ay kala yaptıran olmuş sanırsam yanlş hatrlamıyosam
Siz oldunuzmu ameliyatt
o an alamazdım canım banyoya gidip bi yerimi kesip kan akıtabilirdim sonrada bak kanamam oldu desem durumu kurtarabilirdim.ve başarılı da olurdum o an bunu anladım..çünkü erkeğin de kendisiyle alakalı problemleri oluyo o an direkt sana odaklanmıyo hele de çok güveniyosa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?