benim sadece büyük tuvaletimi yaparken oluyor ama kabız falan değilim anlayamıyorum ya

yoo özel bi bakım yapmıyorum normal her şeye devam

senin adına sevindim canım sen ilişki yaşamışmıydın?düğün ne zaman boş ver bence yaptırma

gothiccim senin adına çok sevndm cnm inan çok mutlu oldum darısı bizim başımıza umaırım bndede bişey çıkmazz cnm bişey sorcam sendeki açıklık bayağı genişmii mrk ettim

canmm senin kanamaların da aynı şekilde mi peçeteye geliyo ama sonra duruyo sürekli bi kanama değil ama çok korkuyorum ya dikiş attıysa diye

gözün aydın çok sevindim. doktorun adı nedir ben de gideyim ona.

jelibncum ben alttan bakınca et parçası var içerisi gözükmüor ama ıkınnca açılıor kenarları kertkli ama doğal yapısı öleymş öle dedi gittğim bütün doktorlar zaten.

bu gittğin doktor gördüğüm en güzel zar dedi kalın dedi. kimnnki ince oluormş kanamıormuş. ya dikm yapan bir doktor ayrıca. olsa kesn solerdi die düşünorum.

ben ilşki yaşamadm kıyaftlerm üzermdeyken bişeyler olmştu

makdelen eylem güzeli bende kanama falan olmamıştı ama sizdeki ufak tefek kanamalar gayet normal üzülmeyin artık. gothic sana da çok sevindim umarım hayırlısı ile kurtulursun bu dertten...

makdelen eylem güzeli bende kanama falan olmamıştı ama sizdeki ufak tefek kanamalar gayet normal üzülmeyin artık. gothic sana da çok sevindim umarım hayırlısı ile kurtulursun bu dertten...

cannm senin tuttu diye biliyorum ben hiç bi farklılık hissetmiyorum sende nasıldı

ya okadar zor durumdayımki napıcamı bilmiyorum bu ay yaptrsam riskli olcak ev taşıycaz mayısta yaptrsam 1 i 2 si gibi iyilşme süresi okadar kısa değilmşş geçicide paniklerim diye korkuyorum son 3 gün kala bi işim çıkar ora giderim falan bi aksilik olur korkuyorum açıkcası böyle ortada çaresizce kaldım bn inceleyip baktığımda dudakları ayırdıgmda saat 3 yönünde hafif yırtıklık var gibi internetten okadar araştrmıştım araştrmalarıma dayanarak kesin yırtıklık tanısını koydum işin uzmanı kadar iyi bilemem tabi ama yüzde 80 bnde yırtıklık çıkar gbi gelio ama dibine kadar inmemiş bi yırtıklık varr kızlarr duanızı eksik etmeyin muaneye gidicem inş bi yırtıklık çıkmazz

canm bnde sen gbiydim inceleyip durdum kaç yıl boyunca cesaret edemedm gitmeye doktora. bende kendm bakınca centıkler var kenarlarda olsa bende yırtıtk olurdu doktorlar daha iyi biliorlar bu işi.kendi kendne yorum yapma muayne ol canm. en kötü geçiçi yaptrrsn geçiçi daha kesn cözüm.

bendede hala tedrgnlk var doktor yzde 100 dedi ama ben acaba diorum hala ya o gece kanamazsa biterm ben.işlemde yaptrmazsam daha kötü olurum kızlar. bu gittğim 4. doktor. tek ebru hanm duruma göre kanar dedi. diğer 3 doktor büyük ihtmal kanar dediler en son gttgmde kesn kanar dedi. riskli durumdamym sizce

dualarım seninle canım inş. yırtıklık yoktur kimse bu yollarda kalmasın....sen yine de kendini riske atma küçük bi yırtıklık olsa bile yaptır. ankaradasın herhalde. ebru hanıma durumu izah et bi yol bulacaktır...Rabbim yardımcın olsun canım...

canım durumun varsa riske atma kendini geçici yaptır. kafanda şüpheler kalmasın eskişehirde gittiğin doktora ben her ihtimle karşın geçici yapılmasını istiyorum de yap kurtul ben riske atmazdım kendimi ilerde keşke dememek adına ...

cnm bnde sen gibi düşünorum içimde acayp tedrgnlk var. bu gttğim doktor dikim yapıor ama riskn yok yuzde 100 dedi. olsa yaparm dedi . bidahamı gtsem blemiorum ya

birde dikm yapan başka doktora gideym diorum. çentık var başka doktor dedm onlar faso fiso dedi hatta bilemiorum ya

allah razı olsun canım inş hepimiz kurtuluruz bu durumdan tek isteğim o evet cnm ankaradayım ama korkuyorum paniklerim diyee bilmiyorum artık ebru hanımla konuşup bi yolunu bulucam sen olmuşmuydyn cnm ameliyat

canım bendede kanama olmadı hiç ama ben işlemi yaptırdım 24 saat sonra edet oldum eğer adetliyken kanadıysa bilemem ama onun dışında hiç kan gelmedi.adetten sonrada hemen kontrole gittim dikişlerin umduğumdan iyi dedi ebru hanım sevindim bende.canım senin nasıl tuttu değilmi yanlış hatırlamıyorsam nasıl özel bi bakım yaptınmı ben hala su değdirmedim 15 günü geçti hiç ağrı yok arada sızlıyo oda çok ayakta falan durunca bazen unutup normal davranıyotum ama onun dışında dikkat ediyorum.mayısta kontrolüm var dua et benimkide tutsun sen evlendin mi canım kanaman oldumu bu çok önemli benim için ebru hanıma çok güveniyorum işinde uzman inş. bi sorun yaşamam dua et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…