Canım aynı şey bende de oluyor. Ben de 5 gün oldu bu işlemi yaptıralı. Ve ilk lavobaya çıktıgımda kan geldi. Ebru hanım işlemden sonra zaten demişti ufak ufak kanamaların olur, endişelenme diye. Ben de o yüzden normaldir diye düşünüyorum.
canım o normaldir ben işlemden sonra ertesi gün adet oldum 10 gün sonra olcaktım ama ertesi gün oldum ve benim kanamalarım ozaman oldu muhtemelen sonrada hiç olmadı.geçmiş olsun canım ebru hanım çok iyi değilmi çok güven veriyor inş. tutarda birkez daha bu acıyı yaşamayız benim tek korkum tutmaması ben 1 hafta sonra kontrol oldum adet olamama rağmen dikişler çok iyi dedi inş. iyi olur sen nasıl hissediyosun canım kendini özel bi bakım yapıyomusun
kızlar bugun kendi kadın doğum doktoruma gttm.rahmdeki polip için sürekli gittğim bir doktordu.kendisi yurt dışnda görev yapıo ayrıca.tecrubeli yanı.bugün muaynensine gttm. 120 tl verdm. ayrıca kendisi dikimde yapıor.ben bugun öğrendm dikmde yaptıgını halbukı 2 3 yıl boyunca rahmdeki polip için sürekli gittğim doktordu. muayne oldum.
ben muayne olmadan önce doktor bey kesn kanar yada kanamaz dicenz dimi dedm.çentık falan demiorsunuz dmi dedm.oda evet tabyki kesn konuşcam dedi. sonra baktı ve bana bakıresn yüzde 100 kanıycak ben garanti veriorum sana dedi. bu hafta 13 tane kızlık zarı muaynensi yaptım. 2 tanesnde işlem yaptım tamir yaptım dedi. sennki onlarn içinde en iyi kızlık zarı dedi. kalın dedi. kiminnki incecik oluor garanti veremiorum dedi. ama sennki kalın kanar kesn dedi.ama bu kanycak lafmda sular seller gibi düşünme dedi. az da olsa kanıycak dedi.
sonra diğer doktor çentik var dedi dedm. oda onlar faso fiso zarında hiçbişey yok dedi. olsa zaten sölerim tamırde yapıorum dedi. ben işlem yaptrmycam canm güveniorum bu doktora
kızlar bugun kendi kadın doğum doktoruma gttm.rahmdeki polip için sürekli gittğim bir doktordu.kendisi yurt dışnda görev yapıo ayrıca.tecrubeli yanı.bugün muaynensine gttm. 120 tl verdm. ayrıca kendisi dikimde yapıor.ben bugun öğrendm dikmde yaptıgını halbukı 2 3 yıl boyunca rahmdeki polip için sürekli gittğim doktordu. muayne oldum.
ben muayne olmadan önce doktor bey kesn kanar yada kanamaz dicenz dimi dedm.çentık falan demiorsunuz dmi dedm.oda evet tabyki kesn konuşcam dedi. sonra baktı ve bana bakıresn yüzde 100 kanıycak ben garanti veriorum sana dedi. bu hafta 13 tane kızlık zarı muaynensi yaptım. 2 tanesnde işlem yaptım tamir yaptım dedi. sennki onlarn içinde en iyi kızlık zarı dedi. kalın dedi. kiminnki incecik oluor garanti veremiorum dedi. ama sennki kalın kanar kesn dedi.ama bu kanycak lafmda sular seller gibi düşünme dedi. az da olsa kanıycak dedi.
sonra diğer doktor çentik var dedi dedm. oda onlar faso fiso zarında hiçbişey yok dedi. olsa zaten sölerim tamırde yapıorum dedi. ben işlem yaptrmycam canm güveniorum bu doktora
kuzum adetlyken muayne olmaz .o son gün yaptıranlarda geçiçi yaptırıorlarr.canını sıkma geç değil.
Canım aynı şey bende de oluyor. Ben de 5 gün oldu bu işlemi yaptıralı. Ve ilk lavobaya çıktıgımda kan geldi. Ebru hanım işlemden sonra zaten demişti ufak ufak kanamaların olur, endişelenme diye. Ben de o yüzden normaldir diye düşünüyorum.
1 ay kala yada 10 gün kala falan geçici oluyomuki cnm
marmar canm nerdesn sen ben eskişhrde gttim . özel muaynesi olan bir doktor özelden yazaym sana adını
makdelen eylem güzeli bende kanama falan olmamıştı ama sizdeki ufak tefek kanamalar gayet normal üzülmeyin artık. gothic sana da çok sevindim umarım hayırlısı ile kurtulursun bu dertten...
jelibncum ben alttan bakınca et parçası var içerisi gözükmüor ama ıkınnca açılıor kenarları kertkli ama doğal yapısı öleymş öle dedi gittğim bütün doktorlar zaten.
bu gittğin doktor gördüğüm en güzel zar dedi kalın dedi. kimnnki ince oluormş kanamıormuş. ya dikm yapan bir doktor ayrıca. olsa kesn solerdi die düşünorum.
ben ilşki yaşamadm kıyaftlerm üzermdeyken bişeyler olmştu
ya okadar zor durumdayımki napıcamı bilmiyorum bu ay yaptrsam riskli olcak ev taşıycaz mayısta yaptrsam 1 i 2 si gibi iyilşme süresi okadar kısa değilmşş geçicide paniklerim diye korkuyorum son 3 gün kala bi işim çıkar ora giderim falan bi aksilik olur korkuyorum açıkcası böyle ortada çaresizce kaldım bn inceleyip baktığımda dudakları ayırdıgmda saat 3 yönünde hafif yırtıklık var gibi internetten okadar araştrmıştım araştrmalarıma dayanarak kesin yırtıklık tanısını koydum işin uzmanı kadar iyi bilemem tabi ama yüzde 80 bnde yırtıklık çıkar gbi gelio ama dibine kadar inmemiş bi yırtıklık varr kızlarr duanızı eksik etmeyin muaneye gidicem inş bi yırtıklık çıkmazz
ya okadar zor durumdayımki napıcamı bilmiyorum bu ay yaptrsam riskli olcak ev taşıycaz mayısta yaptrsam 1 i 2 si gibi iyilşme süresi okadar kısa değilmşş geçicide paniklerim diye korkuyorum son 3 gün kala bi işim çıkar ora giderim falan bi aksilik olur korkuyorum açıkcası böyle ortada çaresizce kaldım bn inceleyip baktığımda dudakları ayırdıgmda saat 3 yönünde hafif yırtıklık var gibi internetten okadar araştrmıştım araştrmalarıma dayanarak kesin yırtıklık tanısını koydum işin uzmanı kadar iyi bilemem tabi ama yüzde 80 bnde yırtıklık çıkar gbi gelio ama dibine kadar inmemiş bi yırtıklık varr kızlarr duanızı eksik etmeyin muaneye gidicem inş bi yırtıklık çıkmazz
canm bnde sen gbiydim inceleyip durdum kaç yıl boyunca cesaret edemedm gitmeye doktora. bende kendm bakınca centıkler var kenarlarda olsa bende yırtıtk olurdu doktorlar daha iyi biliorlar bu işi.kendi kendne yorum yapma muayne ol canm. en kötü geçiçi yaptrrsn geçiçi daha kesn cözüm.
bendede hala tedrgnlk var doktor yzde 100 dedi ama ben acaba diorum hala yao gece kanamazsa biterm ben.işlemde yaptrmazsam daha kötü olurum kızlar. bu gittğim 4. doktor. tek ebru hanm duruma göre kanar dedi. diğer 3 doktor büyük ihtmal kanar dediler en son gttgmde kesn kanar dedi. riskli durumdamym sizce
canım durumun varsa riske atma kendini geçici yaptır. kafanda şüpheler kalmasın eskişehirde gittiğin doktora ben her ihtimle karşın geçici yapılmasını istiyorum de yap kurtul ben riske atmazdım kendimi ilerde keşke dememek adına ...
dualarım seninle canım inş. Yırtıklık yoktur kimse bu yollarda kalmasın....sen yine de kendini riske atma küçük bi yırtıklık olsa bile yaptır. Ankaradasın herhalde. Ebru hanıma durumu izah et bi yol bulacaktır...rabbim yardımcın olsun canım...
makdelen eylem güzeli bende kanama falan olmamıştı ama sizdeki ufak tefek kanamalar gayet normal üzülmeyin artık. gothic sana da çok sevindim umarım hayırlısı ile kurtulursun bu dertten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?