inş cnm bi sorun çıkmaz cnm bn senin yerinde olsam işlme yaptırmazdım ama yinede en iyisini sen bilirsin iyicene düşün taşın ona göre kararını ver ama yüzde yüz kanaman olur demş sadece 4 doktordan birisi duruma göre kanar demiş

kuzum aynen bi ebru hanm duruma göre kanar dedi diğerleri bakıresn kanar dedi.

bakalm 5. doktorada gideym diorum. en kötü ihtmalle geçiçi yaptırrm kendi şehrmde yapan birsürü doktor var. en son muayne oldugum doktor zaten benm kendi doktorum 2 3yıl dr gittiğim kişi güvendğim.herseymi bilior.

sende bian once git artık erteleme derm.insan ona göre yolunu cizior .ama telaş ta etme ebru hanm senn aynı sehrnde geçiçi yaptrrsn en kötü

allah razı olsun canım inş hepimiz kurtuluruz bu durumdan tek isteğim o evet cnm ankaradayım ama korkuyorum paniklerim diyee bilmiyorum artık ebru hanımla konuşup bi yolunu bulucam sen olmuşmuydyn cnm ameliyat

yok canım beklemedeyim antepde bi arkadaş yaptırdı onun sonucunu bekliyorum olumlu olursa bende yaptırıp kurtulmak istiyorm.Burdan bi arkadaş on gün önce yaptırmıştı ebru hanıma kanaması oldu hatırlarsan bizde kurtulacağz kızlar dua edelim. hiç üzülme sonuçta ankaradasın ebru hanıma son kontrole gidip de kanaması olmayan olmadı... senin de olumlusonucunu burdan okuyacağz merak etme seherlerde hep dua et...

arkadaşlar bende ebru hanıma yaptırdım 15 günü geçti inş. benimde tutar dua edin lütfen burdan mutlu haberlerimizi paylaşalımm

İnşallah canım.. Bugün tuhaf bir şey ile karşılaştım. Ve endişelendim. Ben bu işlemi yaptırdıgım günden beridir üşütmüştüm sürekli öksürüyorum. Öksürükte çok şiddetli. Bugün daha fazla öksürdüm. Öğlen lavobaya gittiğimde şeffaf şekilde düğümlü bir ip gördüm. insan ister istemez düşünüyor dikiş mi açıldı diye.. O ip neyin nesi çözemedim, arayıp sorsam mı diyorum; fazla şüpheciyim sanırım..

arkadaşlar bende ebru hanıma yaptırdım 15 günü geçti inş. benimde tutar dua edin lütfen burdan mutlu haberlerimizi paylaşalımm

inşallah canım.. hepimiz için dua ediyorum. Bugün tuhaf bir şey ile karşılaştım. Ve endişelendim. Ben bu işlemi yaptırdıgım günden beridir üşütmüştüm sürekli öksürüyorum. Öksürükte çok şiddetli. Bugün daha fazla öksürdüm. Öğlen lavobaya gittiğimde şeffaf şekilde düğümlü bir ip gördüm. insan ister istemez düşünüyor dikiş mi açıldı diye.. O ip neyin nesi çözemedim, arayıp sorsam mı diyorum; fazla şüpheciyim sanırım..

slm eylem güzeli düğümlü ip derken içinde bir çok düğüm bulunan bir ipmiydi bu düşen ip anlatırmısın?? yoksa düğüm başımıydı önce onu sorayım

Canım nasıl gördün yaa baya çıktımı yoksa düştümüü. Ara bi sor cnm bence sen nezaman yaptırdın cnm

Buarada ipler nezaman düşmeye başlar cnm biliomusunn. Ebru hanıma yaptırmıştın değilmi sende inş tutar cnm son gün çağırmaz inş düğünden önce yani

yaptrdm makdelen arkdşım bnde doktorumuz aynı

Seninde yeni ozaman nasıll memnunmusun ebru hanımdan ben çok memnun kaldım eli çok hafiff çok iyi birii işndede çok iyi inş sonuçta iyi olur cnm nasıll seninde akıntın varmı cnm benim akıntım var yaa ebru hanım biş olmaz dedi ama inş sorun olmazz

slm eylem güzeli düğümlü ip derken içinde bir çok düğüm bulunan bir ipmiydi bu düşen ip anlatırmısın?? yoksa düğüm başımıydı önce onu sorayım

Canım şeffaftı rengi. Başında bir düğüm düşün geri kalanınıda saç örgüsü olur ya o şekilde örgülü bir ip gibi boyuda bir 7 cm falan vardı.

Canım nasıl gördün yaa baya çıktımı yoksa düştümüü. Ara bi sor cnm bence sen nezaman yaptırdın cnm

Canım iplerin düşmesi buradan takip ettiğim kadarıyla normal ama 20 gün falan sonra görenler vardı. Benim daha 7 gün falan oldu yaptıralı. dün gördüm ipi. o yüzden kuşku içinde kaldım. Öksürük çok fazla olunca dedim bunlada alakalı olabilir.

Canım şeffaftı rengi. Başında bir düğüm düşün geri kalanınıda saç örgüsü olur ya o şekilde örgülü bir ip gibi boyuda bir 7 cm falan vardı.

moralini bozmak istemiyorum ama msjı görünce yazmadan edemedim canım ve bnde durumumu açıklayacağım çünkü aynı şeyleri bende yaşadım biliyormusun yaptırdğım 3üncü gününde şiddetli öksürürk başladı ve 5 gün boyunca devam etti ama çok şiddetliydi öksürdükçe oram patlayacak gibi oluyordu korkuyordum orası çok etkileniyordu çünkü sonra bir baktım 1 hafta sonra iip geldi peçeteme aynı sennki gibiydi saç örgüsü gibiydi düğüm vardı baya ve ipin uzunluğu serçe parmağım kdr vardı.ip düştü sonra oramda o sıkılığı hissedemedim açıklık olduğunu hissetttm sonra beldm bi süre bakmadım oraya 20 gün falan nazikçe baktım eskisi gibiydi açıklık vardı eski gibi bi değişiklik yoktu.yazını görünce bnmde öksrürğün olumsuz etkilediğini anladım şimdi.oranda sıkılık hissediyormusun sen şimdi fark varmı.. öksürürk olumsuz etkiledi gibiçok üzülüyorum moralim çk bozuk o günden beri

Son düzenleme:

ben ebru hanımdan memnun kaldım aynen eli çk hafif ve çk iyi biri bana çk destek oldu sağolsun ben kendisine hep güvendim halada güveniyorum iiyi bir doktor ve başarılı.ama beni olumsuzluklar etkiledi operasyonumu akıntım bndede vardı yoğundu ilaç almama rağmen o zamanlar bi anda olmuştu ama şimdi o kdr yok azaldı ama iş işten geçmiş oldu. ben bu ay yaptırmadım daha önce akıntın çok mu bilmiyorum ama aşırı değilse sorun olmaz herhalde

Canım seninle aynı şeyleri yaşamısız. Bende de şiddetli öksürük var. Aynen dediğin gibi öksürdükçe orada bir agrı hissediyordum. Hatta ben öksürürken annem bir espri yapmıştı. "bu kadar öksürükle dikişin olsa dikişin patlar" diye ve şaşırmıştım sanki annem hissetmiş gibiydi. Benimde sonradan canım sıkıldı ama yapabileceğimizde bir şey yok. Ebru hanıma sorsam mı diyorum. Ne diye soracagımı bile kestiremiyorum. Bazen diyorum bu kadar çok stres olacagımı bilseydim geçici yaptırırdım. Ben bide dogru düzgün bir ilişki yaşamadım canım bikere girip çıktı ve kan dahi gelmedi. Ebru Hanım zarımın esnek oldugunu söyledi. Çok meşakatli bir işmiş ya.. Her adım attıgında, her uyandıgında direk aklına gelen acaba bişey olmuş mudur?

Birde canım ben hiç açıp bakamıyorum yaa. Korkuyorum. Baksamda anlayabileceğimi bile sanmıyorum. Şuan sanırım tek yapabileceğimiz kontrolü beklemek olacak. Senin sanırım 20-25 gün oldu yaptıralı. Az kalmış kontrolüne. Umarım iyi haberler alırsın canım.

aynen öyle canım her hareketimde acaba bi şeymi oldu diye düşnümüştüm korkuyordum 1 hafta put gibi yürüdüm evin içinde iplerin gerginliğini acayip hissetim ben.onu bnm annem de söylemişti karından ya da kassıktan dikiş atılanlar oluyor ya mesela sezeryan doğumlarda falan kesinlijle öksürürk varsa tedavi edilmeliymiş yoksa dikiş aTILABİLİRMİŞ VAR YANİ BÖYLE Bİ ŞEY öksrdükçe vücut geriliyr çünkü .ben yaptralı çok oluyor ama gitme imkanım olmadı o yüzden gidemiyorum da düğün zamanı gideceğim artık ne yapıp edip aynen yapacak bi şey yok keşke aksilikler olmasaydı ama dediğin gibi yapck bi şey yok ..burda ünlü bir doktorun sitesine bakmıştım işlemden önce öksürükle ilgili bir yazısını okudum böyle bir şey varsa tedavi edilmeli yazıyordu demekki olumsuz etkililiyr.. bu arada açıp bakma sen kontrole gideceksin zaten ne zaman kontrolün ankaradamıydın sen canım.

Son düzenleme:

Canım ben ankaradayım.. Mayıs'ın başı gibi kontrole gideceğim. Bilgilendiririm senide. Hemen hemen aynı şeyi yaşamışız çünkü. Dediğin gibi iplerin gerginliğini ben de çok hissettim ama şuan hiç bişey hissetmiyorum. Öksürük kötü etkiliyor evet, öksürdükçe o bölgede sancı oluyor. Kontrolü bekleyeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…