aynen öyle canım her hareketimde acaba bi şeymi oldu diye düşnümüştüm korkuyordum 1 hafta put gibi yürüdüm evin içinde iplerin gerginliğini acayip hissetim ben.onu bnm annem de söylemişti karından ya da kassıktan dikiş atılanlar oluyor ya mesela sezeryan doğumlarda falan kesinlijle öksürürk varsa tedavi edilmeliymiş yoksa dikiş aTILABİLİRMİŞ VAR YANİ BÖYLE Bİ ŞEY öksrdükçe vücut geriliyr çünkü .ben yaptralı çok oluyor ama gitme imkanım olmadı o yüzden gidemiyorum da düğün zamanı gideceğim artık ne yapıp edip aynen yapacak bi şey yok keşke aksilikler olmasaydı ama dediğin gibi yapck bi şey yok ..burda ünlü bir doktorun sitesine bakmıştım işlemden önce öksürükle ilgili bir yazısını okudum böyle bir şey varsa tedavi edilmeli yazıyordu demekki olumsuz etkililiyr.. bu arada açıp bakma sen kontrole gideceksin zaten ne zaman kontrolün ankaradamıydın sen canım.
ben ebru hanımdan memnun kaldım aynen eli çk hafif ve çk iyi biri bana çk destek oldu sağolsun ben kendisine hep güvendim halada güveniyorum iiyi bir doktor ve başarılı.ama beni olumsuzluklar etkiledi operasyonumu akıntım bndede vardı yoğundu ilaç almama rağmen o zamanlar bi anda olmuştu ama şimdi o kdr yok azaldı ama iş işten geçmiş oldu.ben bu ay yaptırmadım daha önce akıntın çok mu bilmiyorum ama aşırı değilse sorun olmaz herhalde
Birde canım ben hiç açıp bakamıyorum yaa. Korkuyorum. Baksamda anlayabileceğimi bile sanmıyorum. Şuan sanırım tek yapabileceğimiz kontrolü beklemek olacak. Senin sanırım 20-25 gün oldu yaptıralı. Az kalmış kontrolüne. Umarım iyi haberler alırsın canım.
kızlarr ben geldm.
Canım ben ankaradayım.. Mayıs'ın başı gibi kontrole gideceğim. Bilgilendiririm senide. Hemen hemen aynı şeyi yaşamışız çünkü. Dediğin gibi iplerin gerginliğini ben de çok hissettim ama şuan hiç bişey hissetmiyorum. Öksürük kötü etkiliyor evet, öksürdükçe o bölgede sancı oluyor. Kontrolü bekleyeceğiz artık.
Canım benim akıntım bana göre çok ama ebru hanım ilk işlemi yaptırcağım zamanda çok değil dedi u ara arttı birazz bende tekrar ilaca başlıyorumm antibiyotiğe cnm.senin tutmadımı canım olumsuzluk yaşadım demişsinyaa evlendini kanaman oldumubilgilendir cnm yaa lütfenn inş kurtuluruz u dertten
canım beklyrm..sürekli bunu düşünüyorum stresden hasta olacağım nerdeyse aklıma getirmeyim diyorum ama olmuyor kötü olduğum zamanlar ebru hanımı aklıma geitiryorum kendimi iyi hissediyroum o zaman..kanamaması bnm sonum olur karşı taraf çok geri bir aile bu konudaçAllaH'IN İZNİYLE BİZLERDE KURTULACAĞIZ ÖYLE YA DA BÖYLE BUNA İNANIYORUM ve burda güzel haberler vereceğiz inş.düğün ne zaman dı senin cnm nişanlın ne diyor bu konuda konuştunuz mu hiç
Canım bende hiçç açıp bakmadım bakmamda çünkü anlayamayız biz birde bakcaz diye zarar veririz allah korusunnn.sein kaç gün oldu cnm akıntın varmı benim akıntım var yine ilaca başladım inş sorun olmaz 10 güne kadar kontrole gitcem bende
kızlarrr yeni haberlerle geldimm üzülsemmi sevnsemmi bilemedim bugün cesaretimi toplayıp ebru hanımın muayenesine gitim çok stresliydim kalbim çarpmaya basladı muayne sırası bana geldi ebru hanıma utana sıkıla durumumu anlattımm muanemi oldum sonuç zarım esnekmiş bn ağlayınca ebru hanım birkez daha baktı esnek dedi kanaman olmaz dedi bu duruma sevneyimmi üzüleymmi bilemedm ebru hanım gerçekten çok iyi birisi öyle paragöz falanda değilmiş diktirme sakın dedi çok para dedi durumunu izah et nişanlına dedi ama bn nasıl izah edicem kızlar neyapayım sizce bana fikir verin yırtıklık var diye üzüm üzüm üzülürken öğrendmki zarım esnekmiş anca doğumda yırtılırmışş napıcam bn şimdi nasıl bu durumu anlatıcam nişanlıma
başka bi doktora gitmeme gerek varmı ebru hanım hangi doktora gidersen git bu böyledir istersen gidebilirsn tabii dedi neyapıcağımı bilmiyorum çok kötüyüm
kızlarrr yeni haberlerle geldimm üzülsemmi sevnsemmi bilemedim bugün cesaretimi toplayıp ebru hanımın muayenesine gitim çok stresliydim kalbim çarpmaya basladı muayne sırası bana geldi ebru hanıma utana sıkıla durumumu anlattımm muanemi oldum sonuç zarım esnekmiş bn ağlayınca ebru hanım birkez daha baktı esnek dedi kanaman olmaz dedi bu duruma sevneyimmi üzüleymmi bilemedm ebru hanım gerçekten çok iyi birisi öyle paragöz falanda değilmiş diktirme sakın dedi çok para dedi durumunu izah et nişanlına dedi ama bn nasıl izah edicem kızlar neyapayım sizce bana fikir verin yırtıklık var diye üzüm üzüm üzülürken öğrendmki zarım esnekmiş anca doğumda yırtılırmışş napıcam bn şimdi nasıl bu durumu anlatıcam nişanlıma
başka bi doktora gitmeme gerek varmı ebru hanım hangi doktora gidersen git bu böyledir istersen gidebilirsn tabii dedi neyapıcağımı bilmiyorum çok kötüyüm
başla arkdaşımm iyi olur senin için kabzlık sorunu oldu mu snde ilk hafta..ben kontrole gidemedim bi kez bahane bulmuştum zamanında gittim ama gidemedim bi daha da.olmszluk çk yaşadım ben birden fazla ilk 10 günüm çok kötü geçti tutmamış gibi geliyr .düğünden sora bilgilendirrim inş sağsalim olursamsiz de bilgilendirirn lütfen
Fazla takıntı yapma canım. Bişeyin üstüne ne kadar çok düşüp düşünürsen hep olumsuzu oluyor. Sen yine dikkat et, bakımını eksik etme. Herşeyin çözümü var. İnsan zorda kalınca en iyisi için çabalıyor. Kaldı ki tutmasa bile ebru hanım 10 gün kala bile düğüne dikiş atıyor canım. Bir fırsatını bulur buraya yine gelirsin. Bu forumda bir arkadaş vardı ebru hanım 10 gün önce geçici dikiş atmış ve kanaması olmuştu. Henüz nişanlanmadım ben canım ama 2 3 aya kadar nişan olacak agustos gibi inşallah evlenmiş olacağım. Konuşuyoruz bu konuyu illa kanayacak diye bir yorumunu duymadım ama biliyorum ki önem veriyor. Üstü kapalı konuşuyoruz hep ama erkek milleti sonuçta. Bundan önceki sevgilime itiraf etmiştim ve ayrıldık. Birdaha göze alamazdım. İnsanlara çok kolay geliyor arkasında dur, itiraf et diyorlar. Hiçde öyle değil işte.. Herşeyin çaresi var canım, ebru hanımda tandııgım kadarıyla kimseyi yarı yolda bırakmıyor. Dert etme artık.
canım kabızlık olmadı çok şükür ama biliosun normalde bile baya zorlanıyo orası yani.inş. sorun olmaz. senin ne sorunun oldu canım inş tutmuştur öle deme bence.senin akıntın olmuşmuydu canım benim akıntım var ya tekrar ilaç içiyorum işte inş. iyi gelir tutarda kurtulurum yaa
nişanlın bu konuda nasıl çok mu katı kan bekliyormu illa?esnek diye zar olduğunu biliyor mu?? ebru hanımın dediği gibi ya anlat .. ya da ist'in dediği gibi düğün sonrası doktora gittiğinizde doktor esnek olduğunu anlatacaktır.bu durumda güvenirmi peki en iyi sen tanıyorsun arkdaşım..
inş kurtulursun makdelenciğim senin düğünün ne zamandı.bem çk sorun vardı kabız oldum,akıntım çoktu bnmde,şiddetli öksürürk vs..
canım senin adına gerçekten sevindim bende hep bunu ümit ederek gitmiştim biliyomusun inşallah zarım esnektir diye.canım sen sakın işlem yaptırma ilk gece kanaman olmazsa eşinle gidersin doktora doktor der zaten zarın esnek ancak doğumda kanar diye olur biter. bence üzülme canım kurtulmuşsun sevin. darısı bize inan çok sıkıntıdayım ben acabalarla yaşamak zor.acab tutacakmı tutmucakmı bunu düşünmekten kafayı yicem. inş. hepimiz güzel haberrlerimizi paylaşcaz canımm burdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?