evet canım maalesef aileler de ayrı sorun zatenn ben onu hiç anlamış değilimm ne oluyo yani görünce.

burda bi arkdaş vardı zarı esnek çıktı nişanlısına söyledi yalnız söylemeden önce doktor buna rapor vermiş bu da oğlana göstermitşi sanırım canm ama arkdaşın annesi biliyordu olayı annem senle ilşkiye gidiğimden şüphelenerek doktor götrdü o da zarın esnek diye rapor verdi dedi.çocukta güveniyrm sana diye kapatmış konuyu.ama senin durum farkllı pat diye zarım esnek diyemezsin şimdi nerrden biliyorsun diye soracaktır:26:düğün öncesi zarımı merk ettim çeşidini gittim baktırdım olmaz demi:Sbende bilemedim ne diyeceğimi ama işlem yaptırma ebru hanımın dediği gibi..

Son düzenleme:
jelibon06 arkdaşım ailen senin kanı niye bekleyecekler ben orayı anlamadım sizde öyle bi şeymi var..annende esnek zarı bilmiyo sanırım

inş. canım bence sende sevin gerçekten sevin. nişanlınlada konuş ama şimdi değil düğüne yakın sonuçta bu konuları konuşursunuz. hatta nişanlınla git ebru hanıma muayne ol sonra ebru hanım onada anlatsın orasınıda ayarla canım napalım bizimde kaderimiz bu ne hallere düştük allah bizi bu halle re sokanlara sorsun canım. banada dua et düğün yok ama heran herşey olabilir cnm ben bu durum için herkese hayır diyorum bende istiyorum artık evlenmeyi inş. canımm tutarda bu işknece biter

jelibon06 arkdaşım ailen senin kanı niye bekleyecekler ben orayı anlamadım sizde öyle bi şeymi var..annende esnek zarı bilmiyo sanırım

haliyle o gün mrk ederler şimdiden söylüo o gün için bana haberini ver diye ve birçok tanıdığım, akrabam kızı evlenince o ilk geceden kızından gelen o haberi bekliylarr yada erkek tarafının o haberi vermesini bekliyolar evt anem malesef bilmio esnek zarıı

öyle aileler var evet ama bu eşinede bağlı canımm.o isterse kanadı der istemezse demez.inş. kanarda böle bişeye gerek kalmaz senin için kanamasana eşin inş. anlayışlı çıkarda esnek zar olayını anlarrbu sonuçta tek senin başında değil bunu yaşayan çokk insan varr

bilmiyorumki cnm bnde şasrdm kaldım inan ne yapıcağımı bilmiyorum aama bana en mantıklısı o gece ilşkiye grdiğinde kanama olmazsa doktora gidip herşeyi açıklatmak olcak bide ebru hanım bana şöle bişey dedi adet düzensizliğim vardı yada vajinal enfeksiyon için doktora gtmştim o sırada zarımın esnek olduğunu öğrendm dersin dedi bn bu durumu anemede söylemek istiyorumama nasıl sölycem bilmiyorum dr gtim adet düzünszliği için bana zarın esenek dedi dycem nasıl tepki vericek bilmiyorum oda üzülecek haliyle neler yaşıyoruz yaa 40 yıl düşünsem böyle bişey aklımn ucuna glmezdi

inş bu konuda anlayışıdr bide bnm anlamadgm afedersnz bn sürtünme yoluyla ilşkm oldu hafif zorlamada oldu ayağa kaltgmda pembe renkte akıntım oldu haliyle zarımn bozuldgnu düşündm inceledğimde falan hep yırtıklık var diye düşündm aslında esnek oldugunuda düşündm ıkındgm zaman bayagı açılıodu esniyodu ama yorum yapamıodm o pembe renkteki akıntı neyin nesiysi onu anlayamadım

canım sorsaydınya ebru hanıma anlatsaydın durumu.ya bence annene falan söyleme ya abartma okadar inan bana bişi olmazz. hiçbişi demez eşinde inan bak seni sevmiyomu bu adam güvenmiyomu canım sen ona bak.ilişkiden sonra kanamazsa gidersinniz doktora hatta imkanın olsada ebru hanıma gitsenizz o anlatsa eşinede bence sorun olmaz okadarada kafası basar heralde düşünebilir yani.bence esnek zarıda bal gibi bilir.sen korkma canımm kötü düşünme mutlu haberlerini alcaz inanıyorum buna

söyledim cnm sürtünme yoluyla ilşkm oldu pembe renkte akıntı oldu diye oda başka şeklde tarif etti vajina altında biyer varmış ordan gelmştr falan diyee 2. bi doktora daha gidicem bakalm o ne diycek

söyledim cnm sürtünme yoluyla ilşkm oldu pembe renkte akıntı oldu diye oda başka şeklde tarif etti vajina altında biyer varmış ordan gelmştr falan diyee 2. bi doktora daha gidicem bakalm o ne diycek

jelibon peki nasıl muayene ediyor.acıyormu bende şüpheliyim doktora gidicem muayeneye ama korkuyorum .çokmu açıyor orayı? sani bozulmamışsa bile muayenede bozulacak gibi geliyo ne dersin?

cnm esnek zara işlem yapılmıyomu?bi yerde okumuştum yapılıyordu yapılıyosa yaptır bence eşinin kafasında ömür boyu soru işareti kalmasın

Son düzenleme:
Jeliboncum esnek zara işlem yaptıranlar var sonra kanamayıp da uğraşıncaya kadar bence iş sağlama al yaptır bence...ebru hanıma sordun mu yaptıran varmıymış? Ben netde okumuştum yaptırıyorlarmış,.,

Kızlarr ebru hanım benim zarımada esnek dedi. Ama ben bu işlemi yaptırdım. Çünkü sorun esnekliği değil, oranın kanaması. Aynı şeyleri banada dedi, yaptırmayabilirsin dokuların çok iyi zarında esnek diye. Ama ben yaptırdım. Bunun ilerisini düşünüyorum. Yarın bir gün eski sevgilim çıkıp söylese anlatsa inanın izah etmek çok zor. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. jelibon sen de istersen rapor al. Ya da ebru hanım'ın dediği gibi adet düzensizliği için doktora gittim evleneceğim için kızlık zarının yapısını sordum kanar mı, kanarsa çok kanar mı diye. Nişanlını ikna etemek senin elinde. İlk defa ilişki yaşayacağım ve korkuyorum o yüzden igitmişken yapısınıda sordum de canım. Aklında soru işareti kalır diyorsan geçici yaptır ebru hanıma düğğünden önce ve kurtul...

jelibon peki nasıl muayene ediyor.acıyormu bende şüpheliyim doktora gidicem muayeneye ama korkuyorum .çokmu açıyor orayı? sani bozulmamışsa bile muayenede bozulacak gibi geliyo ne dersin?

korkulcak bi durum değil cnm dudakları açıo ağrı falan olmuyo bikaç sn sürüyo

evet yaptıranlar varmış ama ebru hanım bana yaptrma dedi durumunu anlat dedi yada buraya gel nişanlınla yada başka doktora git dr nasıl olsa gerçeği söyleyecktir dedi

cnm kusurama bakma bi soru sorcam sende şüphelenerekmi gtmştim muaneye ve esnek çıktı evt dediğin gibi sorun kanaması ama bilmiyorum işte yaptrmakta büyük cesaret istiyo bn muaneyi bile ne zorluklarla gözümden yaş aka aka gitim kndime gelemedm oraya gidene kadar bide hiç ilşkm olmadığını düşün zarım hakımda bilgmin olmadğınıda o gece kan gelmedi mecburen yine doktora gidicksin ve doktor sana esnek olduğunu söylüycek bn açıkcası işlem yaptrmama tarfndayım bilmiyorum kararım değişirmi bi şeklde o gece kana gelmzse mecburen dr gitme durumum olucak rapor nerden ve kimden alınıyo raporu alsanda yanlş anlaşılır gibi geliyo off vala bnde neyapıcağımı bilmiyorum allah kmsenin basına vermesin

Canım benim ilişkim sürtünme yoluyla olmadı. İçine girdi biraz ayıp ıolacak ama sana yardım etmek açısından anlatayım. İçine girdi çıktı ve kan gelmedi. Tabi benden şüphelendi benim üstüme yıkmaya çalışıyorsun bile dedi. kan gelmeyince. Ben o sırada şehir dışındaydım ve ertesi gün doktora gittim bana zarımın esnek oldugunu asla kanamayacagını dogumda kanayabileceğini söyledi. Ben yıkıldım en cokda o sevdiğim adamın dedikleri yıktı beni. okulu dondurdum ben. Ailemede orayı sevmediğimi yapamadıgımı vs söyledim. Sonra geeri bitirdim tabi sevgilimden de ayrılmıştım dediklerini kaldıramıyordum. ama 5 sene oldu hala peşimi bırakmadı vicdanen rahatsız oldugunu söylüyor tehdit ediyor. Şuan bir sevgilim var ve yakın bir zamanda evlenecgiz. ben de dogru düzgün ilişki yaşamadım. Sadece ilk ilişkimde acı hissetmiştim. Sonra ebru hanıma gittim ve durumu anlattım dikim yapma anlat nişanlına dedi. Benim korkularım var eski sevgili yüzünden o yüzden birazda bu işlemi yaptırdım. Sen de haklısın hiç ilişki bile yaşamamışken hem maddi hem manevı açıdan yıpranacaksın. Dediğin gibi hiç haberin olmasaydı ve esnek olsaydı. İşte o zaman gidip ertesi gün doktora eşinle görüştürecektin doktoru. Düşünüyorum şuan içinde geçerli. İyi ce kafanı topla artısını eksisini düşün. Eski sevgilinin rahatsız etmiceni ömür boyu düşünüyorsan esnek oldugu konusunda eşinle görüş. Ama yok rahatsız eder dıyorsan düğünden önce geçici yaptır canım.

cnm sakın yanlş anlama ama biraz önce profiline baktım verdiğin cvplarda ebru hanım 2 yırtığın olduğunu sölemş şimdide esnek deynce kafam karıştı sakın yanlş anlama bni böyle dedim diyee haliyle kafam karıştıı iyi değilim burda bizim durumumuzu bizden baska kmse anlayamaz eski sevgilim bni rahatsız etmez asla çünkü yurtdısında yasıyoo nerde yasadıgnı dahi bilmiyorum belkide evlnmştir zanetmiyorum rahatsız ediceğini etse çoktan ederdi bn en iyisi o gece ilşkiye grmeden yarın dr gtmeliyz deyip bi şeklde bi çaresini bulucam biraz önce ebru hanımı aradım kesin yırtıklık yoktu değilmi diye evt iki kez baktım yırtığn yok dedi biraz daha rahatladım enazından dr göründüğümde bi sıkıntı çıkmaz 2. bi dr daha gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…