cnm inşşalh eşin anlayışlııdrda sorun çıkarmaz bu knuda istersen ağzını bi ara bu konularda isterse inanmazsa bakabilir de inrnneten anlıyorum seni bu işlemi yaptırmak çok yorucu ömründen ömür gidiyr hepimizin psikoljisi bozuldu ama mecbur bıraklıyoruz karşı taraf çok katı illa kan gelcek diyr bnmkide .duruma göre kararını verirsin olmaassa olmadı eşine mantar için doktora gitcm de o sırada doktor esnek zarım oldğunu söyled doktori dersin bazı yerler raprda veryr sanırım alıp gösterirsin ama önce bi ağzını yokla konuş ya da çoğu kişi gibi katıysa operasyon ol .iyice düşün bol bol eşinin en iyi sen tanırsın.

jeliboncum bak sende bakıreymşn cok sevndm kuzum.

canm akıntım vardı doktora gttm oda baktı tesadufen gördü esnek dedi dersn bence anlar.zaten başka doktoera GİTSENDE sana aynını sölicek bnce kortkulcak bşey yok bu durumda

sölede bi durum var o gece kan gelmezse eşin yanlş düşünürmü en iyi sen tanıorsn onu.

bnmki olsa düşünür kesnçnkü eskiden uzun ilşkm oldugunu bilior onlamı bişey yaptı die düşünür erkek milleti bu

cnm bnce bu konuda bütün erkler katı kolay bişey değil sonçta kndmi erk yerine koyup düşündm bn olsam bnde kabulenmzdm ebru hanım düğüne bir hafta kala geçici yapıyoruz dedi eğer çok takarsam bir haftakala geçici yaptırabilirim çünkü böylede iyi değilim psikolojm çökük durumda

sağol cnm ama sevnsemmi üzülsemmi bilemedm kafam çok karıştıı sen naptın gitckmisin 5. dr a

jeliboncum evete gidicem 5. doktora ben kadr doktora giden yok heralde ne zzarmş benmkide

canm anlıorum seni için rahat değil.rahat deglsen yaptır .banada bu doktor kesn demezse yaptrcam ebru hanma yada geçiçi falan yaptrcam teredtle olamam. yarın gideym diorum

anlamıorum yani nie butun doktorlar farlklı cvp verior. sen de git bakalm başka doktora ne dicekler.

3ü aynı yanıt verdide.ebru hanm kafamı karıştırdı bukadr güvenmesem ebru hanma takmazdm aslnda

Cnm nezaman yaptırdın senn bende yaptırdım iki haftayı geçioo yaptıralı inş bi sorun olmaz cnm tutarda senin tuttumu bellimi cnm

tşk ederim canım.belki bi çok insana saçma gelebilir bu fikir ama o an bi aksilik olsaydı da jilete başvursaydım başarılı olacağıma adım gibi eminim.çünkü o an sadece sana odaklanmıyo karşı taraf kendisiyle ilgili de problemleri oluyo.bence önlem almak gerek ne olur ne olmaz...

jelibon peki nasıl muayene ediyor.acıyormu bende şüpheliyim doktora gidicem muayeneye ama korkuyorum .çokmu açıyor orayı? sani bozulmamışsa bile muayenede bozulacak gibi geliyo ne dersin?

Cnm korkma bişi yapmıomi sadece nazikçe bakıyor öle çok ayırma falan yok cnm. korkma öle sonuçta karşında koskoca doktor var ve bu işi çokkiyi bilen bi doktor ebru hanımm li çok hafif işlem yaptını bile anlamıyosun ittimi diyosun yani okadar hafif yapıyor.hiç düşünme eğer bi sorun çıkarsada ebru hanıma yaptırrr cnm

cnm sen ankarada değilmiydin niye 1 hafta kala gideceksin daha erken gidemezmisin aynı ildesin sonuçta .canım birde sende akıntı durumu nasıl

jelibon peki nasıl muayene ediyor.acıyormu bende şüpheliyim doktora gidicem muayeneye ama korkuyorum .çokmu açıyor orayı? sani bozulmamışsa bile muayenede bozulacak gibi geliyo ne dersin?

yorumumu ebru hanıma dayanarak yapıyorumm sana kesinlikle acıtmıyor nazikçe bakıyor muayenede ebru hanıma gidebilirsin cnm..her doktor öyle değildir tabi

cnm bn kesin kararımı verdim yaptırcam yaptrmama yönündeydim ama iyi düşündm tasındm o gün o kanama olmazsaa doktorada gidilsee kesin başıma kalkılcak evde huzur mutluluk olmuycak hernekadar bana güvensede aklında soru işareti kalıcak 2 tarfta mutsuz olucak ebru hanmla konuşcam mayıs gibi bi sıkıntı olmazsa dokularda mayısın ilk haftası olucam eğerki olmazsa düğüne 1 hafta kala geçici oluomş ebru hanım söyledi öyle yaptrcam başka çarem yok(( belkide tam ilşkide kanama olucak ama doktorlara çok güvendiğimz için risk alamıyorz hayat meselesi

cnm sen ankarada değilmiydin niye 1 hafta kala gideceksin daha erken gidemezmisin aynı ildesin sonuçta .canım birde sende akıntı durumu nasıl

evet cnm ankaradayım akıntı durumu normal bir hafta kala gtmek daha iyi gibi geldi 3 gün kala gidersem düğün için arkadslarım falan gelicek onlarda nereye gidiosun diye peşime takılcak haliylee bide onları atlatma yolu bulamam bi işim çıkar falan gidemem onları düşünerekten 1 hafta kala gidicem daha erken gidersem daha iyi olur ama flep 1 ay kala falan olmuo sanırsam yine ebru hanıma danıscam bi olursa hemen giderm bu ay gideym desem yolculuk yapıcam ev tasıycaz dikşlerde açılma olur diye korkuyorum

gothic ve jelibon bence siz geçici yaptırın keşke dememek için çünkü eşiniz bir ömür boyu sizden şüphe etmemeli keşke bütün bunlara gerek kalmasa ama olmuyor işte malesef

queen daha öncede yazdım sana ama sanırım okumadın.bende de bi aksilik çıkar falan diye bende öle bişe düşünüyorum alternatif bi yöntem yani.amaa sorun şu ki yani bence önemli olan yatakda kanaması.tamam bi çok kanama yatakta olmaz bikaç saat sonrada olurmuş ama erkek bunu anlamayabilir kabul etmeyebilir.yani sen yataktan kalkacan lavaboda kan gelecek inandırıcı olurmu ki yaa(
sen nasıl planlıyordun?

ben ebru hanima muayene olamam başka ildeyim.hatta hatırlarsanız muayene olacak doktor dahi bulamıyordum.neyse buldum birini fakat şuan adetim.ayrıcada çok korkuyorum ebru hanim nazikmiş ama bu nasıl bilemem.ödüm kopuyo bi sorun yoksa bile muayenede bişe olcak diyearalıyo ya çok çeker meker mahfeder beni yırtırsa zarı naparım

arinna benimki biraz gergindi ama 3 güne kadar alıştım biraz batma oldu ama 15 ve 20 gün arası dehşet bir kaşıntı hissettim o kadar peki sende nasıl?

Bende kaşıntıda yok ama bugün baya bi ağrım varr oturamıyorum açıyorr banyo yaptım bugünn ayakta yaptığım halde acıyorr inş bi sorun olmazz dua edin bana işlem yaptırım ama psikolojimm bozukkkkk tutcakmı tutmucakmıı bu steres beni bitirdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…