arinna benimki biraz gergindi ama 3 güne kadar alıştım biraz batma oldu ama 15 ve 20 gün arası dehşet bir kaşıntı hissettim o kadar peki sende nasıl?

ben ilk 2-3 gün bi batma gibi bişeyler hissettim ama artık bişey hissetmiyorum ya

tutar tutar dert etme gayet normal bu belirtiler

[SUP][/SUP]
kalıcı için 30-45 gün yetiyor genelde canım ama bazılarını ki de geç iyileşyormuş kalıcıya zamanınvarsa kalıcı yaptrı belki tutar tutmassa da 1 hafta kala gidersin ona göre gereğini yapar ebru hanım cnm.

bencede önemli olan o an yatakta kanaması en iyisi o an görmesi o kanı yoksa şüphe duyabilir.bunun için o an oturur duruma gelmek lazımmış yatakta ilkide olan kan içeri kaçmışssa dışarı çıkması için.
gittiğin doktra nazik bakarmısınız ben çk korkuyorum çok fazla çekmeyin diyebilirsin mueyene sonrası bizleri bilgilndir cnm

kızlar başıma gelenleri bilseniz neler oldu neler ömrümden ömür gitti..nişanlımla olanlar oldu..en sonunda anlatmak durumunda kaldım..öldüm bittim mahvoldum..yok böyle bir duygu kızlar..sakın sakın dürüst olmayın..sakın ha benim gibi galeyana gelip anlatmayı denemeyin..asla asla kabul etmeyeceği bir durumdu..çok berbat bir gün geçirdik..güveni sarsıldı..ama yapacak bişi yok..söylemem gerekeni söyledim..çekeceğim acıyı cektiğimi ifade ettim..isterse beni sırf bu sebepten bırakabileceğini de ağlayarak söyledim..günün sonunda yanıma geldi..ikimizde ağladık..ve hala beraberiz..yavaş yavaş krizi atlatıyoruz..yine de size tavsiyem dürüst olmayın..kendileri başkalarıyla birlikte de olsa bizim olmamızı kaldıramıyorlar..ameliyat stresinden kurtuldum..evet! ama bambaşka şeyler gündeme geldi..2500 lira ile bir daha asla kazanamayacağım o koşulsuz güveni kaybettim..siz siz olun ne yapıp edip bakın bir an önce çaresine benim gibi beklemeyin..hiç böyle planlamamıştım ama yapacak bişi yok..şimdi sadece daraltma düşünüyorum..en azından sayısını anlamaması adına..ilerleyen süreçte neler olacağını yazacağım..iyi ki varsınız da rahat rahat içimi döküyorum..

canım zamanla çok çok hafif bir daralma oluyor ancak içinin genişliği ilişki sayısına göre değişiyor..mühim olan zardan ziyade bence daraltma..çünkü erkekler en çok buradan anlıyorlar..mümkün mertebe dar olsun..gerekirse canımız da yansın ama geniş olduğunda birden fazla ilişkiye girdiğin çok net bir şekilde ortaya çıkıyor..üstelik vücudumuzda her doku kendini yenilerlen bir vajinada böyle bir durum yok ne zamanla sıkılaşıyor ne de kızlık zarı zamanla kendini onarıyor..nohut büyüklüğünde olması çok ii bence dert etme..

neden anlattın canım keşke anlatmasaydın şimdi bunu atlatması çok zor olacaktır aklından çıkmayacak takıntı yapacak belkideoperasyon olsaydın eşke- kesinlikle dürüstlük işe yaramıyor katılıyrm.. inşşlah her şey gönlünce olur bundan sonra umarım sorun olmaz daha fazla üzüldm snein adına..

Son düzenleme:
arinna arkdaşm geçmiiş olsun ebru hnıma yaptrdn sanırım düğün bu sene mi senin akıntın oçok oluyor mu.

yok daha nişanlı bile değilim akıntım yürürsem falan oluyo hareketle artıyo gibi geliyo bana

merhaba queen 41. yazdıklarınıı okudukça rahatlıyorum. ben ekim ayında bı doktora kalıcı dıkım yaptırmıstım fakat 3 aylık kontrol sonunda tutmadığını söledi, bunu üzerine ebru hanıma gıttım oda dokuların yıprandığını aynı sorunu yasayabılecegımı söledi, o yuzden gecıcı yapmanın daha doğru olacağını söledi. bi yandan huzurluyum ona güvenıyorum. bi yandan cok korkuyorum kanamazsa die. cunku her sabah uyandığımda aklıma gelio düğünümü hevesle bekliyemiyorum acıkcası kafamın bı yerlerınde ben unutukça hatırlatan bişi var sanki:S simdi sana sormak istediklerim var;

1. si gecici de ameliyat sonrası sıkıntılı oluyormu, kanama konusunda cunku ben düğünden 2 gün önce yaptırcam iç çamasırına bulaşma olur mu????
2. si pozisyon önemli mi yani kolay yırtılma kanamama gibi bi soruna yol açar mı veya o bölümün kaygan fazla kaygan olması, zor olursa mı kanama daha kolay olur??
3. sü dıkısler kac gunde eriri düğün gecesi olamama ihtimaline karsılık
4. sü cok kan akıo mu cünkü burda kimileri cok kanadığından asırı zor oldugundan bahsetti
5 ilk yırtılma olduktan sonra ilişkiye devam ederse o bölge tahriş mi olur

lütfen dikkat etmem gerekenleri yazar mısın cok korkuyorum ve nişanlım bazen düğün gecesı olmasın balayında olsun falan dıyor cok korkuyorum. o gece ıcın bilmem gerekenleri yazar mısın??? bide gecıcı yaptırıp kanaması olmayan kımse var mıdır bılgın varmı

kızlar biz gelenekçi toplumuz erkekler kaldıramaz böle seyleri. bence amelyat olsaydın bu kadar stres yaşamazdn. şmdi her ona baktıgında bu olay gündeme gelcek. inş gelmezde olan böle.

işlemi yaptrsaydn bikaç ay stres cekip onune bakardn soru işareti bırakmazdn.inş gelecejte soru n olmaz.nişanlydın galıba

jeliboncum aynı kaderi yaşıoruz ya.ben yarın başka doktora gidicem bakalm o ne dicek.sende başka birine muayne ol bakalm :

bugun ebru hanımı aradm başka doktor yuzde 100 dior size güvenmedgmden değil ama kafam karışk dedim.oda yaptrmayadablrsn bn ogun kanayadablr dedm dedi gayet kibarca gülec yuzluydu. ıstersen gel bdaha bakalm ona göre karar ver dedi .

jelibon haber ve rcanm banada bnmde düğünm yaza

Arkadaşlarr ben tekrar antibiyotiğe başladığım halde akıntım varr bi sorun olurmu ayrıca ben hiç açıp bakmadım ama orası genişledi gibi geliyor ilk işlem yaptırdığımda kapalıydı baya birbirine yapışıktı ama şimdi hafif hafif açılyr sanki orası bi sorun olurmu yoksa normalemi dönüyorr benzer durum yaşayan varsa neolur beni bilgilendirsinn bendee rahtlayayım lütfennnnnn

aynen cnm yırtık olsa belki bukadar şüphe içnde kalmazdım işlemi yaptırıp kafam rahat ederdi bnm girişim çok genişmiş kanama yüzde 1 kadaar bile olmazmış kafam hiç rahat değil bi uyuyunca unutyorum 2.doktorada gtmycem cnm artık çok yoruldum gerçekten kndimi hiç iyi hisetmiyorum çaresiz kaldım işleme vericem parayı bile bulamadım birine borç vermştim bi türlü yolunu bulup getiremedi bide onun derdi çıktı onu düşünür oldum artık işlem yaptrmasamda olduğuna bırakıcam başka çarem yok (( çok YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

cnm bn olayı anlayamadım neyi anlattın nişanlına daha önce ilşkin olduğunumu anladığım kadaryla işlemde yaptrmışşsın keşke bahsetmeseydn hiçbişeklde

nişanlıyım evet..konuştuktan sonra çok üzüldük..sinirlendik kriz geçirdik diyebilirim..ancak hakikaten seviyormuş beni..hayatta kabul edecek bir insan değil..fakat yaptığı yorum beni daha da düşündürdü..öpüşmen de bile bir şeyler anlıyorum zaten dedi..sizler için söylüyorum lütfen son derece bilinçsiz davranın..bırakın adam öpsün..siz sanki böyle şeyleri bilmiyormuş deneyimsizmişsiniz gibi davranmaya çalışın..özellikle de diğer konuda..işlem yaptırmamıştım..bu ay yaptıracaktım..bu durum çok berbat bir şey..çekmeyen anlamaz..sürekli gelgitleri oluyor insanın..psikolojik savaş veriyorsun hem kendinle hem vicdanınla..onun için söylüyorum patlama noktasına gelerek bir anda kusmayın sakın gerçekleri..sonrası tam bir facia..o gün yaşadım mı nefes aldım mı inanın bilmiyorum..son derece mantıklı davranmaya çalışın ki ben kontrollü bir insanım ama işte psikoloji v.s kalmıyor insanda..bir an dönüp bakınca ben mi yaptım diorum o dereceye geldim artık..
dilerim hepimiz için bu sancılı süreç kısa zamanda son bulur tabi hayırlısıyla..lütfen duygu kontrolünüzü ii yapın..ii düşünün sonuçta profesyonel kişilere emanet ediyorsunuz kendinizi..lütfen kötüyü düşünüp onu çağırmayın..ve son olarak yaşadığınız her şey sizde kalsın..

evet aliv bende senin gibi düşünüyorum o yüzden arkadaşa sordum hani o an kanaması lazım sonrası sıkıntılı olmaz mı diye.inş.quenn bizi bilgilendirir.bide eminim başka alternatif yöntemler deneyenlerde vardır.onlarda yazsın lütfen.evet canım gidicem inş.hayırlı haberler veririm.yeterki yırtık olmasında esnek falan umrumda değil.yani jelibon arkadaşım takma okadar çünkü inanmazsa doktora gidersiniz.evet o zaman kalk doktora git falan sıkıntılı süreç ama olsun yeterki zarın olsun...

keşke anlatmasaydın umarım sonradan bunu başına kakmaz çok üzüldüm gözlerim doldu benimde hayatımda biri var ama evlilik konusunda ben çekinerek davranıyorum oda bu konuda çok hassas bilemedim yaptığın doğrumu değil mi ama allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…