arinna benimki biraz gergindi ama 3 güne kadar alıştım biraz batma oldu ama 15 ve 20 gün arası dehşet bir kaşıntı hissettim o kadar peki sende nasıl?
Bende kaşıntıda yok ama bugün baya bi ağrım varr oturamıyorum açıyorr banyo yaptım bugünn ayakta yaptığım halde acıyorr inş bi sorun olmazz dua edin bana işlem yaptırım ama psikolojimm bozukkkkk tutcakmı tutmucakmıı bu steres beni bitirdii
ben ilk 2-3 gün bi batma gibi bişeyler hissettim ama artık bişey hissetmiyorum ya
evet cnm ankaradayım akıntı durumu normal bir hafta kala gtmek daha iyi gibi geldi 3 gün kala gidersem düğün için arkadslarım falan gelicek onlarda nereye gidiosun diye peşime takılcak haliylee bide onları atlatma yolu bulamam bi işim çıkar falan gidemem onları düşünerekten 1 hafta kala gidicem daha erken gidersem daha iyi olur ama flep 1 ay kala falan olmuo sanırsam yine ebru hanıma danıscam bi olursa hemen giderm bu ay gideym desem yolculuk yapıcam ev tasıycaz dikşlerde açılma olur diye korkuyorum
queen daha öncede yazdım sana ama sanırım okumadın.bende de bi aksilik çıkar falan diye bende öle bişe düşünüyorum alternatif bi yöntem yani.amaa sorun şu ki yani bence önemli olan yatakda kanaması.tamam bi çok kanama yatakta olmaz bikaç saat sonrada olurmuş ama erkek bunu anlamayabilir kabul etmeyebilir.yani sen yataktan kalkacan lavaboda kan gelecek inandırıcı olurmu ki yaa(
sen nasıl planlıyordun?
ben ebru hanima muayene olamam başka ildeyim.hatta hatırlarsanız muayene olacak doktor dahi bulamıyordum.neyse buldum birini fakat şuan adetim.ayrıcada çok korkuyorum ebru hanim nazikmiş ama bu nasıl bilemem.ödüm kopuyo bi sorun yoksa bile muayenede bişe olcak diyearalıyo ya çok çeker meker mahfeder beni yırtırsa zarı naparım
makdelen ben 4 tane doktora gttim haniş son gttğim doktor kesn kanar dedi hatrladnmı:)
canm ben az once kendi vajınama baktım. ıkındım braz nonut buyuklugunde delik var. eskiden daha açıktı sankı.acaba doktor yanlş mı gördü.birde kızlar ben bu olayı yşayalı 3 yıl oldu oda etkilermi vajına darlıgını
kızlar başıma gelenleri bilsenizneler oldu neler ömrümden ömür gitti..nişanlımla olanlar oldu..en sonunda anlatmak durumunda kaldım..öldüm bittim mahvoldum..yok böyle bir duygu kızlar..sakın sakın dürüst olmayın..sakın ha benim gibi galeyana gelip anlatmayı denemeyin..asla asla kabul etmeyeceği bir durumdu..çok berbat bir gün geçirdik..güveni sarsıldı..ama yapacak bişi yok..söylemem gerekeni söyledim..çekeceğim acıyı cektiğimi ifade ettim..isterse beni sırf bu sebepten bırakabileceğini de ağlayarak söyledim..günün sonunda yanıma geldi..ikimizde ağladık..ve hala beraberiz..yavaş yavaş krizi atlatıyoruz..yine de size tavsiyem dürüst olmayın..kendileri başkalarıyla birlikte de olsa bizim olmamızı kaldıramıyorlar..ameliyat stresinden kurtuldum..evet! ama bambaşka şeyler gündeme geldi..2500 lira ile bir daha asla kazanamayacağım o koşulsuz güveni kaybettim..siz siz olun ne yapıp edip bakın bir an önce çaresine benim gibi beklemeyin..hiç böyle planlamamıştım ama yapacak bişi yok..şimdi sadece daraltma düşünüyorum..en azından sayısını anlamaması adına..ilerleyen süreçte neler olacağını yazacağım..iyi ki varsınız da rahat rahat içimi döküyorum..
ben ilk 2-3 gün bi batma gibi bişeyler hissettim ama artık bişey hissetmiyorum ya
arinna arkdaşm geçmiiş olsun ebru hnıma yaptrdn sanırım düğün bu sene mi senin akıntın oçok oluyor mu.
tşk ederim canım.belki bi çok insana saçma gelebilir bu fikir ama o an bi aksilik olsaydı da jilete başvursaydım başarılı olacağıma adım gibi eminim.çünkü o an sadece sana odaklanmıyo karşı taraf kendisiyle ilgili de problemleri oluyo.bence önlem almak gerek ne olur ne olmaz...
kızlar başıma gelenleri bilsenizneler oldu neler ömrümden ömür gitti..nişanlımla olanlar oldu..en sonunda anlatmak durumunda kaldım..öldüm bittim mahvoldum..yok böyle bir duygu kızlar..sakın sakın dürüst olmayın..sakın ha benim gibi galeyana gelip anlatmayı denemeyin..asla asla kabul etmeyeceği bir durumdu..çok berbat bir gün geçirdik..güveni sarsıldı..ama yapacak bişi yok..söylemem gerekeni söyledim..çekeceğim acıyı cektiğimi ifade ettim..isterse beni sırf bu sebepten bırakabileceğini de ağlayarak söyledim..günün sonunda yanıma geldi..ikimizde ağladık..ve hala beraberiz..yavaş yavaş krizi atlatıyoruz..yine de size tavsiyem dürüst olmayın..kendileri başkalarıyla birlikte de olsa bizim olmamızı kaldıramıyorlar..ameliyat stresinden kurtuldum..evet! ama bambaşka şeyler gündeme geldi..2500 lira ile bir daha asla kazanamayacağım o koşulsuz güveni kaybettim..siz siz olun ne yapıp edip bakın bir an önce çaresine benim gibi beklemeyin..hiç böyle planlamamıştım ama yapacak bişi yok..şimdi sadece daraltma düşünüyorum..en azından sayısını anlamaması adına..ilerleyen süreçte neler olacağını yazacağım..iyi ki varsınız da rahat rahat içimi döküyorum..
jeliboncum aynı kaderi yaşıoruz ya.ben yarın başka doktora gidicem bakalm o ne dicek.sende başka birine muayne ol bakalm :
bugun ebru hanımı aradm başka doktor yuzde 100 dior size güvenmedgmden değil ama kafam karışk dedim.oda yaptrmayadablrsn bn ogun kanayadablr dedm dedi gayet kibarca gülec yuzluydu. ıstersen gel bdaha bakalm ona göre karar ver dedi .
jelibon haber ve rcanm banada bnmde düğünm yaza
cnm bn olayı anlayamadım neyi anlattın nişanlına daha önce ilşkin olduğunumu anladığım kadaryla işlemde yaptrmışşsın keşke bahsetmeseydn hiçbişekldekızlar başıma gelenleri bilsenizneler oldu neler ömrümden ömür gitti..nişanlımla olanlar oldu..en sonunda anlatmak durumunda kaldım..öldüm bittim mahvoldum..yok böyle bir duygu kızlar..sakın sakın dürüst olmayın..sakın ha benim gibi galeyana gelip anlatmayı denemeyin..asla asla kabul etmeyeceği bir durumdu..çok berbat bir gün geçirdik..güveni sarsıldı..ama yapacak bişi yok..söylemem gerekeni söyledim..çekeceğim acıyı cektiğimi ifade ettim..isterse beni sırf bu sebepten bırakabileceğini de ağlayarak söyledim..günün sonunda yanıma geldi..ikimizde ağladık..ve hala beraberiz..yavaş yavaş krizi atlatıyoruz..yine de size tavsiyem dürüst olmayın..kendileri başkalarıyla birlikte de olsa bizim olmamızı kaldıramıyorlar..ameliyat stresinden kurtuldum..evet! Ama bambaşka şeyler gündeme geldi..2500 lira ile bir daha asla kazanamayacağım o koşulsuz güveni kaybettim..siz siz olun ne yapıp edip bakın bir an önce çaresine benim gibi beklemeyin..hiç böyle planlamamıştım ama yapacak bişi yok..şimdi sadece daraltma düşünüyorum..en azından sayısını anlamaması adına..ilerleyen süreçte neler olacağını yazacağım..iyi ki varsınız da rahat rahat içimi döküyorum..
bencede önemli olan o an yatakta kanaması en iyisi o an görmesi o kanı yoksa şüphe duyabilir.bunun için o an oturur duruma gelmek lazımmış yatakta ilkide olan kan içeri kaçmışssa dışarı çıkması için.
gittiğin doktra nazik bakarmısınız ben çk korkuyorum çok fazla çekmeyin diyebilirsin mueyene sonrası bizleri bilgilndir cnm
nişanlıyım evet..konuştuktan sonra çok üzüldük..sinirlendik kriz geçirdik diyebilirim..ancak hakikaten seviyormuş beni..hayatta kabul edecek bir insan değil..fakat yaptığı yorum beni daha da düşündürdü..öpüşmen de bile bir şeyler anlıyorum zaten dedi..sizler için söylüyorum lütfen son derece bilinçsiz davranın..bırakın adam öpsün..siz sanki böyle şeyleri bilmiyormuş deneyimsizmişsiniz gibi davranmaya çalışın..özellikle de diğer konuda..işlem yaptırmamıştım..bu ay yaptıracaktım..bu durum çok berbat bir şey..çekmeyen anlamaz..sürekli gelgitleri oluyor insanın..psikolojik savaş veriyorsun hem kendinle hem vicdanınla..onun için söylüyorum patlama noktasına gelerek bir anda kusmayın sakın gerçekleri..sonrası tam bir facia..o gün yaşadım mı nefes aldım mı inanın bilmiyorum..son derece mantıklı davranmaya çalışın ki ben kontrollü bir insanım ama işte psikoloji v.s kalmıyor insanda..bir an dönüp bakınca ben mi yaptım diorum o dereceye geldim artık..
dilerim hepimiz için bu sancılı süreç kısa zamanda son bulur tabi hayırlısıyla..lütfen duygu kontrolünüzü ii yapın..ii düşünün sonuçta profesyonel kişilere emanet ediyorsunuz kendinizi..lütfen kötüyü düşünüp onu çağırmayın..ve son olarak yaşadığınız her şey sizde kalsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?