kızlar düğünüme çok az kaldıı geçici yaprcam kesin kanamam olur demii yaa çok korkuyorum kanama omazsa diyee(
canm benm inş hersey güzl olucak dualrmz sennle.güzel haberlerni beklior olcacagz
Hayırlısı olsun jelibon ne zaman ameliyat olucan?
cnm Allah yardimcin olsun ama simdiye kadar gecici yaptirip kanamadi olmayan olmadi senin tek yapmn gereken doktorun dedigi gune kadar iliskiye girmek o sureyi gecmezse korkma ins seninde guzel haberlerini alicaz birimiz daha kurtuldu mutluluga adim atti diye sevincez dualarimiz seninleperş cnm dualarnızı eksik etmeyınnkanama kesin olur deglmi çok korkuyorum olmazsa dyee
cnm allah yardimcin olsun ama simdiye kadar gecici yaptirip kanamadi olmayan olmadi senin tek yapmn gereken doktorun dedigi gune kadar iliskiye girmek o sureyi gecmezse korkma ins seninde guzel haberlerini alicaz birimiz daha kurtuldu mutluluga adim atti diye sevincez dualarimiz seninle
Cnm naptin seni merak ediyorumsağolasın cnm korkuyorum ya bi aksilik olur diyee umarım ni aksilik çıkmazz(
Cnm naptin seni merak ediyorum
kızlar bugün geçici işlem oldum oraya gidene kadar neler yasadım neler( ne zorluklardan gectim en sonunda yalanla dolanla gidebldimm bi an gidemycem zanetm nişanlımlar bze geldi randevu saatımde geldi sonra o panikle ebru hanımı aradım durumu anlattım sağolsun daha ileri saate aldı 10 dk sürdü oldum rahatım ebru hanım yüzde binbeşyüz kanamn olucak dedii:))) orada işlem olukren biraz ağlamştım ama ebru hanım çok güven verdi bni motive ettiii şimdi çok iyim enazından psikoljkmen rahatım ama yinede kanamam olmaz dyede korkuyorum sankii içindeki ip batıyo gibi geldi sağ bacagımı attığımda sizdede oluyomuydu bide lavaboya gtikten sonra oranızı nasıl temllyosnuz kızlar bn dokunamıyorum silemiyorum lavabodan sonra dualarnızı eksik etmeyın inşş sonucmda olumlu olur lk zor aşamayı atlattımm sıra son önmli aşamadaa
bişeyler duydum evlenemeden önce eger erkek tarafı isterse kızı saglık muayenesine götürebiliyormus orada hersey cıkablyrmus haberiniz olsun . ne kadar dogru bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?