Ikizlar dün idrar yaparken çok yandim,dayanamadim doktor hiç bisey kullanma dedi ama dün batticonla temizledim biraz rahatladim aynadan baktım sanki hiç dikiş atılmamış gibi eski seklini almış dün çok kötü ağladım çok korkuyorum ya boşuna yaptirdiysam bu işlemi

Eflinarsf canım yaa üzme kendini geçecek inşallah hepsi rahatlayacaksın güzelim hemen kafanda kurma kötü şeyler!!

canm benm inş hersey güzl olucak dualrmz sennle.güzel haberlerni beklior olcacagz

cnm Allah razı olsun inşş hepimiz mutlu olucaz dualarınızı eksik etmeyınn gün geldi çattııı çok panikliyimmm nryapıcam ne edicem bilemiyorum inş sorunsuz atlatırımm

Canım, ben msn vs hiç birşey kullanmıyordum.. Şimdi msn'i indirmeye çalışıyorum bilgisayarıma. Hemen bir adres alıp seni ekleyeceğim. Oradan yazarım sana. Malum özelden mesajlarına cevap veremiyorum.. Artık oradan görüşürüz canım.

perş cnm dualarnızı eksik etmeyınn kanama kesin olur deglmi çok korkuyorum olmazsa dyee
cnm Allah yardimcin olsun ama simdiye kadar gecici yaptirip kanamadi olmayan olmadi senin tek yapmn gereken doktorun dedigi gune kadar iliskiye girmek o sureyi gecmezse korkma ins seninde guzel haberlerini alicaz birimiz daha kurtuldu mutluluga adim atti diye sevincez dualarimiz seninle

sağolasın cnm korkuyorum ya bi aksilik olur diyee umarım ni aksilik çıkmazz (

Cnm naptin seni merak ediyorum

kızlar bugün geçici işlem oldum oraya gidene kadar neler yasadım neler( ne zorluklardan gectim en sonunda yalanla dolanla gidebldimm bi an gidemycem zanetm nişanlımlar bze geldi randevu saatımde geldi sonra o panikle ebru hanımı aradım durumu anlattım sağolsun daha ileri saate aldı 10 dk sürdü oldum rahatım ebru hanım yüzde binbeşyüz kanamn olucak dedii:))) orada işlem olukren biraz ağlamştım ama ebru hanım çok güven verdi bni motive ettiii şimdi çok iyim enazından psikoljkmen rahatım ama yinede kanamam olmaz dyede korkuyorum sankii içindeki ip batıyo gibi geldi sağ bacagımı attığımda sizdede oluyomuydu bide lavaboya gtikten sonra oranızı nasıl temllyosnuz kızlar bn dokunamıyorum silemiyorum lavabodan sonra dualarnızı eksik etmeyın inşş sonucmda olumlu olur lk zor aşamayı atlattımm sıra son önmli aşamadaa

jelbncum geçmş olsun senn düğün 8indeydi dmi erken değilmi yaptırmak iiçn kuzuum. geçici bildğim daha değişk oluor.ben ole seyler yasamadm

Jeliboncum çok geçmiş olsun senin düğün ne zaman ben 15 haziranda evleniyorum. bakalmı inşallah kanamamız olur, çok heyecanlıyım ebru hanım iyileşme çok iyi demişti bana ama yine de enson kontrole gitçem. ben de çok güveniyorum Ebru hanıma yorumlara bakınca rahatlıyorum canım yaaa

Banua canım nasılsın korkma herşey iyi olacak kuzenime ebru hanım kesin kanaman olacak dedi kanaması da oldu sen de kurtulacaksın bitanem...

bişeyler duydum evlenemeden önce eger erkek tarafı isterse kızı saglık muayenesine götürebiliyormus orada hersey cıkablyrmus haberiniz olsun . ne kadar dogru bilmiyorum :/

bişeyler duydum evlenemeden önce eger erkek tarafı isterse kızı saglık muayenesine götürebiliyormus orada hersey cıkablyrmus haberiniz olsun . ne kadar dogru bilmiyorum :/

kızlar düğünm bugun 7 de dualarınızı eksik etmeyınnn sızı bilglendrmek için girdimmm korkuyorum yinedee ağrım sızım yok ama bilmiyorm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…