kızlar düğünm bugun 7 de dualarınızı eksik etmeyınnn sızı bilglendrmek için girdimmm korkuyorum yinedee ağrım sızım yok ama bilmiyorm işte
Korkma cnm dualarimiz seninle ins seninde iyi haberlerini alicaz birimiz daha bu dertten kurtulmus olcak Allahin izniyle

cnm bnm düğün 8-9 haziran (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((( çok az kaldıııııııııı bugün ebru hanım geçiciyi kaça yapıyosunuz dedim 2000 yapıyomuş yaa çok pahalıı(( ya bide ebru hanımın sekreteri aksine bana gayet sıcak geldi güleryüzlüydü bilmiyorum belki yanında iki kişi çalışıyo olabilirr esmer minyon bi kız değilmi

cnm senn düğün 8 9 hazran değilmydi benmi yanlş hatrlıorum dedm baktım yazdıklarına erkene mi aldnz. yada bu foruma güvenmemekmı gerekior

Nasil ya yani jelibomun dugunu yokmu bugun bende kendi dugunummus gibi heycanlandim bende anlamadim simdi neyse kalbimizi bozmayalim ins panikten tarihi yanlis yazmistir ins guzel haberlerini aliriz

Gotthic sen gecici mi yaptırcaksın lütfen sonucunu yaz. Bende 20 gün sonra yaptırcam ebru hanım banada 2000 dedi lütfen yaz cok korkuyorum hergun kabus görüyorum ebru hanm hiç korkma %100 garantı verıyorum gecıcıye dedı ama bilmiyorum cnm bende sonucumu sıze yazıcam arkadaslat 22 gün sona gecıcı dıkım yaptırcam temmuzun ilk haftası fırsat buldugum ana yazarım ....

canım cok merak ediyorum lütfen sonucu yaz bende ebru hanıma gecıcı için gitcem lütfen cnm tüm süreci detaylı yazarmısın. Neye dikkat etemeliyiz canın acıyomu hem dıkım de hem yırtılırken kanaman ne kadar oldu daha doğrusu oldumu lütfen cok ihtiyacım var sana 3 hafta sonra bnde yaptırcam...

inşllh seninde güzel hberlerini alırız cnm yaz mutlaka sonucu. e her gün dua ediyrm kendime desize de bnde çk kötüyüm hep bu şeyi düşnüüyorum kafama ağrılar giriyr..jelibon06 arkdaşa yapmiş ebru hnm 2 gün önce düğnüü vr dı ama daha yazmadı merk ettm bnde ama kötü düşünmek istemiyrm sonucu olumlu bnce fırsat bulamamıtrh hemen yazmaya.

Son düzenleme:
Bilmiyorum cnm ama cok korkuyorum zaman yaklastıkca sürekli kötü ruyalar görüyorum kalbım sıkısmıs bı halde uyanıyorum. Bitsin artık nikahımız kıyıldı nısanlımı zor durudruyorum bın tane bahane uyduruyorum yok beyaz gelinliğimle olsun die falan.. Yanı kalbım agrıoooo canım inş jelibonun olumlu haberınız alırız inşşşşşalah diliorum allahtan

nikahı kıyılan arkadasımızzz . nikahınız olurken nasıl bi prosedür oldu ? ben bişeyler duydum da eger erkek tarafı isterse saglık muyanesi altında bişeyler ile ögrenebiliyormus bilgilendirirseniz cok sevnirim .. bu işlemi yaptırıp da sonrada bu şekilde ögrenilir diye korktum bi an . yakıınlarımda evlenen insanlara da bişey soramıyorum

Kızlar ben kalıcı yaptırcaktım akın beye siz hepiniz geçici yapıtıryosunuz. Ben sözlü yada nişanlı bile değilim parayı 1buçuk yılda anca biriktirdim napıyım ben şimdi kalıcı kesin çözüm değilmi yaptırıp kurtulsam ya. 3-5 yıl sonra evlenceksem o gün param olmazsa

bilmiyorrr ben nikahlıyım kesinlikle öyle bi şey yok

cnm ben kalıcı yaptrdm kontle gidicem yakın zamanda. senn düğün yakında mı sen benden önce evlenceksn sende bildir sonucunu canm

jelibn napt ya hç sesi çıkmıor

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bende bu topiği takip ediyorum ben geçici işlemi yaptırdım ve düğünü bekleyemezdim çünkü düğünden 2 gün önce gidicek zamanım yoktu oyüzden uygun bi vakitte bu işlemi olup hallettim ama nişanlımdan ayrıldım size şunları demek istiyorum siz siz olun kesinlikle düğünden önce böyle bişey yapmayın bunun yaşamış biri olarak şunlarıda söylemem gerekirki geçici olan veya olacak arkadaşlar hiç korkmayın geçicide bi problem çıkmıyo kalıcıyı bilmiyorum ama doktorumun bana söylediği şey geçiciye %100 garanti veriyorum sadece dediğim vakte kadar kadar ilişkiye gir dedi. şimdi evlilik gibi bi durumum yok ama eğer olursa tekrardan geçici yaptırmayı düşünürüm sormak istediğiniz sorular olursa cevaplarım çekinmeden sorun.umarım jelibonda güzel haberlerle gelir buraya...

canım ne kadara oldun ve kime. Tamam bende şimdi yaptıramıyorum heralde çünkü işten çıktım 3binlira biriktirmiştim ama anca beni iş bulana kadar idare eder borçlarım var her ay ödenmesi gereken. Ve ben sözlü nişanlı hiçbiri değilim. Kalıcı olsammı yinede hemen işe başlarım napıyım

kızlar ben geldim kus bakmayın sizi uzun zamandır habersiz bıraktım çünkü int bağlantım yok evmde şimdi buldm yazıyorum kanamam oldu kızlar ama hiç tatmin eici bi kanama değildi bi damla var yada yoktu allahtan eşimm anlayışlı çıktı hiç sorun yapmadı nye az kanamam oldu onuda anlamadımm ya anlaşısszı olsaydı napardım ilşkiye zor girdim ilk denemde kan gelmedii eşimde panikledi çok zor olduu ama çok şükürler olsunki eşim çok anlayışlı çıktııı hiç moralinizi bozmayınn paniklemeyın inş hepiniz mutlu olcaksnızz moralinizi bozmayın sakınnn rahat olun hiç ağrıda olmuyooo dikilrken

canım bence eğer şuanda bi ilişkin yoksa önce borçlarını öde sonra artık kendini sıka sıka ailenden falan biriktirirsin bence önce başın dinç olsun borç çok zor oluyo ben normal bi kadın doğumcuya gittim canım ben doğuda oturuyorum 1000 tlydi benim geçici sildiğimde baya gelmişti kırmızı renkte hatta doktor şu hareketleri yapma die uyarmıştı bence unutmuşum o hareketi yaptım ona rağmen bişey olmadı kalıcı çok zorlar bence yani dikkat etmek gerekiyo aylarca geçici hem garanti hemde az stressiz bence önemli olan doktora kimseye duyurmadan gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…