Korkma cnm dualarimiz seninle ins seninde iyi haberlerini alicaz birimiz daha bu dertten kurtulmus olcak Allahin izniylekızlar düğünm bugun 7 dedualarınızı eksik etmeyınnn sızı bilglendrmek için girdimmm korkuyorum yinedee ağrım sızım yok ama bilmiyorm işte
Nasil ya yani jelibomun dugunu yokmu bugun bende kendi dugunummus gibi heycanlandim bende anlamadim simdi neyse kalbimizi bozmayalim ins panikten tarihi yanlis yazmistir ins guzel haberlerini alirizcnm bnm düğün 8-9 haziran(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((( çok az kaldıııııııııı bugün ebru hanım geçiciyi kaça yapıyosunuz dedim 2000 yapıyomuş yaa çok pahalıı (( ya bide ebru hanımın sekreteri aksine bana gayet sıcak geldi güleryüzlüydü bilmiyorum belki yanında iki kişi çalışıyo olabilirr esmer minyon bi kız değilmi
cnm senn düğün 8 9 hazran değilmydi benmi yanlş hatrlıorum dedm baktım yazdıklarına erkene mi aldnz. yada bu foruma güvenmemekmı gerekior
Kizlar jelibon napti acaba ayy ben ondan cok heycanliyim sanki dort gozle guzel haberlerini bekliyorum ins bize cabuk donerjelibonun iyi nıyetne güveniorum ben. bugun dugunu bence. ama net ortamı güvenemedi belkide. inş güzel haberlerle gelir
kızlar bugün geçici işlem oldum oraya gidene kadar neler yasadım neler( ne zorluklardan gectim en sonunda yalanla dolanla gidebldimm bi an gidemycem zanetm nişanlımlar bze geldi randevu saatımde geldi sonra o panikle ebru hanımı aradım durumu anlattım sağolsun daha ileri saate aldı 10 dk sürdü oldum rahatım ebru hanım yüzde binbeşyüz kanamn olucak dedii:))) orada işlem olukren biraz ağlamştım ama ebru hanım çok güven verdi bni motive ettiii şimdi çok iyim enazından psikoljkmen rahatım ama yinede kanamam olmaz dyede korkuyorum sankii içindeki ip batıyo gibi geldi sağ bacagımı attığımda sizdede oluyomuydu bide lavaboya gtikten sonra oranızı nasıl temllyosnuz kızlar bn dokunamıyorum silemiyorum lavabodan sonra dualarnızı eksik etmeyın inşş sonucmda olumlu olur lk zor aşamayı atlattımm sıra son önmli aşamadaa
Gotthic sen gecici mi yaptırcaksın lütfen sonucunu yaz. Bende 20 gün sonra yaptırcam ebru hanım banada 2000 dedi lütfen yaz cok korkuyorum hergun kabus görüyorum ebru hanm hiç korkma %100 garantı verıyorum gecıcıye dedı ama bilmiyorum cnm bende sonucumu sıze yazıcam arkadaslat 22 gün sona gecıcı dıkım yaptırcam temmuzun ilk haftası fırsat buldugum ana yazarım ....
nikahı kıyılan arkadasımızzz . nikahınız olurken nasıl bi prosedür oldu ? ben bişeyler duydum da eger erkek tarafı isterse saglık muyanesi altında bişeyler ile ögrenebiliyormus bilgilendirirseniz cok sevnirim .. bu işlemi yaptırıp da sonrada bu şekilde ögrenilir diye korktum bi an . yakıınlarımda evlenen insanlara da bişey soramıyorum
Gotthic sen gecici mi yaptırcaksın lütfen sonucunu yaz. Bende 20 gün sonra yaptırcam ebru hanım banada 2000 dedi lütfen yaz cok korkuyorum hergun kabus görüyorum ebru hanm hiç korkma %100 garantı verıyorum gecıcıye dedı ama bilmiyorum cnm bende sonucumu sıze yazıcam arkadaslat 22 gün sona gecıcı dıkım yaptırcam temmuzun ilk haftası fırsat buldugum ana yazarım ....
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bende bu topiği takip ediyorum ben geçici işlemi yaptırdım ve düğünü bekleyemezdim çünkü düğünden 2 gün önce gidicek zamanım yoktu oyüzden uygun bi vakitte bu işlemi olup hallettim ama nişanlımdan ayrıldım size şunları demek istiyorum siz siz olun kesinlikle düğünden önce böyle bişey yapmayın bunun yaşamış biri olarak şunlarıda söylemem gerekirki geçici olan veya olacak arkadaşlar hiç korkmayın geçicide bi problem çıkmıyo kalıcıyı bilmiyorum ama doktorumun bana söylediği şey geçiciye %100 garanti veriyorum sadece dediğim vakte kadar kadar ilişkiye gir dedi. şimdi evlilik gibi bi durumum yok ama eğer olursa tekrardan geçici yaptırmayı düşünürüm sormak istediğiniz sorular olursa cevaplarım çekinmeden sorun.umarım jelibonda güzel haberlerle gelir buraya...
canım ne kadara oldun ve kime. Tamam bende şimdi yaptıramıyorum heralde çünkü işten çıktım 3binlira biriktirmiştim ama anca beni iş bulana kadar idare eder borçlarım var her ay ödenmesi gereken. Ve ben sözlü nişanlı hiçbiri değilim. Kalıcı olsammı yinede hemen işe başlarım napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?