ben onun mutluluğundan çok arkamdan ikinci el gibi laflar demesine üzülüyorum daha bi sürü hakaret burda diyemiyorum kızlar.ben isterdim ki en azından biraz vicdanı olsun hkkımda böyle düşünmesin o yastığa kafasını rahat koyup benm zaten suçum yok deyip çekip başkası ile evlendi ise vicanda bekleyemiyorum tamam ben mutsuzum bari hakkımda konuşmasın yaradanım yardım et diyorum senelerdir dua ediyorum ama bilmiyorum işte kızlar ilahi adalet işlermi kendimmi suçluyum bilmiyrm suçum ne sevmek güvenmek sanırım....(hangi doktora olduğumu soran arkdşm mustafa alihanoğlu ama izmirde yaşamıyorum şehir dışından geldim oraya

Canım üzülme biz varız... Biz onların kötülemesiyle kötü olmayız bir kere, sevdik, güvendik ve en özelimizi paylaştık, güvenilecek insanlar olmadıklarını sonradan öğrendik veya göremedik, bu bizim suçumuz değil. Benimki de evlendi, çocuk diye başımı yerdi ama olmamış çocuğu... Belki olur bilmiyorum. Hiç korkma sen de durumunu düzelttin onu arkanda bırak. Adam olsa senin arkandan bu şekilde konuşmazdı zaten.

Bu arada, özel mesaj için 50 forum mesajı yazmam gerekiyormuş, doldurayım özelden de görüşürüz.

Son düzenleme:
Kumar gibi yaa... Kumardan ziyade rus ruleti... Neyse... Hangisi kafana yatıyorsa şartları zorla arkadaşım. Tek şans bu çünkü.

aynn tek şans bu.. ben de burdaki bazı ark. gibi çok büyük konuştum başıma geldi hemde nişanlım ddim güvendiğim insan yüzünden bu haldeyım ablası için benı byle yuzustu bıraktı ama ben Allah'a havale ediyorum hepsini.. ben Harun beyde karar kıldım maddı durumu ayarlıyım hemen gidicem..

Aslında ben de düşünmeye başladım Harun Bey'i özgemin mesajından sonra... İzmir'deki kliniklerle görüştüm 2000-3000 arası diyorlar :S Sorun nasıl gidip dönerim işte... Bir de maddiyat tabii. Aslında işlem öncesi bakım nasıl bilgilendiren olsa iyi olurdu. Gitsem bile aynı gün dönmek zorundayım ilk görüşmeyi yapamam :S

Son düzenleme:

Harun Beyde 2500'e yapıormuş ameliyat bende maddi olarak ayarlamaya çalışıyorum kendimi.. evet bende bilgi alsam çok iyi olurdu çok tedirginim kurtulsam artık şu eziyetten

Canım boşuna üzüyorsun kendini, aslında kendini cezalandırıyorsun hiç suçun yokken, gözyaşına değmez, geçmişi unut önündeki güzel günlere bak derim, insanların dediklerini de bu kadar kafana takma canım bir kere geliyorsun hayata..

arkadaşlar ebru doktor kalıcı kızlık zarını ne kadara yapıyor ve ücretde yardımcı oluyormu.

saol canım ya işte napim üzülüyrm ama inanıyrmki bugünlerde geçeck bende bir gün mutlu olcağım inş. tek temmenim Allah versin cezasını inşallah

kızlar konuyla dogrudan alakalı bişey degil ama dolaylı olarak baglantılı oldugu için size sormak istedim ..
suan calışmayan ögrenci biri kaydını özele alarak özelde gebelk testi yaptırırsa .babasının sigortasından bu karsısına cıkabilir mi?
ya da kendi calşmaya basladıgında kendi üzerine sigorta işlemleri alınırken bu durum ortaya cıkar mı acaba?
kusura bakamayın ..

Herşey kayıt altına alınıyor çıkabilir..

HMMMMMM ozaman geçmiş olsun inşallah sorun olmaz..
yani tek tek kayıtlr incelnyr mu?
sonucta onun gblk testi oldgunu bi tek doktor anlayabilir cnkü onda da hormona bakıyorlar betahg mi ne.. mesela benm pkom vardı kis .. annemle doktora gidiyorduk o zmn bu olay yoktu .. doktor kan testine de bakıyordu ve o testede bissürü hormon vardır ve kadın dogum oldugu için o hormona da bakılmıtır mutlaka

ne bileyim tecrübeli ablalar bu konuda ne der . sonucta sigorta işlemi yani ..gblk testi yaptıran ablalar daha iyi bilir de
evham da yapıyorum

Son düzenleme:

Evett evli olanlar daha iyi bilirr

arkadaşlar ebru doktor kalıcı kızlık zarını ne kadara yapıyor ve ücretde yardımcı oluyormu.

en son 2.500 dü canım ben oldum ona,nerdeyse bır yılım olacak.ama son kontrolde evlenmeden once muhakkak gel dedi yani ister istemez yıne son kontrole gıtmek sart.ama son dikiş attıgı zaman para ıstıyor mu onu bılmıyorum korkudan arayıp dıyemıyorumda ya para ısterse diye cunku almıyor dıye duyum almıstım

Canım belli olmaz merak etme sonuçta pozitif Deilmis zaten gebil dye bir program var hastanelerde gebeleri kaydedip bağlı aile hekimine haber verio tetanoz aşısı gebelik kontrolü vs için .ama senn ikiyil önce ve negatif yani emin ol evlensen doktora gtsen bikac yıl snra doktor sana ilk gebelgnmi gbi sorular soracak.ben doktor deisttdm hamilelikte bu üçüncü doktorum ucude sordu aynı soruları düşük varmi ilk hamilelikmi gbi soruları.

pınar ablam ilk gebelk oldugunu soruyrlar yani?
o zman bakmazlar gecmiş gebelik testine falan ..
ya zaten salak doktor ben test yaptrmak icin gitmemiştim sdce mikrop kaptımmı diye merak ediyrm dedim .
özel hastane oldugu için test den para aldıkları için ben test yazayım emin olalım dedi..
böyle basıma bela ollacagını bilsem asla yaptırmam .. ben hamile olmadıgımı biliyordum yani.. hamile olacak bişey yasamamıştım .

of cıkmaz inş 2 sene oldu sonucta.. bu da rabbimin böyle bişeye bi daha yaklaşmamam için verdigi bi korku sanırsam ..
dua edin ablacım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…