cnm kontrole gttin mi konusmustuk senle ameliyt olmadan önce ..en son 2.500 dü canım ben oldum ona,nerdeyse bır yılım olacak.ama son kontrolde evlenmeden once muhakkak gel dedi yani ister istemez yıne son kontrole gıtmek sart.ama son dikiş attıgı zaman para ıstıyor mu onu bılmıyorum korkudan arayıp dıyemıyorumda ya para ısterse diye cunku almıyor dıye duyum almıstım
pınar ablam ilk gebelk oldugunu soruyrlar yani?
o zman bakmazlar gecmiş gebelik testine falan ..
ya zaten salak doktor ben test yaptrmak icin gitmemiştim sdce mikrop kaptımmı diye merak ediyrm dedim .
özel hastane oldugu için test den para aldıkları için ben test yazayım emin olalım dedi..
böyle basıma bela ollacagını bilsem asla yaptırmam .. ben hamile olmadıgımı biliyordum yani.. hamile olacak bişey yasamamıştım .
of cıkmaz inş 2 sene oldu sonucta..bu da rabbimin böyle bişeye bi daha yaklaşmamam için verdigi bi korku sanırsam ..
dua edin ablacım ..
en son 2.500 dü canım ben oldum ona,nerdeyse bır yılım olacak.ama son kontrolde evlenmeden once muhakkak gel dedi yani ister istemez yıne son kontrole gıtmek sart.ama son dikiş attıgı zaman para ıstıyor mu onu bılmıyorum korkudan arayıp dıyemıyorumda ya para ısterse diye cunku almıyor dıye duyum almıstım
Evet soruyorlar canim sana soruyorlar emin ol başına bela olacak birşey yok üzülme artık lütfen mesaj aramıyorum bir siknti var dualarım seninle...tövbe et okula hayatına bak insallah herşey düzgün gider.sigorta için işyeri söylüyor evrakları ama korktuğun gbi bsey olmaz..
Elimde deil aklıma geldikçe üzülüyorum degermiydi diyorum ama hayatta biseyleri deistremiorsn maalesefcook sagol ablacm sende hic biseyi dert etme bebisine bak sadce
musmutlu ol emi sakin uzme kendinii
kızlar kızlık diktirince bozulunca acı hissediyomusunuz rahat bir şekilde giriş oluyomu yoksa ilk günki gibimi bozuluyo zorlanıyomu yani :18:
kızlar konuyla dogrudan alakalı bişey degil ama dolaylı olarak baglantılı oldugu için size sormak istedim ..
suan calışmayan ögrenci biri kaydını özele alarak özelde gebelk testi yaptırırsa .babasının sigortasından bu karsısına cıkabilir mi?
ya da kendi calşmaya basladıgında kendi üzerine sigorta işlemleri alınırken bu durum ortaya cıkar mı acaba?
kusura bakamayın ..
Canım belli olmaz merak etme sonuçta pozitif Deilmis zaten gebil dye bir program var hastanelerde gebeleri kaydedip bağlı aile hekimine haber verio tetanoz aşısı gebelik kontrolü vs için .ama senn ikiyil önce ve negatif yani emin ol evlensen doktora gtsen bikac yıl snra doktor sana ilk gebelgnmi gbi sorular soracak.ben doktor deisttdm hamilelikte bu üçüncü doktorum ucude sordu aynı soruları düşük varmi ilk hamilelikmi gbi soruları.
Evett evli olanlar daha iyi bilirr
Sekizkek canım nasılsın bana mesaj atabilirmisin
Sekizkek görmedi sanırım mesajını :) dün yaptırdı şu an iyi çok şkür :)
Sekizkek görmedi sanırım mesajını :) dün yaptırdı şu an iyi çok şkür :)
Kızlar en sonun da bende oldumm operasyonda pek bir şey hissetmedim makas sesini ve iplerin geçişini hissettim.
Doktor bana çok damarlı bu bölgen tkrr ilişkinde kanaman fazla olacak dedi... Sanırım 1 kere ilşkin olmuş çok dar dedi..
Şuan biraz sızı hissediyorum onun haricinde başka bir his yok lavaboya korkarak gidiyorum
Ben bayilmadan yaptıramadim ozaman vajinismus oldgu için o bölgeye dokunamiyordum dokundurtamiyordum sen iyi coksukur dokundurtmussun..gozunaydin canım bitti gecti artık insallah bundan sonra tüm güzellikler seninle olsun.Banada dar dediği için daraltma yapmamsti ama damar az di benim Normaldede kanama olmamsti bana akintin çok kanaman az olcak demişti hatta.neyse insallah bundan sonra herşey çok çok iyi olur senin için.kabiz olmadıktan sorna çok sorun yok canım korkma iç camasirinda iplik bile goreblrsn eridiginde yine korkma.o sizi benim sadece ilkgun olmuştu sonra hiç olmadi..o bölgeyi temiz tut batticon ve antibiyotik vermiştir doktorun dimi?
babamın sigortasına neden işlensin ki? kaydı üzerime aldım özele aldırdım ve özel hastaneye gitmiştim sigortasından yararlanmamak için.?Sadece kayıtlarda kalır asla çıkmaz babanın sigortasına işlenir ama çıkmaz ancak baban gidecek maaşı çok eksik çıkarsa ki emekli ise bu durum olur anca maa aşım niye bu kadar kesinti olmuş derse ki o zaman sağlık masrafı çok olmuş der yetkililer .....kendi Sigorta'da da çıkmaz canım 18 yaşından büyük ise bir birey sağlık kuruluşu olsun yada başka bir devlet kurumu bu duruma bakmaz medeni kanunda bile boşaninca dul yerine yada eşi ölene dul yazmaz bekar yazar :)) ayrica ulkemizde suc degil evlenmeden birliktelik eger yasak olsaydi bu olabilirdi o zaman ......ama içi rahat etsin insan diyorsan da özele gidebilirsin rahatlıkla ister se doğum bile yapar kişi :)) o derece yani
babamın sigortasına neden işlensin ki? kaydı üzerime aldım özele aldırdım ve özel hastaneye gitmiştim sigortasından yararlanmamak için.?
Hayır canım ilaç vermedi. Kabızlık içinde bekunis içicem zararı olur mu ?
Ağrı kesici için antibiyotik vermedimi ? Batticon mikrop kapmasin diye vermişti bana . Bekuniks kötü bir ilaç değil ben yıllarca basur ve kabizlikla ugrastgm için bekuniksi bilirim ama tabi kabiz olmuyorsan bunyeni bu ilaca alıştırma ishal yapıyor sonrada çok su kaybettgn için kabiza çeviriyor dengenibozuyor yani vücudunun.bana kabizlik için eurcarbon vermsti çok kötü bi ilaçmis o mahvetti beni çok zayflatti aşırı ishal yaptı( Batticon verse iyi olurdu diye dusundum ama bilemedim iltihap olmasın dye tenturdiyot gbi bsey ama gerek görse verirdi ağrılarında geçer insallh antibiyotige gerek kalmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?