Şuan çok kötü ağrım var inan zor duruyorum anneme yardım etmem lazim misafir gelecek of of çok ağrıyorİlaç vermedi ağrı kesici içmeye korkuyorum nolur nolmaz diye
Çok geçmiş olsun canım neden öyle oldu acabadoktorunu arayabilsen keşke de çünkü agrimamsti benim hiç sadece ilkgun sizi vardi okadar ama antibiyotik içmiştim.kafana göre ilaç içme cnm
Doktor bana ağrı kesici fitil koymuştu o yüzden olabilir mi ki ?
Doktor bana ağrı kesici fitil koymuştu o yüzden olabilir mi ki ?
fitil i içeri de mi bırakıp dikti anlamadım?Doktor bana ağrı kesici fitil koymuştu o yüzden olabilir mi ki ?
Buarada doktorun tavri nasıldı ve kimdi doktorun
fitil i içeri de mi bırakıp dikti anlamadım?
Akın beye gittim çok iyiydi doktor aşırı iyiydi asistanı da öyle operasyon boyunca elimi hiç bırakmadı ...
Fitili makat bölgesinden koydu :/
Himm iyi bari seni yadirgamadilar tuhaf bakmadilar demek allahrazaolsun BeNim doktor da fena değildi ama mizacı sertti kendimi kötü hissettim asistanıda soğuktu.işlem yapmadan muayene ettimi emin olmaK icin yoksa direk operasyona mi aldi ?
Önce konuştuk sonra siz hazırlanın dedi hazırlandım muayene etti sonra da operasyonu yaptı... Yadırgamadılar hayat bitmedi dedi doktor herkesin dünyada bir sınavı var dedi..
Önce konuştuk sonra siz hazırlanın dedi hazırlandım muayene etti sonra da operasyonu yaptı... Yadırgamadılar hayat bitmedi dedi doktor herkesin dünyada bir sınavı var dedi..
Peki ağladığını gördümu doktor ben hem muayene olurken ağladım sonra operasyona grerken sonra ayilinca.ensonda kontrolde :) yani beni her Gordugunde ama mizacı Cok sertti kötü biri deildi ama soğuktu yani çok donuk hiçbir duygu yok anlatiyorsun o sadece yüzüne bakıyor en ufak bir yorum yok( sadece ücreti soyledgnde ben çok fazla dediğimde böyle yapcak bişey yok sana indirim yapsam aysenin fatmanin suçu ne standart fiyat politikam var demişti :)
Ağladığımı görmedi ben operasyon odasından çıkınca ağladım doktor kendi odasına gitti ama asistanı gördü ablam sarılırken oda sarıldıTeselli ettiler allah razı olsun yani.. Ama ben hala inanamıyorum nedense ya Bir hayaldi benim için ve oldu ama inanamıyorum ://
İnan canım oldu bitti geçti her insNin hayatta ikinci bir şansı vardır buda senin ikinci sansindi ...kötü olan herşey geride kaldı bundan sonra insallah herşey güzel olur.ben evliligimide çok doğru bir insanla yapamadım malesef hep sevgimin kurbanı oldum kaybetmemek için yasamdgm bişey için iki damla kanı garanti etmek için operasyon gecirdim ama eşimi kaybetmek bana hayatta hcbsey kaybettrmezdi aslinda...belki kazNrdm bilmiorm ama kısmet böyleydi belkide.dilerim nisanlin bunlara değer dilerim çok iyi bir insandir...benim esim değmedi Malesef beni hamile halimle aglatip vicdani sizlamayan bir adam yani ve ben tiroid hastasym hamileyken bu hastalık dahada riskli çarpinti COk yaptığı için bebeginde benimde hayatım tehlikede .ilaçları duzenlide alsam sinir stres işin içine girince pek bsey farketmio..belkide benim unutamam bu konuyu evliliğimdeki sorunlar .ben çok vicdan azabı çektim ama hakettigmi dusundum kendimi sucladim artık suclamiyorum çünkü ben kötü biri deilim oda deil ama düşüncesiz,kaba ,kırıcı( ama ben onu seviyormuyum malesef yinede canımı verecek kadar çok
Az önce tuvalete gittim kan geldi ya hem baya çok neden ki(
Bilmiyorumki canim hiç zorladinmi Bacaklrni açmak gibi falan ..kahve leke oluyordu benim sürekli ama kan gelmedi hiç ama senin o bolgen damarliysa olabilir herkesin vücut yapısı farklı canım doktoruna bi sor istersen
Doktor çok damarlı ani kanaman olabilir demişti ..
İlişkinde de 10 gün kanaman olabilir demişti..
operasyondada çok kanamam olmuştu..
Yapısından ışte ... Benimde çok çok az oldu ilişkiye bile girince .hatta ilk o yıllar önceki olayda kanamada olmadı yapı ile alakali ama içine dert olursa doktora sor bir
Telefonum servisteama 4 gündür yatıyorum ya işte akşam gittim hastaneye o da taksiyle onun harici hep yataktayım yatmaktan sırtım kalçam ağrıdı valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?