Birşey olmaz içini ferah tut bende doğum kontrol hapina baslamstm operasyondan sonra ama birkaçgun içip sonra braktim icmeyi ve aşırı kanamam oldu hormonlar dengeyi bozdu tabi ondanmis bnde dedim kesin bsey yaptim bacaklrmi çok açtımfalan ben cçok dkkat etmedm çünkü ..ama deilmis ondan.bsey olmaz ya kontrole gtcen nasolsa skma kendini üzülme artik
Tamam canım saolasın rahatladım birazda olsa..
evet çok üzme artık kendini iyi şeyler düşün canım
Bundan önce operasyon derdi vardı şimdide kanama vs. derdi iyi şeyler düşünmek istiyorum valla.. ama birde bu hastalık hepsi üst üste geliyor
evet hastalanman kötü oldu canım benım iyi günlerde gelicek m.etme biraz daha sabrett
İnşallah.. İnşallah sende biran önce atlatırsın operasyonu olup kurtulursun..
inşçok takıyorum bende uygun zaman ve para biriktirince gidicem ama kime gidicem bilmiyorum karar veremiyorum
kızlar konuyla dogrudan alakalı bişey degil ama dolaylı olarak baglantılı oldugu için size sormak istedim ..
suan calışmayan ögrenci biri kaydını özele alarak özelde gebelk testi yaptırırsa .babasının sigortasından bu karsısına cıkabilir mi?
ya da kendi calşmaya basladıgında kendi üzerine sigorta işlemleri alınırken bu durum ortaya cıkar mı acaba?
kusura bakamayın ..
Akın beye gitmelisin çok iyiiiii
harun bey çok pahalı zaten gidemem ona kısa zaman içinde Akın beyi düşünüyorum bende. Özelden bana Adresi ve tel numarasını veririmisin canım..
sen nasıl oldun canım bugun nasılsın ????
Sekizkek cim çok geçmiş olsun... Hala sorun var mı, önceki sayfalara hızlıca bir göz attım da. Kendini nasıl hissediyorsun?
almdc canım bgun iyiyim hafif kaşıntım harici bişeyim yok , doktor iyileşme sürecinde olacak demişti .. Tabi adresi atarım numarasınıda..
wellnesss çok teşekkür ederim bugün çok daha iyiyim kanamam yok durdu .. kaşıntı var biraz.. o kadar..
umarım sorun çıkmaz cnm..herşey yolunda gider..bende düşünüyorum şu an araştırma aşamasındayım yazacaklarını çok merak ediyorum..
çok sevindim canım geçmiş olsun tekrar dahada iyi olur inş. dikişleri alcakmi kendimi düşücekmiş biliyormusun ?? son kontrole çağrıyomu düğünden önce?? tamm canım bekliyorum mesajını..
Canım dikişlerim dün düştü kendisi .. kontrole 1 ay sonra gel dedi. Düğünün den 1 hafta öncede gel dedi.. esneme oldumu diye kontrol etmek için
düğün zamanı çağırmalaro beni endişelendiriyorolduysa ameliyat başarılı neden esnesin kii
Canım bence mantıklı sonuçta yapay bir zar... Doğuştan gelen değil ki ... Esneme olması çok normal, sonuçta bir doku kesip yapıyorlar... Acı bir durum ama gerçek bu :/
acı durum orası oyle Allah kimseye yaşatmasınHarun bey çok net konuşuyo esneme olmaz ben çift fleep yöntemi ile yapıorum diyor ama çok pahalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?