Tamam canım saolasın rahatladım birazda olsa..

Sanmıyorum canım... Ben pkosla da uğraşıyorum.(Polikistik Over) Regli olamıyorum dediğimde doktorun ilk istediği testlerin arasında gebelik testi de vardı. Üzerine almanda işlemlerde çıkacağını sanmıyorum.

Neden arkasinda duramayacaginiz islere kalkisip sonra milleti kandirmaya calisiyorsunuz ki anlamıyorum. Bekarete önem veriyorsa esiniz sevgiliniz o kisilerle olmayacaksiniz bu kadar basit.bekarete önem vermeyen bir sürü erkek var.insanlarin değer verdiği seylerle onlari kandirmak cok çirkin. Simdi onlar bakirdi mi diyeceksiniz.belki degillerdi ama sonuçta bu herkesin kendi tercihi.sizde birseyleri zorla yasamadiniz.vicdaniniz nasil rahat ediyor anlamadim.insanlarin hakkina giriyorsunuz. Üzücü.

harun bey çok pahalı zaten gidemem ona kısa zaman içinde Akın beyi düşünüyorum bende. Özelden bana Adresi ve tel numarasını veririmisin canım..

sen nasıl oldun canım bugun nasılsın ????

Sekizkek cim çok geçmiş olsun... Hala sorun var mı, önceki sayfalara hızlıca bir göz attım da. Kendini nasıl hissediyorsun?

almdc canım bgun iyiyim hafif kaşıntım harici bişeyim yok , doktor iyileşme sürecinde olacak demişti .. Tabi adresi atarım numarasınıda..

wellnesss çok teşekkür ederim bugün çok daha iyiyim kanamam yok durdu .. kaşıntı var biraz.. o kadar..

çok sevindim canım geçmiş olsun tekrar dahada iyi olur inş. dikişleri alcakmi kendimi düşücekmiş biliyormusun ?? son kontrole çağrıyomu düğünden önce?? tamm canım bekliyorum mesajını..

çok sevindim canım geçmiş olsun tekrar dahada iyi olur inş. dikişleri alcakmi kendimi düşücekmiş biliyormusun ?? son kontrole çağrıyomu düğünden önce?? tamm canım bekliyorum mesajını..

Canım dikişlerim dün düştü kendisi .. kontrole 1 ay sonra gel dedi. Düğünün den 1 hafta öncede gel dedi.. esneme oldumu diye kontrol etmek için

düğün zamanı çağırmalaro beni endişelendiriyor olduysa ameliyat başarılı neden esnesin kii

Canım bence mantıklı sonuçta yapay bir zar... Doğuştan gelen değil ki ... Esneme olması çok normal, sonuçta bir doku kesip yapıyorlar... Acı bir durum ama gerçek bu :/

Canım bence mantıklı sonuçta yapay bir zar... Doğuştan gelen değil ki ... Esneme olması çok normal, sonuçta bir doku kesip yapıyorlar... Acı bir durum ama gerçek bu :/

acı durum orası oyle Allah kimseye yaşatmasın Harun bey çok net konuşuyo esneme olmaz ben çift fleep yöntemi ile yapıorum diyor ama çok pahalııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…