anldm cnm benm de pkom vardı gecti suan .Sanmıyorum canım... Ben pkosla da uğraşıyorum.(Polikistik Over) Regli olamıyorum dediğimde doktorun ilk istediği testlerin arasında gebelik testi de vardı. Üzerine almanda işlemlerde çıkacağını sanmıyorum.
Evet çok pahalıı 2500 tlll ... bende Harun beyi istemiştim ama olmadı....(( herşeyde vardır bir hayırr
canım öncelikle geçmiş olsun bende akın beyi düşünüyorum nasıl iyi birimi ilgileniyomu kesin kanama garantisi veriyomu daraltama yaptırdınmı sen
Teşekkür ederim... Çok iyi biri kesin tavsiye ederim... Ben zaten 1 kere olduğu için daraltma olmadı doktor çok dar dedi.... Kendinden emin bir doktor..
birde bozulmanın ne zaman olduğu etkiliyomu yıllar öncedende olsa dikilebiliyomuymuş
Evet operasyon olabilir..
akın bey kaç yaşlarında birde
Canım bence mantıklı sonuçta yapay bir zar... Doğuştan gelen değil ki ... Esneme olması çok normal, sonuçta bir doku kesip yapıyorlar... Acı bir durum ama gerçek bu :/
acı durum orası oyle Allah kimseye yaşatmasınHarun bey çok net konuşuyo esneme olmaz ben çift fleep yöntemi ile yapıorum diyor ama çok pahalııı
Dogustan gelen bile fazla esnemede cok hassassa bozulma riskinden bahsediyorlar ya puff cok cok dikkatli hareket edip sagliga dikkat etmek gerek.
Ins. canim cok kotu bir durum bu. Aslinda ben de sirf bu garantiden oturu Harun Beyi dusunmeye baslamistim. Bir de normal flep isleminde 2000-3000. civari muhabbeti donuyor burada.
Benim olalı 1 hafta oluyor bugün ağrım çok aşırı .. Ve de akıntım olmaya başladı haddinden fazla :/
Mutlaka doktoru ara tatlim umarim enfeksiyon falan yoktur :S
Arayama tlfnum serviste.. ama hasta oldum boğazlarım enfeksiyon kapmış iğne vuruldum 10 tane belki o yüzden olabilir diyorum
Olabilir tabii ama bu konu onemli... Kartini baska bir telefona takamaz misin?
Tlfnm ıphone sım kart küçük tlfnlara uymuyor :/ Ama doktora sordum dahiliyede ki herhangi bir zararı olmaz zaten ilaç enfeksiyon önleyicei dedi..
Anladim canim. Akinti nasil bir akinti bu arada?
Şeffaf bir renk beyaz da denilebilir..
Hmm... Normal olma ihtimali var o zaman. Ama ne olur ne olmaz, isi saglama almak lazim. Zaten normal akintiysa akintiyi azaltacak bir ilac ya da baska bir sey onerir.
Telefonun ne zaman gelecekmis?
Geçtğimiz salı günü verdim 20 gün dediler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?