anldm cnm benm de pkom vardı gecti suan .
annemle gidiyorduk kan testi yapıyordu o zman da bakılmıştır o zaman o hormona..
ama labortvardaki gerizekalı kadın pis pis bakmıstı yüzüme ...
artık parantez içnde gebelk testi mi yazıyordu ne bilmiyorum ..
cook sagol.

canım öncelikle geçmiş olsun bende akın beyi düşünüyorum nasıl iyi birimi ilgileniyomu kesin kanama garantisi veriyomu daraltama yaptırdınmı sen

Teşekkür ederim... Çok iyi biri kesin tavsiye ederim... Ben zaten 1 kere olduğu için daraltma olmadı doktor çok dar dedi.... Kendinden emin bir doktor..

bırakın bu kaşarlıkları rezıl olma durumlarını neysen osun ıste.siz kendınızı kandırıyosunuz kızım baskasını degıl ...EWET koca adayları 0 km kız ararlar bu durum erkeklerin yatakta kendilerine yeterince güvenmemesinden kaynaklıdır. bakire olan bir kız erkeklerin yatak performansını değerlendiremeyeceği için kendine güvenmeyen erkek bakire kız ile evlenme peşine düşer.

Canım bence mantıklı sonuçta yapay bir zar... Doğuştan gelen değil ki ... Esneme olması çok normal, sonuçta bir doku kesip yapıyorlar... Acı bir durum ama gerçek bu :/

Dogustan gelen bile fazla esnemede cok hassassa bozulma riskinden bahsediyorlar ya puff cok cok dikkatli hareket edip sagliga dikkat etmek gerek.

acı durum orası oyle Allah kimseye yaşatmasın Harun bey çok net konuşuyo esneme olmaz ben çift fleep yöntemi ile yapıorum diyor ama çok pahalııı

Ins. canim cok kotu bir durum bu. Aslinda ben de sirf bu garantiden oturu Harun Beyi dusunmeye baslamistim. Bir de normal flep isleminde 2000-3000. civari muhabbeti donuyor burada.

Benim olalı 1 hafta oluyor bugün ağrım çok aşırı .. Ve de akıntım olmaya başladı haddinden fazla :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…