O ne bicim is ya, sana cihaz ayarlamak zorundalar 15 gunden sonra :S Her neyse, ne yapabiliriz baska, onu dusunelim.
:/ Korkttum yahu önemsemiyordum açıkcası
Tlfnm ıphone sım kart küçük tlfnlara uymuyor :/ Ama doktora sordum dahiliyede ki herhangi bir zararı olmaz zaten ilaç enfeksiyon önleyicei dedi..
Dogustan gelen bile fazla esnemede cok hassassa bozulma riskinden bahsediyorlar ya puff cok cok dikkatli hareket edip sagliga dikkat etmek gerek.
Ins. canim cok kotu bir durum bu. Aslinda ben de sirf bu garantiden oturu Harun Beyi dusunmeye baslamistim. Bir de normal flep isleminde 2000-3000. civari muhabbeti donuyor burada.
Şeffaf bir renk beyaz da denilebilir..
Dogustan gelen bile fazla esnemede cok hassassa bozulma riskinden bahsediyorlar ya puff cok cok dikkatli hareket edip sagliga dikkat etmek gerek.
Ins. canim cok kotu bir durum bu. Aslinda ben de sirf bu garantiden oturu Harun Beyi dusunmeye baslamistim. Bir de normal flep isleminde 2000-3000. civari muhabbeti donuyor burada.
akın beyin soyadı nedir bulamıyorum ben netten. harun bey ile ben mail de görüştüm 2500 TL ddııbende garantı ettği için onu istemiştim ama napıcam bilmiyorummm
Dr. Arda Katırcıoğlu nasıl acaba kesin konuşuyor oda çift fleep yöntemi uyguluyormuş mailde knuştum kendisiyle 2000 TL ucretii bilgisi olan ark. cvplarınızı bekliyorum
Merkezin adi sisli med olmasi lazim, sekizkek gelebilirse yazar.
Ilk defa duydum bu ismi... Istanbulda mi o da, biliyor musun? Jinekolog mu kendisi?
canim bugun nasılsın ağrın varmı??
İiyiyim canım ama yine biraz ağrım varr
Op.Dr.Arda Katırcıoğlu Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Maçkada yeri..
şişli med yazıorum oda çıkmıyor o yüzden akın beyın soyadını merak ettim
Agri kesici al canim cok rahatsizsan. Dolorex diye bir agri kesici var, cok hafif yan etkisi de yok gibi.
Op.Dr.Arda Katırcıoğlu Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Maçkada yeri..
şişli med yazıorum oda çıkmıyor o yüzden akın beyın soyadını merak ettim
Tamam canim sagol aklimda olsun o da.
Onceki sayfalardan aklimda kaldi o benim aslinda.
İiyiyim canım ama yine biraz ağrım varr
Akin bey sisli med degilmi maslagami gecmis?Akın beyin soy adını bilmiyorumama şuan ki yeri maslak Dedeoğlu kliniği ...
lütfen gelişmelerden benide haberdar et çok kotu durumdayım neye üzülcem bilemiyorum gerçekten
Akin bey sisli med degilmi maslagami gecmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?