Tlfnm ıphone sım kart küçük tlfnlara uymuyor :/ Ama doktora sordum dahiliyede ki herhangi bir zararı olmaz zaten ilaç enfeksiyon önleyicei dedi..

Telefoncular da mini simkartı normal simkarta çeviren parçalar var adını bilmiyorum :/ Ondan alabilirsin servisten gelince yine normal kullanıma devam edersin.

akın beyin soyadı nedir bulamıyorum ben netten. harun bey ile ben mail de görüştüm 2500 TL ddıı bende garantı ettği için onu istemiştim ama napıcam bilmiyorummm

Dr. Arda Katırcıoğlu nasıl acaba kesin konuşuyor oda çift fleep yöntemi uyguluyormuş mailde knuştum kendisiyle 2000 TL ucretii bilgisi olan ark. cvplarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaslar ben de bayadir burda yazilanlari okuyorum.2 yillik bolum okuyorum bu sene bitiyor agustosta da dugunum var ebru hanima daha once gittim 1 ve 5 yonunde zedelenmen var kanama ihtimali yuzde 40 dedi sonra yuzde 40 fazla oldu yuzde 30 dedi acikcasi ben operasyone yonlendirmek icin mi boyle dedi emin degilim yani sanki biraz oyle gibi geldi. Simdi ben hazirana kadar parayi anca denklestirecegim yani kendimi baya zorlayacagim arada baska doktora gidecek param yok nisanda kalici olmayi dusunuyorum ama fleb tutmazsa dugun oncesi gelemem yani bahane bulmam cok cok zor. Evim ankarada dugun memleketemizde olacak cunku ne yapmaliyim sizce iyi bakarsam fleb tutar mi bi de ebru hanim ameliyattan muayene parasini kesmez degil mi

Son düzenleyen: Moderatör:
akın beyin soyadı nedir bulamıyorum ben netten. harun bey ile ben mail de görüştüm 2500 TL ddıı bende garantı ettği için onu istemiştim ama napıcam bilmiyorummm

Merkezin adi sisli med olmasi lazim, sekizkek gelebilirse yazar.

Dr. Arda Katırcıoğlu nasıl acaba kesin konuşuyor oda çift fleep yöntemi uyguluyormuş mailde knuştum kendisiyle 2000 TL ucretii bilgisi olan ark. cvplarınızı bekliyorum

Ilk defa duydum bu ismi... Istanbulda mi o da, biliyor musun? Jinekolog mu kendisi?

Merkezin adi sisli med olmasi lazim, sekizkek gelebilirse yazar.

Ilk defa duydum bu ismi... Istanbulda mi o da, biliyor musun? Jinekolog mu kendisi?

Op.Dr.Arda Katırcıoğlu Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Maçkada yeri..

şişli med yazıorum oda çıkmıyor o yüzden akın beyın soyadını merak ettim

Agri kesici al canim cok rahatsizsan. Dolorex diye bir agri kesici var, cok hafif yan etkisi de yok gibi.

Op.Dr.Arda Katırcıoğlu Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Maçkada yeri..

şişli med yazıorum oda çıkmıyor o yüzden akın beyın soyadını merak ettim

Akın beyin soy adını bilmiyorum ama şuan ki yeri maslak Dedeoğlu kliniği ...

lütfen gelişmelerden benide haberdar et çok kotu durumdayım neye üzülcem bilemiyorum gerçekten

Tabii canım, yaptırabilecek durumda olduğumda haber veririm sana da. Henüz işlem yaptıracak durumda değilim maddi problemlerden ötürü. Maddi problemleri çözer çözmez düşünüyorum.

Lütfen kendini üzme. Tamam başımızdan bir şey geçti olmasaydı tabii ki çok daha iyiydi. İyi veya kötü bir çözümü var, buna odaklanmak ve o dönemi de kapatmak lazım.

Antalyada olan yok mu arkadaslarim ben bir bayan doktor araştırdım bulfum fakat kotu kalpli biriyle karsiladmaktan korkuyorum istanbul ve ankaradaki guvenebilevegim tavsiye ile gidecegim bir doktor olsun istiyorum sehir dışı na cikma durumum olamaz onve doktorla konustum yuz dedi gelenlerin hicbirinde problem olmadi dedi kontrollerin olacagini soledi yine burda okuduklarim gibi oda dugunden 3 4 gun önce bakacagiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…