aynn bende maddiyattan dolayı bi düre beklicem ama aklıma geldikçe çok kötü oluyorum banada haber verirsin canım ben dr. knusunda çok tedirginim

aynn bende maddiyattan dolayı bi düre beklicem ama aklıma geldikçe çok kötü oluyorum banada haber verirsin canım ben dr. knusunda çok tedirginim

Haklisin canim ayni berbat hal bende de var. Ama diyorum ya bir sekilde cozulecek ve kapatacagiz yapacak baska bir sey de yok zaten.

Aslinda doktor konusunda ben de tedirginim bir miktar. Ne olursa olsun kucuk de olsa cerrahi bir islem bu.

bütün doktorlar son kontrol sart diyor gidemeceyecek olanlar ne yapacak ben mümkün değil gidemem kafama yatan sadece harun özkan keşke istanbulda olsaydım

Beni bu da tedirgin ediyor. Genelde de 3 gun once gelin diyorlar. 3 gun once gidilebilecek olsa ne gerek var kaliciya?

O doktor islemine guveninden benim de kafama yatiyor ama evet esas sorun nasil ulasilacak?

kızlarr ankaradan istanbula harun beye operasyon olmak için gidecek olan var mı veya düşünen ben de gitmek istiyorum da hem birbirimize yardımcı oluruz ben bilmiyorum da istanbulu harun bey havaalanına soförü göndeririz dedi ama .........yanımda birinin olmasını istiyorum

Son düzenleme:
Kasinti dokuların iyilesmesi anlamina geliyor

Bu nasıl bir üslup mecbur belki bu insanlar.

Aaaaa bak ben onu düşünememiştım işte!!!

Kimseyi kinamayin yargilamayin bende karsiyim ve burdaki insanlara söylüyorum mümkün oldukça yaptırmayin psikolojiniz bozulur dye ama bilemioruz insanlar ne durumda diye siz direk kaşar yazmssinz hakaret etmişsiniz benim ilk konumu okursanız bu duruma düşmenin Nekdr acı verici bişey oldugunu anlarsınız.

senin konunu okumadım. Herkes düşüncelerini soyletmkte özgürdür.sen kaşar kelımesının ne demk old. bılıyomusun bazı insnlr bunu kendine yakışştrr bazılarıda hakaret olarak algılar işin o kısmını ben bılemem yanıi bilerek sevglıye vermkte var tecavuz vs.gibi olaylar da var eger ıkıncısıne maruz kaldysan senin adına üzülürüm ve hıc dusunmeden estetiği yap derim.anlatabıldıysem ne mutlu

Tebrik ederim sonuna kadar katılıyorum sana

Kiminin başına küçük yaşta geliyor cahillikten vs ben haklılar gidip dktrsnler demiorm ama onlarla konuşmadan anlayamazsınız he tabi onla bunla yatıp sonra aman diktiririm diyenler ayrı...

sekizkek, operasyonu olmuşsun mesajları yeni okuyabildim, çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Ben henüz olmadım ama Harun beyi düşünüyorum, haberlerini bekliyoruz, sevgiler..

ne demek herkes düşüncelerini söylemekde özgürdür . o zaman her düşündügünü her yerde söyleyiver gitsin..
sevgiliisne isteyerek verse bile sonradan pişman olamaz mı düşünceleri degişemez mi düzgün bi hayat süremez mi?
sevgilisine verdi diye her sefernde sevgilisine vermek zorunda mı ?
bence bunları da düşün . insan yeri geldiginde bi gün önce yaptıgı harekete pişman olabiliyor ..
insanların düşünceleri , hareketleri degişim gösterebiliyor yasın kac bilmiyorum ama bunu bilmen gerekir .madem her düşündügünü söylebilecek kadar özgür oldgunu biliyorsun bunu da biliyorsundur . konu baslıgına da bakarsan .. tecrüben varsa yardımcı ol.
yoksa da kuruculara söyleyelm ya bu konuları tamamen kaptsınlar ..cnkü amacı bilgi almak .. burda kimse kimseyi eleştiremez kınayamaz..

klavye canavarı ;evt herkes ne düşünüyorsa soylesın .Şahsen ben hep boyleyım bı zararınıda gormedım eleştırıye acığım mantıgımın kabul ettıgınıde her zaman acıklarım .Yaşım 24 .Benim olaya bakış acım bu ıster sana gore olsun ıster olmasın .Ona bakarsan burası akıl verme demagojı yapma sıtesıde değil..Ne siteymiş arkadaş gören dıyecek avrupa ınsan hakları ihlallerını gözardı edıp eieştırıyoz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…