Yuzde yuz sonuc dedi
Tabii canım, yaptırabilecek durumda olduğumda haber veririm sana da. Henüz işlem yaptıracak durumda değilim maddi problemlerden ötürü. Maddi problemleri çözer çözmez düşünüyorum.
Lütfen kendini üzme. Tamam başımızdan bir şey geçti olmasaydı tabii ki çok daha iyiydi. İyi veya kötü bir çözümü var, buna odaklanmak ve o dönemi de kapatmak lazım.
aynn bende maddiyattan dolayı bi düre beklicem ama aklıma geldikçe çok kötü oluyorumbanada haber verirsin canım ben dr. knusunda çok tedirginim
bütün doktorlar son kontrol sart diyor gidemeceyecek olanlar ne yapacak ben mümkün değil gidemem kafama yatan sadece harun özkan keşke istanbulda olsaydım
Kasinti dokuların iyilesmesi anlamina geliyoralmdc canım bgun iyiyim hafif kaşıntım harici bişeyim yok , doktor iyileşme sürecinde olacak demişti .. Tabi adresi atarım numarasınıda..
wellnesss çok teşekkür ederim bugün çok daha iyiyim kanamam yok durdu .. kaşıntı var biraz.. o kadar..
bırakın bu kaşarlıkları rezıl olma durumlarını neysen osun ıste.siz kendınızı kandırıyosunuz kızım baskasını degıl ...EWET koca adayları 0 km kız ararlar bu durum erkeklerin yatakta kendilerine yeterince güvenmemesinden kaynaklıdır. bakire olan bir kız erkeklerin yatak performansını değerlendiremeyeceği için kendine güvenmeyen erkek bakire kız ile evlenme peşine düşer.
neden o kadar ağrın olduki acaba canım dikkat et kendine çokk
Bu nasıl bir üslup mecbur belki bu insanlar.
Aaaaa bak ben onu düşünememiştım işte!!!
senin konunu okumadım. Herkes düşüncelerini soyletmkte özgürdür.sen kaşar kelımesının ne demk old. bılıyomusun bazı insnlr bunu kendine yakışştrr bazılarıda hakaret olarak algılar işin o kısmını ben bılemem yanıi bilerek sevglıye vermkte var tecavuz vs.gibi olaylar da var eger ıkıncısıne maruz kaldysan senin adına üzülürüm ve hıc dusunmeden estetiği yap derim.anlatabıldıysem ne mutluKimseyi kinamayin yargilamayin bende karsiyim ve burdaki insanlara söylüyorum mümkün oldukça yaptırmayin psikolojiniz bozulur dye ama bilemioruz insanlar ne durumda diye siz direk kaşar yazmssinz hakaret etmişsiniz benim ilk konumu okursanız bu duruma düşmenin Nekdr acı verici bişey oldugunu anlarsınız.
Tebrik ederim sonuna kadar katılıyorum sanaNeden arkasinda duramayacaginiz islere kalkisip sonra milleti kandirmaya calisiyorsunuz ki anlamıyorum. Bekarete önem veriyorsa esiniz sevgiliniz o kisilerle olmayacaksiniz bu kadar basit.bekarete önem vermeyen bir sürü erkek var.insanlarin değer verdiği seylerle onlari kandirmak cok çirkin. Simdi onlar bakirdi mi diyeceksiniz.belki degillerdi ama sonuçta bu herkesin kendi tercihi.sizde birseyleri zorla yasamadiniz.vicdaniniz nasil rahat ediyor anlamadim.insanlarin hakkina giriyorsunuz. Üzücü.
senin konunu okumadım. Herkes düşüncelerini soyletmkte özgürdür.sen kaşar kelımesının ne demk old. bılıyomusun bazı insnlr bunu kendine yakışştrr bazılarıda hakaret olarak algılar işin o kısmını ben bılemem yanıi bilerek sevglıye vermkte var tecavuz vs.gibi olaylar da var eger ıkıncısıne maruz kaldysan senin adına üzülürüm ve hıc dusunmeden estetiği yap derim.anlatabıldıysem ne mutlu
Genç bir doktor... 40lı yaşlarında diyebilirim ..
sekizkekcim düğünden önce ekstra işlem olursa dikiş akın bey tekrar ücret alıyormu?
ne demek herkes düşüncelerini söylemekde özgürdür . o zaman her düşündügünü her yerde söyleyiver gitsin..senin konunu okumadım. Herkes düşüncelerini soyletmkte özgürdür.sen kaşar kelımesının ne demk old. bılıyomusun bazı insnlr bunu kendine yakışştrr bazılarıda hakaret olarak algılar işin o kısmını ben bılemem yanıi bilerek sevglıye vermkte var tecavuz vs.gibi olaylar da var eger ıkıncısıne maruz kaldysan senin adına üzülürüm ve hıc dusunmeden estetiği yap derim.anlatabıldıysem ne mutlu
klavye canavarı ;evt herkes ne düşünüyorsa soylesın .Şahsen ben hep boyleyım bı zararınıda gormedım eleştırıye acığım mantıgımın kabul ettıgınıde her zaman acıklarım .Yaşım 24 .Benim olaya bakış acım bu ıster sana gore olsun ıster olmasın .Ona bakarsan burası akıl verme demagojı yapma sıtesıde değil..Ne siteymiş arkadaş gören dıyecek avrupa ınsan hakları ihlallerını gözardı edıp eieştırıyoz....ne demek herkes düşüncelerini söylemekde özgürdür . o zaman her düşündügünü her yerde söyleyiver gitsin..
sevgiliisne isteyerek verse bile sonradan pişman olamaz mı düşünceleri degişemez mi düzgün bi hayat süremez mi?
sevgilisine verdi diye her sefernde sevgilisine vermek zorunda mı ?
bence bunları da düşün . insan yeri geldiginde bi gün önce yaptıgı harekete pişman olabiliyor ..
insanların düşünceleri , hareketleri degişim gösterebiliyor yasın kac bilmiyorum ama bunu bilmen gerekir .madem her düşündügünü söylebilecek kadar özgür oldgunu biliyorsun bunu da biliyorsundur . konu baslıgına da bakarsan .. tecrüben varsa yardımcı ol.
yoksa da kuruculara söyleyelm ya bu konuları tamamen kaptsınlar ..cnkü amacı bilgi almak .. burda kimse kimseyi eleştiremez kınayamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?