Canım sen önce istersen kullanıcı afını niye değiştirdiğini söyle bdv de duygu sömürüsü nasıl yaptığını iki tarafta nasıl farklı yaşadıklarını anlattığını gerçekler çıkınca konunu kapatıp kullancı adını nasıl değiştirdiğini...

Arkadalta kendi fikrini belirtmiş umarım yine özelden sen yazma vs diye mesaj atmazsın yine. Bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor kadın bu ülkede ezik ise hala et parçası ise siz gibi kadınlar yüzünden utanıyorum sizin gibi hemcinslerim yüzünden. Buda benim kişisel görüşümdür.

sen bitasin Nihali :) öyle bı sayfa açmışlarkı akıllılar kıme ne faydası varsa ... Dedığın gıbı herkes sureklı nıck değiştırıyor çunkı ceza alıyolar bu yazılan sahte düşüncelerıyle .İnsanlık ne kadar ucuzladı pardon bekaret ucuzladı :)))

Yok ceza aldıklarından değil :) Akıllarınca kendilerini acındıracaklar burdan yazdıkları çıkınca hop konuyu sildir hemen nick değiştir. Cinselliğe karşı değilim ki benim savunduğum olgu çok başka ama anlayanın dahi işine gelmedi...

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar Forumda henüz yeniyim Daha önce başka bölümlerde başlık açtım Sonra bura çarptı gözüme Belki sizin konunuzun dışında olacak ama beni affedin Ben çocuk yaşta mutfak tezgahından düştüm Su dökülmüş Ayağım kaydı Bacağımın biri aşağıda biri yukarıda kaldı Cinsel organımı da o mermere hızlıca çarptım ve kan geldi Doktora gideceğim ama açıkçası iyi bi doktora gitmek istiyorum Açıkçası ticari nedenlerle yalan söylemiyecek biri olsun istiyorum Var mı öyle biri ? Bir de ben kendim anlayabilir miyim Bişey olup olmadığını?

canım sen daraltma istemişmiydin ? birde düğünden ne kadar önce ameliyet olmuştun?

Yanlış anlamayın Foruma şöyle bir göz attım Bu ameliyatı yaptıranların büyük kısmı gerçek bi ilişki yaşamamış Ama bu ameliyatı olmuşlar Ticari nedenlerle doktorun yalan söylemediği ne malum Üzüldüm açıkçası doktorun biri sağlam diyor diğeri bozulmuş diyor Çok garip değil mi Sanki beyin ameliyatı mı yapıyorlar da bu kadar çelişki olsun

canm bende ebru hanıma yeni yaptrdm sonc nasıl oldu

canm bende ebru hanıma yaptırdm 3 ay sonra gel dedi,düğünm seneye korkuyrm erkenmi yaptrdm dye sen naptn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…