ne demek herkes düşüncelerini söylemekde özgürdür . o zaman her düşündügünü her yerde söyleyiver gitsin..
sevgiliisne isteyerek verse bile sonradan pişman olamaz mı düşünceleri degişemez mi düzgün bi hayat süremez mi?
sevgilisine verdi diye her sefernde sevgilisine vermek zorunda mı ?
bence bunları da düşün . insan yeri geldiginde bi gün önce yaptıgı harekete pişman olabiliyor ..
insanların düşünceleri , hareketleri degişim gösterebiliyor yasın kac bilmiyorum ama bunu bilmen gerekir .madem her düşündügünü söylebilecek kadar özgür oldgunu biliyorsun bunu da biliyorsundur . konu baslıgına da bakarsan .. tecrüben varsa yardımcı ol.
yoksa da kuruculara söyleyelm ya bu konuları tamamen kaptsınlar ..cnkü amacı bilgi almak .. burda kimse kimseyi eleştiremez kınayamaz..
sen bitasin Nihali :) öyle bı sayfa açmışlarkı akıllılar kıme ne faydası varsa ... Dedığın gıbı herkes sureklı nıck değiştırıyor çunkı ceza alıyolar bu yazılan sahte düşüncelerıyle .İnsanlık ne kadar ucuzladı pardon bekaret ucuzladı :)))Canım sen önce istersen kullanıcı afını niye değiştirdiğini söyle bdv de duygu sömürüsü nasıl yaptığını iki tarafta nasıl farklı yaşadıklarını anlattığını gerçekler çıkınca konunu kapatıp kullancı adını nasıl değiştirdiğini...
Arkadalta kendi fikrini belirtmiş umarım yine özelden sen yazma vs diye mesaj atmazsın yine. Bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor kadın bu ülkede ezik ise hala et parçası ise siz gibi kadınlar yüzünden utanıyorum sizin gibi hemcinslerim yüzünden. Buda benim kişisel görüşümdür.
sen bitasin Nihali :) öyle bı sayfa açmışlarkı akıllılar kıme ne faydası varsa ... Dedığın gıbı herkes sureklı nıck değiştırıyor çunkı ceza alıyolar bu yazılan sahte düşüncelerıyle .İnsanlık ne kadar ucuzladı pardon bekaret ucuzladı :)))
3 şubattt da yaptırdım.Sekizkek sen nezaman yaptırdın 1700 e?
Merhaba arkadaslar ben de bayadir burda yazilanlari okuyorum.2 yillik bolum okuyorum bu sene bitiyor agustosta da dugunum varebru hanima daha once gittim 1 ve 5 yonunde zedelenmen var kanama ihtimali yuzde 40 dedi sonra yuzde 40 fazla oldu yuzde 30 dedi acikcasi ben operasyone yonlendirmek icin mi boyle dedi emin degilim yani sanki biraz oyle gibi geldi. Simdi ben hazirana kadar parayi anca denklestirecegim yani kendimi baya zorlayacagim arada baska doktora gidecek param yok nisanda kalici olmayi dusunuyorum ama fleb tutmazsa dugun oncesi gelemem yani bahane bulmam cok cok zor. Evim ankarada dugun memleketemizde olacak cunku ne yapmaliyim sizce iyi bakarsam fleb tutar mi bi de ebru hanim ameliyattan muayene parasini kesmez degil mi [/QU
ebru hanım geçiciye ve kalıcıya ne kadar fiyat söyledi canım
Merhaba arkadaslar ben de bayadir burda yazilanlari okuyorum.2 yillik bolum okuyorum bu sene bitiyor agustosta da dugunum varebru hanima daha once gittim 1 ve 5 yonunde zedelenmen var kanama ihtimali yuzde 40 dedi sonra yuzde 40 fazla oldu yuzde 30 dedi acikcasi ben operasyone yonlendirmek icin mi boyle dedi emin degilim yani sanki biraz oyle gibi geldi. Simdi ben hazirana kadar parayi anca denklestirecegim yani kendimi baya zorlayacagim arada baska doktora gidecek param yok nisanda kalici olmayi dusunuyorum ama fleb tutmazsa dugun oncesi gelemem yani bahane bulmam cok cok zor. Evim ankarada dugun memleketemizde olacak cunku ne yapmaliyim sizce iyi bakarsam fleb tutar mi bi de ebru hanim ameliyattan muayene parasini kesmez degil mi [/QU
canım aslında bayan olması hasbiyle bende ebru hanımı düşünüyorum ama bu son kontrol hiç kafama yatmıyor çünkü bende senin gibi son kontrole mümkün değil gidemem düğün memlekette olur.2500 tl olduğunu biliyorum muayene 250 tl olması lazım canım sen yine de flepyöntemi ile ol iyi dikkat edersen tutar tutup son kontrole gitmeden kanaması olanda oldu seda90 aylinin kuzeni ama ben göze alamıyorum hadi son kontrole gel derse mümkün değil gidemem onun için en mantıklısı son kontrole çağırmayan bi doktora yaptırmak ben harun beyi düşünüyorum fakat istanbulu hiç bilmiyorum RABBİM yüzümüzü kara çıkarmasın sen yine ebru hanımla görüş son kontrole gelme durumum hiç yok de...
3 şubattt da yaptırdım.
çok geçmiş olsun..
Teşekkür ederim..
Sekizkekcim nasil oldun?
ben harun özkana amliyat olduğumu yazmıştım daha önce arkadaşlar düğünüm oldu çok şükür ki kanamam da oldu hatta zor oldu 3. gün birlikte olabildik fazlasıyla daraltmış doktor sancılı geçti ama çok şükür ki sonuç sevindirici. Uzun zamandır girmiyor olmamın sebebi bu konuyu geride bırakmak ama sizelere de sonucu bildirmek istedim.
çook teşekkür ederim canım umarım sen de çok güzel bi şekilde olursun operasyonu.hiç korkma ağrı sızı yok şuan bende zaten ağrı kesici ve antibiyotik yazdı Ebru Hanım.kaybolmam ben buralardayım canım gelişmeleri yazıcam hergün netteyim zaten sorulara cvp vericem.sonucu da yazıcam sizler için. 1500-2000 arası değişio canım işlem yapacağı daraltacağı alana göre. ben 1500 bulabildim dedim saolsun tmm dedi kırmadı beni.zaten öle paragöz birisi değil.işlemi yapmadan alırım dio bazı doktorlar.Ebru Hanım ise, işlem bitti keyndime geldim öyle girdik para olayına. güzel dileklerin için çok saol canım sende çok mutlu olursun inş.
canm bende ebru hanıma yaptırdm 3 ay sonra gel dedi,düğünm seneye korkuyrm erkenmi yaptrdm dye sen naptnbambu kurtulmana okadar cok sevndm kı ebru hanmn bu işi yapması ayrıca rahatlattı beni.inş hepimz kurtulcaz kızlar.
,
benmde flepim tuttu dedi ebru hanm ama düğün öncesi mutlaka son kontrle giderim. tarhmz belli değil daha. inş güzl olsun kızlar hersey dua edelm
Op.Dr.Arda Katırcıoğlu Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Maçkada yeri..
Canım arda katırcıogluyla ilgili konu acmıstı bi arkadas, lutfen o konuyu okuduktan snra karar ver!
... ..
canm bende ebru hanıma yaptırdm 3 ay sonra gel dedi,düğünm seneye korkuyrm erkenmi yaptrdm dye sen naptn
papatya lütfen 652. sayfada yazdığım yazıyı okuyup kararını öyle ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?