Merhaba arkadaslar ben de bayadir burda yazilanlari okuyorum.2 yillik bolum okuyorum bu sene bitiyor agustosta da dugunum varebru hanima daha once gittim 1 ve 5 yonunde zedelenmen var kanama ihtimali yuzde 40 dedi sonra yuzde 40 fazla oldu yuzde 30 dedi acikcasi ben operasyone yonlendirmek icin mi boyle dedi emin degilim yani sanki biraz oyle gibi geldi. Simdi ben hazirana kadar parayi anca denklestirecegim yani kendimi baya zorlayacagim arada baska doktora gidecek param yok nisanda kalici olmayi dusunuyorum ama fleb tutmazsa dugun oncesi gelemem yani bahane bulmam cok cok zor. Evim ankarada dugun memleketemizde olacak cunku ne yapmaliyim sizce iyi bakarsam fleb tutar mi bi de ebru hanim ameliyattan muayene parasini kesmez degil mi
az önce yanlış yerden alıntılamışım sanırım. lütfen ebru hanımla ilgili tecrübemi okuyup tekrar düşünün ve bir doktora daha görünün..
Mrb arkadaşlar beni hatırlayan vardır belki forumda ben bu operasyonu olalı bir yıl oldu izmirde oldum.tuttu ama benm moralim bozuk nedeni ise hala atlatamadım kızlar sizden başka derdimi paylaşcağım kimsem yok ancak yaşayan anlar beni hala toparlanamadım hala travma halindeyim.beni bu hale getiren eski erkek arkadaşım ise evlendi çocuğu bile oldu hemde beni bu halde bırakıp bense hala toparlamadım ben bunlarla uğraşırken o hakkımda orda burda bnm için ikinci el.. k...e gibi sözler söylüor kızlar bnm suçum ne sevmek mi allah kimseyi düşürmesin bnm durumuma kafayı yiyecek gibiyim ben bu halde iken o neden mutlu ya neden yuva kurdu allah bunu ona nie nasip etti isyan etmiyorum ama hazmedemiyorum.çok çıkmazdayım çok....
ebru hanımla ilgili ne yazdığını göremedim yazarmısın bana özelden
bizi bu hale getirenler utansın kızlar ve bu durumdan yararlanmak isteyen kendini akıllı zanneden doktorlar arıyosun direk parayı soruyor ve hepsi son kontrol diyor bu nasıl iş arkadaşlar ya harun özkanı aradım adam telefona çıktı ve dediği son kontrol tabiki önemli ama gelmesende olur bu nedemek ya benim hayatım söz konusu burda adam 2500 den aşağı düşmem diyor ama garantisini kem küm ederek veriyor ne yapalım bilmiyorum
Ben Akın beye yaptırdım 3 şubatta ve sanki bu operasyonu olmamışım yani o kadar rahatım psikolojim de düzeldi .... Bence Akın Beye gidin..
siz ne kadar verdiniz akın bey kadın doğum mu yoksa plastik estetik cerrahimi bende korkut aslanla konuştm muhakkak gelmen lazım diyor düüne 3 gün kala nasıl gideyim o hazırlık içinde gidemem sende son kontrole gidecen mi
3 gün bile olmazsa 1 hafta kala gel dedi... Ben gideceğim imkanı yaratıp , gitmemiz gerekiyor... Ve ben nişanlımla ayrı şehirlerdeyim onlar nikah günü geleceği için daha rahat olacağım sanırım.. 1700 tl... kadın doğum uzmanı. Ve ona çok yaptıran oldu hepsinin kanaması da oldu ... Zaten benim 1 kere olmuştu doktor kendiside dedi 1 kere ilişkin olmuş çok dar kanaman kesin olur ve aşırı kanaman oılur demiştii...
operasyonun nasıl geçti..acı veya başka bişey hissettin mi?kaç dakika sürdü
ankarayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? ebru hanımın muayenehanesine nasıl gidebilirim? taksiyle gittiğimde bulabilir miyim bilmiyorum..
mutsuzsld yeni ebru hanıma yaptırdı inş. o cevap verir canım yardımcı olmak isterdim ama çok bilmiyorum ankara yı düğün falan var mı
bu kanıya nerden vardın?? yardımcı olur musun biraz?
ankarayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? ebru hanımın muayenehanesine nasıl gidebilirim? taksiyle gittiğimde bulabilir miyim bilmiyorum..
cnm merhaba,sana yardımcı olablrm.nasıl gelmeyi düşünüyosn?ona göre yardmcı oluym sana
rabbm hepimze yardmcı olsn..çok teşekkürler canım birimiz bu dertten kurtulsa kendim kurtulmuşum gibi seviniyorum
Arkadaşlar mrb bende sizin gibi bu dertten muzdariptim sırf bu konuyu konuşmak için tekrar adres açtım.burda süreklii sessizce takip ediyordum burda tüm sayfaları okuyordum ankarada yaşıyorum Mümtaz yüce' ye kızlık zarı dikimi yaptırdım vede düğünüm oldu kanamam oldu çok mutluyum telefon açıp tşk ettim kendisine Burda başka doktorların isimleri de geçiyor vede çok yüksek fiyatlardan bahsediliyor eğer ankaradaysanız gitmenizi görüşmenizi tavsiye ederim bende doktor hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum korktum hatta o gün içiin kan bile hazırda bulundurdum ama ALLAha şükürler olsunn kanamam oldu rahatladım.Şimdi diyeceksnizki bu yeni açılmış hesap sahtedir doktorun tanıdığıdır vs. ama yok öyle birşey gerçektende ben mağdurum. tercih sizin tabi inş. herkez çok mutlu olur kendnize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?