az önce yanlış yerden alıntılamışım sanırım. lütfen ebru hanımla ilgili tecrübemi okuyup tekrar düşünün ve bir doktora daha görünün..

seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayız aynı şeyleri yaşıyoruz hakkımda ikinci el d,yor evet ama rabbim onada bir kız çocuğu versin bana yaşatııklarının fazlasını yaşatsın inşallah

ebru hanımla ilgili ne yazdığını göremedim yazarmısın bana özelden

merhaba ben de kendi hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.

yaz boyu yurtdışındaydım ve hiç kendimden beklemediğim şekilde bir şeyler yaşadım tam bir ilişki olmadı ama bir yanlışık sonucu diyelim az miktarda kan geldi ve ben ciddi 3 ay boyunca delirip başka bi insana dönüştüm.insan yaptığı şeyin kendi görüşlerine ve hayatına uygun olmadığını bazen unutabiliyor sanırım.her neyse.doktora gitme imkanım yoktu ve uzun süre emin olamadan bekledim.bu süreçte saatlerce, günlerce bu başlıklarda takılarak ne yapacağıma karar vermeye çalıştım.doktora gidip konuşma düşüncesi bile beni geriyordu bu sebepten ankaraya geldiğimde kontrol için hastalarına yakın davranışıyla da burada ün salmış olan ebru zülfikaroğlunu tercih ettim.kendimi ağlamamak için motive etmiş olmama rağmen odasına girer girmez ağladım.o da olayı anlatmayın burda psikolojik boyutuyla ilgilenmiyoruz zaten siz de daha fazla üzülüyosunuz fiziksel boyutuyla ilgileniyoruz diyerek beni muayene odasına aldı.internette okuduğum kadarıyla bu muayenede hastanın afedersiniz ama ıkındırılması gerekiyor inceleme yaparken.ebru hanım böyle bir talepte bulunmadı ve 3-4 saniye kadar bi sürede bişeylere bakıp maalesef dedi.daha sonra da kağıt üzerinde 4 ve 7 yönünde çentiğim olduğunu 7 yönündekinin yırtık sayılabileceğini, tekrar ilişkiye girmem durumunda kanamam olması ihtimalinin -en iyi ihtimalle- % 30 olduğunu söyledi.ben odasından çıkarken de gülümseyerek 'görüşmek üzere' dedi.bu tavrından inanılmaz derecede rahatsız ve tedirgin oldum.tunus caddesi boyunca ağlaya zırlaya yürüdükten sonra muayenenin kısa sürmesi ve vedalaşmamızda bilinçaltıma gönderdiği 'tekrar gel biz bunu dikelim' tavrından ötürü bi doktora daha gitmeye karar verdim ve o an internetten aratıp ziya gökalpte bulduğum öylesine bi jinekoloğa daldım.esasında bu sefer gittiğim yerin onarım yapan bi yer olmasını istemiyordum ama sekreterden aldığım bilgiye göre buradaki doktor da dikim yapıyordu.gene de bekledim.o şefkate muhtaç kedi yavrusu hissiyatımı burada karşılaştığım doktor tatmin etti ve kontrolden önce inanılmaz ilgi gösterdi.umarım sonuç istediğin gibi olur kendini hiç kasma hiç bişey olmayacak , sen dünya güzelisin sen şöylesin sen böylesin diye beni sakinleştirdi.komik bulabilirsiniz bu durumu ama insana gerçekten çok iyi geliyor:) sonrasında beni ıkındırarak malum bölgenin çevresini inceledi sanırım bi 10-15 saniye kadar.sonra da bakireliğiniz devam ediyor dedi.ben tabi ilk olarak afalladım ve kanamamın olduğunu söyledim.o da ordaki bi sıyrıktan gelmiş galiba ama bidahaki ilişkinizde de kanamanız olacak dedi.ben bu sefer oturdum ağladım orda.o kadar tatlı bi insandı ki saçımı falan okşadı sen çok hanım bi kızsın diye.hihi.sonra ben gene tam ikna olmayarak bin tane soru sordum o da kesinlikle bi yırtığın yok,en ufak bi şüphem olsa seni böyle bi sorumluluğun altına sokmam dedi.bu arada söz konusu kişi doç.dr sevtap handemir.Allah a çok şükür üzerimden bir yük kalktı ama bu durumun insanı ne kadar yorduğunu biliyorum ve gördükçe burdaki herkese dua ediyorum.Ebru hanım yanlış görmüş olabilir emin olamamış olabilir onu kesinlikle böyle bi zan altında da bırakmam istemem ama ,sizlere de emin olmadığınız durumlarda birden fazla doktora görünmenizi tavsiye ediyorum.roman gibi yazmışım ama olsun.herkese sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.

bunu yazmıştım bi kaç ay önce.

bizi bu hale getirenler utansın kızlar ve bu durumdan yararlanmak isteyen kendini akıllı zanneden doktorlar arıyosun direk parayı soruyor ve hepsi son kontrol diyor bu nasıl iş arkadaşlar ya harun özkanı aradım adam telefona çıktı ve dediği son kontrol tabiki önemli ama gelmesende olur bu nedemek ya benim hayatım söz konusu burda adam 2500 den aşağı düşmem diyor ama garantisini kem küm ederek veriyor ne yapalım bilmiyorum

Ben Akın beye yaptırdım 3 şubatta ve sanki bu operasyonu olmamışım yani o kadar rahatım psikolojim de düzeldi .... Bence Akın Beye gidin..

Ben Akın beye yaptırdım 3 şubatta ve sanki bu operasyonu olmamışım yani o kadar rahatım psikolojim de düzeldi .... Bence Akın Beye gidin..

siz ne kadar verdiniz akın bey kadın doğum mu yoksa plastik estetik cerrahimi bende korkut aslanla konuştm muhakkak gelmen lazım diyor düüne 3 gün kala nasıl gideyim o hazırlık içinde gidemem sende son kontrole gidecen mi

3 gün bile olmazsa 1 hafta kala gel dedi... Ben gideceğim imkanı yaratıp , gitmemiz gerekiyor... Ve ben nişanlımla ayrı şehirlerdeyim onlar nikah günü geleceği için daha rahat olacağım sanırım.. 1700 tl... kadın doğum uzmanı. Ve ona çok yaptıran oldu hepsinin kanaması da oldu ... Zaten benim 1 kere olmuştu doktor kendiside dedi 1 kere ilişkin olmuş çok dar kanaman kesin olur ve aşırı kanaman oılur demiştii...

Son düzenleme:

operasyonun nasıl geçti..acı veya başka bişey hissettin mi?kaç dakika sürdü

akın beyin soyadı ne fiyatı diğerlerine göre uygun bende bir konuşayım garanti veriyor mu nasıl konuşuyor hastalarıyla daha detaylı bilgi yazarmısın uyuşturdumu seni ağrı oldumu

operasyonun nasıl geçti..acı veya başka bişey hissettin mi?kaç dakika sürdü

10 dakika sanırım bölgesel uyuşturma oldu beni , sadece ipler geçerken hissettim ilk bir hafta ağrım oldu operasyonun 3 . günü iplerim düştü... bazen çok fazla ayakta kalınca ağrım oluyor ... Çok iyi birisi benimle parayı hiç konuşmadı yani paraya önem veren birisi değil.... yanında asistanı var o da çok tatlı operasyon boyunca hep eliimi tuttu benimle konuştu .... Tavsiye ederim...

ankarayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? ebru hanımın muayenehanesine nasıl gidebilirim? taksiyle gittiğimde bulabilir miyim bilmiyorum..

ankarayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? ebru hanımın muayenehanesine nasıl gidebilirim? taksiyle gittiğimde bulabilir miyim bilmiyorum..

mutsuzsld yeni ebru hanıma yaptırdı inş. o cevap verir canım yardımcı olmak isterdim ama çok bilmiyorum ankara yı düğün falan var mı

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrb bende sizin gibi bu dertten muzdariptim sırf bu konuyu konuşmak için tekrar adres açtım.burda süreklii sessizce takip ediyordum burda tüm sayfaları okuyordum ankarada yaşıyorum Mümtaz yüce' ye kızlık zarı dikimi yaptırdım vede düğünüm oldu kanamam oldu çok mutluyum telefon açıp tşk ettim kendisine Burda başka doktorların isimleri de geçiyor vede çok yüksek fiyatlardan bahsediliyor eğer ankaradaysanız gitmenizi görüşmenizi tavsiye ederim bende doktor hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum korktum hatta o gün içiin kan bile hazırda bulundurdum ama ALLAha şükürler olsunn kanamam oldu rahatladım.Şimdi diyeceksnizki bu yeni açılmış hesap sahtedir doktorun tanıdığıdır vs. ama yok öyle birşey gerçektende ben mağdurum. tercih sizin tabi inş. herkez çok mutlu olur kendnize iyi bakın

sen ne kadar ücretle yaptırdın ve düğünden önce son kontrole gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…