Arkadaşlar mrb bende sizin gibi bu dertten muzdariptim sırf bu konuyu konuşmak için tekrar adres açtım.burda süreklii sessizce takip ediyordum burda tüm sayfaları okuyordum ankarada yaşıyorum Mümtaz yüce' ye kızlık zarı dikimi yaptırdım vede düğünüm oldu kanamam oldu çok mutluyum telefon açıp tşk ettim kendisine Burda başka doktorların isimleri de geçiyor vede çok yüksek fiyatlardan bahsediliyor eğer ankaradaysanız gitmenizi görüşmenizi tavsiye ederim bende doktor hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum korktum hatta o gün içiin kan bile hazırda bulundurdum ama ALLAha şükürler olsunn kanamam oldu rahatladım.Şimdi diyeceksnizki bu yeni açılmış hesap sahtedir doktorun tanıdığıdır vs. ama yok öyle birşey gerçektende ben mağdurum. tercih sizin tabi inş. herkez çok mutlu olur kendnize iyi bakın
Arkadaşlar geçen sene mayıs ayında kalıcı yaptırmıştım.2 kere kontrele çağırdı birde düğünümden 1 ay öncesi (martta) son kontrele çağırdı başarılı ,kanaman kesin olacak dedi ve nisandada düğünüm oldu çok korktum inanırmısınız ağlamaktan o gün helak oldumm sahte kan bile hazırlamıştım bir sprey şişeşine kanamam olmazsa sürerim oraya diye Ama ilk başta çok az kan geldi tekrar denediğimzde sulu kan geldii bu şekilde atlattım günü bir kaç gün snra doktora telefon açtım tşk ettim daha sonra doktora gittiğimde oranın dikilip dikilmediğini bir başka doktor anlarmı diye soru sordum 1 hafta boyunca göstermezsen birşey anlayamaz kimse dedi.
Ücretini soran arkadaşlar olmuş 800 tl ye yaptışrmıştım ben
Evet çok acıdı canm birde kendimi kastım dahada acıdı zorlandı baya krem sürdük anca o şekilde kolaylaştı girmesi.sonra çok az bir iki damla kan geldi sonra tekrar denedik bu sefer sulu şekilde kan geldi
daha önce yaşadıgın o kötü hadisede tam birleşmemi olmuştu yada bir kaç kez ilişki yaşamışmıydın :26: .. kusura bakma kendi durumumu anlayabilmek için soruyorum bu kadar detay
tövbe yarrabim . inanılmazsınız . nasıl bir insanlk bu ya . resmen kandırıyorsunuz eşlerinizi . bu nasıl birşey . inanamıyorum size . sanki yaptıklarınız bir gün ayağınıza dolanmayacak . her haltı yiyip sonra namuslu ayaklarına yatıyorsunuz pes diyorum . siz nasıl anne olucaksın . sahtekarlıkta son nokta . sprey hazırladım diyor ya . nasıl bir plancılık bu . kendini zamanında zaptemedin diye şu yazılanlar kanımı dondurdu . birşey yaşadıysan bunu söyle yani bunu kabul eden bir sürü erkek vardır bu ülkede . herkeste bakire takıntısı yok . özellikle gidip bakire takıntısı olanları buluyorsunuz ..
Bernakk;hanım sizin düşünceniz saygı duyuyoruz tabikiide Kendinizce haklısınız lakin Artık bu devirde kimseye gerçeği söylemeye gelmiyor gün geliyor başına kalkıyor ,eziyor çok iyide anlıyılıda olsa yapıyor yani zaman geçtiğinde,sizde bizim yerimizde olsaydınız eminim sizde bir çıkar yol arıyacaktınız. bende bu yanlışı yapmadan yıllardan önce bir kız için aynı bu cümleleri kurmuştumm çok yadırgamıştım ama nldu? benimde başıma geldi vede şimdi öyle çok anlıyorum ki bu durumda olan bayanlar çok zor bir ddurum,çok kötü bir psikolojidir.
yanlışın farkındayız .. siz nerde yaşıyorsunuz bilmem ama benim bulundugum yerdeki erkek kısmı hala bu tabularını yıkamadı .. normalde hiç bir erkekte kolay kolay kabullenemez bu durumu.. bu sıkıntıları daha önce başına açıp kandırığ defolup giden adamda kalkıp kızın eşine kolay kolay diyemez ben onunla oldum diye ..
Bernakk;hanım sizin düşünceniz saygı duyuyoruz tabikiide Kendinizce haklısınız lakin Artık bu devirde kimseye gerçeği söylemeye gelmiyor gün geliyor başına kalkıyor ,eziyor çok iyide anlıyılıda olsa yapıyor yani zaman geçtiğinde,sizde bizim yerimizde olsaydınız eminim sizde bir çıkar yol arıyacaktınız. bende bu yanlışı yapmadan yıllardan önce bir kız için aynı bu cümleleri kurmuştumm çok yadırgamıştım ama nldu? benimde başıma geldi vede şimdi öyle çok anlıyorum ki bu durumda olan bayanlar çok zor bir ddurum,çok kötü bir psikolojidir.
başına ne geldi tecavüzemi uğradın ? muhtemelen istedin yaşadın ne var bunda kendi bedenin kendi kararın şimdi ne değişti de kocamı kekleyeyim moduna girdin ? Başına kakıcak ezecek adama defol diyemiyorsan senin acizliğin arkasında duramayacaksan anlık zevklere dalmayacaksınız erkekler hepimizi sonra bir görüyor işte. bende aynı durumdayım ve resmen yalan söylüyorsun çok zor durum bilmem ne kısaca işime gelmiyor diktirip kocamı kandıracam ailemin bile ruhu duymayacak oda salak olmasaydı vs desen daha iyiydi ?
Siz işinize bakın hanımefendi burda namusluluk, ahlak dersi vermeyin bize Herkezin namuzu kendisine..... ALLAHLa kul arasında olan bir şeydir bu kimseyi bağlamaz. Herkez kendinde sorumludur biz doğruyu yanlışı çok iyi biliyoruz bu biizim seçimizim okey
Kızlar herkese merhaba beni hatırladınız mı? Kuzenim tam 2 yıl önce kalıcı yaptırmıştı Ebru hanıma ve kanaması olmuştu... Bayadır giremiyordum . Ben de kalıcı yaptırmıştım nikah tarihi alıcaz bakalım durumumu size yazarım. Kontrole de gittim Ebru hanım tutmuş kesin kanaman olacak demişti ama hala çok korkuyorum...
Nihalicim sen kendi namusuna bak... Kimseyle uğraşma hadi canım...yarası olan gocunur git başka topikler var orada vakit geçir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?