muayene ücretini bilmiyorumm ben zaten ilk gittiğimde işlem yapılduğı için sadece o dikim ücreti alındı.diğer kontrollerde ücretsiz.ben kalıcı yaptırdımm geçici yapmıyor önermedi bana.araştırın bu doktoru gidin derimm boş yerebaşka doktora okadar para vermeyinnn yazık olurr derim.

Canım gecicide zaten %100 garanti veriyorlar. Korkma hiç. Burdaki bir çok insan düğüne az kala doktora gidemediği için kalıcı yaptırıyor. Sen hangi ildesin ve hangi doktora yaptıracaksın acaba geciciyi? Iyi haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcın olsun.

Canım yazdıklarını okudum. Diyorsun doktor kendini kas dedi, kanamam az oldu fln. Ben cesaret edemedim bu doktora o yüzden. Kendimizi tabiki kasarız ama ya olmazsa diyorum. Mümtaz yüce ankara da demi.

Kizlar caresiz23 den hbr var mi oldu mu acaba kanaması? Birde harun özkan a yaptırmıştı demi. Ayrıca sevgikolik arkadaşım kontrole gittiğinde bizi bilgilendirirsen seviniriz. Google senin ne zamandi ameliyat. Nehirsu primoult ile ilgili soru sormussun bence eczaacıyla konuş onlar daha kesin bilgi verirler sana hem için daha rahat olur.

tamm canım bilgilendirirm merak etme adet olamadım bende hala denk gelcek galiba istanbulda olucağım tarihlere

Allah yardımcın olsun canım

Ben kucuk bi ilcede yasiyorum ama yakin bi ilde olucam operasyonu dua edin bana kimse gormeden yaptirsam gerisi sorun degil doktor cok guven verdi tanidik biriyle karsilasmaktan korkuyorum bide ben ne yaprieicami biliyorum ya sanki butun herkeste biliyomus gibi geliyo umarim iyi sonuclar aliriz Allah herkesin yardimcisi olsun kimse bu hallere dusmek istemez dua edin lutfen yazicam sonucu yarin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım allah yardımcın olsun korkma az cesaret. Sadece bir iki saat sonra hiç bişey olmamış gibi olacak. Tanidikla karşılaşma olayına gelince aklına kötü şeyler getirme ama her ihtimale karsi bi bahanen olsun kalma öyle hemen biseyler söylersin olur biter. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Canm gitmediğim eczacı ve doktor kalmadı herkes başka birşeu söylüyor. 1 ay kaldı randevuma herşey bitsin artık dikişler tutsun dua edin nolur....çok korkuyorum sevdiğim insanınyüzüne bakarken utanıyorum o yalan söylenmesini haketmiyo ama mecburum

Canım internet ıngilizce sayfalara baktım ne kadar güvenli bilmiyorum ama maksimum 10 gün gunde 2 yada 3 adet kullanılır ve bıraktıktan 3 ila 5 gün sonra regl başlar gibi biseyler yaziyodu. Ben hiç kullanmadım bilmiyorum sende bak istersen ıngilizce sayfalara.

peki bu kalıcıda mesela ıkı ay gectı kontrole gıttık her şey yolunda dedi. bu süreden sonra ilişkiye girilecek tarihin geç olması bu dikişlerde bozulmaya mı sebep oluyor. yani dikişler tutmuş denmesine rağmen kanama olmama ihtimali var mı süre uzadıkça ?
birde erkekler dikildiğini anlıyor deniliyor anlamaması için önerileriniz nelerdir .
bu arada özel msj hakkım yok yazan arkaadşlara cvp veremeyişim bu sebeple.

Canım hiç kullanmadım ben bu çayı ama çok seni yoracak bi yürüyüş koşu fln yapsan bende çok faydası oluyor, daha erken oluyorum adet benim biraz düzensizlik var zaten çayı da dene tabi.

Canım hiç kullanmadım ben bu çayı ama çok seni yoracak bi yürüyüş koşu fln yapsan bende çok faydası oluyor, daha erken oluyorum adet benim biraz düzensizlik var zaten çayı da dene tabi.

Böyle olmucak bu iş sanırım amelytı öne alcam

kızlar bugün caresiz23 kardeşimin düğünü var lütfen dua edelim sonuç olumlu olur bize umut olur bu arada özgem sen tekrar kontrole gidecek misin harun beye zaman yaklaştıkca bende heyecanlanıyorum

aaayyy çok heyecanlandım yaaa inşallah sonuç istediği gibi olur. yok gitmeyeceğim. zaten baktığım zaman bi açıklık yok. sen ne zaman yaptırcaktın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…