gerçekten fiyat farkı ebru hanımla baya var..muayene ücreti ne kadar?diğer kontrollerden ücret alıyor mu?sen geçici yaptırmamışsın anladığım kadarıyla..1 sene önce kalıcı yaptırmışsın değil mi
Merhabalar ben bu konuyu uzun suredir takip ediyorum yarin dugunum var doktorla gorustum geciciye % 100 garanti verdi yarin sabah gidip yaptiricam dua edin bana butun gelismeleri yazarim size korkulucak bisey olmadigini soyledi ama cok korkuyorum ben umarim sonuc olumlu olur firsat buldugum anda yazicam(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
muayene ücretini bilmiyorumm ben zaten ilk gittiğimde işlem yapılduğı için sadece o dikim ücreti alındı.diğer kontrollerde ücretsiz.ben kalıcı yaptırdımm geçici yapmıyor önermedi bana.araştırın bu doktoru gidin derimm boş yerebaşka doktora okadar para vermeyinnn yazık olurr derim.
Kizlar caresiz23 den hbr var mi oldu mu acaba kanaması? Birde harun özkan a yaptırmıştı demi. Ayrıca sevgikolik arkadaşım kontrole gittiğinde bizi bilgilendirirsen seviniriz. Google senin ne zamandi ameliyat. Nehirsu primoult ile ilgili soru sormussun bence eczaacıyla konuş onlar daha kesin bilgi verirler sana hem için daha rahat olur.
Merhabalar ben bu konuyu uzun suredir takip ediyorum yarin dugunum var doktorla gorustum geciciye % 100 garanti verdi yarin sabah gidip yaptiricam dua edin bana butun gelismeleri yazarim size korkulucak bisey olmadigini soyledi ama cok korkuyorum ben umarim sonuc olumlu olur firsat buldugum anda yazicam(
Canım gecicide zaten %100 garanti veriyorlar. Korkma hiç. Burdaki bir çok insan düğüne az kala doktora gidemediği için kalıcı yaptırıyor. Sen hangi ildesin ve hangi doktora yaptıracaksın acaba geciciyi? Iyi haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcın olsun.
Ben kucuk bi ilcede yasiyorum ama yakin bi ilde olucam operasyonu dua edin bana kimse gormeden yaptirsam gerisi sorun degil doktor cok guven verdi tanidik biriyle karsilasmaktan korkuyorum bide ben ne yaprieicami biliyorum ya sanki butun herkeste biliyomus gibi geliyo umarim iyi sonuclar aliriz Allah herkesin yardimcisi olsun kimse bu hallere dusmek istemez dua edin lutfen yazicam sonucu yarin
Kizlar caresiz23 den hbr var mi oldu mu acaba kanaması? Birde harun özkan a yaptırmıştı demi. Ayrıca sevgikolik arkadaşım kontrole gittiğinde bizi bilgilendirirsen seviniriz. Google senin ne zamandi ameliyat. Nehirsu primoult ile ilgili soru sormussun bence eczaacıyla konuş onlar daha kesin bilgi verirler sana hem için daha rahat olur.
Canm gitmediğim eczacı ve doktor kalmadı herkes başka birşeu söylüyor. 1 ay kaldı randevuma herşey bitsin artık dikişler tutsun dua edin nolur....çok korkuyorum sevdiğim insanınyüzüne bakarken utanıyorum o yalan söylenmesini haketmiyo ama mecburum
Canım geçmiş olsun gözün aydın kurtuldunn ebru hanım bu işte uzman demi canım yani riske atmıyor bende kontrole gitcektım adet oldum ben kalıcı oldum ebru hanıma 3ayı geçti inş tutmuştur canım ankarada işim vardı gittim ama muayne olamadım adetten dolayı inş gidebilirim tekrar benim düğünde yakın canım korkularım var tabi sen artık atlattın sana sorayım önemli olan oranın darlığı değilmi canım yani erkek için önemli olan kandanda öte, ben napcam bilmiyorum senin nişanlın söylemişya diktiriyolar diye ayy ya benimkide sorarsa offff çok stresteyim canım çokkkk çokkk
Ayrıca bak burdada sormuşlar türkçe sayfa http://www.ilacpedia.com/soru/primolut-n-nasil-kullanilir sen yani 14 gunu geçme maksimum 30 tablet kullanılır diyo.
Ayrıca bak burdada sormuşlar türkçe sayfa http://www.ilacpedia.com/soru/primolut-n-nasil-kullanilir sen yani 14 gunu geçme maksimum 30 tablet kullanılır diyo.
Canım hiç kullanmadım ben bu çayı ama çok seni yoracak bi yürüyüş koşu fln yapsan bende çok faydası oluyor, daha erken oluyorum adet benim biraz düzensizlik var zaten çayı da dene tabi.
kızlar bugün caresiz23 kardeşimin düğünü var lütfen dua edelim sonuç olumlu olur bize umut olur bu arada özgem sen tekrar kontrole gidecek misin harun beye zaman yaklaştıkca bende heyecanlanıyorum
aaayyy çok heyecanlandım yaaainşallah sonuç istediği gibi olur. yok gitmeyeceğim. zaten baktığım zaman bi açıklık yok. sen ne zaman yaptırcaktın??
aaayyy çok heyecanlandım yaaainşallah sonuç istediği gibi olur. yok gitmeyeceğim. zaten baktığım zaman bi açıklık yok. sen ne zaman yaptırcaktın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?