Kizlar tek basiniza mi gideceksiniz olmaya
evet canım zaten orda hemşireler sana yardım ediyor
kızlar caresizin kanaması olmamış harun özkan yalancı kanama mutlaka olacak dedi bizi kandırdı yalancı adamBöyle olmucak bu iş sanırım amelytı öne alcam
nehirsu iptal ettir randevunu ben ettireceğim çok güvenmiştim bitti ümitlerimkızlar caresizin kanaması olmamış harun özkan yalancı kanama mutlaka olacak dedi bizi kandırdı yalancı adam
kızlar caresizin kanaması olmamış harun özkan yalancı kanama mutlaka olacak dedi bizi kandırdı yalancı adam
ya bn de çok kötüyüm ne yaptı hiç haberim yok iki gün önce mail atmış yeni gördüm ben de randevu almıştım ne yapacağım kızlar bana bi akıl verin çok güvenmiştim evlilik hayalleri bile kurmaya başlamıştım yıkıldım caresiz yıkıldı ne yaptı bilmiyorumCanim çaresiz nasil simdi kim bilir nasil kotu olmuştur çok üzüldüm yaa(
ya bn de çok kötüyüm ne yaptı hiç haberim yok iki gün önce mail atmış yeni gördüm ben de randevu almıştım ne yapacağım kızlar bana bi akıl verin çok güvenmiştim evlilik hayalleri bile kurmaya başlamıştım yıkıldım caresiz yıkıldı ne yaptı bilmiyorum
yok ama yıkıldım resmen yıkıldım ALLAHtan sonra o doktora güvenmiştim şimdi ne yapacağım tekrar doktor arayışı bıktım artıkCanim yaninda evlilik var mi senin .. Caresizle konusalim mutlakainsallh sorun cikmamistir yaa
yok ama yıkıldım resmen yıkıldım ALLAHtan sonra o doktora güvenmiştim şimdi ne yapacağım tekrar doktor arayışı bıktım artık
aynen sahtekar çıktı offfffffffAynen canim yaa bnde tam para biriktireymde yaptirip kurtulayim dedm ama sahtekar cikti adam
Başka doktora hatta doktorlara da görün canm kontrol ettir sakın risk alma. Eğer olmamış derlerse geçici dikiş son çözümbende harun özkana yaptırmıştım30 ağustos düğün tarihim napıcam ben ya çok kötüyüm şuan acayip üzüldüm çaresizede
bende harun özkana yaptırmıştım30 ağustos düğün tarihim napıcam ben ya çok kötüyüm şuan acayip üzüldüm çaresizede
merhaba canım nerelerdesin sen düğünün oldu mu ne yaptınKızlar bayadır girmiyordum merhaba herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?