Canim çaresiz nasil simdi kim bilir nasil kotu olmuştur çok üzüldüm yaa(
ya bn de çok kötüyüm ne yaptı hiç haberim yok iki gün önce mail atmış yeni gördüm ben de randevu almıştım ne yapacağım kızlar bana bi akıl verin çok güvenmiştim evlilik hayalleri bile kurmaya başlamıştım yıkıldım caresiz yıkıldı ne yaptı bilmiyorum

Canim yaninda evlilik var mi senin .. Caresizle konusalim mutlaka insallh sorun cikmamistir yaa

bende harun özkana yaptırmıştım 30 ağustos düğün tarihim napıcam ben ya çok kötüyüm şuan acayip üzüldüm çaresizede

bende harun özkana yaptırmıştım 30 ağustos düğün tarihim napıcam ben ya çok kötüyüm şuan acayip üzüldüm çaresizede
Başka doktora hatta doktorlara da görün canm kontrol ettir sakın risk alma. Eğer olmamış derlerse geçici dikiş son çözüm

Kızlar neden böyle bir eziyete giriyorsunuz?
Canınız yazık degil mi?
Bir zar için değermi?
Namus bir zar da değil. Sizi sevecek erkek öyle sevsin. Ki bu bir kusur değil.
Eğer bu onun için önemli ise ve sevmeyecekse yolu açık olsun.
Böyle bir adama zaten değer vermeyin evlenmeyin.
Bir damla kan için mi evleniyor bu adamlar.
Kendileri ne kadar bakir ki bakire arıyorlar.
Unutmayın ne her melek bakire dir. Ne her bakire melek.
Canınız yazık paranız da. Yapmayın sizi böyle sevecek bir adam bulun.

arkadaşlar harun özkan sahtekar mı çıktı ya kendine ne kadar güveniyordu ne bilim bende biraz çatlaklar var onun içinde konuşmuştum o doktorla para tuzagı çatlak iyi olmaz demişti sahtekar olsa bunu demezdi diye düşünüyorum kızlık zarı tamirinde de çok emin acaba çaresiz arkadaşımızda sorun neydi kontrolde her iey tamam demiş mi acaba doktor ne bilim bana imkansız gibi gelmiyor kalıcı işlemi yapabilmek orda sonuçta akıntı var ama mesela agız içimizde de yaralar çıkıyor onlar nasıl iyileşiyr

dügünden önce kontrole çagırma olayı bence kalıcı tutmadıgı için tutsa çagırmaz hiç bir doktor ve sanırım her insan da kalıcı başarılı olmayabiliyor

bende yaptıracağım ankarada ebru zülfikaroğlu'na bi arkadaş tavsiye etti hayırlısı bakalım ve memnun kaldığını güvenilir olduğunu söyledi sizede öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar aylardir burda yazilanlari okuyorum.Ben de gecici yaptiracagim ebru hanima ekimin ortasinda dugunum var.Sonucu sizlere yazarim
Ebru hanimi ariyorum konusmak icin bana kafamdaki sorular konusunda beni tersliyor biraz.Adetlerim duzensiz adet olursam tekrar olmak zorunda kalirsam yeniden ucret alir misiniz diyorum geciktirici kullan diyor ben de geciktirici bazen donguye girince ise yaramiyormus diyorum 20 yillik doktorum boyle olay olmadi endiselenmek istiyorsaniz endiselenin siz diyor
Yani acikcasi biraz sogudum ama ondan daha fazla guven veren yok.Gecicide kanamam olur di mi kizlar cok korkuyorum olmazsa diye ustelik benimki cocuklukta yaptigim bi meraktan oldu yillarca beynimi kemirdi bu durum artik kurtulmak istiyorum kimseyle birlikte falan olmadim zaten ilk erkek arkadasim ama aciklayamadim inanmaz ki sonucta illa ki suphe duyar benden (( sonucu yazacam sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…