Dugunun oldu mu senin ne yaptin eskilerde hep mesajlarini okumustum da merak ettim.Kızlar bayadır girmiyordum merhaba herkese...
Ebru hanima gecici olacagim ama cok korkuyorum , bir sey olmaz di mimerhaba canım nerelerdesin sen düğünün oldu mu ne yaptın
Canım sonuç ne?Kizlar aylardir burda yazilanlari okuyorum.Ben de gecici yaptiracagim ebru hanima ekimin ortasinda dugunum var.Sonucu sizlere yazarim
Ebru hanimi ariyorum konusmak icin bana kafamdaki sorular konusunda beni tersliyor biraz.Adetlerim duzensiz adet olursam tekrar olmak zorunda kalirsam yeniden ucret alir misiniz diyorum geciktirici kullan diyor ben de geciktirici bazen donguye girince ise yaramiyormus diyorum 20 yillik doktorum boyle olay olmadi endiselenmek istiyorsaniz endiselenin siz diyor
Yani acikcasi biraz sogudum ama ondan daha fazla guven veren yok.Gecicide kanamam olur di mi kizlar cok korkuyorum olmazsa diye ustelik benimki cocuklukta yaptigim bi meraktan oldu yillarca beynimi kemirdi bu durum artik kurtulmak istiyorum kimseyle birlikte falan olmadim zaten ilk erkek arkadasim ama aciklayamadim inanmaz ki sonucta illa ki suphe duyar benden(( sonucu yazacam sizlere.
ya gerçekten böyle mi oldu çok üzüldüm Allah yardimcnn olsunHerkese merhabalar uzun süre giremiyordum bu durumdan uzak kalmak istedim ama sanırım hic bi zamM olmayacak. Geçen hafta ebru hanıma gittim kalıcı işlemi onda olmuştum ikinci kez muayene olmk istedm ama ücret isteyecegini söyledi bende nasil olur dedim 2.500 lira zaten verdim size daha ne ücretinden bahsedyrsnz dedim açıkçası pek umursamadi beni. Yani parayı alana kadar hoşbes daha sonra ise yallah..bende ordan ayrıldım ve başka bir doktor bayana muayene olmak istedim ve oldum hem kalıcı hem geçici islem hakkında kinustum ve bana dediği kalici işlemin olmadigini sadece ınsanlari kandırmak için yaptıklarıni soyledi bende salya sümük ayrıldım ordan.
Doktor tuttuğunu söylemişti ama tutmamis mi?ama bu sahtekarlik.ikinci gittiğiniz doktor tutmamis mi dedi?Herkese merhabalar uzun süre giremiyordum bu durumdan uzak kalmak istedim ama sanırım hic bi zamM olmayacak. Geçen hafta ebru hanıma gittim kalıcı işlemi onda olmuştum ikinci kez muayene olmk istedm ama ücret isteyecegini söyledi bende nasil olur dedim 2.500 lira zaten verdim size daha ne ücretinden bahsedyrsnz dedim açıkçası pek umursamadi beni. Yani parayı alana kadar hoşbes daha sonra ise yallah..bende ordan ayrıldım ve başka bir doktor bayana muayene olmak istedim ve oldum hem kalıcı hem geçici islem hakkında kinustum ve bana dediği kalici işlemin olmadigini sadece ınsanlari kandırmak için yaptıklarıni soyledi bende salya sümük ayrıldım ordan.
Paran varsa harun beye git bencede en garantili o gibi benim param yetse direk ona giderimarkadaşlar üzülerek yazıyorum bende 2012 de ebru hanıma yaptırmıştım ama tutmadı beni son kontrole bile çağırmadı ben zorla randevu alıp gitmiştim bir daha asla gitmem harun hocayı düşünmeye başladım ben.
Kuk hakkından kastin,müstakbel kocanin normalde kabul etmeyeceği bir şeyi yalanla dolanla örtbas etmek ise haklısın bu konuda benim de içim çok rahatsız.ama bazen de diyorum ki yetistirilis tarzından dolayi küçücük bir zara takıntılı olan bu adamlar mesele kendi pipileri olduğunda hiç birseyi yapmaktan geri durmamislar.o küçücük dokuya bu kadar anlam yuklemeselerdi biz de böyle davranmak zorunda kalmasaydik keşke.ben gerçeği soyleseydim,ne o ne de ben,bu kadar sevebilcegimiz bu kadar anlasabilecegimiz birini bir daha bulabilecek miydik?onu bilmem ama ben kimseyi daha önce bu kadar sevmedim bu yaşımdan sonra da zor.eee durum böyleyken değer mi bir hiç uğruna her şeyi mahvetmeye?beni ben yapan o zar değil,onun varlığı beni ahlakli,yokluğu ahlaksız yapmaz ama kime anlatacaksin ki bunları.pofffffffbende Allah korkusu olmasa işe girdigimde direk bu işlemi yaptırırdim ama kul hakkına girmiş olmak korkutuyor beni
yine de bilmeye hakları var bence. ya bakir bir erkekse o kendini esine saklamış bizse diktirip kız ayağına yatmisiz.. umarım karsima anlayisli biri çıkarda dürüstlüğümü zedeleyecek bu muayaneyi olmak zorunda kalmam görücü usulü evlenirsem mecbur diktirecegim ama bu mahrem sırrı vermek zor bu devirde başkalarına anlatmayacağı ne malum o yüzden düşünmek lazım hakkımızda hayirlisiKuk hakkından kastin,müstakbel kocanin normalde kabul etmeyeceği bir şeyi yalanla dolanla örtbas etmek ise haklısın bu konuda benim de içim çok rahatsız.ama bazen de diyorum ki yetistirilis tarzından dolayi küçücük bir zara takıntılı olan bu adamlar mesele kendi pipileri olduğunda hiç birseyi yapmaktan geri durmamislar.o küçücük dokuya bu kadar anlam yuklemeselerdi biz de böyle davranmak zorunda kalmasaydik keşke.ben gerçeği soyleseydim,ne o ne de ben,bu kadar sevebilcegimiz bu kadar anlasabilecegimiz birini bir daha bulabilecek miydik?onu bilmem ama ben kimseyi daha önce bu kadar sevmedim bu yaşımdan sonra da zor.eee durum böyleyken değer mi bir hiç uğruna her şeyi mahvetmeye?beni ben yapan o zar değil,onun varlığı beni ahlakli,yokluğu ahlaksız yapmaz ama kim e anlatacaksin ki bunları.pofffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?