Canım sonuç ne?

merhaba ben de bu ayın 15 inde flep yöntemiyle kızlık zarı dikimi yaptırdım ankarada ve bu gün bir dikiş geldi iç çamaşırıma bu normal mi bilmiyorum kızlar yardımcı olabilir misiniz bana doktoru aradım normal dedi ama yinede kafam karışık

Herkese merhabalar uzun süre giremiyordum bu durumdan uzak kalmak istedim ama sanırım hic bi zamM olmayacak. Geçen hafta ebru hanıma gittim kalıcı işlemi onda olmuştum ikinci kez muayene olmk istedm ama ücret isteyecegini söyledi bende nasil olur dedim 2.500 lira zaten verdim size daha ne ücretinden bahsedyrsnz dedim açıkçası pek umursamadi beni. Yani parayı alana kadar hoşbes daha sonra ise yallah..bende ordan ayrıldım ve başka bir doktor bayana muayene olmak istedim ve oldum hem kalıcı hem geçici islem hakkında kinustum ve bana dediği kalici işlemin olmadigini sadece ınsanlari kandırmak için yaptıklarıni soyledi bende salya sümük ayrıldım ordan.

Bska doktora da muayene oldugumda bana hiç bisekilde kanaman olmayacak dedi bu sekilde hic olmaz dedi.bu işlemi yapturacak arkadaşlar iyi dusunun ve kararinizi doktorunuzu iyi secin ki daha fazla magdur olmayın ve en garantili sonuc gecici islemdir.

Okadar doktor yalan soyluyo olamaz bence ki cok fazlada talep var kalici dikime yapan kisiye ve yaptiran kisinin dokularina bagli olabilir. Gecici yaptirma sansi olmayanlarin tek umudu kalici islem..

Madem hic bi sekilde kanama olmuyor bu islemi yaptiranlarin nasil kanaması oluyor.doluyor.doktor ün yapmıştır sen git veya gitme umrunda degldir zatezaten.bu islemi yaptiracaksan ya maddi olarak bi sorunun olmayacak yada maddi ve manevi açıdan daha ılımli bi doktora gideceksin.ben yaptirdim kalici 20 gun oldu.martin basinda kontrole gidicem sonuclari sizinle paylasirim.umarim hersey hepimiz icin guzel olur

ya gerçekten böyle mi oldu çok üzüldüm Allah yardimcnn olsun bende ebru hanimi dusunuyordum iyiki yazdın buraya en iyi doktor kim sence bu konuda

Doktor tuttuğunu söylemişti ama tutmamis mi?ama bu sahtekarlik.ikinci gittiğiniz doktor tutmamis mi dedi?

arkadaşlar daha rahat edebilmek amacıyla bayan doktor istiyorum ebru zulfikaroglu hakkında olumsuz şeyler diyorlar kalıcı dikim adı altında gecici yapıyor ve eflinarafa böyle yapması fikrimi değiştirdi ıstanbul daki nasıl acaba yaptıran var mi

Son düzenleyen: Moderatör:
mutlaka dugunden once cagiriyo oyuzden ona guvenemedim ben hala kararsizim tirgay karakaya hakkinda burda bi iki yorum okusam ona gore hareket etcem adam kendnden cok emin ama hic yorum yok onla alakali bu sayfada

evet o da iyi ama o kalıcıya yüzzde doksan beş, geçiciye yüzde yüz diyormş.

bende konuştum onla kalıcıdan emin hatta kontrol bile şart değil diyo ama insan yinede emin olamıyo işte %95 bile cok büyük bir oran keşke gercekten yüzde 95 olsa

arkadaşlar üzülerek yazıyorum bende 2012 de ebru hanıma yaptırmıştım ama tutmadı beni son kontrole bile çağırmadı ben zorla randevu alıp gitmiştim bir daha asla gitmem harun hocayı düşünmeye başladım ben.

Paran varsa harun beye git bencede en garantili o gibi benim param yetse direk ona giderim

bende Allah korkusu olmasa işe girdigimde direk bu işlemi yaptırırdim ama kul hakkına girmiş olmak korkutuyor beni

bende Allah korkusu olmasa işe girdigimde direk bu işlemi yaptırırdim ama kul hakkına girmiş olmak korkutuyor beni
Kuk hakkından kastin,müstakbel kocanin normalde kabul etmeyeceği bir şeyi yalanla dolanla örtbas etmek ise haklısın bu konuda benim de içim çok rahatsız.ama bazen de diyorum ki yetistirilis tarzından dolayi küçücük bir zara takıntılı olan bu adamlar mesele kendi pipileri olduğunda hiç birseyi yapmaktan geri durmamislar.o küçücük dokuya bu kadar anlam yuklemeselerdi biz de böyle davranmak zorunda kalmasaydik keşke.ben gerçeği soyleseydim,ne o ne de ben,bu kadar sevebilcegimiz bu kadar anlasabilecegimiz birini bir daha bulabilecek miydik?onu bilmem ama ben kimseyi daha önce bu kadar sevmedim bu yaşımdan sonra da zor.eee durum böyleyken değer mi bir hiç uğruna her şeyi mahvetmeye?beni ben yapan o zar değil,onun varlığı beni ahlakli,yokluğu ahlaksız yapmaz ama kime anlatacaksin ki bunları.pofffffff

yine de bilmeye hakları var bence. ya bakir bir erkekse o kendini esine saklamış bizse diktirip kız ayağına yatmisiz.. umarım karsima anlayisli biri çıkarda dürüstlüğümü zedeleyecek bu muayaneyi olmak zorunda kalmam görücü usulü evlenirsem mecbur diktirecegim ama bu mahrem sırrı vermek zor bu devirde başkalarına anlatmayacağı ne malum o yüzden düşünmek lazım hakkımızda hayirlisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…