- 5 Kasım 2014
- 194
- 76
- 28
- 33
Cok guzel aciklamissin bende ayni durumdayim cok seviyorum erkek arkadasimi ve ciddi dusunuyoruz ilk baslarda denedim soylemeyi ama yapamadim olmadi okadar zorki soylemek yapamadim. Sonra kendim bile unutmaya calistim bu mevzuyu hic yasamamis gbi olmak istiyorum kendime bile itiraf edemedigim biseyi deli gbi sevdigim adama nasi soyliyim allah herkesin yardimcisi olsun ne diyimKuk hakkından kastin,müstakbel kocanin normalde kabul etmeyeceği bir şeyi yalanla dolanla örtbas etmek ise haklısın bu konuda benim de içim çok rahatsız.ama bazen de diyorum ki yetistirilis tarzından dolayi küçücük bir zara takıntılı olan bu adamlar mesele kendi pipileri olduğunda hiç birseyi yapmaktan geri durmamislar.o küçücük dokuya bu kadar anlam yuklemeselerdi biz de böyle davranmak zorunda kalmasaydik keşke.ben gerçeği soyleseydim,ne o ne de ben,bu kadar sevebilcegimiz bu kadar anlasabilecegimiz birini bir daha bulabilecek miydik?onu bilmem ama ben kimseyi daha önce bu kadar sevmedim bu yaşımdan sonra da zor.eee durum böyleyken değer mi bir hiç uğruna her şeyi mahvetmeye?beni ben yapan o zar değil,onun varlığı beni ahlakli,yokluğu ahlaksız yapmaz ama kime anlatacaksin ki bunları.pofffffff
ankarada kime yaptırmayı düşünüyorsunankarada yaptırmayı düşünen var mı arkadaşlar. destek olalım birbirimize,
ben müjde koyuncuya yaptırdım ocak 15 de martın basında kontrole gitmeyi planlıyorumankarada kime yaptırmayı düşünüyorsun
Ben müstakbel eşimin bakır olmadığını biliyorum hatta eski sevgililerinde ikisi hala arkadaşı.biz görücü usulü tanışmadik ve onu tanımadan önce ben de "eğer bu durumu kabul etmeyecek bir insansa benim zaten öyle biriyle yapabilme ihtimalim çok düşük" diye düşünüyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadi.haklısın bilmeye hakları var ama attığın taş urkuttugun kurbağaya değer mi onu da doğru düzgün hesap etmek gerekyine de bilmeye hakları var bence. ya bakir bir erkekse o kendini esine saklamış bizse diktirip kız ayağına yatmisiz.. umarım karsima anlayisli biri çıkarda dürüstlüğümü zedeleyecek bu muayaneyi olmak zorunda kalmam görücü usulü evlenirsem mecbur diktirecegim ama bu mahrem sırrı vermek zor bu devirde başkalarına anlatmayacağı ne malum o yüzden düşünmek lazım hakkımızda hayirlisi
Amin inşallah allahım hepimize yardım etsin.durumumuz gerçekten çok travmatik.hayatımda hiç yaşamadigim kadar zor günler yaşıyorum,allah beterinden korusun.nişanım oldu operasyondan kısa bir süre sonra doğru düzgün oynamadim bile çünkü batmalarim gecmemisti.ayağım elbiseye falan takılır düşerim diye odum koptu bütün fotoğraflarda yüzümde hep bir endişe.ben ister miydim böyle olsun?ama nasıl söylenir ki,nasıl anlatılır ki?bu hatanın bedelini hem madden(burda kastım doktora verilen para değil çekilen sıkıntının fiziksel etkileri,mesela ben 47 kiloya düştüm) hem manen fazlasıyla oduyorum bir de gerçeği söyleyip bile bile nasıl her şeyi mahvedeyim.Cok guzel aciklamissin bende ayni durumdayim cok seviyorum erkek arkadasimi ve ciddi dusunuyoruz ilk baslarda denedim soylemeyi ama yapamadim olmadi okadar zorki soylemek yapamadim. Sonra kendim bile unutmaya calistim bu mevzuyu hic yasamamis gbi olmak istiyorum kendime bile itiraf edemedigim biseyi deli gbi sevdigim adama nasi soyliyim allah herkesin yardimcisi olsun ne diyim
ben müjde koyuncuya yaptırdım ocak 15 de martın basında kontrole gitmeyi planlıy
ankarada kime yaptırmayı düşünüyorsun
EBRU
HADİ BAKALIM SONUCUNU YAZ. GEÇMİŞ OLSUN.ben müjde koyuncuya yaptırdım ocak 15 de martın basında kontrole gitmeyi planlıyorum
canım benim inşallah sonucunu alırsın hayırlısıyla. ebru hoca nasıl. ne kadar a yaptırdın bende onu düşünüyorum.Çok aktif katılamadım uzun süredir ben Ankarada Ebru Zülfikaroğluna hymenoplasti olmuştum. Henüz daha evlenmedim ama mayıs ayında evlilik düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısınnı versin bana kalıcı yapmıştı Ebru hocam iki kere de kontrole gitmiştim kesin kanama garantisi vermişti. Ankaradayım zaten bir daha kontrole gidecem eğer sıkıntı yoksa nikah tarihi alıcağım . Çok merak ettiğinizi biliyorum hep yazmışsınız ben de durumu sizr yazacam perşembeye kontrol randevusu aldım hayırlısı arkadaşlar yine de korkum çok fazla hep aklım kanama olacak mı diye düşünüp duruyoorum o yüzden herşeyi size yazıcam tüm çektiklerimi sorularınız varsa sorun mesaj kutumu açamıyorum
Ben yaptıralı 3 yıla yakın olacak canım ücreti bet hatırlayamıyorum yalan olmasın ama yaklaşımı çok iyi hocanın güven veriyor ama işte daha ben ilişkiye girmedim 3 yıl da geçti aradan bakalım ne diycek şimdicanım benim inşallah sonucunu alırsın hayırlısıyla. ebru hoca nasıl. ne kadar a yaptırdın bende onu düşünüyorum.
Canım çok saol hiç sorun yaşamazsın kesin kanaman olurd dedi ebru hanım şimdi nikah günü alacağım çok şükür sağol eslimcim .canım benim inşallah sonucunu alırsın hayırlısıyla. ebru hoca nasıl. ne kadar a yaptırdın bende onu düşünüyorum.
tövbe tövbe..Kızlar benden duymuş olmayın ama fantazi için kullanılan kücük boya kapsülleri ver, içeri yerleştiriyorsunuz, ilişki esnasında kapsül yırtılıp içindeki boya dağılıyor ve sanki zar yırtılmıs havası veriyor.
Kuzenim yakın bir arkadası icin temin etmiş bana da göstermişti...
Senin adına çok sevindim inşallah sorunsuz atlatirsin.özelden yollanan mesajları açamıyorum musun?sana birkaç soru soracaktım daÇok aktif katılamadım uzun süredir ben Ankarada Ebru Zülfikaroğluna hymenoplasti olmuştum. Henüz daha evlenmedim ama mayıs ayında evlilik düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısınnı versin bana kalıcı yapmıştı Ebru hocam iki kere de kontrole gitmiştim kesin kanama garantisi vermişti. Ankaradayım zaten bir daha kontrole gidecem eğer sıkıntı yoksa nikah tarihi alıcağım . Çok merak ettiğinizi biliyorum hep yazmışsınız ben de durumu sizr yazacam perşembeye kontrol randevusu aldım hayırlısı arkadaşlar yine de korkum çok fazla hep aklım kanama olacak mı diye düşünüp duruyoorum o yüzden herşeyi size yazıcam tüm çektiklerimi sorularınız varsa sorun mesaj kutumu açamıyorum
Canım çok saol hiç sorun yaşamazsın kesin kanaman olurd dedi ebru hanım şimdi nikah günü alacağım çok şükür sağol eslimcim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?