Cok guzel aciklamissin bende ayni durumdayim cok seviyorum erkek arkadasimi ve ciddi dusunuyoruz ilk baslarda denedim soylemeyi ama yapamadim olmadi okadar zorki soylemek yapamadim. Sonra kendim bile unutmaya calistim bu mevzuyu hic yasamamis gbi olmak istiyorum kendime bile itiraf edemedigim biseyi deli gbi sevdigim adama nasi soyliyim allah herkesin yardimcisi olsun ne diyim

ankarada yaptırmayı düşünen var mı arkadaşlar. destek olalım birbirimize,

Ben müstakbel eşimin bakır olmadığını biliyorum hatta eski sevgililerinde ikisi hala arkadaşı.biz görücü usulü tanışmadik ve onu tanımadan önce ben de "eğer bu durumu kabul etmeyecek bir insansa benim zaten öyle biriyle yapabilme ihtimalim çok düşük" diye düşünüyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadi.haklısın bilmeye hakları var ama attığın taş urkuttugun kurbağaya değer mi onu da doğru düzgün hesap etmek gerek

Amin inşallah allahım hepimize yardım etsin.durumumuz gerçekten çok travmatik.hayatımda hiç yaşamadigim kadar zor günler yaşıyorum,allah beterinden korusun.nişanım oldu operasyondan kısa bir süre sonra doğru düzgün oynamadim bile çünkü batmalarim gecmemisti.ayağım elbiseye falan takılır düşerim diye odum koptu bütün fotoğraflarda yüzümde hep bir endişe.ben ister miydim böyle olsun?ama nasıl söylenir ki,nasıl anlatılır ki?bu hatanın bedelini hem madden(burda kastım doktora verilen para değil çekilen sıkıntının fiziksel etkileri,mesela ben 47 kiloya düştüm) hem manen fazlasıyla oduyorum bir de gerçeği söyleyip bile bile nasıl her şeyi mahvedeyim.

Çok aktif katılamadım uzun süredir ben Ankarada Ebru Zülfikaroğluna hymenoplasti olmuştum. Henüz daha evlenmedim ama mayıs ayında evlilik düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısınnı versin bana kalıcı yapmıştı Ebru hocam iki kere de kontrole gitmiştim kesin kanama garantisi vermişti. Ankaradayım zaten bir daha kontrole gidecem eğer sıkıntı yoksa nikah tarihi alıcağım . Çok merak ettiğinizi biliyorum hep yazmışsınız ben de durumu sizr yazacam perşembeye kontrol randevusu aldım hayırlısı arkadaşlar yine de korkum çok fazla hep aklım kanama olacak mı diye düşünüp duruyoorum o yüzden herşeyi size yazıcam tüm çektiklerimi sorularınız varsa sorun mesaj kutumu açamıyorum

canım benim inşallah sonucunu alırsın hayırlısıyla. ebru hoca nasıl. ne kadar a yaptırdın bende onu düşünüyorum.

canım benim inşallah sonucunu alırsın hayırlısıyla. ebru hoca nasıl. ne kadar a yaptırdın bende onu düşünüyorum.
Ben yaptıralı 3 yıla yakın olacak canım ücreti bet hatırlayamıyorum yalan olmasın ama yaklaşımı çok iyi hocanın güven veriyor ama işte daha ben ilişkiye girmedim 3 yıl da geçti aradan bakalım ne diycek şimdi

Kızlar benden duymuş olmayın ama fantazi için kullanılan kücük boya kapsülleri ver, içeri yerleştiriyorsunuz, ilişki esnasında kapsül yırtılıp içindeki boya dağılıyor ve sanki zar yırtılmıs havası veriyor.
Kuzenim yakın bir arkadası icin temin etmiş bana da göstermişti...

tövbe tövbe..

Rezillige bak resmen yalan üzerine evlilik kuruluyor. Böyle bir evlilikten hayir mi bekliyorsunuz cidden?? Bastan kaybederek basliyorsunuz cünkü yalan üzerine kurulan hic bir sey yürümez. Eninde sonunda önünüze cikar

Senin adına çok sevindim inşallah sorunsuz atlatirsin.özelden yollanan mesajları açamıyorum musun?sana birkaç soru soracaktım da

merhaba kızlar bende dikim arastırıyordumkı yapay kızlık zarı dıye bır sey önerdıler sipariş verdım ama acaba iyimi ettim kötümü bılmem acaba dikim dahamı iyi olurdu ne yapsam acaba şaşırdım kaldım siparişim gelsın bı dneyecegım bakalım inş işe yarar bana dua edın lutfen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…