valla ben ona benzer bır sey siparş ettim henuz gelmedı ama bakalım nasıl bır sey cıkacak yapay kzılık zarı sipariş ettim kullananlar var onlardan bırınden tavsıye aldım bakalım belkı işe yarar altı üstü 200 lıra ödedım ama bu senın dedıgınde cok ılgıncmıs inş benım siparişle gelecek olan yapay zar işe yararda bır tomar para harcamak ve acı cekmek zorunda kalmam

ilk basta bende tek umudum bu dedim yani kalıcı işlem dedim ama olmadı. en mantıklı işlem gecıcı olandır üstüne basa basa söylüyorm. kendısı 3 ay sonra gel dedi ama ben işlem olduktan 5 ay sonra gidebildim yanına o zaman okullarımız acıldıgında. en son ikinci kez muayene olmak istedim sekreteri çok gıcık ve sert tavırlıydı ısrarla ebru hanımla görusmek ıstedgımı soyledıgımde kendsii yogun calısıyor vs vs söyleyip durdu dahasıda sanki söylenenleri anlamıyormusum gibi bu sefer kagıda yazıyor tekrar söylediği şeyleri. ilişki olacagı zamanı bize telefonla bildiriyorsun ve biz sana randevu verecez biz işlemimize %100 garanti veriyoruz deyip gönderdi beni

Bence de bunu denemelisiniz

Peki tutmamış mı sizin

arkadaşlar merhaba buraya yeni üye oldum ama msjarın büyük bölümünü okudum. birkaç birşey söylemek istiyorum öncelikle ben de bu opersayonu yaptırmak istiyorum buyüzden forumlarda geziyorum ameliyat olup evlenenler nasıl sonuç verdi bunu öğrenmek istiyorum ama bu konuda bir kişi bile cvp yazmamış haliyle ben de burada şu doktor filan doktor iyi denildiğinde şüpheleniyorum acaba bunlar doktorun asistanı mı diye çünkü burda hepimiz bir umut içerisindeyiz ve bunun farkındalar bi doktor için iyi birşey yazılsa hemen o doktora gitmeyi planlıyoruz. Çaresiz rumuzlu arkadaşımızın kanaması olmamış ben tlfnda Harun Özkan la konuştum evet bir hastamın olmadı ama o da ilişkiden sonra doktora gitmiş o da sen bakiresin hala demiş doktor böyle söyledi ve dediki bakire olan biriisnn bile kanaması olmayabilir bazen esnek olabilir dedi e bu durumda bu gerçek zar değil ki esnek olsun bu zaten yapay. ayrıca çok emin konuşuyor yüzde yüz diyor ama bakın olmamış. neden evlenenler yorum yazmıyor. nekadar korktuğumuzun farkında değiller mi ayrıca doktorlar diyor ki 10 yıl sonra evlenseniz bile kalıcı çözümle ozaman bile kanar diyorlar e arada çok faazla fiyat farketmiyor ozaman niye kalıcıyı tavsiye ediyorlqar arkadaşlar yardımııza çok ihityacım var lütfen paylaşın bize de yazık

canım burada opersayon için iyi şeyler yazmışsın ama iki sayfa sonra benimki tutmadı yazmışsın şimdi sonuç ne anlamadım

canım burada opersayon için iyi şeyler yazmışsın ama iki sayfa sonra benimki tutmadı yazmışsın şimdi sonuç ne anlamadım
canım ben arkadaşın kontrolünde yanındaydım onun için çok dardı o bölge kanar dedim ama arkadaşın kanaması olmadı benim ki de tutmadı ben de nisanda tekrar yaptıracağm harun hocaya

bu ne kızlar ya bu nasıl iş dikim tutmuyor bu doktorlar ne yapıyor böyle
canım ben arkadaşın kontrolünde yanındaydım onun için çok dardı o bölge kanar dedim ama arkadaşın kanaması olmadı benim ki de tutmadı ben de nisanda tekrar yaptıracağm harun hocaya
neden tutmadı e yapan dr a söyledınızmı bunu tutmadıgını nerden anladın ?

kızlar en ıyısı sızde benım gıbı yapay zar alın yanı tuttu tutmadı ıle ugrasmayın ıyıkı dıkıme karar vermemısım sımdı yazıları okudukca ALlaha şükredıyorm

Tamam ama ben size özelden de msj attım o dediğiniz yapay şeyle olmaz içinden pembe boya geliyormuş hiç mantıklı değil hem o his anlaşılır çok saçma bence

pembe boya gelıyormus dıye bır sey özelden yazdıgımı hatırlamıyprum sız bana özelden onlar çin malı yazdınız bende trukıyeden almadım zaten almanyadan geıtrttım kullandım gayet guzel rengı vardı yazdım benım kullandıgım pembe degıldı yazdım bu ne terbıyesızce bır cvp tır sayın milena ben sana ne zaman pembe boya geldı yazdıum onu kendın kafandan yazdın sen bana bende sıze cvp verdım ayrıca ne yapacagınız benı hıc ılgılendırmez ıster gıt dıktır ıster baska bır sey yap ben burda tecrubemı paylastım ayrıca şahsıma ıftıra atmıs oldugununda farkındasındır umarım ben sana hıc bır zaman pembe boya geldı yazmadım kafandan uydurup ben demişim gibi buraya yazma sana özelden benım aldıgımın pembe olmadıgını ve gayet işe yaradıgını almanyadan gelme bır mal oldguunu yazdım senı bırımı yolladı buraya söyle bılelım yanı bellkı senı buraya bırısı yollamıs yoksa benım demedıgım seylerı demişim gibi yazmazdın ve görmedıgın bır ürünü kötülemezdın alıp kullandınmı sen pembemı geldı rengı ben aldım kullandım turkıyeden almadım almanyadan geldi hatta bu sıteden tavsıye edıldı ve bır kaç alıp kullanan olmus onlar referans oldu bende aldım kullandım sanki brisi sana demişki gir forma illa dikim için yönlendır yapay zar alanlar cıkarsada ısrarla pembe boya gelıyor işe yaramaz de falan demiş gıbı yazıyorsun :))) cıdden cok komıksın sen yapay zar alıp kullandında pembe mı cıktı ? sen kullandınmı gözdunmu ? ben kullandım yazdım sana özelden aldım kullandım turkıyedekıelr çin malı bana almanyadan geldı ve kullandım pembe falanda degıldı kan gıbıydı rengı benım aldıgımın yanı sen bunu duydugun halde halen ısrarla pembe gelıyor dıyorsan var sende bır terslık ben sana ne zaman pembe boye geldı yazdım söylermısın ?

Tamam ama ben size özelden de msj attım o dediğiniz yapay şeyle olmaz içinden pembe boya geliyormuş hiç mantıklı değil hem o his anlaşılır çok saçma bence
sımdı özelden sana ne yazmısım dıye tekrar baktım sen bana onlar sahte çin malıymıs pembe renk gelıyormus yazmıssın bende sana cvp olarak benım aldıgım almanyadan geldı rengıne guzeldı falan yazmısım ve buna ragmen sana sankı pembe boya geldı yazmısım gıbı buraya bu sekıdle yazmana anlam verebılmıs degılım doğrusu :))) üstüne basa basa yazmısımki ben turkıyeden almadım burda satılanlar çin malı benımkı almanyadan geldı rengıde guzeldı yazmısım sana ve buna ragmne sankı ben sana böyle degılde evet rengı pembe gelıyor yazmısım gıbı buraya yazman hayli ilginc doğrusu ayrıca nıckının sonuda burda bı uye ıle aynı sakın o kişi olmayasın :))) gzmm123456789 böyle brısııydı sen omusun yoksa :) ha haa cıdden komıksın ya ayrıca benı ılgılendırmez ben yardım olsun dıye bır fıkır olarak kendı yaptıgımı yazdım ısteyen ıstedıgını yapar buda ayrı konu ama benım demediğim bır seyı sankı sana özelden yazmısım gıbı davranman cok çirkin o pembe lafını ben demedım hatta tam tersını dedım kullandım ve rengide guzeldı yazdım ayrıca almanyadan geldı yazmısım çin malıda degıl yani ama sen buna ragmen tutmus sankı ben tam tersını söylemıs gıbı sacmalamıssın o pembe lafını ne zaman dedım sana söylermısın ? hayatında hıc alıp kullandınmı bu ürünü pembemı geldı sende bu ürün ? ben aldım kullandım dıyorum ve rengı hakkında bılgı verdım sen halen sankı ben farklı bır sey demısım gıbı sacmalamıssın burda söz konusu olan bu ürün degıl burda konu benım yazmadıgım bır seyı sanki sana özelden yazmısım gıbı göstermen dır bu cıdden çirkin bır sey belliki bır amac için girmişsin sen bu sıteye ne denırse densın ilk hedafın illaki karalamak yanı burda yüz kişi aldık kullandık rengı guzeldı dese sen yıne hayır kötuydu dersın almadan kullanmadan kafandan uydurma oldumu canım bırde benım yazmadıgım seylerı sankı ben yazmısım gıbı davranma pembe lafını sen dedın bende hayır öyle degıldı aldıgım guzeldı rengı yazdım o yazını düzelt cunku ben yazmadım benım yazdıgım mesajlar duryor ayrıca kımın ne yaptıgıda hıc umurumda degıl ben başımı kurtarmısım ben buna bakarım ben ınsanlık olsun dıye kendı yaptıgımı anlattım bilginiz olsun dıye yazmadım sende tuttun yazamdıgım bır seyı yazmıs gıbı gösterdın bu ne sacmalık ya senı buraya kım yolladı ıse gıt söyle bu kadar basit oynamasın oldumu :)))

onu siz demediniz zaten ben dedim. ben sadece size özelden de belirttiğimi söyledim. sanırım siz bu ürünlerden komisyon alıyorsunuz ve burda insanların umutlarıyla oynuyorsunuz. forumları tek tek gezin o dediğiniz ürünlerin ne kadar basit olduğunu ve sadece bir fantezi aracı olduğunu da okurdunuz. biz burada ciddi sıkıntıları olan ve buna çözüm bulmaya çalışan insanlarız tabiki her çözüm önerisini değerlendiririz. Ama diyelim ki pembe gibi değil de kırmızı bir boya geldi peki karşınızdki anlamayack mı bunun bukadar rahat yapılacak birşey olmadığını anlamayacak mı arkadaşım yapma Allah aşkına. yardımcı olmaya çalıştıysan teşekkür ederim ama yazdıklarına dikkat et

a
yrıca senin bu ürünleri satmaya çalışan biri olduğundan şüphelenmiştim şu msjlarınla da bunu kanıtladın.kimsenin burda umutlarıyla oynamayın insanların nekadar acı çektiklerini ancak yaşayan bilir güzel kardeşim. yapmayın vicdanınız varsa yapmayın

arada virgl olmadığı için pembe sözünü kimin söylediğinde bi karışıklık olmuş onu ben söyledim ve burada da yineledim. forumları didik diidik ettim isz de okursanız aynı şeylerle karşılaşırsınız zaten

ne kadar sığ bır zekan oldugu ortada ben satıcı falan değilim esas senın bır dr asıstanı oldugun gün gıbı ortada ben burda ürün pazarlamıyoprum sen sordun bvence cevap verdım yalanmı söyleseydım yanı rengı pembe olmadıgı halde evet pembemı deseydım senın gbıı sahtekar ve oyuncumu olsaydım terbıyesız haddini bil kendine gel hem ıfıtra atıp hemde utanmadan benı sucluyorsun madem pembe dıye ben demedımde ne halt etmeye ben demısım gıbı yazıyorsun burdan yukardada yazdım sımdı tekrar yazıyorum kımın ne yapacagı derdıne nasıl çare bulacagı benı hıc ama hıc ılgılendırmez benım anjlatmak ıstedıgım benım yazmadıgım bır seyı ben demısım gıbı göstermene kızdım konu bu ne akla hızmet satıcı oldugumu dusunuyorsun anlamıs degılım satıcı olsam cok daha degısık yollar var ayrıca acıkca cıkar satıyorum derım sendenmı korkacagım embesil kimsinde senden çekınecegım acıkca söylerım ne var bunda alırken alıyoruz ayıp degılde satacak olsakmı ayıp ben satıucı degılım ama şayet olsaydım bunu acıkca ıfade ederdım zaten senın buraya çakma isimle onu bunu denemeye üyelik açtıgın cok bellı oluyor ben o mesajı özelden sana kasten attım bunları dıyecegını bıldıgım ıcın sen gzmm123456789 olan üyesın ve şimdi sinsi bır sıcan gıbı bu üyeliği açmış ınsanlarla oyun oynuyorsun 3 gr lık aklınla benımı kandıracaksın kim oldugun anlasılıyor canım boşa uğraşma oldumu ayrıca tekrar tekrar söyluyorum ben satıcı falan degılım sen sordun bende cvp yazdım ne yaşadıysam yazdım kalkıp sana yalanmı söyleseydım o zaman ha bu satıcı degılmı dıyecektın ne kadar embesıl oldugun burdan bellı senın amacın burda beni kasten kötülemek ve yanlıs bilgi vermeye çalışmak aklınca anlasılmadıgını sanıyorsun ama anlasılıyor meraklanma canım sordugun seyler hakkında bilgi verıyorum ne olduysa onu anlatıyorum sen halen cıkmıs hayır rengı pembe dıyorsun ve bunuda ben demişim gıbı yazıyorsun o ürünler fantazı amaclımı degılmı ben bılmem ben aldım işime yaradı şunlar şunlar oldu dıye yazıyorum her sorana ve kımın ne yapacagı benı baglamaz sorana anlatıyporum ama göruyorumkı sorunca yanlıs cvp vermek lazımmıs yoksa satıcı zanneden embesıller var aramızda :))) yanı bundan sonra soran olursa yok kardesım rengı pembeydı dıye yalan söylerım böyelıkle satıcı olmadıgımı anlarlar :))

forumlarımı didikledın neyı didikledın benı baglamaz ben yaşamış olduguma dayaranarak ne gördüysem onu yazdım ve soran olursada ne yaşadım aldıgım sey ne cıktı aynen anlatıyorum gerısını bılmem zaten benım sorunum şu an bu sekılde çözüme kavustu gerı kalan ınsanlar ne yaparsa yapsın benı baglamaz ama oturupta sırf benı satıcı sanmasınlar dıyede yalan konusacak halim yok

ben size msj atmadım siz bana özelden msj atıp ameliyat olmaya ne gerek var ben şunu kullandım iyi falan dediniz ben de dezavantajlarından bahsettim. sonra yine gelip burada yazmışsınız ben de yine aynı cvbı verdim. lütfen daha fazla bana yazmayın rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…