sen salak mısın ya benim burada ne yazdığım bellli defol gitkızım benim yazdıklarıma cvp yazma salak mısın nesin

kızım defol git
şu düşük seviyenle başkalarını kandır başkaarına kakala. bana satmaya çalıştın almadım işte daha ne üsteliyorsun burda milleti kandırmana kimse müsade etmez. ayrıca burayı saçmalıklarınla meşgul etme.bana da bidaha yazma yoksa şikayet ederim seni.

neyı satmaya calsıtım gerzek bende kendım para vererek aldım beynın yokmu senın sen kimsınde sana bır sey satmaya calsıacagım allahın ruh hastası salak yalanmı konussaydım terbıyesız sen gzmm123456789 oldugun halde sıcan gibi yenı üyelık acmıssın aklıncabenı denıyorsun ben sana o yuzden mesaj attım yoksa cokta tındı senın ne halt yıyecegın ahmak anlaamdıgımı sanıyorsun benle gzm olarak konusurken burdan hemen 2 . üyelık acmıssın bende bunu anladıgım ıcın sana dırek mesaj attım ne dıyeceksın dıye hep aynı cumlelerı kullanıyorsun farkındamısın kendını eleverıyorsun kendını akıllı sanıyorsun ama aptalsın ben sana mesaj attım ama senın gzm123456789 oldugunu dusundugum ıcın yazdım bakalım ne yazaksın dıye ve tamda tahmıon ettıgım gıbı hep aynı tarz seylerı sorup aynı cumlelerı kullandın :))) bingo yani

bana burdan gzmmm123456789 adlı kişi (yanı senın dıger üyeliğin :) ) yıune burda olan bır bayanın nıckını verdı ona yazdım ve bana bır maıl adresı verdıler bende oraya yazdım ve siparıs aldılar olay bu ben satcıı falan degılım sana mesaj yazıp deşeleme sebebım senın gzmmm123456789 oldugunu düşündüğüm ve ne yapmaya calsıtıgını anlamak içindi yoksa umurumda degılsın ne halt yersen ye banane

Oha ben ne alaka ya benim adim niye geciyo suan burda anlamadim ben uyelik acmisim falan delenay sacmalamissin arkadasim ben o sahsi tanimiyorum ayrica yapay zar aldigin adresi zaten sana ben verdim yani senin haberin bile yoktu yapaydan ben bi arkadastan ogrendim sanada ben verdim satici olsan ben niye sana boyle boyle bi adres var ona yapay sor diyimki

Bana o şahıs özelden msj attı ben de riskleri var şöyle şöyle dedim bir anda çirkefleşti sen gîzemsin belli dedi. Niye böyle yaptığımı da anlamadım ben de engelledim. Burda dersime bir çare ararken böyle insanlara laf yetiştirmekle zaman kaybetmek istemedim

Senlede adreslerimiz bya benziyomus yani ben bile suphe ettim birden benmiyim acaba diye saka bi yana yanlis anlamis olabilir biz muhabbet ediyoruz zaten selenayx ile bana yalay zar sormustu bende bi arkadastan duymustum kendiaine adres verdim bu adrestn sor diye o da sormus siparis verdi denedi sevgilisiyle ve olumlu sonuc aldi bende dusunmeye basladim hatta yapayi olabilir cunku iki kisiyle konustum ikiside memnun eger dikim islemi olmazsa o yolu deniycem

Çok uzatmissiniz ne anlami var lütfen yazmayın buraya kızın bişey dediği yok kendi kendine bi sürü uzatmissin burda tek kelimeye bile muhtaciz bu kadar uzun uzun burda tartisamazsiniz yazmayın bu sayfaya lütfen gidin o yapay sayfasına yazın

Evet bencede bide benim adimda karismis isin garibi ben sok oldum burdan bilgi paylasiminda bulunalim arkadaslar cunku birbirimize ihtiyacimiz var bu mahrem bi komu ve insan burdan bi medet umuyo yakinlaryla paylasamadigi seyleri burdan dert ortaklariyla paylasiyo yardimci olalim birbirimize deneyimlerimizi paylasalim ve elestiri yapmayalim

Ben de iki doktor arasında kaldım ama ne bileyim yorumları okuyunca evru hanıma mı gitsem diyorum ama bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor aynı şekilde Harun özkan için de iyi diyen var kötü diyen. Ben tlfnda konuştum ne bileyim adam çok yaşlı sanki yapamaz gibi geldi ya belki komik ama ne bileyim böyle düşündüm işte of yardım edin arkadaşlar ebru hanımda kanaması olmayan var mı acabaa. Başka bi şehirden kalkıp gidicem sonuçta

Valla bende aynı şeyi düşündüm biliyor musun yaşlı adam ne anlar diye ama çok yanlış bence :) deneyimli olması daha iyi zor bişey yapmayacak sonuçta kuvvet gerektiren bişey :) o yüzden isin ehli olsun yeter. ben pazar günü oluyorum ameliyat bakalım inşallah olumlu sonuç alırım da hepinize ışık tutarım benden haber bekleyin kızlar nisan sonunda da düğün yapacam :)

Ebru hoca bana guven vermiyo burdaki yorunlardan dolayi sanki daha fazla olumsuz yazan var harun ozkan yasli evet ama deneyimli sonucta bende cok kararsizim bide herkesin farkli ya biri tutuyo biri tutmuyo kime guvencez biz

Ben harun beye gidecem ama ebru hanim da arastirirken çok iyi yorumlarını okudum kanaması olanda olmuş ikiside iyi bi doktor ama ben harun beye karar verdim neden derseniz ben plastik cerrahtan yanayim bu yüzden harun bey inşallah hepimiz için iyi olur herkes keşke sonucu yazsa 2 3 tane örnek var sadece herkes yapıyor sonuç yazmıyor ama emin olun kızlar hepsi memnun o yüzden yazmıyor yoksa burda rezil eder o doktoru valla :)

Ben harun beye gidecem ama ebru hanim da arastirirken çok iyi yorumlarını okudum kanaması olanda olmuş ikiside iyi bi doktor ama ben harun beye karar verdim neden derseniz ben plastik cerrahtan yanayim bu yüzden harun bey inşallah hepimiz için iyi olur herkes keşke sonucu yazsa 2 3 tane örnek var sadece herkes yapıyor sonuç yazmıyor ama emin olun kızlar hepsi memnun o yüzden yazmıyor yoksa burda rezil eder o doktoru valla :)

Ebru hoca bana guven vermiyo burdaki yorunlardan dolayi sanki daha fazla olumsuz yazan var harun ozkan yasli evet ama deneyimli sonucta bende cok kararsizim bide herkesin farkli ya biri tutuyo biri tutmuyo kime guvencez biz
Ya kızlar haklısınız ama ipe giden koyun gibi de bekleyemeyiz mecbur bi seçim yapicaz biraz şans biraz da kader artık ne diyelim hayırlısı olsun

Aynen oyle canim yani mecburuz sonucta olmazsada kader artik her evlenenin kanamasi olmuyo sonucta gerdekte he biz yine yapabildigimizi yapariz gideriz amelyat oluruz kendi icimizi rahatlatiriz en basta sonrasida artik kader kismet

ay canım hadı yeme benı gzm123456789 nasıl olduda bır anda milena123456789 bır anda nasıl nıckın sonuna 123456789 getırmek aklının ucuna geldı vah vah :))) cıdden gerızekalsın hadı kendın salaksında benıdemı öyle sandın deve kusu gıbı kafayı kuma gömmüş kıcı acık haberı yok salak kım inanır sana ya hangı ınsan evladının aklına nıckıonın sonuna 123456789 yanı gmz le aynı seyı yazmak gelır :))

Valla ben de hemen karar verip olucam korkunun ecele aydası yok çok dikkat edicem kendime kabız olmamak için sulu gıdalarla beslenicem yuvaletimi bile yapmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…