- 5 Kasım 2014
- 194
- 76
- 28
- 33
Canım sana özel mesaj atmak istedim ama atılmıo. Neden acaba. Sen geç kalmışsın ama kalıcı işlem için. Ne zaman yaptıracaksın kime yaptıracağına karar verdin miValla bende aynı şeyi düşündüm biliyor musun yaşlı adam ne anlar diye ama çok yanlış bence :) deneyimli olması daha iyi zor bişey yapmayacak sonuçta kuvvet gerektiren bişey :) o yüzden isin ehli olsun yeter. ben pazar günü oluyorum ameliyat bakalım inşallah olumlu sonuç alırım da hepinize ışık tutarım benden haber bekleyin kızlar nisan sonunda da düğün yapacam :)
Sizinki yürür inşallahBen bu konuda yazmamaliyim ama tutamadim kendimi.
Bu evlilikler yurumez.
Yurume ihtimali daha fazla insallah yurur. Ama bosanma sebebimiz kesinlikle durustlukle ilgili olmayacak :)Sizinki yürür inşallah
Canım valla hesapladim tam 45 gün oluyor yani muayene de bakicam inşallah tutar parayi ancak bulabildim inşallah tutar tek şansım bu şans dinleyin kızlarCanım sana özel mesaj atmak istedim ama atılmıo. Neden acaba. Sen geç kalmışsın ama kalıcı işlem için. Ne zaman yaptıracaksın kime yaptıracağına karar verdin mi
Inşallah diyelim büyük konuşmayın aldigimiz nefesini bile garantisi yok çünkü rica ediyorum onaylamadiginiz bi sayfa da yazmayınYurume ihtimali daha fazla insallah yurur. Ama bosanma sebebimiz kesinlikle durustlukle ilgili olmayacak :)
Ya benim farklı durumlarım var kızlar kalıcı olmak zorunda özelden sorarsanız cevaplarimBencede 45 gun cok az soktora soyledinmi bu kadar kisa sure oldugunu bence imkanin varsa gecici yaptir
ebru hanımı bilemem ama harun özkan işinin ehli bir amca.hatta ameliyattan önce sohbet etme şansımız oldu adam kıbrıs savaşında parçalara ayrılmış insanları birlestirmis.ben aralık ayında yaptırdım vajina duvarindan üç parça doku kaldırıp vajına girişine uç uca eklemiş.böyle yapacağını söylemişti ama aynayla bakınca da anlaşılıyor zaten.orda birbirine birlestirilmis üç parça var.ameliyattan iki ay sonra git hiç bir doktor anlamaz demesi kulliyen yalan.ben kendim bakınca bile anlıyorum bariz belli ama kapalı mi kapalı tutmuş mu tutmuş nihayetinde.caginer de yapıyo temiz güzel bir hastane.ben geceyi orda geçirdim genel anestezi aldım çünkü.sabaha kadar mışıl mışıl uyudum herkes de çok ilgiliydi.muayenehane ortamından iyidir en azından.adamcağız biraz paragöz bir de bi çok şeker oluyo bi çok aksi ruh hali gel gitli ama çok soru sormaz tatlı davranirsan o da sana çok güzel davraniyo.bana torunlarinin resmini bile gösterdiBen de iki doktor arasında kaldım ama ne bileyim yorumları okuyunca evru hanıma mı gitsem diyorum ama bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor aynı şekilde Harun özkan için de iyi diyen var kötü diyen. Ben tlfnda konuştum ne bileyim adam çok yaşlı sanki yapamaz gibi geldi ya belki komik ama ne bileyim böyle düşündüm işte of yardım edin arkadaşlar ebru hanımda kanaması olmayan var mı acabaa. Başka bi şehirden kalkıp gidicem sonuçta
Evet ya öyle gerçekten tuhaf bi adam ama rahatsız etmiyor hareketleri canım sen baktığın zaman gerçekten anlıyor musun ben tam olarak kapanacagini ve anlasilmayacagini düşünüyordum burda kızlar öyle yazmışH
ebru hanımı bilemem ama harun özkan işinin ehli bir amca.hatta ameliyattan önce sohbet etme şansımız oldu adam kıbrıs savaşında parçalara ayrılmış insanları birlestirmis.ben aralık ayında yaptırdım vajina duvarindan üç parça doku kaldırıp vajına girişine uç uca eklemiş.böyle yapacağını söylemişti ama aynayla bakınca da anlaşılıyor zaten.orda birbirine birlestirilmis üç parça var.ameliyattan iki ay sonra git hiç bir doktor anlamaz demesi kulliyen yalan.ben kendim bakınca bile anlıyorum bariz belli ama kapalı mi kapalı tutmuş mu tutmuş nihayetinde.caginer de yapıyo temiz güzel bir hastane.ben geceyi orda geçirdim genel anestezi aldım çünkü.sabaha kadar mışıl mışıl uyudum herkes de çok ilgiliydi.muayenehane ortamından iyidir en azından.adamcağız biraz paragöz bir de bi çok şeker oluyo bi çok aksi ruh hali gel gitli ama çok soru sormaz tatlı davranirsan o da sana çok güzel davraniyo.bana torunlarinin resmini bile gösterdi
Nasi yani bakinca anlasiliyomu cidden bide 3 parca oldugu :/H
ebru hanımı bilemem ama harun özkan işinin ehli bir amca.hatta ameliyattan önce sohbet etme şansımız oldu adam kıbrıs savaşında parçalara ayrılmış insanları birlestirmis.ben aralık ayında yaptırdım vajina duvarindan üç parça doku kaldırıp vajına girişine uç uca eklemiş.böyle yapacağını söylemişti ama aynayla bakınca da anlaşılıyor zaten.orda birbirine birlestirilmis üç parça var.ameliyattan iki ay sonra git hiç bir doktor anlamaz demesi kulliyen yalan.ben kendim bakınca bile anlıyorum bariz belli ama kapalı mi kapalı tutmuş mu tutmuş nihayetinde.caginer de yapıyo temiz güzel bir hastane.ben geceyi orda geçirdim genel anestezi aldım çünkü.sabaha kadar mışıl mışıl uyudum herkes de çok ilgiliydi.muayenehane ortamından iyidir en azından.adamcağız biraz paragöz bir de bi çok şeker oluyo bi çok aksi ruh hali gel gitli ama çok soru sormaz tatlı davranirsan o da sana çok güzel davraniyo.bana torunlarinin resmini bile gösterdi
aynayla baktığımda anlaşılıyor.üç parca birlesmis belli çünkü eskiden dikişlerin olduğu yerler sis.yani doktorun dediğine gore jinekologların anlamamasi lazım fakat gayet belli.ama benim dokularım çok hassas daha önce başka bir ameliyatımda da söylemişti doktor bunu.yaralarim falan da zor iyileşir belki ondandir ama gayet belli.kisisel bir durum olabilir bilemem ama durum böyleEvet ya öyle gerçekten tuhaf bi adam ama rahatsız etmiyor hareketleri canım sen baktığın zaman gerçekten anlıyor musun ben tam olarak kapanacagini ve anlasilmayacagini düşünüyordum burda kızlar öyle yazmış
Evet canım belli çünkü o parçaları birlestirirken atılan dikişlerin yerlerinde pembe şişler var.3 ay olacak nerdeyse geçecek bir şey olsaydı geçerdi herhalde ama belli yani.yekpare bir kapalilik yok doğal bir oluşum olmadığı belliNasi yani bakinca anlasiliyomu cidden bide 3 parca oldugu :/
Anladım canım inşallah sorunsuz bi şekilde kurtulursun tuhaf bi durum içim rahatlamisti aslında ama şimdi de ya tutmazsa korkusu sardı beniaynayla baktığımda anlaşılıyor.üç parca birlesmis belli çünkü eskiden dikişlerin olduğu yerler sis.yani doktorun dediğine gore jinekologların anlamamasi lazım fakat gayet belli.ama benim dokularım çok hassas daha önce başka bir ameliyatımda da söylemişti doktor bunu.yaralarim falan da zor iyileşir belki ondandir ama gayet belli.kisisel bir durum olabilir bilemem ama durum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?