Fake bi adres acicak olsam heralde gidip bu nickin aynisi acmam insanlar yesin diye okadarini dusunememmi sence sonuna 123456789 koyarsam anlarlar diye. Arkadas sende beni zan altinda biraktin nasi olduda benimle ayni nick actin aklina nasi geldi anlamadim

Ah böyle olacanı bilsem;( ya milena yaptım başkası çıktı ben de birdrn dokuza kadar yazdım zaten sadece orası benziyo ne var yani bunda herkes kendi işine baksın bence kimsenin nikiyör uğraşmasın

Canım sana özel mesaj atmak istedim ama atılmıo. Neden acaba. Sen geç kalmışsın ama kalıcı işlem için. Ne zaman yaptıracaksın kime yaptıracağına karar verdin mi

Canım sana özel mesaj atmak istedim ama atılmıo. Neden acaba. Sen geç kalmışsın ama kalıcı işlem için. Ne zaman yaptıracaksın kime yaptıracağına karar verdin mi
Canım valla hesapladim tam 45 gün oluyor yani muayene de bakicam inşallah tutar parayi ancak bulabildim inşallah tutar tek şansım bu şans dinleyin kızlar

H
ebru hanımı bilemem ama harun özkan işinin ehli bir amca.hatta ameliyattan önce sohbet etme şansımız oldu adam kıbrıs savaşında parçalara ayrılmış insanları birlestirmis.ben aralık ayında yaptırdım vajina duvarindan üç parça doku kaldırıp vajına girişine uç uca eklemiş.böyle yapacağını söylemişti ama aynayla bakınca da anlaşılıyor zaten.orda birbirine birlestirilmis üç parça var.ameliyattan iki ay sonra git hiç bir doktor anlamaz demesi kulliyen yalan.ben kendim bakınca bile anlıyorum bariz belli ama kapalı mi kapalı tutmuş mu tutmuş nihayetinde.caginer de yapıyo temiz güzel bir hastane.ben geceyi orda geçirdim genel anestezi aldım çünkü.sabaha kadar mışıl mışıl uyudum herkes de çok ilgiliydi.muayenehane ortamından iyidir en azından.adamcağız biraz paragöz bir de bi çok şeker oluyo bi çok aksi ruh hali gel gitli ama çok soru sormaz tatlı davranirsan o da sana çok güzel davraniyo.bana torunlarinin resmini bile gösterdi

Evet ya öyle gerçekten tuhaf bi adam ama rahatsız etmiyor hareketleri canım sen baktığın zaman gerçekten anlıyor musun ben tam olarak kapanacagini ve anlasilmayacagini düşünüyordum burda kızlar öyle yazmış

Nasi yani bakinca anlasiliyomu cidden bide 3 parca oldugu :/

Bugece hiç uyumadım hep kabus gördüm kan gelmiyordu. Allah ım ne büyük bir sıkıntı hayatımız iki damla kana bağlı. Darmadağın oldum resmen. Şu çektiğim ızdırabı ancak aynı durumda olan anlar. Sevdiğini kaybetmek evlendiğin gece ayrılmak düşündükçe delirecek gibi oluyorum

aynayla baktığımda anlaşılıyor.üç parca birlesmis belli çünkü eskiden dikişlerin olduğu yerler sis.yani doktorun dediğine gore jinekologların anlamamasi lazım fakat gayet belli.ama benim dokularım çok hassas daha önce başka bir ameliyatımda da söylemişti doktor bunu.yaralarim falan da zor iyileşir belki ondandir ama gayet belli.kisisel bir durum olabilir bilemem ama durum böyle

Nasi yani bakinca anlasiliyomu cidden bide 3 parca oldugu :/
Evet canım belli çünkü o parçaları birlestirirken atılan dikişlerin yerlerinde pembe şişler var.3 ay olacak nerdeyse geçecek bir şey olsaydı geçerdi herhalde ama belli yani.yekpare bir kapalilik yok doğal bir oluşum olmadığı belli

Anladım canım inşallah sorunsuz bi şekilde kurtulursun tuhaf bi durum içim rahatlamisti aslında ama şimdi de ya tutmazsa korkusu sardı beni

Okadar site gezdim okudum araştırdım hiçbirinde doktor muayenesinde anlaşılamayacağı yazmıyordu aksine uzman bir kişi anlatr diyordu. Bu doktorlar niye yalan söylüyorlar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…