Aman yaa neyse eslerimiz anlamasin da önemli olan o umarım hepimiz için en iyisi olur hakkımızda şu bir ay nasıl geçecek bilemiyorum herkesten sakla sakla herkese başka yalan söyle çünkü rahat hareket edemiyorum etrafta farkediliyor amaan bıktım valla

Okadar site gezdim okudum araştırdım hiçbirinde doktor muayenesinde anlaşılamayacağı yazmıyordu aksine uzman bir kişi anlatr diyordu. Bu doktorlar niye yalan söylüyorlar anlamıyorum
Ozgem nickli bir arkadas vardi o da harun beye yaptirmisti ve operasyondan 6 7 ay sonra iki jinekologa gitmişti ki bunlardan birisi hymenoplasti yapan bir doktordu onlardan ikisi de anlamamisti yani belki de kişiden kişiye dokudan dokuya değişen bir şey.sizi de yanlış yönlendirmek istemem.benimki aşikar bir şekilde belli ama belki benim dokularımla ilgili bir durum bilemiyorum.

Hic biyerde hic bi sitede hymneplasti yapilmis bi resim bulamiyorum oyke bi resim yada video olsa en azindan gorurduk nasi yapildigini falan

canım doktor mu dedi anlamadıklarını, hiç inanamıyorum

Anladım canım inşallah sorunsuz bi şekilde kurtulursun tuhaf bi durum içim rahatlamisti aslında ama şimdi de ya tutmazsa korkusu sardı beni
Inşallah sen de bir an önce kurtulursun canım.harun hoca biraz daha bekle şişlikler daha da azalsin sonra bir Jinekologa git bakalım anlayacak mi öğrenmiş oluruz demişti.nisan da hem harun hocaya hem de başka bir doktora daha muayene olacağım.gelişmeleri buraya da yazarım

Çok iyi edersin canım ya meraklaniyorum ben ilk defa mi gideceksin kontrole harun beye daha önce baktı mi

aynayla nasıl anlıyosun ki
Komik komik sorular sormayın allah aşkına.şurda yardimci olmaya çalışıyorum.sana şimdi aynalarda yansıma kuramini mi anlatayım yoksa vajinanin anatomik yapisini mi?eline bi ayna alıp iç dudaklari araliyosun bir miktar kafan çalışıyorsa orası açık mi kapalı mi anliyorsun zaten.

Canım valla çok güzel anlatmissin görünce güldüm bende :) takılma onlara sen boşver

Kesi
Yok canım olmadım ama 1 aya kadar olacağım ama hala Evru zülfkroğlu ile harun özkan asrasında gidip geliyorum o yaşlı paragöz pis bunak beni korkutuyor
Kesinlikle haklısın adamın rahatsız edici bir tarafı var,hesapta beni rahatlatmak için ameliyattan önce o kadar saçma bi fıkra anlattı ki nasıl alik alik baktiysam artık suratına onunda gulmesi birden kesiliverdi.ebru hanimla ben de gorusmustum çok tatlı dilli şeker bir bayan ama buraları okursan tutmayanlara "tutmadı" demek yerine dugunden birkaç gün önce "son kontrol" kisvesi altında garanti olsun diyip yeniden dikiş attığı da bilinen bir gerçek.harun özkan senin dikkatsizliginden bile bir açılma olsa yaptığı işin arkasında durup o ameliyatı tekrar yapıyor.biri diğerinden asla iyi değil hepsi de zor durumda oluşumuzu istismar ediyor yoksa bu kadar kolay operasyonlar için 2500 3000 tl ler telaffuz edilmez.inşallah senin için en iyi olana karar verirsin.

Yok canım olmadım ama 1 aya kadar olacağım ama hala Evru zülfkroğlu ile harun özkan asrasında gidip geliyorum o yaşlı paragöz pis bunak beni korkutuyor
Eger psikolojik olarak seni yipratacaksa kesinlikle genel anestezi ile ol.benim ameliyathane ye sedyeyle gidişim bile o kadar uzun zaman çıkmadı ki aklımdan eğer operasyonun tümünde ayik olsaydim hayatta atlatamazdim o travmayi.allahım bir daha yaşatmasın inşallah

Canım ben de çok korkuyorum şuan bile araştırmaktan düşünmekten yıprandım hatta kilo verdim hastalandım. Yaptırdıktan donra da ya dikişler tutmazsa diye yıpranacağım hep dua ediyorum Allahım bizi bundertten kurtarsın kimseyi bu duruma düşürmesin. Düşene de Allah yardım etsin ancak çeken bilri maddi manevi çöküyoruz.

serin kanlı olmayı elden bırakma.en yakın arkadaşın bile olsa kimseye bir şey anlatma.sonradan kimin senin dostun kimin senin düşmanın olacağını bilemiyorsun çünkü.operasyondan korkma acı sizi bir şey yok sadece psikolojik olarak yipratici ama güçlü olursan kolay atlatırsın.sonrasında çok dikkat lazım iki haftadan sonra normal hayatına dönebiliyorsun ama tam iyileşme 45 günde oluyor.tam olarak iyileşsen bile sürekli bir şey olur mu acaba diye düşünüp eskisi kadar rahat hareket edemez oluyosun(ben spora hala gitmiyorum mesela)allah yardimcin olsun.sormak istediğin şeyler olursa çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…