En büyük korkum evlendiğimde kan gelmezse ve buyüzden benden ayrılırsa ne yaparım diye dsüşünüyprum nedense bir türlü bu operasyonun başarılı olacağına inanamıyorum para tuzağı danki hepsi. Hiç bir doktora güvenim yok. Heepsi paragöz hepsi yalancı dinleri imanları para. O hece kan gelmezse senin sesini çıkaramayacağını çok iyi biliyorlar bazıları tatlı dille bazıları yalan sözlerle kandırıyor bizi. Şuan çok kötüyüm hatta canımdan çok sevdiğim insandan ayrılmayı düşünüyorum bu çaresizlik benim bıyumu aşıyor kaldıramıyorum arkadaşlar

Go

işte anlayamıyorum
bende aynı sorunu yasıyorum
psikolojim çok bozuldu
24 yasındayım
istemedigim ilişki yasadım
tam ilişki degildi
ama kanama oldu
sanırım bozuldu

allah yardımcımız olsun

işte anlayamıyorum
bende aynı sorunu yasıyorum
psikolojim çok bozuldu
24 yasındayım
istemedigim ilişki yasadım
tam ilişki degildi
ama kanama oldu
sanırım bozuldu
Canım benim eline küçük bir ayna al ışığı bol bir odanın kapısını kilitle hatta varsa yerede masa lambasini koy iç dudaklari arala işaret parmağında ve orta parmaginla hafifçe birbirinden ayir diğer elindeki ayna ile de bak açık mi kapalıi diye.kısmı zedelenme varsa kendin anlayamazsin ama tamamen acıkca by yolla zaten anlarsın.korkma herhangi bir doktordan randevu al "evlenecegım,kizlik zarimin yapsını öğrenmek istiyorum" de çünkü açıklama yapmak seni utandirir belki sonucu ogrndiginde bize de haber ver.forumdaki diğer arkadaşlar burdan böyle aleni bir şekilde yazdığım için uzgunum ama özelden yolladigim mesaj gitmedi,affedin((

Canım yeni olan ve tam olmamış dediğine gore bu gibi durumlarda anlamak o kadar kolay olmayabilir malesef benimde ilk böyle olmuştu gittiğim doktor bile tam kesin bişey soyleyemedi ha belki ben yanılıyorumdur anlaşılabilir ama

haklısınız eğer kısmı zedelenme söz konusu ise iki doktor bile birbirinden farkli şeyler söyleyebiliyor ama tamamen acıksa eger yani zar komple yirtilmissa bu da açık bir şekilde belli oluyor.ben de arkadaşa bır doktora gitmenin daha sağlıklı olacağını söyledim zaten ama doktora gidemeyecekse de en azından kendi kendine bakıp fikir sahibi olabilir

benim hiç alakam olmayan bi konuya girdim ama caresizlik nedir biliyorum,kızlık zarının hepsi aynı olmuyor ki ilişki esnasında kanamayanlarda var illa kan akması şart değil,senden kan gelmedi ayrılıyoruz diyecek hali yokya esnek olduğunu söylesen,,doktora götürüp birde doktordan duyalım esnekmiymiş diyecek bir yapıya sahipse bilemiyorum

Çok haklısın ama kısmı zedelenme olduysa eğer iki doktor bile birbirinden farklı şeyler söyleyebiliryor ve kendi kendimize anlamamiz pek de olanaklı değil ama tamamiyle açıldiysa yani zar komple yirtildiysa bakınca açık bir şekilde anlaşılıyor.operasyondan önceki ve sonraki hali bir hayli farklı benimkinin bakınca net bir şekilde anlasiliyor o yüzden arkadaşa nasıl bakması gerektiğini tarif ettim.doktora gitmek en mantıklı olanı ama bir açılma varsa kendi kendine anlaman da o kadar zor değil

Herkes o kadar zor psikolojik şartlar altında ki burda okuduğum her şey için cidden üzülüyorum ve kendi tecrubelerimden yola çıkarak bildiklerimi paylaşmaya calisiyorum,konunun uzmanı değilim hatta bu meseleden önce vajen girişi nasıldır neye benzer en ufak bir fikrim bile yoktu çünkü dokunmaya cekinirdim.allah hepimize sabır versin,güç versin ve bizi içinden cikamayacagimiz durumlara sokmasın inşallah

Haklisin kesinlikle bende oyleydim hala da oyleyim bi ameliyat olmadan önce iyice bi inceledim aradaki farkı anlamak adına şu an bakınca farklı olduğunu görüyorum ama önceden bi bilgi yoksa anlamak zor

gidicem
bir daha ki ay maaşımı alayım
tşkler

merhaba kızlar bende konuları okuyup doktor kararı vermeye çalışıyorum ama bu foruma çok uzun süredir kimse girmiyor neden acaba

kızlar ben ebru zülfikaroğlu doktordan olumlu sonuç aldım şmerak ettiğiniz bişi varsa detaylı anlatırım iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…