Aramadığım jinekolog kalmadı herkes le konuştum hepsinden aldığım cevap belli kalıcı yöntem hepsi kalıcı diyor ama geçicidir garanti diyorlar beynim durdu Düşünmekten kızlar bence bu operasyonu büyün kadın doğumcular yapıyor ama ün yapmış olanlar tabiki parayı daha fazla koyuyorlar

Herkes yapiyoda nasi yapiyo iste un yapanlar bile kimisi son kontrole cagriyo kimi gerek yok diyo napcagmizi sasirdik yani bende cok kararsizim

Canım benim durumum çok karışık yani şöyle anlatayım benim düğünde seneye yaza büyük ihtimal le yakında isteme olacak ama bu korku yüzünden bi türlü toparlanamadım yaklaşık 7 yıl önce yaşandı aslında ben ilişki yaşamadım o gün reglimin son günüydü banyo yapmıştım bi yakınlaşma oldu ama affedersin ne öyle bişey hissettim NeDe içime temas ettiğini kusura bakma açık konuşuyorum yani şüpheliyim dua ediyorum bişey olmasın diye önce kontrole gidicem duruma göre hareket edicem (( çok karışık yani sen emin misin peki

Inşallah canım benim çok zor bir durum Allah bu durumdan olan kızlara yardımcı olsun gercekten imtihan dünyası diliyorum birsey olmamıştır sonucu siZe yazarım

Inşallah canım benim çok zor bir durum Allah bu durumdan olan kızlara yardımcı olsun gercekten imtihan dünyası diliyorum birsey olmamıştır sonucu siZe yazarım
selam canım, bencede kontrole bi git duruma bak derim emin değilsen. ben özelden yazamıyorm maalesef yeni üye olduğum için ama bende bir çok doktoru araştırdım ama iki arada bir derede kaldım zamanımda yaklaştı çok gecikmeden bir kaç hafta içinde yaptırmam lazım maalesef ama kafam bi dünya . allah yardımcımız olsun. senin evliliğin var mı peki?

Insanın dert ortağı olması ne güzel birsey benim isteme olacak yakında düğüne daha var umarım yoktur ama operasyona gerek olursa en az 3 ay önce yaptırmayı düşünüyorum senin ne zamn canım

senin daha zaman varmış canım , aynen burada birbirimizi tanımadan yoldaş oluyoruz. benim haziranın 20sinde düğünüm var maalesef. zaman yaklaştı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum .

Kız
Biran önce yaptır ve psikolojik olarak rahatla düğününe odaklan hiç bekleme
Kızlar psikolojik olarak bi rahatlama olmuyo çünkü sürekli cok dikkat etmek zorundasınız kafanız hep orda bişi olucak korkusu var ve hep hadi tutmassa ben yaşadığım için yazıyorum düğünden birkaç önce gidin ve geçici yaptırın bütün doktorlar %100 kanama olucak diyo geçicide,benimde kanamam düğünden birkaç önce gittiğim dikişler sayesinde oldu kalıcı ile değil.

Dikkat gerekiyor ama ne yapalım başka çaremiz yok göze almak zorundayız herşeyi bütün riskleri kalıcı ya da geçici benim anlamadığım bütün doktorlar geçiciye %100 diyorlar ama yapmaya gelince hepsi kalıcıyı öneriyor

Kalıcı sanırım fiyat olarak yüksek bence bu yüzden kalıcı ile insanları sömürüyorlar paralarını alıyorlar.

Aynen başka çare yok bende artık bir an önce yaptırayım ve kurtulayım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…