Dugunden bi kac once evden cikip gidebilme ihtimalini ne kadar garantileybiliriz ya bi aksilik ciksa bisey ciksa oyuzden genelde geciciye birakmak istemiyoruz bence. Birde kucuk sehirlerde sayili ozel hastane ve doktor var tanidikla karsilasma ihtimali var sknti oyuzden buyuk sehire gidip kalici yaptirmaktan baska care kalmiyo yani

Aynen cok zor oluyo ben Ankara'da yaşadığım halde zor çıktım evden,artık bakım ağda falan yaptırcam diye ikna ettim öyle çıkmıştım evden.

Aynen cok zor oluyo ben Ankara'da yaşadığım halde zor çıktım evden,artık bakım ağda falan yaptırcam diye ikna ettim öyle çıkmıştım evden.
anladım kötü olmuş tabi yani 1-2 gün kala kaçmak çok sıkıntılı . bakalım akın bey öyle bişey demedi özellikle sordum. kontrol ihtiyacı olsa bile son bir hafta içinde olur dedi. zaten benim zamanım yakın olduğu için kontrolüm ancak yani.

Ne kadar dediler ucretine

Bende benzer şeyler yasadim sidem bende geçici yaptirmistim atlattı sukur

Ben bi hata yaptım kızlar çalıştığım is yerindeki adam bosanacagini söylüyordu uzun zamandır hoslandigim biydi inanin sadece başbaşa kalmak istedim erkeklerin niyetinin o olduğunu bilemedim zorla bişey olmaz diyerek zarar verdi bana hamile kaldım bunu ve ben hala kızım zannediyodum dünya başıma yılında yardım eder diye gttim yüzüme bakmadi o çocuğu aldirdim sağdan soldan borç buldum yıllarca bu psikolojisi atlatmaya çalıştım sonra biriyle anlaştım evlilik aşamasına geldik ama düşüncem ona hiç soylememekti sonu ölüm olur çünkü doktor buldum 3000 dedi zorlandim kredi kartı aldım tüm tanidigim erkeklerden para istedim ama yatmadim aklınıza gelirse ama ilgisi olanlardan yüz ikiyüz ne olursa aldım ve yaptırdım dugunu beklemedim nişanlımi ikna ettim önce ilişkiye grdik ve hayatımın en zor gunuydu ne kadar ağladım sinir krizi gecrdim bilmiyorum ve nisanlim çok zorlandı o zarı yırtmak için ben çok acı çektim bayıldım acıdan ama şükür o anlamadı bende çok çok zorlandim ama atlattım

Canım valla ben tam bir ilişki yaşamamışken bu şüpeheyle psikolojim bozuldu senin nasıl bozulmasın çocuktu aldır maktı bunlar çok ağır şeyler şuan nasılsın peki normal hayatına dönebildin mi ve ne kadar kan geldi para benim için problem değil sence bunu bütün kadın doğumcular yapabilr mi

Düğün ne zaman canım

aslında sende bi muayene olsan canım aklında kalacağına emin olsan belki sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…