Sen hangi doktora yaptırmıstın pekipapatyam00yaptırmıstınoeki0583551 .!.:Kalıcı sanırım fiyat olarak yüksek bence bu yüzden kalıcı ile insanları sömürüyorlar paralarını alıyorlar.
Ebru zülfikaroglunda.Sen hangi doktora yaptırmıstın peki
Aynen cok zor oluyo ben Ankara'da yaşadığım halde zor çıktım evden,artık bakım ağda falan yaptırcam diye ikna ettim öyle çıkmıştım evden.Dugunden bi kac once evden cikip gidebilme ihtimalini ne kadar garantileybiliriz ya bi aksilik ciksa bisey ciksa oyuzden genelde geciciye birakmak istemiyoruz bence. Birde kucuk sehirlerde sayili ozel hastane ve doktor var tanidikla karsilasma ihtimali var sknti oyuzden buyuk sehire gidip kalici yaptirmaktan baska care kalmiyo yani
anladım kötü olmuş tabi yani 1-2 gün kala kaçmak çok sıkıntılı . bakalım akın bey öyle bişey demedi özellikle sordum. kontrol ihtiyacı olsa bile son bir hafta içinde olur dedi. zaten benim zamanım yakın olduğu için kontrolüm ancak yani.Aynen cok zor oluyo ben Ankara'da yaşadığım halde zor çıktım evden,artık bakım ağda falan yaptırcam diye ikna ettim öyle çıkmıştım evden.
Ne kadar dediler ucretineanladım kötü olmuş tabi yani 1-2 gün kala kaçmak çok sıkıntılı . bakalım akın bey öyle bişey demedi özellikle sordum. kontrol ihtiyacı olsa bile son bir hafta içinde olur dedi. zaten benim zamanım yakın olduğu için kontrolüm ancak yani.
Bende benzer şeyler yasadim sidem bende geçici yaptirmistim atlattı sukurKız
Kızlar psikolojik olarak bi rahatlama olmuyo çünkü sürekli cok dikkat etmek zorundasınız kafanız hep orda bişi olucak korkusu var ve hep hadi tutmassa ben yaşadığım için yazıyorum düğünden birkaç önce gidin ve geçici yaptırın bütün doktorlar %100 kanama olucak diyo geçicide,benimde kanamam düğünden birkaç önce gittiğim dikişler sayesinde oldu kalıcı ile değil.
1900 lira dedilerNe kadar dediler ucretine
İyi atlatmıssın sen , evet biraz anlatır mısın neler oldu?Bende benzer şeyler yasadim sidem bende geçici yaptirmistim atlattı sukur
Canim daha ufukta evlilik yok erkek arkadasim var ama bi kac sene somra olur evlilik heraldeGzmmmmmm senin düğün ne zaman canım
Düğün ne zaman canımanladım kötü olmuş tabi yani 1-2 gün kala kaçmak çok sıkıntılı . bakalım akın bey öyle bişey demedi özellikle sordum. kontrol ihtiyacı olsa bile son bir hafta içinde olur dedi. zaten benim zamanım yakın olduğu için kontrolüm ancak yani.
20 haziran canımDüğün ne zaman canım
aslında sende bi muayene olsan canım aklında kalacağına emin olsan belki sorun yokturCanım valla ben tam bir ilişki yaşamamışken bu şüpeheyle psikolojim bozuldu senin nasıl bozulmasın çocuktu aldır maktı bunlar çok ağır şeyler şuan nasılsın peki normal hayatına dönebildin mi ve ne kadar kan geldi para benim için problem değil sence bunu bütün kadın doğumcular yapabilr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?