Kizlar merhaba bende sizler gbi ayni durum icerisindeyim ama uzum zamandir doktor arastiriyorum. Pazartesi gunu icinde ebru hocaya randevu aldim ameliyat olacagim. Cok korkuyorum ve cok tedirginim . nelere dikkt etmem lazim ameliyattan sonra lutfen benimle paylasirmisiniz. Bnde siznle herseyi ameliyatan sonra paylasirim ama onceden blmem icin sizden yardm bekliyirm

burada bu konuyla ilgili çok şey okudum. ebru zülfikaroğlu düğünden 3 gün önce kontrole çağırıp son dikiş atıyormuş doğru mu? harun özkan estetik cerrah olduğu için daha başarılı yorumları da çok var ve üstelik son kontrol deyip geçici dikiş te atmıyormuş.

Cok eski ve guncel yorumlari okudum oyle diyende var demeyende ama en cok iyi yorumuda yine ebru hocayla ilgili duydum. Snucta yuzde yuz garanti veriyor son kontrole cagirmasida normal degil mi

Ona buna takılma git bi kadın doğuma konus o seni senden daha iyi anlar ve yardımcı olur senin düğünün ne zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…