CanımOTE="Sidem3, post: 40644778, member: 669915"]Umutsuz Naptın oldun mu ameliyatı canım[/QUOTE]
Canım ancak müsait oldum şükürler olsun bitti bakalım

UOTE="birdahaaslaa, post: 40621913, member: 640492"]Telefondan giriyorum da canım o yüzden tüm mesajlarına bakamadım. Yaptırdın mı işlem sen. Kime yaptırdın sonuçtan da muhakkak haberdar et bizi[/QUOTE]
Canım daha bugün yaptırdım şişli med akın beye

Cok eski ve guncel yorumlari okudum oyle diyende var demeyende ama en cok iyi yorumuda yine ebru hocayla ilgili duydum. Snucta yuzde yuz garanti veriyor son kontrole cagirmasida normal degil mi
tamam da düğünden 3 gün önce ankaraya nasıl gidilecek çok sıkıntılı bir durum.harun özkan çağırmıyo sanırım öyle mi.tabi işi ne kadar garanti bilemiyorum .sanırım estetik cerrehlar bu konuda daha başarılı

Hepsini okuyamadım sonuç alanlar var mı ? ben tam ilişki yaşamadım sadece 5 defa falan parmak ile oldu her seferinde kanadı. bir kere girmeye çalıştı ama canım cok acıdığı için giremedi..sizce evlendiğimde kanar mı ?

ebru hanım kaç liraya yapıyor acaba bilginiz var mı ?

her seferinde baya kan geldi hatta durmadı ped koydum.yani 3 5 defa ayrı günlerde denedi parmağıyla alıştırmaya çalıştı ama hemen kanadı her seferinde bi kere sokmaya çalıştı ama cok acıdı kactım hemen o sefer de de kanadı. bi daha da denemedik.yine kanar mı bilemiyorum. düğünüm yok sadece aklıma takılıyor

geçici yaptırmak çok sıkıntı orda dikiş oluyor sonuçta ya düğün telaşıyla bi yere çarpsan ya o gece birsürü oynucan dayanamayıp kanaman olsa millete rezil olsan of cok korkunc ya insan napıcagını sasırıyor

Doktora güvenmekten başka çaren yok bence daha deneme elini bile sürmesine izin verme sakın en azıdan bu kadarıyla kalsın olan olmuş ama sakın deneme yani

bozulduysa bi daki parmağını soktuğunda neden bir daha hep kanadı ?

Hayır canım kanamaz. Çünkü kızlık zarın yırtılmış. Ama sen gene de bir doktora görün

Canim nasildi ameliyat nasi gecti anlatsana biraz doktor neler soyledi son kontrole cagriyomu
canım işlem ameliyat gibi değil zaten 20 dk falan sürdü hemşiresi zaten yanımızdaydı biz o arada bol bol sohbet ettik. şimdi arada hafif kanamalarım oluyor doktor bey normal olur demişti ama ben yine bugün telefonla arayıp yine sordum ama genel olarak gayet iyiyim.14 haziranda kontrole gideceğim bakalım hayırlısı .düğün 20 haziran da zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…