Hersey yolunda gitti pembe avuç içi kadar bi kanamam oldu Harun tamamen kapatıyor o yüzden baya bi zor oldu ama değdi şu an çok mutluyum darısı sizin başınızaAngelina gerçekten mi çok sevindim canım benim senin adına anlatır mısın nasıl oldu
Angelina yla ozelden konusmalarimiz var,o benden sonra ameliyat olduğu için bi sürü soru sormuştu bana,bir hayli de endiseliydi.sanmıyorum yaniAngelina da reklam kokusu tek ben mi aliyorum
Kızlar kusura bakmayın ben o kadar mutlu oldum ki o gece sizinle paylaşmak yardimci olmak istedim ama görüyorum ki yanlış anlasilmisim ne yaşadığımı ben biliyorum kimseyi kolundan tutup ameliyata da goturmuyorum amacım sadece yardimci olmaktı siz kendiniz düşünüp karar verin inşallah kurtulursunuz ama itham etmeden önce keşke eski mesajlarimi okusaydin neler cektigimi bilirdin neyse seni anlıyorum yine de bende kimseye guvenemiyordum sizde en kisa surede kurtulursunuz inşallahAngelina da reklam kokusu tek ben mi aliyorum
Amin canım ya ilk önce kanamayacak zannettim ama çok şükür oldu o stres varya insanı kalpten götürür ama olduktan sonra da kalkıp zıplaya ziplaya oynamak istedim tabiki yapamadım hemen sizle paylaştım bu seferde reklamcı olduk iyi mi :) ama bu son girişim zaten biraz riskli oluyor hemde yaranamiyoruz baksana aman neyse ne ben gereken herseyi yazdım inşallah herkes bi an once kurtulur görüşmek üzere hepinizi seviyorumO gece nasıldın kim bilir stresten geçmiş olsun darısı herkesin başına
Siz kalici mi yaptirdiniz düğünden ne kadar zaman önce ameliyat oldunuz.Arkadaslar ben Harun Özkan a olmuştum bu ameliyatı kısa süre önce de evlendim ve kanamam oldu çok şükür hiç kontrole de gitmedim başka doktora da görünmedim Harun bu işin ehli bu doktor tavsiye ederim şu an içim çok rahat iyi düşünün zor bi karar ve süreç allah yardımcınız olsun eski mesajlarima bakabilirsiniz ayrıntıları da yazdım
Harun oźkan düğünden hemen önce kontrole çağiriyor muAmin canım ya ilk önce kanamayacak zannettim ama çok şükür oldu o stres varya insanı kalpten götürür ama olduktan sonra da kalkıp zıplaya ziplaya oynamak istedim tabiki yapamadım hemen sizle paylaştım bu seferde reklamcı olduk iyi mi :) ama bu son girişim zaten biraz riskli oluyor hemde yaranamiyoruz baksana aman neyse ne ben gereken herseyi yazdım inşallah herkes bi an once kurtulur görüşmek üzere hepinizi seviyorum
operasyon geçirecek kişi izmitte gitmesi pek mümkün değil 3 -4 gün önce. O yüzden daha garanti bişey lazım bize.Cok eski ve guncel yorumlari okudum oyle diyende var demeyende ama en cok iyi yorumuda yine ebru hocayla ilgili duydum. Snucta yuzde yuz garanti veriyor son kontrole cagirmasida normal degil mi
Gelişmeleri yazar misiniz kontrollerinizi falan. Kasimda olacak düğün için ne zaman gitmek gerek son kontrol istiyor mu akın bey.akın beye oldum canım bgün oldu henüz şişli med
bende biraz reklam kokusu aldım açıkçası banada çok samimi gelmediAngelina da reklam kokusu tek ben mi aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?