Veee en sonunda evlendim ve kanamam oldu arkadaşlar hep kızardım neden hemen düğünden sonra yazmazlar diye ama gerçekten insan rahatlıyor ve mutlu oluyor ve artık hatırlamak istemiyor. Şuan çok mutluyum darısı sizin başınıza hepinize kokay gelsin sorularınız olursa yazın yardım ederim ara ara girerek

Canım çok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin sen bu forumda bayadır varsın sanırım takip ediyordum nasıl oldu kime yaptırdın anlatır mısın biraz

Arkadaşlar ne olur cevap yazın. Harun özkana ameliyat olup da başka doktora muayene olan var mı anladılar mı yoksa bakire misiniz dediler. Zor durumdayım lütfen cvp yazın

Canimm hangi doktora olmustun. Ve yaptirdiktan nr zaman sonra dugunun oldu. Birde yaptrdikdan sonra nelere dikkt etmistin ne kadar bi sure. Biraz bahseder misin. Bnde aneliyat oldum 1 ay oldu ama hala tedirginim hareketlerim hala kisitli rahat hareket edemiyirm hep bisey olcak saniyorm.

Arkadaşlar ne olur cevap yazın. Harun özkana ameliyat olup da başka doktora muayene olan var mı anladılar mı yoksa bakire misiniz dediler. Zor durumdayım lütfen cvp yazın
Bende harun özkana ameliyat oldm 4. Günüm arada kanamalarım oluyo çok zor bir amrliyat sonrası bakım ve dikkat istiyor etrafımdakiler bile anlayacak durumda sürekli küçük adımlar atıyorm ve yan oturuyorımm insallaj sonuca değer bı yaşanılan stres

geçmiş olsun ilk hafta zor geçiyor gerçekten, bende yaptırıp yürüyerek çıkıp iyi olurum sanmıştım. yürüyerek çıktım evet ama sonrasındaki ağrılar zordu

Canlarim uzun süre giremedim hamile olduğumdan dolayi sıkıntılar yaşıyorum zor geçiyo ben geçici yaptirmistim ama canım acidi da oynamakla falan kanayacak şeyler değil öyle ben de çok sıkıntı ediyordum ama degmiyor sakin olun bide durumunuz ne bilemem ama yapabiliyosaniz nişanlınizi ikna edin düğünden önce halledin o isi

Canım sen kime yaptırdın geçici çok büyük cesaret ben şuan ölüyorum o zamn nasıl olurum bilmiyorum bide gercekten kanıyor mı biraz anlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…