Bu ameliyatı olanlara bir sorum olacak dikişlere özeş bir pansuman uyguladınız mı? Ayrıca 5. Günüm hala iltihap gibi bir akıntı geliyor normal mi lütfen cevap?

ben batikon uyguladım tuvalet kagıdına döküp hafif hafif. doktor günde en az 2 , en fazla 4 defa demişti

Sidemcim ben Ankarada oldum doktorum Ebru Zülfikaroğlu birkaç kere de kontrole gittim flep tuttu dedi ve kanamam da oldu şükür şimdi çok mutluyum Allah hepinize yaşatsın

Mutluluklar canım benim de olmama az bi süre kaldı gerçi ben emn değilim tam bir ilişkim olmadı açıkcası o şerefsizden ayrıldıktan sonra bana bunu kullanmaya başladı o zamma kadar hiç böyle birsey dahi söylememişti ve üzerinden 6 yıl gecti yani önce kontrol olucam olumsuz çıkar diye çok korkuyorum bn paniğimdir hadi bu ameliyatı oldum ya sonra neler yapmayalım bilmiyorumyani işim çok zor.(((

Canım sen kime yaptırdın geçici çok büyük cesaret ben şuan ölüyorum o zamn nasıl olurum bilmiyorum bide gercekten kanıyor mı biraz anlatır mısın
Sidem bana mı dedin bilemedim ama kanıyor tabi ama çok canim yanmışti benim çok zorlanmistim ben kayseride yaptırdım ama ilk günler elbette alttan buzduruluyo gbi oluyo sanki hareket etsen açılacak gb ama çok kasmaman lazım çevreden anlasilmamasi icin

Evet tatlım sana dedim canım birsey sorucam ben tam bir ilişki yaşamadım ce 6 yıl gecti üzerinden öyle bir cinsel hayatım olmadı kesin çözüm olur dime yani kanar kusura bakma çok tedirginim de hep olumsuz düşünüyorum

kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun uzun süredir araştırıyorum görüşmediğim doktor kalmadı ve en garanti çözümün geçici oldguna karar verdim . doktorlar adeta bu işi ticarete dökmüş ben kalıcı yöntem diye bişey olduğuna inanmıyorum çünkü düğünden önce hepsi cagırıyo ve yine aslında kanama geçiciyle sağlanmış oluyor .. sizde imkanınız varsa geçici yaptırın boşuna kalıcı yaptırıyorum diye o kadar masrafa ve strese girmeyin

Canım haklısın da geçici de büyük risk y o zamn adet olursan en azından diğer türlü umudun daha fazla olur. Senin düğün belli mi kime yaptırmayı düşünüyorsun

kızlar bugün kontrole gittin , çok mutluyum herşey yolunda dedi doktor bey inşallah hiçbir sorun çıkmaz

Yoktur diye ümid edelim arkadaşım artık rahat rahat düğününe hazırlan mutlu ol geçmişi bırak geleceğine yönel hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…