Bu ameliyatı olanlara bir sorum olacak dikişlere özeş bir pansuman uyguladınız mı? Ayrıca 5. Günüm hala iltihap gibi bir akıntı geliyor normal mi lütfen cevap?
5 gün oldu hareketlerim kısıtlı tabikiCanım senin kaç gün oldu yaptıralı şuan nasılsın hareketlerinde kısılma oldu öu
Bana kullanma batikon kuru tut dedi kafayı yicem iltihap şeklnde akıntı geliyor sürekli aradım birsey kullanma dedi bazılarına da kullan diyomus anlamadımCanım senin kaç gün oldu yaptıralı şuan nasılsın hareketlerinde kısılma oldu öu
Sidem bana mı dedin bilemedim ama kanıyor tabi ama çok canim yanmışti benim çok zorlanmistim ben kayseride yaptırdım ama ilk günler elbette alttan buzduruluyo gbi oluyo sanki hareket etsen açılacak gb ama çok kasmaman lazım çevreden anlasilmamasi icinCanım sen kime yaptırdın geçici çok büyük cesaret ben şuan ölüyorum o zamn nasıl olurum bilmiyorum bide gercekten kanıyor mı biraz anlatır mısın
kıme yaptırmıştınız? düğün ne zamankızlar bugün kontrole gittin , çok mutluyum herşey yolunda dedi doktor bey inşallah hiçbir sorun çıkmaz
şişli medde yaptırdım , dün ilişki oldu allaha şükürler olsun kanamamda oldu . çok mutluyum . düğünüme daha 20 gün var benim. nikah olmuştu geçen hafta bende düğünü beklemedimkıme yaptırmıştınız? düğün ne zaman
çok sağol canım arkadaşım darısı herkesin başına en başta senin kuzumCanım arkadaşım bnm mutluluğun daim olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?