Çok takiyosun bende 6 yıl öncede olsa zarın gitmiştir ve yapabiliyosan düğünden önce hallet bu işi ama öncesinde mutlaka doktora görün rahat ol herkes hepimiz bi hata yaptık telafisi bakıyoruz yani sen tek değilsin hepimiz pismanliklar yaşadık ama duyulursa o zaman pismanligimiz artar

Ve her türlü kanama olur bencede geçici yaptir adet olmana gerek yok orayı hassas iplik gibi bişeyle dikiyo ve o ipler koparken mutlaka kanıyor açık oldu kusura bakmayın ama aklınızda şüphe kalmasın diye yaziyorum

Merhaba bende geçen hafta harun özkan a muayene olmaya gittim ağustosun ilk haftası gibi randevu aldım kızlar Nasip olursa tabi günler nasıl geçecek bilmiyorum ekim sonu gibi de düğünüm olacak

Sağolk kahvelipati bizi aydınlattığın için benim Sana bi sorun olacak senin ne kadar süreli bir ilişkin oldu

merhaba bende kalıcı yöntemle yaptırdım bugun 9.günüm 1.5 ay sonra kontrle gıdıcem daha detaylı yazarım sıze fıkır vermek acısından

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki nasılsın şimdi günlük hayatına devam edebiliyor musun oturma kalkma falan
ilk 3 gün evdeydım affedersin tuvalete bile korkarak gittim agrın oluyor doktordan gelince hemen yattım kalkmadım zor durumda kalmadıkca. zaten ister istemez psikolojıkmen etkileniyosun onunda etkisi cok fazla ben kendime zor geldim.Suan iyiyim oturmada yürümede hicbir zorluk yasamıyorum rutin hayatıma döndüm diyebilirim kanamada bitti gibi ara ara geliyor tama korkulacak derecede değil. Agrı sızın varmı dersen suan hicbiri yok orayı temız tutmaya calısıyorum baticonla temızlıyorum ilaclarımı kullandım düzenli sekilde.Rabbim yüzümüze güler insallah.

Kızlar Merhaba benim bu ara yine psikolojim bozuldu ya evlenemicem gibi hissediyorum bu bakirelik yüzünden sanki herkes biliyor gibi hissediyorum 22 yaşındayım derslerme odaklanamiyorum

Kızlar Merhaba benim bu ara yine psikolojim bozuldu ya evlenemicem gibi hissediyorum bu bakirelik yüzünden sanki herkes biliyor gibi hissediyorum 22 yaşındayım derslerme odaklanamiyorum
merhaba ahh be canım bir senın değil hepimizin aklında o var.Ama bi sekilde atlatıcaz atlatmak zorundayız o yüzden burdayız Allah yüzümüze güler insallah.Sende yorma kendını o düsüncelerle kimse anlamaz sen söylemediğin sürece

Bi de bişi sormak istiyorum aktif cinsellik yaşayanlarda dikim tutmuyormus gibi bisey var mi

Çok küçüktüm çocuktum cahildim bakireliğin ne olduğunu bile bilmiyordum sevdiğim biri vardı küçük bi yakınlaşma olmuştu ama öyle bir boyut olmadı sonra ben eve geldiğimde adetimsi kan gördüm korktum bu ne diye laf arasında aptal gibi ona söyledim aradan aylar geçti beni aldattı bende ayrıldım ayrılınca bunu bana kullandı bundan dolayı korkuyorum ya bişey varsa diye önce muayene gidicem Akın beyin metini çok duydum ona gitmek istiyorum .

Ben bişey olduğunu düşünmüyorum yine Kanar bence seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…