öyle, sağol canım benim inşallah unutmaya çalışıyoruz işteYoktur diye ümid edelim arkadaşım artık rahat rahat düğününe hazırlan mutlu ol geçmişi bırak geleceğine yönel hakkında hayırlısı olsun
Ve her türlü kanama olur bencede geçici yaptir adet olmana gerek yok orayı hassas iplik gibi bişeyle dikiyo ve o ipler koparken mutlaka kanıyor açık oldu kusura bakmayın ama aklınızda şüphe kalmasın diye yaziyorumMutluluklar canım benim de olmama az bi süre kaldı gerçi ben emn değilim tam bir ilişkim olmadı açıkcası o şerefsizden ayrıldıktan sonra bana bunu kullanmaya başladı o zamma kadar hiç böyle birsey dahi söylememişti ve üzerinden 6 yıl gecti yani önce kontrol olucam olumsuz çıkar diye çok korkuyorum bn paniğimdir hadi bu ameliyatı oldum ya sonra neler yapmayalım bilmiyorumyani işim çok zor.(((
Kaça yaptırdın[/
1.800
ilk 3 gün evdeydım affedersin tuvalete bile korkarak gittim agrın oluyor doktordan gelince hemen yattım kalkmadım zor durumda kalmadıkca. zaten ister istemez psikolojıkmen etkileniyosun onunda etkisi cok fazla ben kendime zor geldim.Suan iyiyim oturmada yürümede hicbir zorluk yasamıyorum rutin hayatıma döndüm diyebilirim kanamada bitti gibi ara ara geliyor tama korkulacak derecede değil. Agrı sızın varmı dersen suan hicbiri yok orayı temız tutmaya calısıyorum baticonla temızlıyorum ilaclarımı kullandım düzenli sekilde.Rabbim yüzümüze güler insallah.Peki nasılsın şimdi günlük hayatına devam edebiliyor musun oturma kalkma falan
merhaba ahh be canım bir senın değil hepimizin aklında o var.Ama bi sekilde atlatıcaz atlatmak zorundayız o yüzden burdayız Allah yüzümüze güler insallah.Sende yorma kendını o düsüncelerle kimse anlamaz sen söylemediğin süreceKızlar Merhaba benim bu ara yine psikolojim bozuldu ya evlenemicem gibi hissediyorum bu bakirelik yüzünden sanki herkes biliyor gibi hissediyorum 22 yaşındayım derslerme odaklanamiyorum
Ben bişey olduğunu düşünmüyorum yine Kanar bence seninkiÇok küçüktüm çocuktum cahildim bakireliğin ne olduğunu bile bilmiyordum sevdiğim biri vardı küçük bi yakınlaşma olmuştu ama öyle bir boyut olmadı sonra ben eve geldiğimde adetimsi kan gördüm korktum bu ne diye laf arasında aptal gibi ona söyledim aradan aylar geçti beni aldattı bende ayrıldım ayrılınca bunu bana kullandı bundan dolayı korkuyorum ya bişey varsa diye önce muayene gidicem Akın beyin metini çok duydum ona gitmek istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?