doktor bile sasırdı.Yok belli değil nerden baksan 1.5 yıl var kafam rahat olsun dıye yaptırdım

Kızlar Merhaba benim bu ara yine psikolojim bozuldu ya evlenemicem gibi hissediyorum bu bakirelik yüzünden sanki herkes biliyor gibi hissediyorum 22 yaşındayım derslerme odaklanamiyorum
kuzucum onu kaybetmeden once sorsaydın keşke.. artık giden gitmiş artık takma bence derslerine adapte ol benm bikac arkadasm vardı unv de hepsi de okulu bıtınce verdiği cocukla evlendi yalnız burda sunu yap sevgiline mecburmus gibi davranma anladn mı yani her istediğinde birlikte olma her değdni yapma ama elinden de kacırmamaya calıs umarım faydalı olmusumdr

merhaba kızlar uzun süredir hymneplsti için araarştırdım.ancak geçtğimiz ay 18 mayıs ankarada dr Ebru zülfikaroğluna kalıcı yaptırdım.ve üstelik strestten adet oldum o gün malasef cok uzak yerden gitiğim için doktor bi şey olmaz yaparım dedi..ve toplamda yarım saat kaldım orda basit bir işlem acı hissetmedim zaten tatlı dilli bir doktor cok iyi davranıyor..benim antibiyotk haplara karşı alerjim var ondan sonrası için ne ağrı kesici nede natibiyotk vermedi kullanmadım sadece gecikitici aldım adet kanmam dursun diye kullandım ilk 3 gün azar azar oldu kanama..sonrasında normal adet oldum ve toplamda 1 hafta kanamam vardı cok zor atlattım oturamadım vs.ama şükür o haftadan sonra normale döndüm şu an hiçbişey yok sadece dikkat ediyorum yapma dedği şeyleri doktorun yapmıyorum.yani bisiklete binmek vs gbi...Ebru hanım beni kontrole çağırmadı uzaktan gittiğimıden dolayı. benim içim içimi yiyor tuttu mu tutmadı mı diye ağustos başı gitcem nolur nolmaz diye..ve düğünüm 22 agustosta.nolur ebru hanıma flep yapanların kanması oldumu yoksa gecici yaptırcam ama o da cok zor ayrıca işlem ucreti 3250...parasını gectim sadece bu dert bitsin gitsin cok kötuyum hem kpss hazırlanıyorum hem bu dertle uğraşmak çok agır..sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

Yuh arkadaşım bu ne fiyat böyle sırf çaresizlikten yararlanıyorlar beyin ameliyatımı yapıyorlar bunlar ya

Bu forumu yaklaşık 6 aydır takip ediyorum çoğu kişi ebru Hanım'a yaptırdı ve olumlu sonuç aldı Akın beyin meti çok fazla bulunduğun şehre göre değişiyor tabi kafam bir milyon neye kime inanacağımo şaşırdım kimileri kalıcı yok diyor kimileri en garanti kalıcı diyor yani iki ucu kötü değnek senin durumun nasıldı daraltma yaptı mı yada şöyle söylim zedelenme dalan oldu

3250 lira nedir ya 2500 den fazlasını ilk defa duydum 2500 bile çok geliyo bana ben para biriktirene kadar fiyatlar artıcak diye korkuyorum. sen git yine kontrole fırsatın varsa zatn doktor tuttumu tutmadımı söyler

2500 dikim muane vs derken o kadar aldı yeminle .bu arada benim darltma olmadı aktifcinsellik yyaşamamış sin dedi çünkü benim malasef küçükken parmakla bozuldu ve iliski yasamadim kimseyle...burada yazdiklarim doğru gerçekten sizleri bilgilendirmek için isterseniz ebru hanımı arayıp bilgi alabilirsiniz korkmayın çok rahat doktorlar bu konuda ...ben sadece su an ne halde olduğunubilmiyorum dugjnum yyaklaşık hergun stresten olcek gbiyim.iinşallah sonuç alan yazar biri buna ihtiyacım var...

Evet herşey normal rahat hareket ediyorum sadece ilk hafta dinlerin yeter ...ama yinede aşırı uç hareketler yapmak gerek sonuçta ameliyat olduk...

Ya ben çok dikkat ederim o değilde etrafında kiler anlamasın yeter bi de ben affedersin idra ra çok çıkıyorum bi sakıncası yok değil mi

canım olduğun zmaan regli oldum de ve bu ay stressten cok geliyo de normal otur..idrara bende cıktım hatta doktor çok su iç dedi ve içtim asla kabız olma !! zorlar orayı..ondan rahat tek bi hafta rahat degilsin sonra bi bakıyosun batma falan yok..

Beni kontrole çağırmadi ama gidicem..bu gün aradım iki kez cvp vermedi teline yoğun galiba..bi kez daha ariycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…