bıan önce gıt doktora ıcın rahat olsun.Bende gercek anlamda hiç cınsellik yasamadım kızlık zarı cok öndeymiş yapı olarak o yuzden bozulmsVe üzerinden 6 sene geçti
doktor bılen sasırdı dusun.yok belli değil. nerden baksan 1.5 sene var oda olursa sırf kafam rahat olsun dıye yaptırdımHadi ya senin düğün belli öi
kuzucum onu kaybetmeden once sorsaydın keşke.. artık giden gitmiş artık takma bence derslerine adapte ol benm bikac arkadasm vardı unv de hepsi de okulu bıtınce verdiği cocukla evlendi yalnız burda sunu yap sevgiline mecburmus gibi davranma anladn mı yani her istediğinde birlikte olma her değdni yapma ama elinden de kacırmamaya calıs umarım faydalı olmusumdrKızlar Merhaba benim bu ara yine psikolojim bozuldu ya evlenemicem gibi hissediyorum bu bakirelik yüzünden sanki herkes biliyor gibi hissediyorum 22 yaşındayım derslerme odaklanamiyorum
3250 lira nedir ya 2500 den fazlasını ilk defa duydum 2500 bile çok geliyo bana ben para biriktirene kadar fiyatlar artıcak diye korkuyorum. sen git yine kontrole fırsatın varsa zatn doktor tuttumu tutmadımı söyler
Şuam nasılsın peki normal günlük hayatına döndün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?